De la: mihaiarilena, la data 2010-03-12 00:25:14 STIAM... ...spunand cum a fost....ca ne-a fost..cand a fost bine! si totusi mai plange si timpul...spunandu-si poemul pe de rost... |
||
fleurdelis Postat pe 4 Mai 2010 20:35 |
||
---|---|---|
ce-ai cu mine?zic si eu....eee,ma rogi.....si nu vreau...na | ||
estela Postat pe 6 Mai 2010 03:48 |
||
si ce denota asta?? | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 15 Mai 2010 18:09 |
||
De unde vin? Sunt umbra de afara, De dincolo cazand sa te alint, Cu degetele mele de vioara, Cu albe flori ce-au ratacit in timp, Alunecai prin vorbele solemne, Din tipatul inchis in pescarusi, Din clipele ce-au zavorat eterne, Tacerile ascunse dupa usi, Sa respiram, vibratie timida, Pe-aleea ce coboara-n univers, Sa ne inchidem dorul in clepsidra, Si in trecutul care-acum s-a sters. Retina ta, m-a nemurit divina, Te-am rastignit pe florile de lotusi, Si am lasat iubirea sa revina, In infinitul meu de doruri, totusi. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Mai 2010 17:49 |
||
Se scutur� pomii de verdele fream�t, C�nd v�ntul i-atinge, c�nd vorba e geam�t, �i dorul m� umple cu-al apelor �opot, T�cerea se sparge cu sunet de clopot. P�durile c�nt� cu glasuri de grauri, Flori pl�ng parfumate pe verzile plaiuri, Doar eu toat� vara iubirea o caut, �i serile mor �optindu-mi din flaut, Suspin� gr�dina cu frunza �n v�nt, Pustiu mi-e �n suflet �i nu pot s� c�nt, Unde e dorul? �ncet el se duce, �n umbra livezii sub nuci s� se culce. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Mai 2010 20:18 |
||
vaiii vanghi...ce frumoooooooooooos |
||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:13 |
||
Fleurdelis, stiu si eu o poezie. am scris-o si pe un alt topic dar nu m-a aplaudat nimeni.E-adevarat ca e compusa de marin Preda dar ce conteaza? eu o recit. Zi-mi , te rog, iti place? Iubito , ma gandesc la tine Ca un borfas la ceasul unui lord Si se zdrobesc in trupul meu drezine Iar caii fac atac de cord. |
||
liaiedera Postat pe 17 Mai 2010 20:24 |
||
|
||
liaiedera Postat pe 17 Mai 2010 20:25 |
||
da! e chiar foarte frumoasa! cred ca are sa-i placa proprietarei de topic |
||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:25 |
||
Aplauze merita toti cei care au indraznit sa-si expuna ideile... Mie-mi plac oamenii care fac eforturi sa fie originali... Aveti cu totii de la mine si ;) | ||
mihaiarilena Postat pe 19 Mai 2010 12:08 |
||
leno, lasa vrajeala! pune o poezea de-a ta acilea.... originalu' ala este sau nu,scumpa...cu asta te nasti... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 12:11 |
||
as fi putut planta un raspuns banal la o ora banala... prea mult banal ne inconjoara insa si... tac ... in semn de raspuns la... resemnarea ta... Cuvinte adunate intr-un pumn de asteptari...banale... |
||
mihaiarilena Postat pe 19 Mai 2010 12:11 |
||
Iaso...ia si tu un ca d emult nu am mai vorbit amandoua...;) | ||
mihaiarilena Postat pe 19 Mai 2010 12:13 |
||
asa vezi... si baba acu'.. atat banal cu iz mortal.. oameni tacuti,aproape muti.. treziti-va! iubiti-va! saltul mortal e azi banal.. pupa mama... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 12:16 |
||
;) | ||
mihaiarilena Postat pe 19 Mai 2010 12:18 |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 12:29 |
||
pup si eu! banaal....de tot! |
||
fleurdelis Postat pe 19 Mai 2010 18:54 |
||
ceva banal... uneori... nu mai e timp nu mai e virgula nu mai sunt oase de-nfrigurat in anotimpul curs... pe un atac banal de noapte. nu mai e timp nu mai sunt alte spaime in plusul faptei, nu maisunt nici soapte nu mai sunt nici caisi infloriti! pacat! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Mai 2010 23:02 |
||
bruuuuuusc, is fericta! pe golul stelelor din mine m-am instelat! cu-n gand... cu tine... nu-i pacat??! |
||
fleurdelis Postat pe 21 Mai 2010 21:20 |
||
Undeva intr-o poiana, joaca pe sub luna nucii, Albe flori si-au prins in ramuri, printre frunze corcodusii Tu te pierzi in umbra noptii, calarind pe calul murg, Stele mirosind a ploaie peste noaptea noastra curg. Au umplut seara copacii, aerul cu mirodenii, Printre umbrele padurii, noi suntem doua vedenii, Bucuria nu-i desarta, carnea arde ca un rug, Noaptea zace despicata de-alba luna ca un plug. Numai anii ne incearca iara dorul scurma chinul, A imbatranit si luna, in butoi batran e vinul, Doar iubirea ne mai arde, cu lumina ei de facla, Si in mijlocul camarii, palpaind abia mai joaca. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Mai 2010 07:32 |
||
Buclele desfaci in soapta, Peste umerii tai goi, Luna doliul alb il poarta Si-l azvarle noaptea-n noi, Trupul tau, ora despoaie, Chemator si plin de patimi, Fuge somnul din odaie, Cand pamantul tu il clatini. Apa tremura mladie, Si se-ascunde printre stuf, Vantul seara o adie, Si-o acopera cu puf. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Mai 2010 07:34 |
||
Eeeei.. Buna dimineata. |
||
bluelight Postat pe 24 Mai 2010 07:50 |
||
fleurdelis Postat pe 26 Mai 2010 21:22 |
||
Eu va salut, si-am sa zdrobesc o floare, Parfumul ei sa va sarute lin, Chiar daca seara, umbra inca doare, Si sangera paharul cu pelin. Si voi lasa in urma Paradisul Ce zgarie tacerile cu ghimpi, Intr-un hotar in care inca visul, Cu ingerul din tine iar il plimbi. Hai sa dansam, acuma este ora, Ce scrie-n noi, iubirile din vers, Iar cand pe casa urca aurora, Si noi sa ne topim in univers. Am sa-ti adun si lacrimile-n palma, Si-am sa le darui noptii de-nceput, Cand trupul tau de dorul meu se sfarma, Si se transforma-ntr-un ulcior de lut. Am sa-ti sarut si buzele carmine, Si ochii tai cei negri aplecati, Cand noptile s-or scutura senine, Si noi de timp, ramane-vom uitati. |
||
Ioana007 Postat pe 27 Mai 2010 18:15 |
||
ladyDY Postat pe 27 Mai 2010 20:48 |
||
ce frumos...sa zdrobesti o floare doar cu gandul... | ||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 19:02 |
||
* "Aș vrea s�-mi sf�șii pieptul, s� smulg coast� dup� coast� și s� scot inima ce-mi stinge z�mbetul pe buze... Aș vrea s�-mi sting ființa, s�-i iau sufletul și s�-l arunc �n h�ul disper�rii... Aș vrea... dar inima mi-e plin� de amintirile ce mișc� degetul pe corzi și sufletul dospește �n privirea ta... Tr�iesc doar din abisuri și nu sunt, nu ești, nu vreau s� fim... �n urma mea e doar cenușa stins� a aripilor zdrobite de c�nd am uitat șoapta luminii... " Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 5 Iunie 2010 08:23 |
||
** " Scrisul m� vindec� de mine... Aștern pe h�rtie abisuri și umbre și le gonesc �n sithia infinitului f�r� a-mi mai aduce aminte de g�ndurile n�scute din r�zvr�tire... Lumina-mi p�trunde ușor �n suflet și litera �ng�n� c�ntece de demult, de prea multe clipe uitate �n cenușa degetelor... Te caut și te reg�sesc �n aceeași nervur� a irisului �n care te-am uitat alung�ndu-mi Timpul... Acum pot din nou s� te iubesc..." Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 5 Iunie 2010 08:26 |
||
*** "Sunt un pribeag r�t�citor printre g�nduri �nfricoșate de neantul pașilor odihniți �n tic-tac-ul inimii... Buc�ți de etern se lovesc de mine și ploaia �mi picur� din c�nd �n c�nd stropi de lumin� �n privirile �ns�ngerate de at�tea lacrimi... Visez dorințele nen�scute ale str�bunilor și topesc �n podul palmei nedumerirea celor ce vor s� m� �nvețe... Aștept... Aștept nebunia odihnei și pl�nsul corzilor de chitar�... �n praful drumului �mi sting ființa și fi-voi ce-am fost �nainte s� m� naști..." Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 5 Iunie 2010 08:37 |
||
**** "Sunt un eretic... �ncerc s� aștern �n cuvinte ce mi-ai s�dit �n suflet de c�nd m-ai șoptit �nt�ia oar�... N-am cuv�ntat nicic�nd mai nebunesc și plin de-abis: tu mi-ai furat cerneala și mi-ai dat lumina... De-atunci nu știu s� scriu... Nu mai exist� ieri sau m�ine... Este doar clipa plin� de etern �n care te ascunzi și m� privești sting�ndu-mi pașii pe c�r�ri de cenuș�... " Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 5 Iunie 2010 08:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MA JOC IN GAND CU AMINTIREA! | 19 | De la: iasomia 7 Septembrie 2009 16:04 |
Singuratatea din...mijlocul familiei..!! | 80 | De la: garbo171675 10 Ianuarie 2013 22:09 |
stiati ca..... | 18 | De la: Vidar 30 Iunie 2009 10:46 |
|
||
filmele coreene | 17 | De la: daniilia 16 Februarie 2013 20:33 |
O sa mearga vreodata??? | 1 | De la: garbo063661 3 Februarie 2010 19:13 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn