pupicei si de la mine ilsuco...si tine minte ...ce nu te doboara, te intareste..... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Octombrie 2010 15:53 |
||
---|---|---|
isi, oricand.. scumpa.. nuti,tutanka.. bravo.. interesant este cum se bat useritele de musca p-acilea pe forum,dar o vorba buna nu au atunci cand trebuie... ilsuca nu-ti forta ochii,daca e recenta chestia, mai stai un pic. te astept... |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2010 09:27 |
||
hai mai mami, ca-i doar literatura... sorela parc-avea numa' fete, nu?... si nici restu' parca nu bate cu viata... cu viata lu' sorela, vreau sa zic... da' scriitura-i mult mai buna decat ce lansase sorela acu' vreun an...asta insa nu-i vreun motiv de compasiune, ci de veselie... |
||
|
||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 09:37 |
||
un avc nu-i placut,tati.. bine ca a scapat,si da...esti mai profund daca reusesti sa treci prapastia... sa ne veselim atunci.. |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2010 09:43 |
||
hopa! ilsi, ai fost bolnava? sper ca esti bine acum. of, mama ei de viata... |
||
michelle_ Postat pe 28 Octombrie 2010 10:13 |
||
multa sanatate, ilsi!...:) | ||
eu_geminy Postat pe 28 Octombrie 2010 11:25 |
||
va multumesc tuturor...conteaza mult pentru mine... ai dreptate, zambi, aproape ca nu ma credea nimeni, pentru ca eu" am dus-o pe picioare", cum se spune...am fost doar 3 zile in concediu medical, timp in care am facut RMN si celelalte investigatii...cel mai rau a fost ca ma aflam la un Congres national, cantasem cateva ore pe zi la pian, si cand sa cantam ultima piesa mi s-a facut rau, nu mai auzeam, nu mai vedeam bine, nu mai puteam sa vorbesc, nu am mai recunoscut notele muzicale, apoi cifrele si nu mai puteam sa scriu corect literele...la scoala nu ma credea nimeni, ca statusem prea putin in CM, dar cand au vazut ca de-abia scriam si faceam greseli, mi-o luau literele pe dinainte si in loc sa scriu o litera, scriam alta...ca nu mai puteam sa adun notele ca sa fac mediile, eu, care faceam calculele din memorie si imi ieseau mai repede decat lor cu calculatorul, si ei, uneori le mai si greseau, dar capul meu nu...atunci au inceput sa ma intrebe de simptome, ca sa stie ce sa faca in caz de... literele le-am recunoscut cel mai repede, apoi cifrele, dar la note a durat mai mult...doar doctorul meu cardiolog mi-a tras un semnal de alarma spunandu-mi ca ma joc cu viata, ca un prim accidente vascular e o invitatie la un altul care va fi mai grav, cu paralizie totala sau... si ca trebuie sa respect cu strictete tot ce-mi prescrie el, daca vreau sa mai pot canta... |
||
sora_ilsi Postat pe 31 Octombrie 2010 17:35 |
||
oalio.... deci de asta lipsisi atata,soro? multa sanatate,mami... |
||
preci Postat pe 31 Octombrie 2010 17:42 |
||
Ilsi.din tot sufletul,multa sanatate. si nu te transforma in morbidul Bacovia. | ||
vuvuzela Postat pe 31 Octombrie 2010 17:43 |
||
da, preci, stiu ca mi-ai dus dorul...da' si io, sa mai radem un pic... vuv, n-am cum sa ma transform in Bacovia si nici in morbid...e prea multa viata-n mine... |
||
sora_ilsi Postat pe 31 Octombrie 2010 17:48 |
||
l-am evocat pe Nae in cateva randuri,sa stii... am cautat topicul asta de cateva ori,da-n stufarisul asta nu-ti mai gasesti nici pancreasul,daca ti-l pierzi... ma bucur ca esti din nou in forma,mi-a placut ultima povestioara... sa ne informezi cand,cum,unde e lansarea aia,ca 2011 e mai mult decat aproape... |
||
preci Postat pe 31 Octombrie 2010 17:53 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-10-31 17:48:05da, preci, stiu ca mi-ai dus dorul...da' si io, sa mai radem un pic... si pe mine m-a intrebat vuNvu asta noapte daca imi place Bacovia... si am dezamagit-o, desigur... nu de Bacovia am eu nevoie acuma...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 31 Octombrie 2010 18:00 |
||
sora_ilsi Postat pe 31 Octombrie 2010 18:16 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-10-23 23:15:22Imi fac mea culpa ca a trecut atata timp de cand nu am mai postat...nici eu nu mai gaseam topicul...intre timp am suferit un accident vascular cerebral, mi-am revenit destul de repede, dar nu mai puteam folosi PC-ul, ca ma obosea teribil...sper ca in anul 2011 sa-mi public volumul de nuvele, pentru ca mai inainte ma asteapta publicarea unei reviste la care lucrez si care se afla la al 4-lea numar...iar eu ma las pe mine la urma...va citesc frumos, pe unde va gasesc...cei care scriu, poezie sau proza, sunt oameni minunati...sper sa pot reinvia acest topic... Asa cum promisesem am reusit si publicarea revistei si a volumului de proza scurta in acest an. Am revenit pe topic si am revizuit tot ceea ce au scris Tutankhamon, Iasomia, Zambil, Preci si multi altii care m-au incantat cu inventivitatea si talentul lor. Toate vor fi publicate in cel de-al doilea volum de proza de anul acesta, sper, cu dedicatii pentru fiecare. |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Mai 2011 22:13 |
||
asa ilsule... ca sunt copilasii astia p-acilea tot intr-o depresie....bafta,fetitza.... bine ca-l ridicasi ,mai venim sa postam cateceva p-acilea... |
||
iasomia Postat pe 22 Mai 2011 22:17 |
||
ilsi... iti spun io mai incolo ce dedicatie vreau.. |
||
precizilla Postat pe 22 Mai 2011 22:22 |
||
Iaso, mi-ar face mare placere, mai ales ca am un proiect foarte interesant pentru cel de-al doilea volum. Sunt si eu cam ocupata ca la sfarsit de an scolar, dar tot imi mai fac timp de scris. Oricum trebuie sa recunoastem ca au fost vremuri splendide acelea cand scriam toti ca-ntr-o fratie, nu? | ||
sora_ilsi Postat pe 22 Mai 2011 22:25 |
||
preci, e vreo dedicatie de-aia, de facut in privat???? | ||
sora_ilsi Postat pe 22 Mai 2011 22:26 |
||
nu,soro... numa' ca deocamdata nu ma pot hotara daca s-o bagi p'aia cu "pt cea mai sexy" sau "pt cea mai deshteapta" veveritza hai,ca glumesc |
||
precizilla Postat pe 22 Mai 2011 22:32 |
||
am recitit,sunt cam obositoare cateodata.... pupa iasomia sorela... |
||
iasomia Postat pe 22 Mai 2011 22:32 |
||
si eu, iaso preci, le punem pe-amandoua, ce zici? ca-n titlul volumlui meu de proza, cand eu vroiam "Belgianca", iar editorul vroia "Castele in Spania" si-atunci s-a hotarat sa le puna pe-amandoua |
||
sora_ilsi Postat pe 22 Mai 2011 22:46 |
||
ilsuco, sister, sper ca esti mai bine.....ai grija de tine si anunta-ma in privat cand va trebui sa caut cartulia prin librarii...nu de alta dar am contribuit si eu...:)))..pup dulce, d | ||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2011 22:15 |
||
visez..? inviasi..? |
||
roby_cado Postat pe 23 Mai 2011 22:33 |
||
De la: roby_cado, la data 2011-05-23 22:33:17 cui te adresasi robica???? |
||
sora_ilsi Postat pe 23 Mai 2011 23:34 |
||
ilsuco....mami, nu lua in seama cantitaile neglijabile...se pot ignora..nu merita atentie...pup fata | ||
tutankhamon Postat pe 24 Mai 2011 20:33 |
||
ai dreptate | ||
sora_ilsi Postat pe 24 Mai 2011 22:56 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2011-05-24 22:56:47ai dreptate CE ATITUDINE ESTE ASTA? DE CE TRIMITI MESAJE ? SPUNE AICI CE AI DE SPUS, NU IN PARTICULAR. PRECIZARE - NU MA INTERESEAZA CIT ESTI DE BUNA , SAU DESTEAPTA. -NU MA INTERESEAZA NIMENI DE AICI. VEZI DE TREBURILE TALE SI DE GESTIONAREA MOCIRLEI IN CARE VA BALACITI |
||
garbo007525 Postat pe 24 Mai 2011 23:50 |
||
Ok. Eu ti-am comentat doar blogul si am spus ca mi-a placut. Nu te-am jignit, deci: mocirla nu e a mea, sorry. | ||
sora_ilsi Postat pe 24 Mai 2011 23:56 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2011-05-24 23:56:49Ok. Eu ti-am comentat doar blogul si am spus ca mi-a placut. Nu te-am jignit, deci: mocirla nu e a mea, sorry. BLOGUL SE COMENTEAZA PE BLOG, NU IN MESAJE... DACA INTELEGI. DACA ITI PLACEA SCRIAI PE BLOG, ASA CA NU MAI MACANI DEGEABA. SAU ESTI VREUNUL MENTIONAT IN LISTA RUSINII? SI VREI SA INCEPI IAR MOJICIILE? POPATE TE BUCURA MAI MULT SUBSTANTIVUL TROACA DECIT MOCIRLA. ASA CA , SCUTESTE-MA MADAMULE |
||
garbo007525 Postat pe 25 Mai 2011 00:04 |
||
Uiii Doamne, de unde aparusi fata? Asa constipata? E posibil sa nu te fi aflat eu... ca nu prea am mai stat pe aici... dar esti in aere rau, nu gluma! Si nu mai tipa, ca mi-ai spart timpanulllllllllll! |
||
picaturaderoua Postat pe 25 Mai 2011 00:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
semnele unghiilor | 22 | De la: Ciresica 12 Iulie 2010 05:26 |
de ce se spune ca daca iti deschizi inima oricui ai fii prost..pt ca mie imi place sa fiu deschisa | 2 | De la: xenaluptatoareainimoasa 3 Septembrie 2010 22:27 |
Incredibil s-au oparit "doamnele rele de gura" | 89 | De la: garbo265966 9 Iulie 2012 06:31 |
|
||
Ambitia- buna sau rea? | 34 | De la: dune 20 Iulie 2009 10:11 |
De ce la oameni le place sa fie șefi sa conducă pe alți oameni | 10 | De la: ingerasulluptor1 27 August 2017 21:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară