De la: mihaiarilena, la data 2010-03-12 00:25:14 STIAM... ...spunand cum a fost....ca ne-a fost..cand a fost bine! si totusi mai plange si timpul...spunandu-si poemul pe de rost... |
||
fleurdelis Postat pe 4 Mai 2010 20:35 |
||
---|---|---|
ce-ai cu mine?zic si eu....eee,ma rogi.....si nu vreau...na | ||
estela Postat pe 6 Mai 2010 03:48 |
||
si ce denota asta?? | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 15 Mai 2010 18:09 |
||
De unde vin? Sunt umbra de afara, De dincolo cazand sa te alint, Cu degetele mele de vioara, Cu albe flori ce-au ratacit in timp, Alunecai prin vorbele solemne, Din tipatul inchis in pescarusi, Din clipele ce-au zavorat eterne, Tacerile ascunse dupa usi, Sa respiram, vibratie timida, Pe-aleea ce coboara-n univers, Sa ne inchidem dorul in clepsidra, Si in trecutul care-acum s-a sters. Retina ta, m-a nemurit divina, Te-am rastignit pe florile de lotusi, Si am lasat iubirea sa revina, In infinitul meu de doruri, totusi. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Mai 2010 17:49 |
||
Se scutur� pomii de verdele fream�t, C�nd v�ntul i-atinge, c�nd vorba e geam�t, �i dorul m� umple cu-al apelor �opot, T�cerea se sparge cu sunet de clopot. P�durile c�nt� cu glasuri de grauri, Flori pl�ng parfumate pe verzile plaiuri, Doar eu toat� vara iubirea o caut, �i serile mor �optindu-mi din flaut, Suspin� gr�dina cu frunza �n v�nt, Pustiu mi-e �n suflet �i nu pot s� c�nt, Unde e dorul? �ncet el se duce, �n umbra livezii sub nuci s� se culce. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Mai 2010 20:18 |
||
vaiii vanghi...ce frumoooooooooooos |
||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:13 |
||
Fleurdelis, stiu si eu o poezie. am scris-o si pe un alt topic dar nu m-a aplaudat nimeni.E-adevarat ca e compusa de marin Preda dar ce conteaza? eu o recit. Zi-mi , te rog, iti place? Iubito , ma gandesc la tine Ca un borfas la ceasul unui lord Si se zdrobesc in trupul meu drezine Iar caii fac atac de cord. |
||
liaiedera Postat pe 17 Mai 2010 20:24 |
||
|
||
liaiedera Postat pe 17 Mai 2010 20:25 |
||
da! e chiar foarte frumoasa! cred ca are sa-i placa proprietarei de topic |
||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:25 |
||
Aplauze merita toti cei care au indraznit sa-si expuna ideile... Mie-mi plac oamenii care fac eforturi sa fie originali... Aveti cu totii de la mine si ;) | ||
mihaiarilena Postat pe 19 Mai 2010 12:08 |
||
leno, lasa vrajeala! pune o poezea de-a ta acilea.... originalu' ala este sau nu,scumpa...cu asta te nasti... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 12:11 |
||
as fi putut planta un raspuns banal la o ora banala... prea mult banal ne inconjoara insa si... tac ... in semn de raspuns la... resemnarea ta... Cuvinte adunate intr-un pumn de asteptari...banale... |
||
mihaiarilena Postat pe 19 Mai 2010 12:11 |
||
Iaso...ia si tu un ca d emult nu am mai vorbit amandoua...;) | ||
mihaiarilena Postat pe 19 Mai 2010 12:13 |
||
asa vezi... si baba acu'.. atat banal cu iz mortal.. oameni tacuti,aproape muti.. treziti-va! iubiti-va! saltul mortal e azi banal.. pupa mama... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 12:16 |
||
;) | ||
mihaiarilena Postat pe 19 Mai 2010 12:18 |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 12:29 |
||
pup si eu! banaal....de tot! |
||
fleurdelis Postat pe 19 Mai 2010 18:54 |
||
ceva banal... uneori... nu mai e timp nu mai e virgula nu mai sunt oase de-nfrigurat in anotimpul curs... pe un atac banal de noapte. nu mai e timp nu mai sunt alte spaime in plusul faptei, nu maisunt nici soapte nu mai sunt nici caisi infloriti! pacat! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Mai 2010 23:02 |
||
bruuuuuusc, is fericta! pe golul stelelor din mine m-am instelat! cu-n gand... cu tine... nu-i pacat??! |
||
fleurdelis Postat pe 21 Mai 2010 21:20 |
||
Undeva intr-o poiana, joaca pe sub luna nucii, Albe flori si-au prins in ramuri, printre frunze corcodusii Tu te pierzi in umbra noptii, calarind pe calul murg, Stele mirosind a ploaie peste noaptea noastra curg. Au umplut seara copacii, aerul cu mirodenii, Printre umbrele padurii, noi suntem doua vedenii, Bucuria nu-i desarta, carnea arde ca un rug, Noaptea zace despicata de-alba luna ca un plug. Numai anii ne incearca iara dorul scurma chinul, A imbatranit si luna, in butoi batran e vinul, Doar iubirea ne mai arde, cu lumina ei de facla, Si in mijlocul camarii, palpaind abia mai joaca. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Mai 2010 07:32 |
||
Buclele desfaci in soapta, Peste umerii tai goi, Luna doliul alb il poarta Si-l azvarle noaptea-n noi, Trupul tau, ora despoaie, Chemator si plin de patimi, Fuge somnul din odaie, Cand pamantul tu il clatini. Apa tremura mladie, Si se-ascunde printre stuf, Vantul seara o adie, Si-o acopera cu puf. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Mai 2010 07:34 |
||
Eeeei.. Buna dimineata. |
||
bluelight Postat pe 24 Mai 2010 07:50 |
||
fleurdelis Postat pe 26 Mai 2010 21:22 |
||
Eu va salut, si-am sa zdrobesc o floare, Parfumul ei sa va sarute lin, Chiar daca seara, umbra inca doare, Si sangera paharul cu pelin. Si voi lasa in urma Paradisul Ce zgarie tacerile cu ghimpi, Intr-un hotar in care inca visul, Cu ingerul din tine iar il plimbi. Hai sa dansam, acuma este ora, Ce scrie-n noi, iubirile din vers, Iar cand pe casa urca aurora, Si noi sa ne topim in univers. Am sa-ti adun si lacrimile-n palma, Si-am sa le darui noptii de-nceput, Cand trupul tau de dorul meu se sfarma, Si se transforma-ntr-un ulcior de lut. Am sa-ti sarut si buzele carmine, Si ochii tai cei negri aplecati, Cand noptile s-or scutura senine, Si noi de timp, ramane-vom uitati. |
||
Ioana007 Postat pe 27 Mai 2010 18:15 |
||
ladyDY Postat pe 27 Mai 2010 20:48 |
||
ce frumos...sa zdrobesti o floare doar cu gandul... | ||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 19:02 |
||
* "Aș vrea s�-mi sf�șii pieptul, s� smulg coast� dup� coast� și s� scot inima ce-mi stinge z�mbetul pe buze... Aș vrea s�-mi sting ființa, s�-i iau sufletul și s�-l arunc �n h�ul disper�rii... Aș vrea... dar inima mi-e plin� de amintirile ce mișc� degetul pe corzi și sufletul dospește �n privirea ta... Tr�iesc doar din abisuri și nu sunt, nu ești, nu vreau s� fim... �n urma mea e doar cenușa stins� a aripilor zdrobite de c�nd am uitat șoapta luminii... " Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 5 Iunie 2010 08:23 |
||
** " Scrisul m� vindec� de mine... Aștern pe h�rtie abisuri și umbre și le gonesc �n sithia infinitului f�r� a-mi mai aduce aminte de g�ndurile n�scute din r�zvr�tire... Lumina-mi p�trunde ușor �n suflet și litera �ng�n� c�ntece de demult, de prea multe clipe uitate �n cenușa degetelor... Te caut și te reg�sesc �n aceeași nervur� a irisului �n care te-am uitat alung�ndu-mi Timpul... Acum pot din nou s� te iubesc..." Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 5 Iunie 2010 08:26 |
||
*** "Sunt un pribeag r�t�citor printre g�nduri �nfricoșate de neantul pașilor odihniți �n tic-tac-ul inimii... Buc�ți de etern se lovesc de mine și ploaia �mi picur� din c�nd �n c�nd stropi de lumin� �n privirile �ns�ngerate de at�tea lacrimi... Visez dorințele nen�scute ale str�bunilor și topesc �n podul palmei nedumerirea celor ce vor s� m� �nvețe... Aștept... Aștept nebunia odihnei și pl�nsul corzilor de chitar�... �n praful drumului �mi sting ființa și fi-voi ce-am fost �nainte s� m� naști..." Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 5 Iunie 2010 08:37 |
||
**** "Sunt un eretic... �ncerc s� aștern �n cuvinte ce mi-ai s�dit �n suflet de c�nd m-ai șoptit �nt�ia oar�... N-am cuv�ntat nicic�nd mai nebunesc și plin de-abis: tu mi-ai furat cerneala și mi-ai dat lumina... De-atunci nu știu s� scriu... Nu mai exist� ieri sau m�ine... Este doar clipa plin� de etern �n care te ascunzi și m� privești sting�ndu-mi pașii pe c�r�ri de cenuș�... " Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 5 Iunie 2010 08:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre stiinta lumeasca? Si despre stiinta duhovniceasca? | 92 | De la: ROI2009 7 Mai 2011 17:47 |
Hartuire sexuala sau semn de "prietenie"?!!!!! | 61 | De la: garbo005851 31 Octombrie 2010 21:29 |
Barbatul "Ai dreptate draga mea!" | 100 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:04 |
|
||
MA JOC IN GAND CU AMINTIREA! | 19 | De la: iasomia 7 Septembrie 2009 16:04 |
As vrea sa-mi fac un blog pe wordpress. Vreau ajutor, va rog! | 1 | De la: garbo000384 7 Iulie 2009 11:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară