De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-01 08:56:34 http://www.youtube.com/watch?v=Gi3NNAphtbU&feature=related |
||
VOIAJOR Postat pe 11 Martie 2012 14:40 |
||
---|---|---|
Degetele tale vr�jite se plimb� tandru pe linia median� a feminit��ii mele, pielea de catifea de petal� mi se �nfioar� �i parfumeaz� aerul a iasomie ud� de ploaie. Degetele tale de b�rbat �ndr�gostit acordeaz� meridianul st�p�nul inimii mele, m�ng�indu-mi u�or bra�ele fine, cu ritmul�c�ntecului b�t�ilor inimii tale. Atingerea ta nuan�e intense de curcubeu treze�te in frumuse�ea fiin�ei mele �i cercuri largi, colorate, uimitor de vii r�sar, �nv�luindu-mi trupul gol, acoperit cald doar de atingerea ta. Simina Rentea |
||
nuti_vio Postat pe 2 Aprilie 2012 10:51 |
||
|
||
mihaiarilena Postat pe 3 Aprilie 2012 15:40 |
||
O raz� de soare �mi �nc�lze�te, timid�, palmele... o savoare de prim�vara atinge delicat luciul buzelor mele ... aripile deschise ale poeziei ating �n zbor, printre nori, �naltul albastru al cerului. G�ndul la tine vibreaz� roz intens �n subtilul fiin�ei mele �ndr�gostite; �n lumea mea de vise e�ti prezent, nelipsit, puternic, tandru, iubitor! Cum e�ti �i cine e�ti de fapt? T�cerea m� �mbr��i�eaz� �n profunzimi! Simina Rentea |
||
nuti_vio Postat pe 7 Aprilie 2012 09:04 |
||
Lena ..........te mai asteptam mult ??? | ||
jeanette40 Postat pe 28 Mai 2012 23:22 |
||
bau! am venit... saruta-ma in ploaie iara e noapte, si e trist afara aprinde focul undeva am obosit sa-mi spui asa: esti tare rea, esti tare rea iubita mea... param-pam-pam... |
||
iasomia Postat pe 28 Iunie 2012 21:38 |
||
Lena Am b�tut la usa inimii tale si mi-am spus: ce nevoie are sufletul t�u de o cas�? Pentru ce at�tea usi? Apoi, am chemat v�ntul �nmiresmat de la r�s�rit, iar v�ntul te-a ademenit afar�; am chemat ploaia, iar ploaia ti-a sp�lat urmele zilelor trecute; am chemat soarele, iar soarele ti-a luminat noul drum. Nu te �ntoarce �napoi! Sufletu t�u nu are nevoie de �mprejmuiri!... Daniel Roxin |
||
nuti_vio Postat pe 7 August 2012 21:00 |
||
Uneori simtim �n alb, alteori �n negru... Atunci c�nd iubim, �ns�, simtim multicolor; si nici o acuarel� n-ar putea reda spectacolul de culoare pe care sufletul nostru �l interpreteaz�... Daniel Roxin |
||
nuti_vio Postat pe 7 August 2012 23:22 |
||
�mi plou� �n suflet. O ploaie m�runt�, rece, fenomen delirant al naturii mele... Plou�, �i din imensele b�l�i cenu�ii, �mi v�d m�inile c�ut�nd cu disperare o Arc�!... Voin�a mea escaladeaz�, �n sf�r�it, peretele de st�nc� care m� separ� de mine �nsumi. M� a�tept de mult! E vremea s� m� reg�sesc!... �n c�utarea Lini�tii, am strigat cu o voce mai puternic� dec�t vacarmul �ntregii lumi... �n c�utarea P�cii am dus cele mai ne�mp�cate r�zboaie... �n c�utarea Ta m-am �ntors asupra mea �nsumi, iar pentru a m� reg�si, am renun�at la mine... Iat�-M�! :) |
||
Axl_R Postat pe 7 August 2012 23:27 |
||
:) | ||
Fss_ssu Postat pe 7 August 2012 23:35 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-08-07 23:35:20 :) ti s-au terminat literele? |
||
garbo_5862 Postat pe 8 August 2012 09:11 |
||
Iat�-M� ! Nu m� simți? Sunt lang� um�rul t�u drept Vaghind zi și noapte, La c�ut�rile cu disperare O Arc�! Ai g�sit-o, Nu renunța la tine. Las� doar ploaia de var� S�-ți biciueasc� obrazul fin, F�c�nd loc astfel P�cii s�-ți respire prin toți porii. |
||
ladyDY Postat pe 8 August 2012 10:24 |
||
Incomensurabilul... Aveam at�tea asteptari de la tine. Setea atinsese pragul maxim al zilei si straturi de apa �mi strapungeau pielea infierbantata. Hainele demult incomode parca s-ar fi potrivit total altei persoane. Se ridicau nori gri de praf si ochii uscati �ncetau sa mai fie ceea ce ar fi trebuit. Natura lesinata in arsita vremii �și destrama fiecare bucatica de Flac�ra vesmant peste noi. Era c�tre seara. �mi adunasem gandurile cu greu pentru ca nimic nu se mai potrivea cu planurile noastre. Hm... Erau planurile mele pesemne, fiindc� numai eu �mi mai aminteam de discuțiile interminabile din fata cescutei de cafea. �mi aminteam si de lacrimi. Si z�mbetul tau. Fereastra era larg deschis� deși nu prea ii vedeam rostul pe asemenea arsita. Dar lumina parca �mi f�cea mai bine, smulgea din ghemul intunecat al sufletului si l�sa loc trecatoarelor idei. De obicei lucrez atent si cu sarg. Ast�zi nu pot sa fac asta. Ast�zi mi-e plin de chipul tau infasurat in anotimp. Si ziua ta a trecut. At�tea scenarii statusera la baza �naintea acestei date... Scenariile s-au risipit in umbra faptelor de un realism impenetrabil. Un mesaj scurt, concret, at�t de banal in amalgamul mesajelor c�tre tine. Sa fie c�t mai de neobservat �mi spunea inima mea. Muscam din dorința cu colti de lup infometat. Nu-mi mai era frica de tine. Totul p�rea neclintire, doar pleoapele cerului mai tremurau nelinistite rugandu-se parca de Dumnezeu pentru un licar de ploaie. Numarasem noua lei galbeni in noua custi grele cu noua gratii la ele. Si erau urlete din noua suflete pagane ce nu cunoașteau aducerile c�tre mare. Un albastru deschis �ncepea o poveste de mult prea demultul descult infrigurat ce-si batea tamplele de porțile nim�nui. Tu nu erai acasa. Sau poate auzului tau i se daduse liber la mare... Aveam nevoie de tine. Secundele se jucau de-a baba oarba cu mine si febra tot mai crescanda anunța tremurul genelor c�tre un somn incomensurabil. Vino... At�t mai puteam sopti c�tre foaia alba, vino descult ca si sufletul meu si limpezeste-mi prezenta cu incantatiile de vrajitor neschimbat in pietre si talazuri... Vino... Amarul buzelor arse tavaleau cuvintele prin t�ceri neschimbate. Si dorul sfredelea acele clipe așteptate de necurbatul sentiment dintr-un Iunie prea dur si un doisprezece neterminat la un cap�t... Tu �nc� dormeai prea departe. Eu �nc� semnalam pierderea de tine prin s�ngele meu infierbantat si at�t de albastru... Sunt legat� strident de o singura culoare framantata de nevazute m�ini de alabastru. Sincopa. Nimicul descrisese cercuri pe negrul proiectat intr-un alb fantomatic. Nu mai eram eu. Roti �nalte de tren cu suieraturi spartane �mi umpleau imaginea in treacat. Si era un copil. Mai era o femeie, brate deschise, dorința sinucigasa... Si mai era un strigat, un strigat venit de departe cu palme reci peste fata mult prea amara... |
||
mihaiarilena Postat pe 21 August 2012 22:57 |
||
De la: ladyDY, la data 2012-08-08 10:24:45Iat�-M� ! |
||
Axl_R Postat pe 21 August 2012 23:06 |
||
Vou� cu drag! | ||
mihaiarilena Postat pe 21 August 2012 23:14 |
||
Caut timpul r�t�citor printre gene clipind, caut timpul scurs printre firele de nisip ce �in num�r�toarea romanticelor clipe. G�sesc timp ascuns �ntre literele nerostite, �ntre vocale �ntre exclama�iile dansului, timp dilatat printre petale �nro�ite de dor. Caut �i g�sesc timpul iubirii! |
||
M_MARA Postat pe 22 August 2012 07:52 |
||
|
||
mihaiarilena Postat pe 22 August 2012 09:36 |
||
marilena.. pana la urma conteaza ca e sangele ala "atat de albastru",mami...in rest,le rezolvi tu pe toate... |
||
iasomia Postat pe 22 August 2012 09:58 |
||
Iaso draga... Cum altfel am mai putea gusta viața la adevarata ei valoare? Cu drag! | ||
mihaiarilena Postat pe 22 August 2012 16:12 |
||
�nainte de... Cu urme de �ntuneric pe gene...Scriu... Felia uscat� sau, mai bine zis semiuscat� ,se amestec� cu �ntreb�rile ce sfredelesc �nceputul de Iulie. Las o f�r�m� s� str�pung� aerul și mestec mai departe ca și cum doar miezul tare ar putea alunga g�ndul de la eventualul dezastru. Ar trebui sa fie o dep�rtare de tine p�n� in ad�ncuri. Sau m�car o num�rare cu tine, cu voi, pentru ca totul s� se limiteze �ntr-un normal anormal de burtecos, c� p�ntecos ar fi mai a trubadur cu linii analfabete pe p�ntecoase cobzi ilariante. Nu te g�ndi c� lumineaz�. Nici m�car fr�nturi de sclipire nu derogheaz� de la insomnia mut� a acestui moment. E trist, mai trist ca duplexul p�r�ginit al norilor de iarn�. Și, cic�, tu ...cauți o rochie... �mbrac�-Le. Sufletul meu este jos, iar creierul este �mpr�știat �n multe alte lucruri. Sunt blond�. Sau oarb�. Dar știu c� iubesc ochii t�i �nr�d�cinați �n inima mea. Cobor. P�m�nt sfredelitor sub t�lpi m�nc�cioase. Au servit ceva particule de la globurile transferate �ntr-o cutie simpl�, dintr-un carton ce nu le era destinat. �ns�, au primit ETICHET�. Acum se numesc " Decor pentru pomul de iarna". Nu pl�ng. M� g�ndesc la tine... La insomnia acestui ceas total uitat �n cascada nopții. Execrabil! Prefer �ntunericul și scrisul unui g�nd interminabil de-a netr�irea �n luna lui Iulie. E zona trecutelor statornicii bazate pe stupiz�nde piedestale in luna lui Martie. Iar m-ai iubit. Secunda unui acrostih �nf�șurat �n v�rf de peniț�, alintabil si desf�șurabil �n haosul contracaratului de m�ine. Te Paște amintirea. O s� te zv�rcolești �n nesomnul t�mplei așa cum netr�iesc eu caruselul acestui �nceput de cancer. Și știu c� tot o durere vei fi și peste praguri de ierni �ncerc�nate. .. Tu, mai ales Tu, m� iubești așa cum nu ai putut articula vreodat� CUV�NTUL. Plec. E t�rziu. Pentru noi s-au �nchis obloane nestingherite �n noapte. Preg�tești un Alb, cu m�inile, cu g�ndul... At�t. Restul �l dedici și tu viitoarelor tale insomnii. Ele vor fi Eu. Eu cea care am intrat in ochiul t�u cu o simpl� privire. Cu certitudine am și r�mas. �nc� mai r�scolești loc cu loc și speri c� mai visezi. Nu, dragul meu, tu nu visezi niciodat�. Tu doar te joci de-a r�sul alungat in pliuri de timp sacadat. Ți-e dor de mine. Acum și aici și oriunde vei c�uta...s� fii. Voi fi chiar și in micuțul glas al trupului t�u. Dar nu sunt eu. Vreau s� te oprești! G�ndește! Merit� s� fii ast�zi fericit? ... Poate c�... merit�... M� culc. Nesomnul se leag�n� pe genele din ce in ce mai umede �n lumina albastr�. Intermitenț� obscur� aliniat� la discrepanțele vremurilor de ast�zi. Te-aș s�ruta pe ochi, s� nu mai pl�ngi. O siluet� alb� intr-o raz� de lun� se odihnește iar�. E vis. Ghemuire asupra unui indescifrabil drum. At�t pot s� ofer unui suflet r�t�cit ca al meu. Nestatornic drum alb�strind a adunare de toamn�. E �nc� var� de canicul� afar�. Nu recunosc. �nc� tr�iesc. M� duc s� dorm. Somn adev�rat! Dor... |
||
mihaiarilena Postat pe 31 August 2012 14:56 |
||
marinela,cum zicea cineva? "e toamna ,sufar,deci traiesc inca mai traiesc.... " asa ca-i musai sa ma bucur, viata atata stiu:ca te iubesc nespus ca nu te cert ,si nu iti dau povata e soarele aprins acolo,sus... e tot mai sus! da-l in tun de somn,marleno,deschide ochii larg sa intre lumina in suflet,chiar daca din cauza caniculei avem ceva sechele.... |
||
iasomia Postat pe 31 August 2012 17:38 |
||
priveste iubite cum ninge prin munti , printre brazi , prin povesti si dorul de tine ma strange , aripi de gheata cu degete reci , viforul curge ca runa prin suflete de imprumut , plange afara si luna cu lacrimi de-un alb ne-nceput ... |
||
jeanette40 Postat pe 21 Decembrie 2012 20:13 |
||
Aripi de fluturi albi �n fiecare fulg care danseaz� cu noi, iubite. Alb ne-nceput... vis �mplinit somnu-i lin... �i ninge prin mun�i, printre brazi ca-n pove�ti... |
||
Axl_R Postat pe 21 Decembrie 2012 20:38 |
||
C�ntec de ape Eu sunt marea de vise tu e�ti valul ce m� doare strivindu-m� �ntre ��rmuri� Eu sunt c�ntec de ape tu e�ti furtuna nemiloas� ce rupe puntea firavului g�nd� Eu sunt iubirea nesf�r�it� tu e�ti piratul ce fur� nop�i la r�nd comorile ad�ncului� � dar totul are un pre�� �i marea cere o via�� la schimb! Valentina Becart |
||
nuti_vio Postat pe 4 Martie 2013 19:24 |
||
eu , doar gandesc la tine ca la un apus tarziu , iar stelele m-alina si-mi canta-n insomnii . cu glasuri dulci , suave , sirene ale noptii ce-ti iau cu ele-nalt ' si sufletul si mintea si zambetul si tot ... ramai sper dimineata plecat in alte lumi cu-n zambet , doar , de gheata . mort printre cei vii .... |
||
jeanette40 Postat pe 9 Martie 2013 17:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce înțelegem prin zicala, Prietenul la nevoie se cunoaște | 9 | De la: ingerasulluptor1 28 August 2016 20:05 |
vise | 53 | De la: ad_da09 27 August 2013 16:14 |
ce sa fac sa nu ma mai simt singura?pote cineva sa imi ras? | 9 | De la: anaROBERT 20 Iulie 2010 00:49 |
|
||
cine a facut amniocentoza,scrieti-mi,mor de frica! | 2 | De la: chanty 18 Septembrie 2010 08:58 |
am nevoie de sfaturi | 236 | De la: garbo087494 14 Noiembrie 2010 19:45 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară