bro, las-o in durerea ei boala asta are un nume, stii tu... |
||
michelle_ Postat pe 18 Octombrie 2010 21:25 |
||
---|---|---|
De la: me_reloaded, la data 2010-10-18 21:23:25astora care jignesc nu le place ca pe topicuri speciale si sensibile sa apara de-astia care posteaza despre sperma. acum ai inteles, blondie? sau trebuie sa fac un desen, ceva? am inteles madam, nu-i nevoie sa-mi desenezi. Si daca jignesti sau te crezi superior, crezi ca rezolvi ceva? ignore, cum spunea cineva, nu arunca cu vorbe urate, nu-i frumos |
||
blondy_made_to_love Postat pe 18 Octombrie 2010 21:30 |
||
no comment... | ||
|
||
michelle_ Postat pe 18 Octombrie 2010 21:33 |
||
Stiu si eu un catren: De-ar fi luna o placinta Si pamantul un branzoi Te-as chema atunci pe tne Ca sa-l papam amandoi. |
||
garbo172845 Postat pe 18 Octombrie 2010 23:29 |
||
Vuvu, iar te-ai resapat? | ||
Thor_again Postat pe 18 Octombrie 2010 23:38 |
||
mey Thorule... totu' se resapeaza si se vulcanizeaza in ziua de azi. Pana si condoamele:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Octombrie 2010 01:18 |
||
De la: Nelu_Cotrocelu, la data 2010-10-18 21:21:06Tovarase cavaler, da' matale de unde ai aparut, mai draga? Te-a batut zmeul si te-a alungat din basm? TOVARASI POATE ERAU AI TAI CA AI MEI SE NUMEAU CAMARAZI [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/91/91999j7z3k61uin.gif[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 19 Octombrie 2010 01:29 |
||
knaitule... ce-ai iubit la tinerete, nu mai uiti la batranete...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Octombrie 2010 03:12 |
||
Musca-ma dinte cand oi fi fierbinte Roade-ma cu foc si ti-oi da noroc Arde-ma in vatra cand sa fiu o piatra Taie-ma ca paine si ti-oi da un caine Lasa-ma doamna cand oi fi toamna Ninge-ma cu dor si ti-oi da fior |
||
All_right Postat pe 19 Octombrie 2010 08:54 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-10-19 03:12:29knaitule... ce-ai iubit la tinerete, nu mai uiti la batranete...:P |
||
KNIGHT_31 Postat pe 19 Octombrie 2010 20:34 |
||
imda...atmosfera poetica nu alta! in fine, io-s vaccinata mai de capitala asaa... ....daaa voi restu in afara poeziei....ce-ar fi sa va opriti??immm?? ... |
||
fleurdelis Postat pe 19 Octombrie 2010 21:36 |
||
credeti ca s-ar putea?? | ||
fleurdelis Postat pe 19 Octombrie 2010 21:41 |
||
Mirajul destinului A� fi putut s� a�tept pentru o alt� via�� un nou eu o alt� existen�� departe de tot ce pot s� numesc suferin�� Aproape de tot ce numesc iubire, pasiune, dorin�� Sau nu? H�r�zit a putea arbitra tot multiversul �n afar� de mine. Exist�nd din d�ruirea necerut� Un dar ce refuz�ndu-l m-ar fi topit �n eternitatea Hadesului. Curg amintiri �i se topesc �n g�nguritul de la s�nul mamei, nealeg�nd-o m-am descoperit �n curiozitatea tat�lui,uimit de asem�narea �n carne tulburat de nepotrivirea �n spirit Imit�nd am �nceput s� �nv�� diversitatea din mine, un eu ce ar fi vrut s� semene cu un altul sf�tuit-constr�ns a c�l�tori pe str�zi pentru care pantofii erau de un alt num�r Iubirea m� r�pise cu parfumul inocen�ei de a nu �ti c� iubind, mi-am asumat �i riscul durerii; veninul geloziei, turbarea disper�rii de a nu fi altceva dec�t un simplu om. Pentru ce-a� a�tepta o alt� prim�var�? nemuritor prin esen�a numit� via��, d�ruind-o altcuiva f�r� s� mi-o cear� s� poarte �n sine, plin de speran��, a sufletului povar�... de Marius Nitica 13.03.2010 |
||
mihaiarilena Postat pe 20 Octombrie 2010 10:01 |
||
fleurdelis Postat pe 20 Octombrie 2010 22:05 |
||
Pl�ng, la porțile Orientului, cerșind lumin� pe str�zile pustii, neumblate de suflete... Și-i noapte... Și e frig... M�-nv�luie cețuri de g�nduri r�nindu-mi chitara cu care te-ng�n, clip� nebun�, pe margini de-abis... Și-i noapte... Și e frig... O, de-ar c�dea z�pad� s� m� �ngroape la porțile f�r� de chei aș adormi �ndat�... Da-i noapte... Și e frig... de Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:42 |
||
e frig la mine-n suflet si e noapte , te-ndepartezi incet ... in soapte , ingheata cuvintele , plecarile, toate ........ strig . imi strig iubirea ..... disperarea ma-nvaluie , incet .... e frig la mine-n suflet si e noapte......... |
||
jeanette40 Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:35 |
||
e zi de-a dreptu',jenel.. deschide ochii,mami... |
||
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:59 |
||
ce stii tu ce-i la fata aia-n suflet, mami?... poate tine ochii-nchisi ca sa nu-i cada globii-n poala... | ||
zambil Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:43 |
||
pe amandoi va pup......... nici eu nu stiu ........ |
||
jeanette40 Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:48 |
||
zambilu' hai mai mami... jenel... spatele drept,drept,drept... |
||
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2010 18:10 |
||
dap... mie asa-mi facu impresia... marleno, tu te facusi promotoare de literatura, sau baetzii aia doi is clonele tale literare?... ca prea va gasirati unii pe altii, mami... parca va si vaz adunati acolo, plangand pe rupte la poezelele astea depresive... uite d-aia nu mai particip eu la cercuri literare inca din scoala... de mimetisme d-astea... |
||
zambil Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:07 |
||
Nu am avut,nu am si nici nu voi avea vreodata o clona ! Daca stilurile se aseamana inseamna ca mi-au placut acele poezii... Daca voua, nu va plac... asta e... sunt atat de multe poezii frumoase in jurul vostru incat nu are sens sa va impiedicati de poeziile triste postate de unii dintre noi. Poate ca sunt mai caustica la aceasta ora... Dar ce naiba vedeti voi ca merge bine in tara asta, cat de multa veselie vedeti in ochiul omului de rand sau a celui avut...? Sau cat de multa lumina vedeti in ochiul copilului de langa voi? Dar a copilului din voi? Mai... exista oare...? | ||
mihaiarilena Postat pe 19 Noiembrie 2010 01:37 |
||
marilena, ai tu o zi mai naspa,copilu' de langa mine are in ochi exact cata lumina trebuie,pt ca mamei lui nu-i place depresia indusa,daca nu gasim in noi puterea de a ne face copiii sa vada curcubeul, e bine sa mergem la dr si sa ne tratam depresia. cat despre copilul din mine,ala se joaca toata ziua la soare. nu-i nicio problema ca ai fost caustica,traim timpuri complicate. bonne chance, d-ala.. |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:02 |
||
Nu depresia este ceea ce caracterizeaza aceasta natie ci neputinta indusa. Ma bucur ca exista si oameni fericiti, dar marea majoritatea nu este. Iar copiii sunt tot mai mult singuri, cu drumuri deschise de bunici si promisiuni de cele mai multe ori desarte... Asta este realitatea crunta in care traim. | ||
mihaiarilena Postat pe 19 Noiembrie 2010 10:36 |
||
mda... cu neputinta asta se descurca romanu'... au fost vremuri si mai kkcioase decat acu', da' lumea uita repede... revenind la arta - adeca ce-ncearca sa faca si marlena acilea - este de remarcat ca pe la altii culmile comediei au fost atinse-n vremi de criza... la noi, pe vremea lu' ceasca, forma de manifestare a comediei era bancu', avand evident un caracter subversiv... problema acuma e ca creatorii sunt derutati... au libertatea sa se exprime si nu stiu ce sa faca cu ea... si-atuncea iar ii apuca plansu'... bine, sunt si d-aia plangaciosi de felu' lor, indiferent de context... |
||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2010 10:59 |
||
baa...io incep sa cred ca exista atat de multa lumina in universul asta....de nu suntem noi in stare sa o vedem...sa-i facem loc in constiinta noastra! da ma rog, bine...eu doar incep....sa cred asta oricum ar fi lumina e in noi insine, acolo trebuie cautata! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Noiembrie 2010 20:39 |
||
dap.. sa cautam lumina vie e dor,e val,e ciocarlie.. oaliu... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2010 20:45 |
||
fleurdelis Postat pe 20 Noiembrie 2010 20:47 |
||
VOTATI VA ROG "LUMINA CUNOASTERII PENTRU ORBI" !!! MULTUMESC TUTUROR ! http://www.impreunapentrufiecare.ro/fapte-bune/lumina-cunoasterii-pentru-orbi/26#vote-26 |
||
mihaiarilena Postat pe 23 Noiembrie 2010 08:49 |
||
mari.. |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2010 08:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum treci mai departe? | 36 | De la: dor72_ 25 August 2011 07:47 |
Ce tratament credeti ca ar fi mai potrivit pentru tratarea mustelor penale ne care se dau virgine pe forum | 14 | De la: Sassette 4 Septembrie 2017 01:45 |
Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ? | 3081 | De la: alexandru_revnic_yahoo_com 14 Martie 2010 16:27 |
|
||
Program de afiliere | 2 | De la: yanyacharberet 22 Octombrie 2009 11:15 |
De ce nu este bine sa fii invidios? | 35 | De la: ingerasulluptator 19 Aprilie 2012 15:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară