Un nou topic,o noua deschidere spre creativitate. Succes! | ||
mihaiarilena Postat pe 23 Septembrie 2009 15:07 |
||
---|---|---|
aham, d-aia mi-ai facut tu cu ochiu'. baga o poezea,ce mai stai?. succes...vorba ta... sa inteleg ca aici sunt acceptate doar creatiile propri... bun asa... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2009 15:09 |
||
Curgea pe damb, serpuitoare, Tacuta lumii disperare, Si tu stateai sub bolti cantand, Iar eu la randu-mi frematand, Si asteptam sa vina clipa, Cand noaptea bate la feresti, Sa-ti bat romanta in aripa, Cu stele mari imparatesti, Si sa te fur in ceas de seara, Pe versul meu mai necioplit, Cand noaptea se topeste ceara, Si doar eu singur, te-am privit. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 23 Septembrie 2009 15:20 |
||
pe serpii mei,iubite.... de nu ti-oi da la noapte toata incrancenarea ce-n suflet am inchis de nu te-or trece ape cu mii si mii de soapte vei spune:m-ai invins! pe crucea mea,iubite vei fi foarte incins. |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2009 15:21 |
||
Primelor postari | ||
mihaiarilena Postat pe 23 Septembrie 2009 15:26 |
||
sarpele cu clopotei e-mbracat cu sapte piei. sta-n caldura si-i incins, insa nu se da invins. lacrimile ii curg, grele, mai c-ar dezbraca o piele sa ramana numa-n sase si-alea atarnand pe oase. se foieste prin nisip fara slapi si fara slip, numa-n solzi si numa-n piei sarpele cu clopotei. |
||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2009 15:33 |
||
Cuvantul singuratatii de Caly Niciodata in urma singuratatii sa nu lasi cuvantul. Niciodata in timpul singuratatii sa nu uiti cuvantul. Niciodata inaintea singuratatii sa nu ucizi cuvantul... |
||
mihaiarilena Postat pe 23 Septembrie 2009 15:34 |
||
zambilu' hei,hei... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2009 15:36 |
||
bre mami, numa' golaneli imi vin in minte, la hei - hei ala... | ||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2009 15:37 |
||
sarpele cu clopotei vaz ca e plin de idei... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2009 15:38 |
||
mai suntem si pe topic cu serpi si ce le curge lor din bot... | ||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2009 15:40 |
||
CASTANELE COAPTE Marilena Mihai nascuta la un capat de esarfa ivita bucuros la picioarele diminetii linistea si castanele coapte muntii si valurile coborate printre fluturi zorile atinse-n spuma asteptand pe creasta lumii unde cerul este marea vanturile-s bucurie si-ntamplare stelele cazute-n ape ochi albastru cale-n strigat vise fara margine de luna ursitoare de pe ape viata unui rege-n trupul unui om crescut in pace |
||
mihaiarilena Postat pe 24 Septembrie 2009 00:07 |
||
leno, sfat trei castane sa luati si-n gentuta sa purtati m-a-nvatat buna pe mine ca aduc belsug,se stie.. trei castane-n buzunar si-o sa ai "malai" un an iar la anu' care vine le schimbati, c-asa e bine. |
||
iasomia Postat pe 24 Septembrie 2009 08:01 |
||
trei castane-n cap sa iei si te umpli de idei.. he,he,he.. |
||
zambil Postat pe 24 Septembrie 2009 08:09 |
||
tu-mi dai mie si eu tie sa te tii paranghelie... |
||
iasomia Postat pe 24 Septembrie 2009 08:11 |
||
Va multumesc pentru castane...:) Si la anu-s si mai multe... |
||
mihaiarilena Postat pe 24 Septembrie 2009 10:41 |
||
hmm... hmm... hmmmm... la "anu-s", mai draga tovarashica? asta imi aminteshte, mai draga, de inaugurarea navei aleia de cercetare maritima, de acum vreo 5-6 ani, ctitorie a geniului creator romanesc si mareata realizare a epocii mele... "Oceanus" se numea nava iar Arogantul trebuia sa ciocneasca sticla de sampanie... i-au schimbat numele navei, mai draga... |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 24 Septembrie 2009 10:43 |
||
Rectificare:...la anu vor fi chiar foarte multe...castane,ce credeatzi? | ||
mihaiarilena Postat pe 24 Septembrie 2009 11:26 |
||
haide bre, nu fi chetros aici e topic sexos... |
||
iasomia Postat pe 24 Septembrie 2009 11:27 |
||
mihaiarilena Postat pe 24 Septembrie 2009 13:26 |
||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 24 Septembrie 2009 17:55 |
||
Iu iu iu si iu iu iu, Vin cu vers si eu acu, Sa cante tot Maramu.. Dati-i voi cu serpi nenica, De-astia scolaresti de tipa, Din talangi si din clopoate, Ca in rest avem de toate. Chiar si cateva fetite, Care scriu versuri pe-aice, De barbati nu mai vorbesc, Fiindca ei le cam chiulesc. |
||
Ioana007 Postat pe 25 Septembrie 2009 16:33 |
||
dintr-o singura lacrima s-au croit serpii.. si-a izbucnit tot amarul in scrum dintr-o singura'ntamplare s-au impartit crampeie in flacari ce inghit un drum dintr-un singur amestec s-au ucis arcele viselor si dor.... |
||
fleur_de_lis Postat pe 26 Septembrie 2009 15:13 |
||
Canta Maramureshu' Joaca dar', Vanghelisu'! De la Iza pan' la Mara De la Sighet pana-n Tara Lapusului si-a Oasului Cinste coconasului! |
||
preciouss Postat pe 26 Septembrie 2009 15:22 |
||
sunt...un dor inchis intr-o manusa.. un raspuns nerostit.. un oftat inabusit in asteptarea serpilor... |
||
fleur_de_lis Postat pe 26 Septembrie 2009 15:29 |
||
copy&paste apart�. lovindu-te cu o floare nu faci prim�veri dac� prinzi fluturi nu-nseamn� c� ai coconul asigurat sau ast�mp�ru-n pinteni te po�i trece prin urechea st�ng� �mpunge �mbrobodi brod�ndu-�i t�ceri |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 12:02 |
||
.d�jà-vu. �n orice diminea�� frigul primei ore-i la fel freci oglinda pe chip poimar�i ��i va z�mbi �napoi cu propria-i amprent� dentar� |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 12:03 |
||
E toamna si ceata, Si lacrimi pe gene, Au ingerii toamnei, In varful din pene, Si cerul e umed Si este racoare, Ma bantuie dorul, Si gandul ma doare, Si-l simt ca o frunza, Desprinsa de trup, Atatea dorinte, Din mine se rup, Doar vantul fosneste Prin frunze strain, Tacerea cand cade, E parca pelin, Ramane doar luna, Cu ochiul ei orb, Si noptile care, Cu patimi ma sorb. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Octombrie 2009 08:55 |
||
fleur_de_lis Postat pe 1 Octombrie 2009 08:56 |
||
vanghele, adanc, nene.. da' nu-ntelesei... cum adeca: ingerii au lacrimi pe genele din varfu' penelor?... nu c-ar fi cine-stie-ce cheste, ca si eminescu avea scapari d-astea ... | ||
zambil Postat pe 1 Octombrie 2009 08:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
citeste..si citeste din now.... morala?.. | 12 | De la: Lidiaolteanu 25 August 2011 17:22 |
DEPRESIA | 97 | De la: nuti_vio 30 Aprilie 2010 21:43 |
ce parere aveti despre Ecaterina Teodoroiu | 34 | De la: Thor_again 15 Martie 2011 22:58 |
|
||
Ce este rautatea si viciile rele...Sunt ca fumul de tigara...Daca traesti printre fumatori fumul te afecteaza,,,dar daca fumezi si tu nu ii mai simti mirosul toxic pt ca el te degradeaza in interior.La fel si cu rautatea,,daca traiesti intre oameni rai si | 62 | De la: ingerasulluptator 2 Iulie 2012 09:58 |
Un dar in pas cu vremurile... | 2 | De la: fleurdelis 28 Decembrie 2009 17:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară