bine, dar... a fost O joi, de care s-a indragostit cineva apoi. pentru care rosea, pe care -o iubea si pe care a trait-o pana la stingere... si mai cred.... ca ne-a lasat-o noua, apoi sa o iubim in locul Lui deci azi ii joi si am sa iubesc... Toata ziua.... |
||
fleurdelis Postat pe 23 Septembrie 2010 20:51 |
||
---|---|---|
aham...joia mare,cum ar veni... s-o declaram ziua nationala a iubitului,sau cum? |
||
preci Postat pe 23 Septembrie 2010 21:03 |
||
io cred ca nu toti stim despre cine vorbim.. esteee?? |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 23 Septembrie 2010 21:05 |
||
ba chiar stiu foarte bine despre ce pik vorbim,fleur... | ||
preci Postat pe 23 Septembrie 2010 21:11 |
||
daa?? eee...ma gandeam! ca uite, nea zambil nu crez ca stie si se tot da rotund p-aici |
||
fleurdelis Postat pe 23 Septembrie 2010 21:17 |
||
el se da rotund oriunde,fleur... pen'ca-i da tasta sa se dea,d'aia... |
||
preci Postat pe 23 Septembrie 2010 21:20 |
||
mdeaa | ||
fleurdelis Postat pe 23 Septembrie 2010 21:25 |
||
ca regula generala, pe nea zambil il doare fix in basca care ce zi a saptamanii e... he,he,he... el cu literatura, derect la obect, neneaca... |
||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2010 21:27 |
||
iote bre, paradox ce-mi fata mintea acilishea: chiar daca nu stie si se da rotund, se da rotund pen' ca le mai stie, bre! | ||
Thor_again Postat pe 23 Septembrie 2010 21:28 |
||
thorele,io o spusei mai pe scurt.. ca tot veni vorba: pot sa declar lunea ZMP?! |
||
preci Postat pe 23 Septembrie 2010 21:36 |
||
nea thorele, 'ai ca mai e un paradox, si mai si... ala al comunistilor ilegalisti din romania, de dinainte de pa'sh'patru... ei se ascundeau, desi nu-i cauta nimeni... | ||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2010 21:38 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-09-23 10:49:59De la: KNIGHT3_1, la data 2010-09-22 22:02:05De la: m_ada, la data 2010-09-22 20:03:26Mda, stiu destule. MA CONFUNZI, CELLESTE. SI PROSTII ASTIA AU STERS CONTU MEU INLOC SA IL STEARGA PE ALA CARE TREBUIA. DA NUI NIMIC, CAT E EL PE AICI, SANT SI EU, CA SA II DAU IN BARBA CU FATZA MEA DE PROST PS: ALTADATA SA LE SPUI SA IL STEARGA PE ALA CU LINIUTZA INTRE CUVANT SI NUMAR NU PE MINE |
||
KNIGHT3_1 Postat pe 23 Septembrie 2010 23:02 |
||
deci crezi ca... poti sa te ascunzi... si...sa ne lasi eventual..cu joile noastre?? |
||
fleurdelis Postat pe 24 Septembrie 2010 20:00 |
||
cu ve�nicia, m� voi odihni� �i puf de p�p�dii m-a t�m�ia, Nici nu m-oi bucura, nici m-oi m�hni c�-i neagr� ��rna de deasupra mea. Dar ploile cu-ncetul m-or p�trunde p�catele s�-mi spele de pe oase �i-asemeni r�d�cinii ce s-ascunde eu presim�i-voi zilele frumoase, �i-oi scoate-n chip de floare, din p�m�nt obrazul tinere�ii de-alt�dat�, s�-l ard� soare �i s�-l bat� v�nt, voias� s� �i-l prind�-n p�r o fat�! ar putea fi un raspuns ....Fleur.... Magda Isanos l-a scris........ |
||
jeanette40 Postat pe 25 Septembrie 2010 09:41 |
||
Jeanette... | ||
mihaiarilena Postat pe 25 Septembrie 2010 10:43 |
||
poate ca era mai bine sa ma ascund in trupul unei flori sau intr-un gand de-al tau fecund. poate ca era mai bine sa -mi zbori culorile de pe inelul cu zambete fara culori sau poate ca era mai bine sa -mi zbori. lacrimile... ..... odata cu tine! |
||
fleurdelis Postat pe 25 Septembrie 2010 11:50 |
||
mda.. e mai bine: sa traiesti sa gandesti sa iubesti.. zilele sunt plumburii doar cand tu nu vrei sa vezi soarele deschide ochii! razele lui te tin inlatuita cu pofta de viata.. |
||
iasomia Postat pe 25 Septembrie 2010 11:55 |
||
fleurdelis Postat pe 25 Septembrie 2010 11:59 |
||
hai sa te pupe si maicutza,ca e sambata, si eu in we sunt pupacioasa... |
||
iasomia Postat pe 25 Septembrie 2010 12:03 |
||
sunt un copil al frunzelor trebuia sa le lasi sa zboare la tine in anotimp ma simt o imensa cana de vin pe care ai indulcit-o tu! cuu... nitel chin! cu... o uriasa secunda de dupa ploi... |
||
fleurdelis Postat pe 25 Septembrie 2010 12:12 |
||
as vrea sa fiu copac , si-as vrea sa-mi ninga floarea la fereastra ta.......... sa-mi planga-n frunze ploaia....... si-as mai vrea o banca sa-ti asezi , la umbra mea......... atat as vrea atat as vrea.......... |
||
jeanette40 Postat pe 25 Septembrie 2010 13:48 |
||
sa decupez din ploi mersul de noroi al zilelor ce dor atat as vrea un nor... aducator de tine! un zbor... |
||
fleurdelis Postat pe 25 Septembrie 2010 13:51 |
||
ba sa nu fie nor sa simt al tau fior si da-le-n tun de ploi trec mult prea mult prin noi ce cana? si ce vin? mai bine un potir e plin cu fericire sa-l bei! si da-mi de stire |
||
iasomia Postat pe 25 Septembrie 2010 16:16 |
||
ooof, iasomicoo, ma'ntreb oare....oftatul meu s-a auzit oare pana la tine?? | ||
fleurdelis Postat pe 25 Septembrie 2010 20:23 |
||
s-aude,s-aude... lasa ca te faci tu mare... |
||
iasomia Postat pe 25 Septembrie 2010 21:13 |
||
Era cerul tau Acela Cand apuneai! Era?? Erau? eram?? Era cerul tau acela Cand apuneam? La sfarsitul Caderii stelelor Si adormeam In umarul ferestrelor tale Deschise Spre-un gand De inserare Ramas� Sa te astepte!?? |
||
fleurdelis Postat pe 27 Septembrie 2010 21:52 |
||
mi-am tras mainile de pe secunda si am oprit-o... la tine pe suflet! o am in palma acum si o voi pastra in soapta aceea de vis ca e x i s t i ... |
||
fleurdelis Postat pe 28 Septembrie 2010 19:29 |
||
Culoare verde,culoare albastra Culoare a fericirii tarzii Tusa ta calda si luminoasa Prea grabit se transforma-n zori gri. Tu esti doar culoarea mirajelor vane, A istovitoarelor fete morgane, Iar mana-mi intinsa degeaba te prinde.. Nu poti prinde timpul ca pe-o coaja de paine. O,halucinanta culoare albastra Esti filtru-invizibil pe ochiul real. O verde otrava ce-n camera noastra Hraneste un trist paradis ireal. |
||
preci Postat pe 28 Septembrie 2010 20:47 |
||
Mi-e grea chitara� M�na-mi se lungește dincolo de abisurile minții și degetele-mi obosite se odihnesc pe coarde nen�scute� �n m�na st�ng� doarme griful �nchegat �n s�nge� Gura mi-e �ncleștat� �n s�rutul cosmic al aștrilor f�uritori de destine oarbe� Pasul mi-e piedic� spre aripi de lumin� ciuntite prin parcuri pustii de cuvintele mute ale zeului porților clipei� Inima s-a oprit demult: de c�nd cu visul t�u mi-ai d�ruit eternul� Cu ce te scriu?... Cu frica de-ntuneric invesamantat �n noaptea ce m-a z�mislit crez�nd c� va ieși lumin� de Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 29 Septembrie 2010 00:08 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-09-23 10:49:59 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1721/1721806cdv9ci7xtb.jpg[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 29 Septembrie 2010 02:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
iubirea | 183 | De la: razvanut 9 Martie 2012 11:01 |
Ti-ai insela sotia cu o femeie care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor? | 76 | De la: marceltuky 24 Iunie 2012 14:58 |
Replica la un sibiect anterior... V-ati da sotia/iubita unui alt barbat, pentru o noapte de amor, daca ati fi compensati cu 1 milion de euro? | 13 | De la: picaturaderoua 21 Decembrie 2010 17:34 |
|
||
vise | 53 | De la: ad_da09 27 August 2013 16:14 |
Angajatii si patronii romani eu una ii consider pe ambii prosti | 45 | De la: xenaluptatoareainimoasa 9 Septembrie 2010 10:11 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn