uite-o-ncerc p-a lu' floreta, ca-i mai proaspata... dintr-o singura lama de cutit m-ai nimerit la sentiment... peretii de stabiliment s-au stropit si-am murit... urmeaza acele taceri de muieri confuze ce s-au jucat cu varfuri taioase si-au facut rani adanci de-am cazut pe branci intr-un colt nebanuit plecand catre lumea de atunci cand prin vene ne curgea iubire,... si gerul, ne inoda ba chiar innoda ceturile si ne lua greturile cu scortisoara |
||
zambil Postat pe 20 Septembrie 2010 23:50 |
||
---|---|---|
nea zambile, mi s-or lungit ochii de cand astept poezeaua... da' nu-i bai, suntem chit, ca nici io nu dadui de cine trebuia azi. mi-am permis sa nu insist, daca tot ai zis ca mai e timp | ||
Thor_again Postat pe 20 Septembrie 2010 23:51 |
||
nene... intrebare: cu ce stropisi peretii aia? |
||
|
||
preci Postat pe 20 Septembrie 2010 23:53 |
||
nah! ca apucai deja sa postez |
||
Thor_again Postat pe 20 Septembrie 2010 23:53 |
||
cu fiere, bre... | ||
zambil Postat pe 20 Septembrie 2010 23:54 |
||
verde? | ||
preci Postat pe 20 Septembrie 2010 23:55 |
||
oalioo pan' acolea o ajuns cutzatu' fleurei? |
||
Thor_again Postat pe 20 Septembrie 2010 23:55 |
||
asa da ea, la ficatzi, nea thorele... verde, bre, verde... cica linisteste daca zugravesti in verde... |
||
zambil Postat pe 20 Septembrie 2010 23:58 |
||
stai sa bag si-o muzica de atmosfera, asa... http://www.youtube.com/watch?v=S6uzo654ubM&feature=related |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2010 00:00 |
||
da' io zic sa bagi si la poezeaua precilicei, sa nu se supere | ||
Thor_again Postat pe 21 Septembrie 2010 00:03 |
||
verdele ne linisteste... albastrul ne-nebuneste griul ne face talambi ia mai bine sa zugravim! n-am gasit alta rima... |
||
preci Postat pe 21 Septembrie 2010 00:03 |
||
"da di ce te strambi?" iote si rima |
||
Thor_again Postat pe 21 Septembrie 2010 00:05 |
||
ba io zic sa nu mai zici nimic,thorele... ti-ai gasit si tu sa-i amintesti taman cand uitase! nene... da' matale faci unde te scapa,asea? |
||
preci Postat pe 21 Septembrie 2010 00:05 |
||
la care bre nea thorele, la asta din urma?... asta-i gata parodie... stai sa ma bag tot la aia cu tristeti... In praf de furtuna si-n nori plumburii Se-mprastie vise netoate... La ce bun, bre preci? La ce bun sa scrii? Desarte-s cuvintele toate! Si care culoare in ochi ti-a ramas? Nu-i verde,nici gri, e albastru... Primisi doar un pumn si-acum ti-a ramas... O palida umbra pe astru. Si nu mai vezi soare! Si nu mai vezi ploi! Si-astepti amutita-n in tacere... Sa-ti treaca durerea, sa uiti si apoi, Sa nu mai ai rani la vedere. |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2010 00:14 |
||
stiam io ca numa' bine-mi vrei,nene... | ||
preci Postat pe 21 Septembrie 2010 00:16 |
||
stai sa-ti bag si tie una de atmosfera... http://www.youtube.com/watch?v=OL2aEPu3XiQ |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2010 00:19 |
||
Plecat-am... Pe-a noptii-nstelata marama Nu voi sa brodez Nici nu voi sa-mpletesc... Voi numa sa dorm... Si -ntr-al zilei ce vine Maiastru nou cantec Sa am doar o nota De-albastru sihastric... Un "DO" imi ajunge S-o iau de la-nceput... |
||
preci Postat pe 21 Septembrie 2010 00:25 |
||
n-am timp amu... da' deseara stii ce urmeaza, nu? |
||
Thor_again Postat pe 21 Septembrie 2010 09:07 |
||
nuuuuuu.....ce??????? | ||
nazirra Postat pe 21 Septembrie 2010 09:24 |
||
ploaia-mi cade iar pe aripi sa m-ascund de ea, nu vreau poate ma zaresti in ploaie si-ai sa vii,gura sa-ti dau.. doreste-ma.. de-acum e toamna mi-e frig,si parca nu am stare cand ma doresti mi-e viata plina in jur eu raspandesc lumina se-ntreaba lumea de pe strada daca sunt om? de sunt intreaga? caci stralucesc atat de tare de dor si drag de resemnare... nu pot sa lupt cu ce-mi dai tu alina-mi dara sufetul doreste-ma ,chiar de ti-e greu iubitul meu... ...taram-pam-pam...tango.. |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2010 10:49 |
||
deci raad, de simt ca-mi vine rau! ce nebuni sunteti |
||
fleurdelis Postat pe 21 Septembrie 2010 18:57 |
||
razi de iasomica,fleur? cre' ca vrei s-o iei pe cocoasha... |
||
preci Postat pe 21 Septembrie 2010 19:00 |
||
nu mai de eaaaa... de vooi de toti....de mineee...deeee... am raas....cu lacrimi lacrimogenee, d'alea.... |
||
fleurdelis Postat pe 21 Septembrie 2010 19:03 |
||
No...ca dragi imi sunteti acum!!! Spor la sporovaieli versuite si simtite...ca...doara...e toamna!!! | ||
mihaiarilena Postat pe 21 Septembrie 2010 19:18 |
||
fleurdelis Postat pe 21 Septembrie 2010 19:21 |
||
ia-n sa mai screm neshte verse,s-aibe thorelu' ce trashui mai pe seara... | ||
preci Postat pe 21 Septembrie 2010 19:22 |
||
De ce sa regreti ca esti fluture? De ce sa regreti ca te nasti din frumusetea primaverii? Ca traiesti in frumusetea verii? Sau ca mori de frumusetea toamnei? |
||
preci Postat pe 21 Septembrie 2010 19:25 |
||
fluturii mor din neatentie preci ai grije |
||
fleurdelis Postat pe 21 Septembrie 2010 19:25 |
||
ia sa mai bag una cu fluturi... In vremea cand Invatam sa rad Maine Avea doar flori. In vremea cand Invatam sa cant Maine Avea doar soare. In vremea cand Invatam sa zbor Maine Avea doar fluturi. Azi stiu sa rad Dar pajistile cunosc doar iarna; Azi stiu sa cant Dar soarele E mereu in eclipsa; Azi stiu sa zbor Dar fluturii Si-au pierdut polenul. Cu cine Sa rad,sa cant,sa zbor? Inutila invatare! |
||
preci Postat pe 21 Septembrie 2010 19:33 |
||
cum cine preci! cu nuoiii! eu zic |
||
fleurdelis Postat pe 21 Septembrie 2010 19:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum ne pregatim pentru Valentine's Day? | 8 | De la: floare_cu_colti 11 Februarie 2011 18:27 |
De ce oare barbatii nu se pricep nici macar la sex apai la celelalte lucruri...Din cauza ca nevestele gasesc pretexte ca sa nu mai faca sex cu sotii lor | 27 | De la: ingerasulluptator 13 Iulie 2012 20:35 |
buna | 15 | De la: Ioana007 31 Mai 2009 16:28 |
|
||
Greu, dar nu imposibil?... | 257 | De la: nucu1 6 Iulie 2011 08:00 |
Pai cine mai vrea sa fie om bun si cumsecade in romania? Pt ca sar pe el alti oameni ca niste lupi flamanzi | 3 | De la: anaROBERT 17 August 2010 00:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară