Ce-si doresc femeile?

Dupa ce imi raspunzi la intrebarea..."Ce le-am facut eu lor?"...iti spun si ce mi-au facut ele mie...
QED...ai intels...nu-i asa?
mark_on
Postat pe 2 Mai 2010 22:03
De la: mark_on, la data 2010-05-02 22:03:28Dupa ce imi raspunzi la intrebarea..."Ce le-am facut eu lor?"...iti spun si ce mi-au facut ele mie...

A , deci, tu.
liaiedera
Postat pe 2 Mai 2010 22:05
no_identify

52 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 22:01 Citeaza Raspunde

Ce e aici? bar de negri? domnule mark on ai un tupeu fantastic sa vii pe un forum de femei si sa faci ordine.
Sa stii ca exista si forumuri numai pentru barbati.

Raporteaza abuz de limbaj

iubita...eu nu fac ordine,nu-mi permit...dor marunt e cu ordinea..eu doar ma apar de viespi...
mark_on
Postat pe 2 Mai 2010 22:07
deplorabil....cum am zis!

si da! mi-am stricat weekendul
fleurdelis
Postat pe 2 Mai 2010 22:10
ce se da aici?? ce sa de aici? complimente???...ce frumoooooos.....minunat sfarsit de weekend.....si eu care vroiam sa ma destind un picutz......mai bine nu intram...
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2010 22:14
De la: mark_on, la data 2010-05-02 22:03:28Dupa ce imi raspunzi la intrebarea..."Ce le-am facut eu lor?"...iti spun si ce mi-au facut ele mie...

Ce ti-au facut, draga? au sarit pe tine? in loc sa te bucuri ca primesti atentie de la atatea femei?
no_identify
Postat pe 2 Mai 2010 22:14
fleurdelis

7666 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 22:10 Citeaza Raspunde

deplorabil....cum am zis!

si da! mi-am stricat weekendul

Imi pare rau ca ti-am stricat asa un weekend...dar probabil prietena ta nu ti-a povestit totul despre mine...vezi cat de prietena iti e?!?

Daca m-ar interesa parerea unei flordelis ce se vrea buna de vandut la piata...as mai zice...dar eu nu te judec decat dupa postari...si m-am lamurit...

Desi, de ce sa nu recunosc, ai avut destule replici inspirate...ce zici,schimbam relatia dintre noi?!?macar sa ne respactam sau sa nu ne bagam in seama...

mark_on
Postat pe 2 Mai 2010 22:21
tutankhamon

17749 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 22:14 Citeaza Raspunde

ce se da aici?? ce sa de aici? complimente???...ce frumoooooos.....minunat sfarsit de weekend.....si eu care vroiam sa ma destind un picutz......mai bine nu intram...

Raporteaza abuz de limbaj

Imi pare rau ca dupa cat te stiu de deosebita am ajuns sa te dezamagesc...voi iesi eu de pe subiect in semn de respect pentru tine...si nu e un semn de slabiciune...dau lui tutankamon ce i se da de secole...respect
mark_on
Postat pe 2 Mai 2010 22:26
eu cred ca singura reclama proasta pe care ai avut=o pe aici ti=ai facut=o singur! una la mana!
doi.....femeile au un fler care depaseste cum muuuult..daca nu chiar cu F. MULT norma de barfa de care te ingrijorezi atat.
si jur...k eu nu ma ghidez decat dupa flerul meu. nu intru aici decat sa culeg stari faine si sa le franez pe cele deplorabile...
fleurdelis
Postat pe 2 Mai 2010 22:27
si asta in paranteza si cu PS numai pt tine...
suna groaznic barbatii care isi plang de mila singuri...
aia nu-s barbati!
decat asa ceva....mai bine...
fleurdelis
Postat pe 2 Mai 2010 22:29
fleurdelis

7676 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 22:29 Citeaza Raspunde

si asta in paranteza si cu PS numai pt tine...
suna groaznic barbatii care isi plang de mila singuri...
aia nu-s barbati!
decat asa ceva....mai bine...pass!

Iubito...eu cred ca n-ai inteles nimic...se vede cat de putin stii despre mine...mai intreab-o pe prietena ta ,in particular...si poate va avea bunul simt...asa cum o cunosc eu...sa iti spuna cu cine stai de vorba...pana atunci,ne mai cititm...auzi?dar te-ai spalat asa cum te-am sfatuit?n-as zice...
mark_on
Postat pe 2 Mai 2010 22:36
stiuuuu...cu cine stau de vorba! ti-am mai zis! se vede cu okiul liber nu trebe detalii!
limbajul si comportamentul te fac inconfundabil, stai linistit!
fleurdelis
Postat pe 2 Mai 2010 22:39
mark...nu vroiam sa ma bag...dar te rog eu....daca ai ceva de rezolvat, incearca in particular....e mai frumos si mai elegant....si arata si forumul altfel...multumesc
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2010 22:50
De la: mark_on, la data 2010-05-02 21:41:23pantera_neagra

5162 mesaje
Oras: Oradea
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 18:25 Citeaza Raspunde

nu ne ajungeau cei vechi, mai apar si mark(ati) care cred ca afisand asa o atitudine si un limbaj plin de respect, vor fi admirati si li sa va da dreptate

Panterutzoo...ai uitat ca cea mai buna e cea noua?!?si nu totdeauna spalata e ca si noua...mai are riduri...

Eu te-am citit ca fiind o femeie inteligenta...vorba lui dor marunt..ce te bagi? sau si pe tine te manca?!?

Mai...sapun si apa e cat doreste toata lumea...

In primul rand, acesta este un forum public si nu se poate pune problema asa: "ce te bagi?" - oricine isi poate da cu parerea pe un subiect

In al doilea rand, intru aici sa ma destind nu sa vad "streaptise" de caracter - nu vreau sa vad rufele si lenjeria nimanui - nici macar cea curata daramite cea murdara!!! Daca ai ceva personal cu cineva, rezolva-ti problema in privat!

In concluzie, ar fi civilizat sa iti tii pentru tine parerile si expresiile de genul: "si pe tine te manca" pentru ca nu ne-am tras de sireturi niciodata! Iar daca eu sunt sau nu nespalata nu e caderea ta sa judeci, cu atat mai putin sa ma tragi de maneca!!!

Am tot dreptul sa-mi exprim nemultumirea vizavi de ceea ce nu-mi place sau ma deranjeaza si nu m-am adresat persoanei tale - n-am avut nicodata "placerea" de a conversa, deci, nu te cunosc si daca-ti permiti sa-mi raspunzi astfel, fara sa fii intrebat...m-am cam lamurit cu cine am de-a face!

Hai, ignor placut - nu-ti mai citesc postarile!

panty_C
Postat pe 3 Mai 2010 03:28
da
estela
Postat pe 3 Mai 2010 03:33
Cine e nenea Marcu cu arcul?
Cineva cunoscut si eu nu stiu?

Dorutza, nu ma lasa in ceata, lumineaza-ma te rog.
Ciresica
Postat pe 3 Mai 2010 05:05
Mda...am citit citeva din postarile lu' Marcu si parca imi pare cunsocut stilul:
Barbat singur, inselat de femei, ajuns la o virsta...fara urmasi care s-a reincarnat pe Garbo ca sa arate el celor ce n-au vrut sa-i pice in plasa.

Si nu e o rusine sa fii tzaran.
Romania este de fapt o tara de agricultori care s-au transformat in navetisti si apoi in oraseni.
Deci suntem toti la fel si ce e rau in asta?
Ciresica
Postat pe 3 Mai 2010 05:13
De unde sa stiu eu cine e? Sincer nici nu ma intereseaza. Eu doar i-am dat replica si s-a spus singur.
Doara
Postat pe 3 Mai 2010 06:23
nici nu va puteti gandi cine e in spatele "intelectualului" marcu...
tutankhamon
Postat pe 3 Mai 2010 10:36
bre....iar clonicita???
eladaela
Postat pe 3 Mai 2010 10:38

cine!?!
liaiedera
Postat pe 3 Mai 2010 10:38
si io is curioasa!!!
LILO
Postat pe 3 Mai 2010 10:39
buna dimineata fetele
LILO
Postat pe 3 Mai 2010 10:40
De la: tutankhamon, la data 2010-05-03 10:36:01nici nu va puteti gandi cine e in spatele "intelectualului" marcu...

stii? stii?
liaiedera
Postat pe 3 Mai 2010 10:44
De la: LILO, la data 2010-05-03 10:40:11buna dimineata fetele

buna dimineata!
liaiedera
Postat pe 3 Mai 2010 10:45
clonicita la greu..... ... mai ales cand se incurca postarile in privat, confundandu-se conturile...si persoana careia i te adresezi...
tutankhamon
Postat pe 3 Mai 2010 10:47
m ati facut curioasa....!!!!!cini i???????
nazirra
Postat pe 3 Mai 2010 10:53
titlul topicului este 'ce-si doresc femeile?".interesant! eu imi doresc sa raman aceeasi "FEMEIE",prin insasi numele si esenta ei.restul dorintelor sunt personalizate.
alexxandra
Postat pe 3 Mai 2010 11:06
alexandro...serios???? .....pe bune??? sau e..."spiritul ironic, care ar ar fi mare dovada de inteligenta si cultura"???????????????
tutankhamon
Postat pe 3 Mai 2010 11:27
eu imi doresc sa plec la sovata
se pune?
elodia
Postat pe 3 Mai 2010 11:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vaccinarea impotriva virusului hpv 17 De la: daria_pet 20 Octombrie 2009 01:59
BATJOCURA,DENIGRAREA SI BATJOCORIREA SENTIMENTULUI DE DRAGOSTE PRIN POSTURILE DIFUZATE COMERCIAL PRIN PRIVATE SPICE,DARING!TV,HUSTLER TV,SUPER ONE,PLAYBOY TV,BLUE HUSTLER. 7 De la: SERIOSUL 26 August 2012 16:46
cele mai talentate la.............. 14 De la: me_reloaded 16 Martie 2011 21:55
DESPRE RELATIA DE CUPLU,CAND UNUL DIN SOTI,ESTE PLECAT DIN TARA 15 De la: valentina_16 23 Septembrie 2009 19:36
TAXI !!!! Sunteti liber?...... 43 De la: ameno 21 Martie 2011 20:16
Setari Cookie-uri