floreto... da' tanti mossora aia ce mai face, taica?... ca tu parca erai mai intima asa, cu ea... nu baga si ea o contributie poetica acilea?... sau sa-i copiez eu vreo poezie de pe saitu' personal, ha?... ca-i la liber... | ||
zambil Postat pe 27 August 2010 09:31 |
||
---|---|---|
ai venit sa-ti aperi patria si neamul?? haidi bre...anul trecut poate mai tinea treaba da anu asta's calita bre... |
||
fleurdelis Postat pe 27 August 2010 21:21 |
||
poate d-aia te vaz eu anu' asta asa tare, ca lemnu' de stejar... | ||
|
||
zambil Postat pe 27 August 2010 21:33 |
||
e luna plina?? | ||
bluelight Postat pe 27 August 2010 21:34 |
||
a fost pe 24 | ||
panty_C Postat pe 27 August 2010 21:36 |
||
fleurdelis Postat pe 27 August 2010 21:39 |
||
uite, mie-mi place de marlena, care-i un fel de dr. jekyll al liricii... adeca posteaza cumintica poezele, acolo, nu taie gatu' la oameni... mare lucru, bi-polaritatea asta, nene... | ||
zambil Postat pe 27 August 2010 22:03 |
||
De la: nelly05, la data 2010-08-25 22:38:15ei las' ca te lamuresti tu nelly...nope ! |
||
Freya_ Postat pe 27 August 2010 23:26 |
||
auzi mai nea.... ce vreai as demostrezi tu aiciaaa?? ga nu de bricebushi |
||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 11:06 |
||
Am uitat Sa-mi dezvolt zambetul� Pe jumatate in sus Pe jumatateee�. Intors Catre tine! Am uitat� Sa imi retrag zambetul Pe jumate� Din zambetul tau Cazut� de dincoloo... de m(n)oar(p)te! |
||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 15:33 |
||
Nu citesc carti Citesc randuri Nu te privesc pe tine Privesc inlauntrul tau Nu-mi trebuie aerul Imi simt lipsa Atomilor lui in caderea aceea.. izgonita zvacnit! din catre tine... |
||
fleurdelis Postat pe 29 August 2010 18:29 |
||
o pinza de contraste te-nvata sa traiesti in lumea ce nu stie sa mai vorbeasca bine o pinza de contraste te-nvata sa iubesti si tot aceeasi pinza te-nvata sa urasti in viata care curge pe riul amintirii nimic n-a mai ramas din piatra fericirii... T.S. |
||
nuti_vio Postat pe 5 Septembrie 2010 21:41 |
||
nu mi-ai vazut pasul? nu mi-ai vazut gandul? nu mi-ai vazut raul? ma intreba aseara de golul tau de aer din inima. imi era rau si.... te credeam in stare sa ma sufoci cu.... o l a c r i m a |
||
fleurdelis Postat pe 7 Septembrie 2010 18:43 |
||
Fleur... | ||
mihaiarilena Postat pe 8 Septembrie 2010 17:41 |
||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 16:03 |
||
S� pui o salcie, te rog, copile, la capul celui f�r� de morm�nt și-n ea pl�nge vise ne�mplinite și g�nduri� multe g�nduri r�t�cite f�r� voie �n jocul v�ntului turbat� Acolo s�-ți verși tot aleanul și clipa ta la r�d�cina ei s-o stingi și �nvia-vei, fericito, din coasta-mi roas� de-a vremii rugin� de Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 15 Septembrie 2010 11:32 |
||
ehhhh... | ||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2010 16:43 |
||
dap, si eu am remarcat... cum adica la capu' celui fara de mormant?... pai inseamna ca nu-i mort, cu alte cuvinte... da' la marlena merge, ca-i de-a noastra, fata sufletista... |
||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2010 16:59 |
||
merge,merge... zambilu'... e placut sa vezi poezii scrise de ai nostri,desi , asta e facuta de un baiat ..adrian...da' tot de-al nostru este, daca ii pune poeziile aici... |
||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2010 17:10 |
||
Nou� me�teri mari, cu Vasile zece - Alexandru Andries - Nou� me�teri mari, cu Vasile zece, De care se zice c�-i �i �ntrece, S-au apucat s� fac� o m�n�stire. Termenu-i scurt, c�-mp�ratul Se cam gr�bea cu predatul, Ca du�manul de clas� s� nu prind� de �tire... Materiale, deh, ca pe-atuncea! Cu toate-acestea se muncea... Funda�iile fur� gata �n trei zile! Apoi veni Vasile �i zise: "Planurile n-au fost admise, Am observa�iile pe 48 de file". Se s�p� din nou la alte funda�ii, Dup� noile indica�ii. �mp�ratul �nsu�i veni s� vad� cum merge treaba... El fu mul�umit, dar avu o obiec�ie: "A�i pus-o gre�it ca loc �i direc�ie, O mut�m mai la vale, aici a�i s�pat degeaba!" Nou� me�teri mari, cu Vasile zece, De care se zice c�-i �i �ntrece, A�teptau mortarul s� se-usuce la soare, �mp�ratul veni �i le zise "Tovar�i, A�i muncit foarte bine, dar iar�i O mut�m din motive strict militare". Pentru-a treia oar� Vasile s�p�, Dar nu fu nervos si nu �njur�, �tia prea bine cum avea s� se r�zbune: Pe-�mp�r�teas� o zidi de vie, Iar din rochia ei �i f�cu o scufie Pe care-o purt� p�n� la moarte, se spune. �mp�ratul veni la inaugurare �i-i �inu dou� ore-n picioare C-un discurs despre munca lor plin� de abnega�ie... Discursul fu �ntrerupt de t�tari Despre care se �tie c� erau barbari �i Vasile r�mase f�r� decora�ie! asta e pentru cei care isi mai amintesc de concertele cu Andries de dinainte. |
||
anakin Postat pe 15 Septembrie 2010 17:23 |
||
mie-mi place aia cu furnicile... | ||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2010 17:29 |
||
mie-mi place andries , oricand, oricat si in orice directie...lui n-as putea niciodata sa-i fac NICI oooo....obiectie nice, anak de fapt io intrasem sa spun...ca... a inceput sa-mi placa, gustuil cafelei! ai inceput sa imi placi tu... la timpul trecut@ si.... am mai inceput asa de aseara sa ma dor eu pe mine insami pt faptul ca sunt! |
||
fleurdelis Postat pe 15 Septembrie 2010 18:48 |
||
puterea lasata de ploi ruginii cade tern pe trenuri plecate din gari suspendate-n uitare si teama, o balta pustie adusa de graba din cerul pelin, iubiri iar pierite in zdrentuite brumari ... reci batiste incearca sa lege sperate perechi intr-o toamna ce-ngheata surasusuri lumini in asfintite placeri... la colturi pandesc un lucru strivit intre clipele seci si simple chemari din tacerile ierni ne leaga pe veci... Ganduri disparate in...tamna... de Caly |
||
mihaiarilena Postat pe 20 Septembrie 2010 00:08 |
||
In praf de furtuna si-n nori plumburii Se-mprastie visele toate... La ce bun sa pleci? La ce bun sa revii? Desarte-s cuvintele toate! Si care culoare in ochi mi-a ramas? Nu-i verde,nici gri,nici albastru... E doar un amestec Din ce-a mai ramas... O palida umbra de astru. Sa nu mai vad soare! Sa nu mai vad ploi! Vreau doar sa astept in tacere... Sa-mi treaca si viata in cea de apoi, Sa nu mai am rani la vedere. |
||
preci Postat pe 20 Septembrie 2010 19:35 |
||
dintr-o singura lama de cutit s-au stropit acele taceri cu varfuri adanci nebanuit plecand catre in lumea de atunci cand prin vene ne curgea iubire,... si gerul, ne inoda ceturile cu scortisoara |
||
fleurdelis Postat pe 20 Septembrie 2010 22:29 |
||
Fetelor... | ||
mihaiarilena Postat pe 20 Septembrie 2010 22:59 |
||
poezele noi... mmmm... ia sa-ncerc si eu una... | ||
zambil Postat pe 20 Septembrie 2010 23:37 |
||
stai sa-mi iau unghiera... | ||
preci Postat pe 20 Septembrie 2010 23:39 |
||
doi zece... doi - zece... proba de microfon... ia, s-aude coloshea, la doamna-n fund? Precilici, iote ce-mi scapa din penitza: E praf, totu-i varza, vad stele verzii Ma-mprastii sub masa pe spate. La ce bun sa plec? Tu de ce sa revii? Ca sticlele goale sunt toate! Ia zi-mi, ce coloare la ochi ti-a ramas? Nu-i verde. Nici gri... nici albastru! Toate-s la un loc, dintr-un pumn ce de-acas' Ti-ai luat, c-ai gatit un dezastru! Sa nu mai vad sticle, nici dop, nici pahar De nu te-oi baga in tacere! Sa-mi treaca si nervii, sa-l bat pe berar Si-apoi sa mai beau inc-o bere. HAC! |
||
Thor_again Postat pe 20 Septembrie 2010 23:39 |
||
vidare... pupa-tz-as okii... |
||
preci Postat pe 20 Septembrie 2010 23:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vrei sa mai uiti de grijile cotidiene? | 1 | De la: mimosa 19 Mai 2009 06:53 |
Nu lasati jocurile sa va spurce copii | 41 | De la: daniil_pravoslavnic 23 Iunie 2012 17:09 |
Ce inseamna fapta buna? | 81 | De la: Jojolin 23 August 2010 01:04 |
|
||
ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
buna la toata lumea | 5 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:00 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn