cred ca si eu ma prind la pariul asta... ..ca pana una alta...parca din ce lume as putea sa vin doar nu?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:24 |
||
---|---|---|
in nici un caz din vreo lume pamanteana | ||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:24 |
||
lasaa...lasa...k eu nu vb cu tine de cand... ..mi-s mintile aiurea... | ||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:25 |
||
de cand floricico? de cand te-au innebunit aia cu mobila? fir-ar mama lor a dreaq de neispraviti, ca iote asa pierdui io o pretenara! | ||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:27 |
||
..raspundeam la ce a zis sora_ilsi in legatura cu imaginea tatalui pe care o pastreaza fata in subconstient si o cauta sa o regaseasca in imaginea viitorului sot...spuneam ca fata depinde din ce lume vine...probabil din una cu 2 parinti echilibrati si care nu au divortat.o familie ideala..alte fete vin in ghilimele zic vin..din alte lumi..iar daca familia lor nu a fost din cele ideale cu siguranta nu asta cauta la viitorul sot..imaginea tatalui protector..tralala...sau poate ca o parte asta cauta tocmai pentru ca nu au avut...who knows??? | ||
garbo055472 Postat pe 5 Octombrie 2009 23:27 |
||
da uite ..personajul protector...pe el cred ca il cauta toata natura feminina nu cred ca s-ar abate cineva de la acest de nelipsit detaliu... | ||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:32 |
||
am redat si eu ce zic unii psihologi si ideea lor mi-a placut, poate pentru ca s-a potrivit...dar nu am gasit nici un barbat ca tatal meu, ce-i drept, adica:bun, iubitor, protector... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Octombrie 2009 23:33 |
||
eu am gasit dar am luat-o la o goanaaaaaaaaa......... | ||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:34 |
||
hai sa va lumineze moi, ca voi vad ca nu va dati seama ce va doriti: deci, fomeile isi doresc asa (nu neaparat in ordinea asta): un porsche la scara cu un sofer cat mai musculos, viril si prostalau, un sot batran cu cardul incapator si eventual o vila pe care sa o poata muta periodic prin cele mai exotice locuri din lume... protectie? ei, ash! iubire? vax! totul se reduce la cat de mare si de tare e contul "lui". PS: daca nu ar fi fost asa, ati fi recunoscut macar UNA dintre voi ca ceea ce isi doresc CU ADEVARAT femeile cel mai mult este sa fie stapane pe propria lor viata... |
||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:38 |
||
Fleur, ai fugit de un barbat bun, iubitor, protector? | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Octombrie 2009 23:40 |
||
eu cred ca barbatul ala a fugit de fleur | ||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:42 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-10-05 23:38:52hai sa va lumineze moi, ca voi vad ca nu va dati seama ce va doriti: deci, fomeile isi doresc asa (nu neaparat in ordinea asta): un porsche la scara cu un sofer cat mai musculos, viril si prostalau, un sot batran cu cardul incapator si eventual o vila pe care sa o poata muta periodic prin cele mai exotice locuri din lume... heii...am ami citit undeva asta....nu stiu de unde ai luat-o , dar ai preluat-o axiomatic...si nici nu pot sa cred ca gandesti asa! |
||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:42 |
||
Rv, pai eu cred ca toate femeile care scriu aici sunt deja stapane pe propria lor viata, cu exceptia celor care nu scriu, ci doar isi varsa otrava... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Octombrie 2009 23:42 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-10-05 23:40:30Fleur, ai fugit de un barbat bun, iubitor, protector? imm..nu comentez asta...acum |
||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:44 |
||
fleur, poate vei fi intrat tu in mintea mea, ca de luat nu am luat-o de nicaieri... sister, eu nu prea cred ceea ce spui tu |
||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:44 |
||
nici nu trebuie sa crezi tot ce se spune... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Octombrie 2009 23:46 |
||
ready, nici io nu te cred, nu stiu de ce... | ||
zambila Postat pe 5 Octombrie 2009 23:48 |
||
hehe, sister, cred ca a fost prima data cand nu am fost de acord cu tine. dar mi-am revenit la ultima ta postare: asa e, de data asta ai avut dreptate! nu trebuie sa crezi tot zambilici, depinde CE anume nu crezi... ia dezvolta matalutza si mai vedem |
||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:48 |
||
bada am ami citit-ooo asta cu femeia vrea sa fie stapanul propriei sale vieti! deci pots a jur asta! bun, lasand la o parte provenienta..."axiomei"... da, poate cada vrea ea asta, dar.... vrea sa fie stapana propriei sale vieti pentru majoritatea omenirii....nu si pentru cel caruia abia asteapta sa-i puna inima la picioare...de fapt eu cred ca atunci cand esti cel mai supus iubirii, legat cu cele mai grele lanturi...esti cel mai liber, pentru ca ai aripi... |
||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:49 |
||
fleur, inseamna ca ai citit-o in cartea pe care am publicat-o acum vreo 10 ani | ||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:49 |
||
zambilutzo, daca ne-am gasit noi, cum sa-l mai crezi pe neseriosul asta? | ||
pik_nik Postat pe 5 Octombrie 2009 23:51 |
||
pai sa zicem ca nu cred ca ai vorbit serios la prima parte a postarii tale! | ||
zambila Postat pe 5 Octombrie 2009 23:51 |
||
nu stiu...se pare cu cine am onoarea...dar lasa-ma sa te informez ca putin....asa...tu .te inseli! | ||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:51 |
||
da, insa mai departe a ramas consecvent | ||
pik_nik Postat pe 5 Octombrie 2009 23:52 |
||
pik, daca tot esti pe aici, si ne-am gasit, ia spune tu ce-si doresc femeile? | ||
zambila Postat pe 5 Octombrie 2009 23:52 |
||
Un barbat tandru,afectuos,sentimental,spiritual,care sa imi spuna ca sunt femeia visurilor lui,cu o voce pregnant masculina,care sa-mi ghiceasca gandurile,care stie sa se poarte cu o femeie,cu prestanta in societate,protector,un amant bun,.....am scapat ceva cumva? | ||
scrichy Postat pe 5 Octombrie 2009 23:53 |
||
banutzii, scrichy! p-aia i-ai scapat! | ||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:54 |
||
nu, scri, a sunat ceasul si te-ai trezit | ||
pik_nik Postat pe 5 Octombrie 2009 23:54 |
||
un amant bun??? cuvantul amant ....el insusi zgarie auzul aici |
||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 23:54 |
||
zambilici, cauta tu adevarul in postarile mele substratul e usor de gasit pentru o fata isteatza |
||
ready_vivus Postat pe 5 Octombrie 2009 23:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
szia | 9 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 16:45 |
fiinte care nu stiu cand trebuie sa se dea la o parte si sa accepte ca au pierdut! | 66 | De la: garbo207378 31 Octombrie 2011 08:46 |
Ce ne place... | 256 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:35 |
|
||
buna sunt cristina si am 25 de anii | 4 | De la: garbo134266 18 Iulie 2010 11:59 |
Sentimente inadecvate | 12 | De la: crystall17 18 Decembrie 2013 13:35 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural