nuti_vio Postat pe 2 Februarie 2011 12:21 |
||
---|---|---|
|
||
fleurdelis Postat pe 2 Februarie 2011 12:49 |
||
ninge ... ninge o poveste , peste doruri adormite... noaptea , curge linistita printre case... ratacite , felinarele cern fulgii , strajuind filele cartii ... linistit adorme puiul , mama-l mangaie , usor , si-i vegheaza somnul dulce : puiul mamei , puisor... ingerii , incet coboara si il mangaie , duios , tot pe buclele balaie : dormi in pace , pui frumos.... |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 2 Februarie 2011 14:45 |
||
Superbe versuri am citit de la fiecare !!! | ||
mihaiarilena Postat pe 2 Februarie 2011 16:16 |
||
pai,ia vezi CAT..."te'ndatorezi" aici... | ||
fleurdelis Postat pe 2 Februarie 2011 16:35 |
||
Intre noi nu-s datorii Decat clipe de iubire Vino-ti dragoste in fire Cand alaturi tu vei fi. Noaptea este de matase Dorurile se tes tandre Si ma dor trecand prin oase Chipuri dulci de copilandre Si mi-e dor si mi-e durere Si imi este nu stiu cum Fulgere cad o parere Frunza amiroase-a fum Dantuind pe roibi de prerii Batem cerul pe la porti Ingeri trec prin miezul verii Lacrimand din ochii morti. Si mi-e si si-mi este foarte Gura ta ca niste maci Eu o-nchid ea nu mai poate In dorinta mea sa taci. Si ma striga disperata Cu ochi mari si plini de umbre Luna-n cerul ei uitata Printre nouri face tumbe. Te iubesc si-ti mangai tampla Pleoapele de doruri pline Intre noi ce se intampla Sunt singuratati senine Rosii flori isi scutur dorul Pe ecuator cu seara Cu ochi negri e amorul Si in nopti tremura ceara. |
||
garbo172845 Postat pe 2 Februarie 2011 18:37 |
||
vanghelis??? | ||
fleurdelis Postat pe 2 Februarie 2011 21:31 |
||
Spune, ce s-a intamplat? | ||
garbo172845 Postat pe 2 Februarie 2011 21:52 |
||
Credeam ca m-ai recunoscut pana acum.Macar cu inima daca nu cu ochii. | ||
garbo172845 Postat pe 2 Februarie 2011 21:53 |
||
cu inima , da ..........convinsa am fost ca esti tu | ||
jeanette40 Postat pe 2 Februarie 2011 21:57 |
||
Si eu te sarut cu drag. | ||
garbo172845 Postat pe 2 Februarie 2011 22:27 |
||
Va sarut pe amandoua ca sa nu fiu nedrept. | ||
garbo172845 Postat pe 2 Februarie 2011 22:28 |
||
nuti_vio Postat pe 2 Februarie 2011 22:29 |
||
Si pe tine Nutisor, ca sa nu zica Doamnele ca sunt rau si frang inimile. | ||
garbo172845 Postat pe 2 Februarie 2011 22:37 |
||
nuti_vio Postat pe 2 Februarie 2011 22:41 |
||
Trece noaptea vine-o zi Stelele cate-or mai fi? Pe aleia mea din viata Te-ntalnesc de dimineata Mor paganii trandafiri A ramas doar alb sa ninga Plin de patimi si iubiri Sufletu-mi sa te atinga. Anotimpuri trec usoare In parfum vor sa ne-ngroape Eu te tin in brate floare Te respir atat de-aproape Si te mangai cu iubire Te sarut cu-n pumn de patimi Risipite in nestire Tu dorintele imi clatini |
||
garbo172845 Postat pe 3 Februarie 2011 08:38 |
||
da' serpii?... serpii unde e?... crez ca-s ascunsi printre trandafirii aia pagani... eu asa crez... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2011 08:43 |
||
Trec Evele prin viata noastra Ne umplu clipa cu prezente Cand luna bate la fereastra Doar noi suntem marile-absente Intre noi doi se-ntampla drame Iubiri se nasc , sunt parasite De-atatea flori, de-atatea doamne Ni-s dorurile risipite Si tot iubim ca o pedeapsa Nu vrem sa fim atat de singuri Ne arde luna alb pe coapsa Si valurile smulg din diguri Trec pescarusi cu aripi frante Prin soarele ce rataceste Tacerea parca vrea sa cante Si vremea parca se raceste Pe patul gol cade ninsoarea Valuri de mare bat de-a randul In toata lunga disperarea Doar tu insenineaza-mi gandul |
||
garbo172845 Postat pe 3 Februarie 2011 08:56 |
||
Serpii trec prin trandafiri Se ascund prin azalee Otraviti de noi iubiri Colindam iar pe alee. Banca-i plina de magnolii De miresmele fragile Vor zbura spre noi cocorii Ratacind printre zambile Bolti de cer de-asupra noastra Se vor tese-ndemanatec Si va bate la fereastra Umbra ta primavaratec. |
||
garbo172845 Postat pe 3 Februarie 2011 09:02 |
||
dancris Postat pe 3 Februarie 2011 09:26 |
||
cu inima??? da inima mea..... oricum ma bucur ca te-ai intors! si nu, nu ai fost asa de usor de recunoscut ! parca s-a schimbat stilul... |
||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2011 10:00 |
||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2011 10:54 |
||
Cand scrii si citesti mult, te ridici usurel de-asupra.Asa devii uneori stea fara sa stii.Si eu ma bucur sa va reintalnesc mereu frumoase si gurese ca niste vrabiute. |
||
garbo172845 Postat pe 3 Februarie 2011 11:01 |
||
si stilul...vorba lu Fleur !!!! hmmmmmmmmmmm.... | ||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2011 11:34 |
||
deci sa ma'ntorc la cetit, carevasazica... oricum frumoasa surpriza! |
||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2011 15:32 |
||
Femeia frumoasa surpriza Ma baga ma scoate din priza Ma vara cu doruri in pat De foc nu mai stiu ce sa fac Iubirea ma musca de gura Gingasa si dulce faptura Cuvantul rostit il opreste Si noaptea cu maci ma loveste Poate in perina lasi Amintiri de cuvinte si pasi Si focul ce arde valvoi In care murim amandoi. In zori risipiti si obscuri Din ziua tacerile furi Se scutura grav liliacul Si plange-n miresme saracul Eu noptile chem inapoi Sa umplem iubirea cu noi Cand alba lumina se tine Sa umplu iubirea cu tine |
||
garbo172845 Postat pe 3 Februarie 2011 16:38 |
||
Aici esti tu? Arati asa frumos Chiar daca masca a cazut pe jos Cu parul lung ce-si scutura arama Asa cum frunza o saruta toamna Esti imbracata in dantele fine Si mainile subtiri arata bine Iar ochii tai ispite sunt adanci Ca-ti vine toate-n viata sa le-arunci Cu pretul unui mititel sarut Ce tremura in dorul tau de lut Si-n inima fiintei orisicui Degeaba zici:Ah Doamne ce facui? Doar inima da inimii porunci Si tu biet sclav, ce poti sa faci atunci? |
||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2011 18:32 |
||
Noroc aici,mai am un pic de par In rest rotund sunt draga ca un mar Si fata bucalata e o luna Ce iti zambeste printre nori- nebuna De-atata dor de-atatea-nmiresmate Ispite care curg in noi cu carul Cu vorbe ti le daruiesc pe toate Si beau din ele ridicand paharul Si daca band din gura de fantana Placerile ce ma-nconjor perverse Asa cum le-mpartim noi impreuna Sau le mai risipim printre averse Nu sunt satul sau setea nu mi-o sting, Eu gura ta cu gura mea o prind Si musc dulceata ei neprihanita Intr-un fior de patimi rascolita. |
||
garbo172845 Postat pe 4 Februarie 2011 08:09 |
||
Sarutul meu e amarui Cu ciocolata si gutui E fructul interzis de paza Cand ceru-n noi uitat viseaza In palme dorul iti cuprind Si flacari sufletul aprind Pe rugul tau arzand amar Scantei , insemne de amnar. Uimirile ma infasoara Nopti musca taina ta s-o doara In prelungirea de dorinte Ma-mprastii printre nefiinte Si umbra trupului iti sunt Un pumn de apa si pamant Un pumn de pietre nestemate Ce ard in nopti filigranate. |
||
garbo172845 Postat pe 4 Februarie 2011 10:40 |
||
Soapta mea-i cu gust de miere Tu o lasi ea nu te lasa Te cuprinde in mistere In lungi doruri de matasa Pe potecile batute De lumina crud-a lunii Cerbii-n clipe prefacute Poarta-n spate capcaunii Fara tu si fara mine Noaptea nu mai are rost Nici iubirea care vine Nu mai este ce a fost Cu aripi de mangaiere Dorul tau il infasor Fluturii cad in tacere Si se-ngroapa in covor Noi pasim mereu prin treceri Mangaind cerul cu palma Printre stele colti de seceri Trec cu noptile de-a valma. |
||
garbo172845 Postat pe 4 Februarie 2011 10:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia balanta intr o relatie | 54 | De la: ana02 11 Iulie 2009 21:59 |
politica | 78 | De la: daria_pet 27 Iulie 2010 23:50 |
am nevoie de sfaturi | 236 | De la: garbo087494 14 Noiembrie 2010 19:45 |
|
||
Un tata are doar datorii fata de copilul lui? | 127 | De la: KNIGHT_31 14 Decembrie 2010 19:42 |
IUBIRE | 335 | De la: liaiedera 24 Aprilie 2010 23:04 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice