noi , pasim mereu , prin versuri si , prin noptile-n stelate ne iubim , printre luceferi , cu a lor raze parfumate ... fluturii, usor coboara , regine catifelate, ti se-aseaza incet , in poala , fermecate flori de noapte... |
||
jeanette40 Postat pe 4 Februarie 2011 11:40 |
||
---|---|---|
dancris Postat pe 4 Februarie 2011 11:41 |
||
Scriu cu fum de țigar� pe aripile p�s�rilor bacoviene vis�nd la o can� cu vin fiert și ostoindu-mi dorul cu un g�t de cola... Scriu tot despre tine g�ndindu-m� c� sunt Luceaf�rul și c� te-ntreb: �Ce-ți pas� ție...� �ns� nu-s dec�t un fir de praf ce vrea s� se �mbete cu lacrimile m�rii �n clipe f�r� timp și spațiu... Vei fi doar amintire?... C�ndva poate �ți voi rosti ființa f�r� a mai fi și șoaptele-mi �nmorm�ntate vor mai striga spre tine cu ritmurile franceze ale unei melodii ce-mi �ng�n� somnul... Doar litere f�r� viaț�: at�t aștern printre toate chipurile �mbr�țișate de privirea-mi �n care te oglindești necontenit... S� nu citești ce scriu... S� uiți c� sunt nebunul care te �nchipuie �n stații de metrou �n care nu apari... Ți se usuc� trandafirii... chiar dac� nu-s n�scuți din mine �i simt sting�ndu-se de dor c�ci nu �i mai hr�nești cu z�mbetul t�u... Scaune, mese goale, conexiune internet ce pare c�-i neam cu melcul și un ceai negru rece m� mai țin pe-aici... Nu pot nici s� te binecuv�ntez nici s� te-njur... Uitat-ai vremurile �n care m-ai legat s� r�m�n mut chiar și-n privire?... Așa aștern idei nebune ce se r�sfr�ng din g�nduri r�t�cite f�r� conexiuni de neuroni... Trec �n fiecare zi pe l�ng� puiul �sta de salcie care nu vrea s� pl�ng� ci, din contra, se �nalț� c�tre azurul, desprins parc� din ochii t�i, voind s� uite crucile din cimitir... O �nsoțesc din c�nd �n c�nd �nec�nd g�ndurile �ntr-un Dunhill știind c� ea va l�crima c�ci r�d�cinile-i nu or s-o lase ca s� zboare precum nici eu nu mai �nalț aripi de Phoenix de c�nd mi-am legat pașii de c�ntecul t�u... de ADRIAN AMARIEI |
||
|
||
mihaiarilena Postat pe 4 Februarie 2011 12:11 |
||
"....te salut generatie in adidasi,te salut generatie in blugi.......! | ||
vuvuzela Postat pe 4 Februarie 2011 12:17 |
||
cu lacrimi voi spala trandafirii, ca si cand , as putea sa-mi inchipui ca... sunt ai mei |
||
jeanette40 Postat pe 4 Februarie 2011 12:35 |
||
A trecut o vaca �nspre soare, A trecut o alta catre luna, Zilele si noptile pe care, Le-am iubit aiurea �mpreuna, Dintr-o cupa cu iluzii, sparta, Am baut tot miedul de-a calare, Si-am zv�rlit-o-n luna de o toarta, �ntr-o b�ntuire ca oricare, Stelele Fecioarelor le fura, Gura mea de carne si f�nt�na, Trupul lor ca o arhitectura, �l fram�nt �n lutul str�ns �n m�na. Aripile visurilor toate, Le �ngrop �n umerii luminii, Si-o sa cresc �n ei abandonate, Florile, parfumul si cu spinii. Vanghelis007 |
||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 18:55 |
||
Ador si curca mai ador si vinul Poate de vrei o sa o dam cu tuica Cu gura ta cea ros-as face plinul Si as uita de taica si de muica. Imi plac cartofii zau la nebunie Si o felie zdravana de carne Iar la sfarsit de unde dai, sa fie Din sanul tau cel alb vreau doua poame Acelor mere ca le stiu eu dorul De cand eram mai tanar si buimac Si mai umblam prin sat cu plugusorul Purtand in spate capra si un sac. Ce vremuri Doamne mai erau atunci Iti amintesti si tu colinda ? Eu ma taram la geamul tau pe branci Tu te uitai ce-ti daruie oglinda. Apoi tarziu de tot ne-am intalnit In lumea asta stearpa virtuala Si cu tandrete multa te-am iubit In lumea mea din fiecare seara. Vanghelis007 |
||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 18:57 |
||
Bu bu bu si bu bu bu Aripa bolnava fu Florile murira toate Tot iubind la pubertate Zmei cu parul de argint Doar barbati care le mint Feti Frumosi din ochi visand Si de mandre intreband Vise curg insingurate Polca este pe furate Iti sarut genunchii stransi Ochii mari de pleoape plansi Poate toarcem pe un fus Trei povesti ce nu s-au spus Si de dor si neiubit Iti sarut gura grabit Si de ochi de fata mare Te iubesc cu disperare Si de gura ta cea moale Te sarut usor pe poale. Si pe ochi si pe sprancene Pe-arcuite-a tale gene Noaptea trece ca un vis Printre pomi in paradis. Vanghelis007 |
||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 19:05 |
||
Iti sarut mainile Lady.Citeam prima poezie si sincer ma intrebam daca este a mea sau nu.. Vaca trece iar pe veresie Stele smulge dintre caprifoi S-a intunecat colo-n campie Noi ne strangem trupul amandoi Luna alba catre noi se-mbie Cu gondola ei sa pribegim Te sarut ce oare-o sa mai fie Peste fluviul noptii ca iesim Se vor stinge doua stele-acolo Altele se vor aprinde sus Lumea e un dor de Marco Polo Dintre umbre vrem iar pe Isus Si ne vom iubi doua napaste Doua flacari un incendiu gras Pompierii zorilor vor paste Ciocarlia cand va prinde glas. |
||
garbo172845 Postat pe 4 Februarie 2011 20:11 |
||
Vanghi...tu??? | ||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 20:13 |
||
Ai exprimat un adevar pe care Ar trebui sa-l stie fiecare Atuncea cand poetul nu cuvanta Poezia lui intre sirene canta Reinviem in slovele citite In glasul cititoarelor,cuminte Si-n inime ne pierdem cald culcus De vers rostit prin vreme jucaus Sunt eu, sunt tu, sau poate suntem noi Atat de vii, sau printre umbre goi In ratacirea serilor de vara Cand dragostea incearca sa ne doara Pe-aleea mea de vorbe rataceste Singuratatea celui ce iubeste Si umbrele vin dinspre nefiinta Sa-nvie-n tine pline de credinta Citeste-ma alaturea sa-ti fiu In vocea ta sa tremur iarasi viu Sunt frunza cad si iar inmuguresc In vorbele acelor ce iubesc. Pe lungile carari daca ma lasi Sub trupul tau voi fi umbra de pasi Izvorul sarutandu-te pe glezna Chiar daca-n jurul meu e numai bezna. |
||
garbo172845 Postat pe 4 Februarie 2011 21:40 |
||
LadyDy... Atatea versuri eu iti scriu mereu Si tu nu stii alaturi ca sunt eu Ca umbra in fereastra am sa vin La masa ta sa poposesc putin Sa ma opresc cu tine sa vorbesc Sa ascultam cum flori in taina cresc Si vocile vor deveni izvor Chemandu-ne discret in lumea lor. O lady Dy, O lady, lady Dy Crezui o clipa ca nu ma mai stii Si salcia in mine lacrima De tine dorul ei ma intreba. Iti multumesc tu versul mi l-ai scris Eu am ramas doar un pirat proscris Gonind pe lumea asta ca pe mare Spre cine stie rasarita zare Doar soarta pasii-n orizont ne poarta Prin cerul unde luna trece moarta Unde paduri fosnesc inrtunecate Si trec doar cerbi cu coarne fermecate. Hai vino la izvorul apei sfant Ce plange printre pietre pe pamant Si unde bolti se arcuiesc si taie Al noptii voal amirosind a ploaie. |
||
garbo172845 Postat pe 4 Februarie 2011 21:58 |
||
jeanette40 Postat pe 4 Februarie 2011 22:03 |
||
Delirul tau e cantec de vioara Ce sparge-n sunet dulcea nebunie, Amurguri rosii sangera in seara In trupul tau, pe alba mea hartie. Dogoarea bratelor ma impresoara, Varsand in sange rugul de miresme Si visul alb incepe sa imi doara Retina inundata de mirese. Dar vantul sufla; fluierul a jale Cu cantul lui raneste iar frunzisul. Noaptea in noi isi faureste cale, Si cuibareste-n tine ascunzisul Vanghelis007 |
||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 22:09 |
||
Dialogam in pasari nestiute Pe ramurile timpului cantand, Si timpul trece-ncet pe nevazute, In stelele din noapte delirand. Te prind atunci in foamea din caus, Cu fosnete care cutreier plopii, Cand luna-n cer alearga jucaus Si tu, cu pasi de umbra te apropii. Vanghelis007 |
||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 22:18 |
||
E foarte aspra draga incercarea Sa ma intrec cu mine sau cu marea Sa urc in cer sa dau luceferi jos Si sa raman etern si luminos Poetul asta zau ma prapadeste De unde-atatea versuri iscodeste Daca stau stramb si ma gandesc mai tare Le scoate iepurasi din buzunare Era candva doar un poet asa Avea putere si ce mult scria Acuma ca s-a istovit din glas Doar eu saracul pe-aici am ramas. Si umblu noptile prin crang tacut Cu luna-n cer cu mine dedesubt Cu tine-n suflet inima si glas Sa fii in visul meu ultim popas. Se plimba salciile printre ore Din apa urca-n ceruri mandragore Si eu ascult amurgul care plange Ca macii-l zgarie pana la sange. |
||
garbo172845 Postat pe 4 Februarie 2011 22:24 |
||
Nuti, am s-alerg poate calare, Pe la poarta de lemn a dumitale, Si in zori tacere-am sa persist, Pe la draga noastra Ametist. Atatia muguri vor dadea in parga, Dulceata lor in noi ca sa ajunga, Si viata-ncet nu va-nceta sa sape, Curentii ei de nesfarsite ape. Bobocii roz de floare trecatoare, Idile ce vor luneca in mare, Ca niste mari papusi de plus, Trecand sub cerul plin de pescarusi. E-adevarat, iubirea e uitare, In cursul zilei, semn de intrebare Gradina ce se scutura in toamna, In lungi singuratati de floare doamna, Pe-alee numai vantul mai alearga, Tacute semnele ca sa le stearga, In urma plang doar frunzele fosnind, Si dragostele noastre adormind. Vanghelis007 |
||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 22:28 |
||
Durerea ta o confesezi straina O scoti din suflet, o alungi din carne, �ti este teama ca o sa revina, Atunci c�nd Dumnezeu �n ceruri doarme. Apusul �nca s�ngera privirea, Si flori salbatic �nfloresc la t�mple Si creste-n umbra noastra despartirea, Asa cum este scris sa se �nt�mple, Cu junghiuri mici ne �nsemnam destinul, Si uneori le spunem pe h�rtie, Cu noi �ncepe rasturnat festinul, �n ceasuri pline de melancolie, Cu lacrimile-n noi �ntemnitate, �n stingerea amiezii catre seara, Cu �ntrebari de tine despicate, Si cu raspunsuri care-or sa ne doara. Prin doruri ne mai ratacim fierbinte, �n pulberile visurilor arse, Si-alunecam pe valuri de cuvinte, Spre orizontul diminetii false, Nimic nu e, doar soarele mai fierbe, Si seva clocoteste �n copaci, Iar florile prind ca sa creasca-n verbe, Si-n salul de la g�t c�nd �l desfaci. Vanghelis007 |
||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 22:32 |
||
marilena e tare adanc adrianu' tau,un baiat talentat... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2011 08:41 |
||
In dimineata asta foarte rece Cand noaptea printre ramuri vrea sa plece Cu versul meu alaturi iti raman Povesti de vorbe inca sa iti spun Iti rascolesc prin ore iar cuvantul Nici tu nu esti, nici eu nu sant cred sfantul Pacatele in viata ma darama Si nu vor ca departe sa ramana Ma insotesc incet pline de gratii Sa arda noptile prin constelatii Pe-acolo unde noi le-am ratacit Pe frunzele de nuc cand ne-am iubit Mi-e dor de tine ca de-o zi de vara Cand noi purtam iubirea o povara Ne infruptam din ea fara zagaz Din carnea ei fierbinrte si topaz Apoi purtati pe aripe de muze Lasam in urma clipele mofluze Si toamnele cand zboara funigeii Prea rataciti in visele femeii. |
||
garbo172845 Postat pe 5 Februarie 2011 08:58 |
||
m'am trezit prost dispusa azi si mi-am dat seama ca lipseste o parte din mine insami mi-am dat seama ca... precum lalelele inimile se ofilesc oricum.... asaaa.... de la soare |
||
fleurdelis Postat pe 5 Februarie 2011 17:02 |
||
845,007....e greu sa nu fii recunoscut,dupa slova......dupa cant......dupa rimele-ti ...ce seamana vant....boare calda.....ce miroase......a primavara cred ca multora ne era dor de tine!ne bucura venirea ta si sa auzim de bine.Alexandra |
||
vuvuzela Postat pe 5 Februarie 2011 17:19 |
||
lasa ca vor avea unii grija..... | ||
eladaela Postat pe 5 Februarie 2011 17:25 |
||
stau , agata de un nor de dor... mi-e frig, plang si strig... imi cos rana cu flori , azi ca si ieri , ca si... de cand , sunt . irisi albastri , venerabili astri , maci , insangerati cu spicele -ncununati , sanziene , cosanzene... parfumate doici , mie destinate toate... |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 17:31 |
||
bre, lasarati topicu'asta cu serpi pe mana lu' vanghele, si-asta acuma baga shoparle... | ||
zambil Postat pe 5 Februarie 2011 19:54 |
||
Ti-este vorba fermecata cat de mult eu te astept Sa aud cuvantul magic sa te strang cu drag la piept Din fiinta inflorita sa-ti astern un camp de flori Cand in dimineti ranita arzi ca flacara in zori Macii rosii se rasfata si iti purpura obrajii Fluturi albi trec prin vazduhuri insotindu-te ca pajii Doar eu stau pe ganduri poate cu faptura ta de lut Si pierdut in taina zilei, gura dulce o sarut |
||
garbo172845 Postat pe 5 Februarie 2011 19:56 |
||
Si daca sunt soparlite? | ||
garbo172845 Postat pe 5 Februarie 2011 19:57 |
||
dancris Postat pe 5 Februarie 2011 20:01 |
||
vanghele, credeam ca mie-mi facusi poezeaua aia de deasupra... ca te mai si vazui cu cont de gagica acilea... | ||
zambil Postat pe 5 Februarie 2011 20:06 |
||
ladyDY Postat pe 5 Februarie 2011 20:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE | 26 | De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08 |
SI TU POTI AJUTA!!!!! | 22 | De la: yanyacharberet 10 Noiembrie 2009 21:06 |
Say about Golf Ball | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:53 |
|
||
am nevoie de sfaturi | 236 | De la: garbo087494 14 Noiembrie 2010 19:45 |
Problema mea... | 13 | De la: elisavuri 26 Noiembrie 2011 15:08 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice