mi-e teama de restrangerea lacrimilor in frunze, de soapta furata din pelinul plecat... mi-e teama de pierderea mea printre pietrele arse de dorul tacut al celor ce-si cauta UITAREA... mi-e teama... de trecere, de fuga trenurilor sacadate din doi in doi... de vis aplecat inspre cereri grabite, tomnatice... eu... numai tu... cuvantul, stins, scris, adus... de azi catre inapoi... mi-e teama... de FRIG, de frigul... din noi! Teama de toamna de Caly. |
||
mihaiarilena Postat pe 22 Septembrie 2010 01:00 |
||
---|---|---|
mi-e teama de restrangerea lacrimilor in frunze, de soapta furata din pelinul plecat... mi-e teama de pierderea mea printre pietrele arse de dorul tacut al celor ce-si cauta UITAREA... mi-e teama... de trecere, de fuga trenurilor sacadate din doi in doi... de vis aplecat inspre cereri grabite, tomnatice... eu... numai tu... cuvantul, stins, scris, adus... de azi catre inapoi... mi-e teama... de FRIG, de frigul... din noi! Teama de toamna de Caly. |
||
mihaiarilena Postat pe 22 Septembrie 2010 01:00 |
||
De ce-i postat de 2 ori textul? | ||
|
||
mihaiarilena Postat pe 22 Septembrie 2010 01:02 |
||
mi-e teama... de ziua de joi. de vanturi si ploi ... tot noroiul din noi... |
||
fleurdelis Postat pe 22 Septembrie 2010 06:16 |
||
din noroi rasare lotusu' cunoasterii,floare... | ||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2010 10:04 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-09-22 06:16:43 |
||
Tylly Postat pe 22 Septembrie 2010 10:12 |
||
zambila Postat pe 22 Septembrie 2010 10:13 |
||
vad teama p-acilea... va temeti de joi, sau de ziua d-apoi petrecuta-n noroi, sau de ziua de ieri si de seri cu-nsotiri de strigoi si cantari la cimpoi he,he,he vai de voi si pana la urma si de noi care va citim pe voi ... |
||
zambil Postat pe 22 Septembrie 2010 11:32 |
||
adecatelea le vrei mai curajoase,mami...este?... zambilu'.. "si gerul, ne inoda ba chiar innoda ceturile" la faza asta am ras in hohote... ba chiar innoda ala, e delicios... |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2010 11:43 |
||
e-un procedeu des folosit in ale poezelii, mami... se numeste repetitie si dupa cum stim, repetitia-i mama-nvataturii, deh... | ||
zambil Postat pe 22 Septembrie 2010 12:03 |
||
zambilu' e mishto,mami.. ferice de spiritu' tau.. |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2010 12:07 |
||
ce bine ca nu ma pricep la scris poezii | ||
zambila Postat pe 22 Septembrie 2010 12:16 |
||
mie nu mi-e teama nu spera si nu ai teama ce e val ca valul trece... |
||
LILO Postat pe 22 Septembrie 2010 12:21 |
||
ia mai bine-o bere rece pana sa te bagi in seama... nu ma putui abtine, maimutza... |
||
zambil Postat pe 22 Septembrie 2010 12:26 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-09-22 06:16:43 A fost o data cineva... care iubea ziua de joi cu rasaritul ei de soare, Cu dogoarea zilei , cu toata osteneala ei. ................................................. Dar ...cu o ultima sfortare', Dupa ce-a aprins toate stelele, S-A STINS... |
||
m_ada Postat pe 22 Septembrie 2010 19:24 |
||
garbo074997 Postat pe 22 Septembrie 2010 19:53 |
||
De marti si pana joi O poezie o sa scriu Cu sentimente si trairi Cu ofuri mari si opintiri | ||
garbo074997 Postat pe 22 Septembrie 2010 19:57 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-09-22 10:12:01De la: fleurdelis, la data 2010-09-22 06:16:43 ..... ma bucur ca Stii, madaa |
||
fleurdelis Postat pe 22 Septembrie 2010 19:59 |
||
Mda, stiu destule. | ||
m_ada Postat pe 22 Septembrie 2010 20:03 |
||
paii.... | ||
fleurdelis Postat pe 22 Septembrie 2010 20:09 |
||
mada tu esti joi?? |
||
fleurdelis Postat pe 22 Septembrie 2010 21:17 |
||
De la: m_ada, la data 2010-09-22 20:03:26Mda, stiu destule. DAAAA DESPRE DOMNU KNIGHT |
||
KNIGHT3_1 Postat pe 22 Septembrie 2010 22:02 |
||
si..daca maine e joi... cu o zi inapoi... "am uitat banii acasa si... si am intarziat... nu ma mai primeste la ora..." copilul meu, incearca de asta data trecerea unei zile de scoala cu... vederea... "mergi imediat la scoala!" ehei... iata un inceput de zi perfect... vine copilul, pleaca tot el... vine vecina si telefonu are un glas de invidiat uneori... mess-ul e plin, incerc sa tastez... canta interfonul... "va zugravim astazi balconul..." vin muncitorii, pleaca tot ei (de gura mea, ca doara... tacere e numa asa in prag de sentiment...) vine copilul (again) cu lacrimi cu tot... vizite la scoala, lamuriri cu copii, invatatori, melci raci... nu oameni buni, zau asa... au mai ramas doar ... draci... amenint, ma si vad stand in banca de clasa a patra cand... "bine...hai... ma duc in clasa..." zice copilul sa-mi faca pe plac, sau sa se puna la adapost de ochii colegilor si... si chiar de ochii mei... la ore... iara acasa, iara sonerii, iara mess, iara muncitori (de data asta cu pensuli, vopsele, si... scuze,evident, ca uitasera ce-n-seamna sa faca anunturi...) iara mesaje, vecine, chei, catei, alimentari, gospodariri, pune-te masa, strange-te masa, teme, obiecte, cvartonase, semne de punctuatie, istorie, istorii, istoriciri, gandiri, leneviri, iara nervi, iara cereri, iara mess, iara doctori, iara... niii... ca-i noapte... Concediul? Ei da, asta a fost cu o zi inapoi decat ... joi... si... da... e concediu... si maine... maine e... joi! :D |
||
mihaiarilena Postat pe 22 Septembrie 2010 23:17 |
||
mari, la toti ni-i greu,scumpa.. iti aduci aminte cum te pupam la lumea de fiecare data? aveai niste poezii altfel,ma ungeau la suflet. acu' parca prea e cuvantu' si randu',pisi.. da' vorba ceea,lasa ca ne revenim noi,plus ca fiecare e liber sa scrie ce vrea.... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2010 09:56 |
||
De la: KNIGHT3_1, la data 2010-09-22 22:02:05De la: m_ada, la data 2010-09-22 20:03:26Mda, stiu destule. Iote, are vacaleru' cont nou! Ai grija ce postezi ca il pierzi si pe asta. |
||
Tylly Postat pe 23 Septembrie 2010 10:49 |
||
ceasul.......... daca-l ascult cu urechea dreapta, masoara clipele vietii mele ......... daca-l ascult cu urechea stanga, masoara clipele vietii tale........ dar.......... daca-l ascult cu inima??????? daca-l ascult cu inima mea, masoara departarea........ clipele care ne unesc., clipepe care ne despart.......... gandurile, visurile , drumurile......... ce as fi eu fara tine???? ce ai fi tu fara mine??? un om singur.......... un om si un ceas ........care bate , neincetat bate nemarginirea....... |
||
jeanette40 Postat pe 23 Septembrie 2010 12:32 |
||
jenel.. esti in vana,vaz.. asa,mami... d-astea proprii... oaliuuu,am inceput sa vorbesc ca marilena mea,sacadat.. |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2010 12:42 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-09-22 21:17:03mada Nu sunt luni si nu-s nici joi. Pe carari si-alei inguste, Serpuind langa zavoi, sunt o frunza aramie, m-am desprins din ram pustie Si cazut-am in noroi fredonand o melodie: Nu sunt joi! Nu sunt vineri nu-s nici joi. A venit toamna devreme , insa pomii astia-tineri unduindu-se-a tristete chiar de plang frunza cazuta nu vor sti cine-am fost noi ! Alte frunze-or sa le creasca: Nu sunt joi! |
||
m_ada Postat pe 23 Septembrie 2010 17:18 |
||
deci esti martz... m-am prins... sau mercur... ca uichendu' nu se pune... | ||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2010 18:11 |
||
pleaca lunea - vine martzea, parca-ncepe iarba a creste... cand sa ne-apucam de treaba - deja-i miercurea lu' peshte! ce-ai putea sa-ncepi pe joia? ca visezi deja la weekend! pana vineri la amiaza- i faci lu' shefu' un mic brieffing, dupa care-ti iei valiza (de pe scaun,se-ntelege!) si fugi repede la pizza ca nu prea mai ai ce-alege... restu' bagati voi,ca io ma duc la masa... |
||
preci Postat pe 23 Septembrie 2010 20:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum ma dezabonez de pe GARBO !!!!!!!!!!>??????????? | 2 | De la: garbo264825 21 Februarie 2012 08:38 |
9 Decembrie 2012 ,poporul roman voteaza noii parlamentari,care vor trudi si transpira pentru bunastarea natiununii | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:23 |
Zile senine si sarbatori fericite ! | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:20 |
|
||
efectele societatii actuale-dezumanizarea,nebunia,sinuciderea... | 74 | De la: ingerasulluptator 7 Iulie 2011 16:46 |
uite o zicala falsa si diabolica.....Ca cel destept cedeaza...asta ar insemna sa il lase pe omul rau sa aiba ultimul cuvant si el sa conduca si sa aiba dreptate | 16 | De la: ingerasulluptator 12 August 2012 08:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară