De la: zambil, la data 2010-03-19 17:34:22flache... noi stim sigur cand mintim.. d-aia ni se si rupe sufletu' cand o facem... da' nu lasam sa se vada... bre zambilu, da' fromos le mai impachetezi |
||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 12:59 |
||
---|---|---|
le da hainute noi ? pentru intimidarea adversarului |
||
keks Postat pe 21 Martie 2010 13:07 |
||
ne atinge la coarda sensibila. dar nici noi nu suntem usor de dus. | ||
|
||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 13:18 |
||
in haina noua si gatita o Marie noua mai chitita pedaleaza prin simtiri dorindu-si regasiri isi doresc!femeile... o culoare care n-are inca zale sau poate nu s-a inventat de mintea de barbat rasfatul bine-meritat |
||
keks Postat pe 21 Martie 2010 13:35 |
||
sau poate ca asa cum e vestita cu simt estetic din nascare daurita vrea azi, la haina fistichie sa-si puna o manusa cu multa... armonie |
||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 13:42 |
||
...sa asorteze in culoarea lipsa? acea dorinta nerostita?!.. |
||
keks Postat pe 21 Martie 2010 13:45 |
||
imi doresc sa-mi faca cineva lapte de pasare,ca mi-e o pofta....off! | ||
preciouss Postat pe 21 Martie 2010 18:18 |
||
preci, am asa un raspuns la dorinta ta....dar nu se cade sa-l pun pe forum. O intrebare insa am laptele ala, poata sa fie de pasaroi?????? |
||
Ciresica Postat pe 21 Martie 2010 18:28 |
||
de cuc,ciresico,de gasesti... | ||
preciouss Postat pe 21 Martie 2010 18:30 |
||
Minca-o-ar mama pe ea de desteapta, asa sa fie de cuc si de pitigoi! | ||
Ciresica Postat pe 21 Martie 2010 18:31 |
||
nu de pitzigoi ,mami,ca cic-ar avea ugeru' mic... | ||
preciouss Postat pe 21 Martie 2010 18:33 |
||
Pai in vocabularul Ciresei, pitigoi=el insusi. Intelegi? Dar ai dreptate ca si pitigoiul e mic de statura. Oare de ce l=oi fi numit eu pitigoi? |
||
Ciresica Postat pe 21 Martie 2010 18:35 |
||
baniiiiiiiiiii.........stiu eu din propie experientza......doar atat vor am patzito eu :( | ||
InimoSuM Postat pe 25 Martie 2010 09:44 |
||
te compatimesc | ||
zambila Postat pe 25 Martie 2010 09:51 |
||
da di ci il compatimesti zambi? io i-as fi zis ce va mai de rau |
||
garbocatalyna Postat pe 25 Martie 2010 09:55 |
||
De la: InimoSuM, la data 2010-03-25 09:44:27baniiiiiiiiiii.........stiu eu din propie experientza......doar atat vor am patzito eu :( se intampla si la case mai mari.. de la tudor chirila incoace am tot intalnit cu nu stiti pe cineva care sa-mi poata da asa ceva macar de ziua mea?... |
||
snowflake Postat pe 25 Martie 2010 16:46 |
||
inimosu...femeilii...are nevoie de bani ca de aer!!!!ca sa se simta frumoase...mai....si iubite.... | ||
nazirra Postat pe 25 Martie 2010 17:05 |
||
nazi, asta-i alternativa la complimentele si dragostea barbatilor... "daca nu-mi zici ca-s frumoasa si nu ma faci sa ma simt iubita, da-mi bani si imi rezolva chirurgul plastician problema..." pup si fug acasa! seara frumoasa! |
||
Tylly Postat pe 25 Martie 2010 17:12 |
||
cell...al meu daca imi da bani...n am nevoie de operatie extetica!!!!rid din instinct!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 25 Martie 2010 17:17 |
||
pup si io.... | ||
nazirra Postat pe 25 Martie 2010 17:18 |
||
ce/?? ce isis doresc femeile?? | ||
fleurdelis Postat pe 25 Martie 2010 22:45 |
||
Nu stiu unde sa scriu acest lucru dar am ales acest topic, pentru ca o femeie isi doreste in primul rand sa fie respectata. Sunt pe acest forum indivizi mizerabili care jignesc fara nici un motiv, doar pentru ca le-a fost refuzata cererea de prietenie. Nu mi sa mai intamplat sa intalnesc pana acum indivizi ca mark_on. care mi-a trimis mesaje private mizerabile. Le redau mai jos. De la: mark_on la 9 Aprilie 2010, 20:50 Pentru : Carla_i Subiect: hei... Mesaj: Carla, iubita mea...unde pana mea ai umblat pana acum ...ca mi se facuse tare...dorul de tineeee... De la: mark_on la 10 Aprilie 2010, 16:05 Pentru : Carla_i Subiect: ?!? Mesaj: Eu cred ca nu te-am jignit asa cum incerci sa faci tu...nu ti-am spus ca deschizand profilul tau am vazut ca esti o nimeni...nu ti-am zis nici ca esti o catea in calduri care umbla dupe sula...da iti spun acum,esti o proasta care nu stie sa vorbeasca... raspunde De la: mark_on la 11 Aprilie 2010, 12:03 Pentru : Carla_i Subiect: Re: Re: ?!? Mesaj: M-ai convins,nu poti mai mult...poate acum te duci dracului si nu ma mai vizitezi...la cele de varsta ta nu ma mai uit de mult...mai ai scanteie?!? raspunde De la: mark_on la 11 Aprilie 2010, 18:19 Pentru : Carla_i Subiect: Re: Re: Re: Re: ?!? Mesaj: Cand eram tanar nici nu-mi treceau prin fatza cele ca tine...ai vazut? eu am avut taria sa pun poza mea la profil...pune si tu o poza sa vedem cat esti de scula sau scrie ceva la profil sa inteleg ce fel de preocupari ai...sau ti-e teama?te inteleg,daca era ceva de capul tau o faceai pana acum...si fii sigura c-o sa-ti pierzi si tu scanteia,cat de curand...ca doar stii ce vreau sa spun,nu-i asa? raspunde Va rog sa-mi spuneti cum pot sa iau legatura cu administratorul de site. |
||
Carla_i Postat pe 11 Aprilie 2010 19:28 |
||
ioi |
||
zambila Postat pe 11 Aprilie 2010 19:32 |
||
De ce nu va alegeti sa primiti mesaje doar de la prieteni. Nu pot sa inteleg. Comunici cu cine vrei asa. | ||
Doara Postat pe 11 Aprilie 2010 22:27 |
||
whaaaaaaaaaat??!!! mi-e rauuuuuuuuuuuuu |
||
fleurdelis Postat pe 11 Aprilie 2010 22:32 |
||
iataa ca are si marturiee ca am cetit! | ||
fleurdelis Postat pe 16 Aprilie 2010 22:02 |
||
fleur...doruletz...m-ati convins,doamnelor...voi nu aveti nici o legatura cu facatura asta...voi nu va pretati la astfel de gainarii... Noroc cu voi ,astea, care zaceti pe Garbo toata ziua ca mai aflu si eu ce se posteaza... Dar hai sa-i raspund si onorabilei Carla... Carla,iubita mea/iubitul meu...sau cine pana mea esti...iti multumesc ca mi-ai facut reclama...ca stau si ma intreb,daca esti atat de sensibilos/oasa de ce nu m-ai dat pe goarna dupa primul mesaj daca spusesem ceva atat de jignitor?ahaa...mai asteptai sa-ti umplu sacul...categoric asta nu e o facatura,este o facatura de-a dreptul... Dar si asa...ce te-a deranjat? -faptul ca mi se facuse dor sa ma vizitezi fara rost si fara sa spui un cuvant? -faptul ca nu stii sa te adresezi unui barbat? -faptul ca deschizand profilul tau,inca odtata iti repet,vad ca esti un/o nimeni? -faptul ti-am zis pe nume "proasto"...? pai nu stiai?haida de... -vezi,m-ai convins inca odata ca esti o clona proasta...si doar daca dispari scapi de mine... -asa cum iti spuneam,d'astea ca tine nu-mi trec prin fata nici acum... -iti repet,eu am avut taria sa pun poza mea la profil...pune si tu o poza sa vedem cat esti de scula sau scrie ceva la profil sa inteleg ce fel de preocupari ai...sau ti-e teama?te inteleg,daca era ceva de capul tau o faceai pana acum...si fii sigura c-o sa-ti pierzi si tu scanteia,cat de curand...ca doar stii ce vreau sa spun,nu-i asa? -sau, mai stii,poate esti o clona masculina care are ceva probleme personale... |
||
mark_on Postat pe 16 Aprilie 2010 23:26 |
||
cata inteligenta...si cata decenta.....sa dai mesajele din privat.....vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt foarte acrii.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Aprilie 2010 00:41 |
||
Tovarase, ca domn nu esti, nu vrei sa intelegi ca eu spre deosebire de tine, nu am venit pe forumul asta la agatat? Nu scriu nimic in profil pentru ca nu vreau sa atrag atentia. Eu sunt o femeie pe un forum pentru femei. Tu ce cauti aici? Eu am o familie frumoasa, sunt respectatala locul meu de munca si in societate, nu ma murdaresc cu din astia ca tine. Intru pe Garbo rar ca sa citesc comentarii la niste subiecte care ma intereseaza, ca sa ma destind cu dialogurile fetelor, nu scriu pentru ca nu vreau sa scriu. E obligatoriu? Nu vorbesc nici in privat cu vre-o persoana de aici. Intru doar ca sa citesc. Ai inteles acum, depravat batran care umbla dupa fuste scurte si carne frageda? Sa-ti fie rusine! |
||
Carla_i Postat pe 17 Aprilie 2010 11:43 |
||
Carla oare cine/i vinovat,cel murdar sau cel ce murdareste...? | ||
53_nono Postat pe 18 Aprilie 2010 03:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ... | 1940 | De la: charmelen 3 Februarie 2012 15:27 |
E important sa stii ce te poate face fericit, | 22 | De la: ulygarbo 21 Mai 2017 16:27 |
De ce in Romania multi patroni nu dau salariile la timp angajatilor.Oare nu pot fii pedepsiti? | 18 | De la: ingerasulluptator 11 Iunie 2012 22:57 |
|
||
alergie la cosmetice | 3 | De la: garbo_2178 20 Mai 2012 22:49 |
Garbo | 89 | De la: m_ada 24 Septembrie 2010 12:52 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural