DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII...

"Am aplicat pentru o burs� la biroul vieții... Toți se uitau la mine de parc� aș fi c�utat ceva inexistent c�ci nimeni nu mergea vreodat� s� bat� la ușa care se-nchidea �n fața mea... M-au pus ca s� semnez �n multele registre pr�fuite de la �nceputul vremii dar nu aveam nimic la mine și nici ei nu știau s� scrie așa c� mi-au pus �n m�ini aureole de �ngeri și mi-au spus: �Ne pare r�u... Nu ai nici acte și nici suflet așa c� tot ce vei primi vor fi doar niște inele ca s�-ți potoleasc� setea și s� te ajute ca s� uiți...� Abia atunci mi-am auzit pașii r�t�cind �n universuri paralele trec�nd pe l�ng� tine și prin tine f�r� s�-ți v�d privirea sau s�ți descop�r șoapta... Și m-ai �nchis �n firul de etern... "

Adrian Amariei
mihaiarilena
Postat pe 5 Iunie 2010 08:58
fleurdelis
Postat pe 5 Iunie 2010 17:43

"M-am dus printre nebuni crez�nd c� sunt ca ei și tot ce am g�sit a fost cenușa reproșului c� nu-s recunoscut... Am fost la �nțelepți sper�nd s�-nv�ț ce-nseamn� clipa dar n-am g�sit dec�t abisuri ignorante f�r� de cap și coad� r�zboindu-se cu s�ngele scurs din aripile �ngerilor r�zvr�tiți de la rostirea mea... Te-am c�utat pe tine voind s� te tr�iesc, s�-mi irosești eternul �ns� nu am aflat dec�t furtuni de aștri și de atunci promis-am pașilor c�-i voi hr�ni cu c�r�ri veșnice și c�ntul șoptit �n iris de suflet... Cine ești tu... Cine sunt eu..."

Adrian Amariei
mihaiarilena
Postat pe 7 Iunie 2010 16:18
" Eu sunt nebunul ce v� �nsp�im�nt� șoapta viețuind clipa f�r� a tr�i și sting�nd versul f�r� a muri... Trec�nd pe l�ng� voi v� sunt stihie și amintire a ce-a fost s� fie... M� nasc �n ochii voștri precum zorii se sting �ns�ngerați �n palma nopții și g�ndurile mele izvor�sc �n voi abisuri, pașii - c�r�ri pe care nu o s� petreceți - iar c�ntul meu e vis �nfiorat de vraja jocului de aștri... Eu nu v� vreau și nici voi nu-mi doriți suspinul dar ne unesc destine la focul c�rora m� �nc�lzesc c�nd �nsetat beau roua zeilor... "
Adrian Amariei
mihaiarilena
Postat pe 7 Iunie 2010 16:23
fleurdelis
Postat pe 7 Iunie 2010 19:44
" Mi-am amintit de tine ascult�ndu-ți numele șoptit de ecoul eternului odihnnit �n palmele tale... M-ascund �n irisul t�u ca s�-mi transformi abisul �n g�nd și c�r�rile s� mi le faci lumin�... Te iubesc, nu �nțelegi?... Nu vezi c� de asta �nnebunesc cuvintele ascunse �n slove hr�nite cu cenuș�?... Te iubesc și �mi e fric� s� nu-ți uit vreodat� glasul de �nger și zborul lin cu care-mi legeni visele... Tr�iește-m� ca s� te viețuiesc... "
Adrian Amariei
mihaiarilena
Postat pe 8 Iunie 2010 00:35
simt nevoia...sa postez aici...
in gandul unicei mele amice intr-ale poeziei...
de pe acest forum

cu toate multumirile pentru...
povete !

nu mai pot respira
decat
intr-o
anume pozitie ...
a sufletului!
nu mai pot respira
decat...
luand aerul
direct
de pe buzele tale!
mascate cu logica!
probabil...
da
nu mai pot respira
decat asa
prin gura
Ta!
lacoma....de sentimente!
fleurdelis
Postat pe 8 Iunie 2010 18:56
Fleur...si lacomia este buna la ceva...candva...;)
mihaiarilena
Postat pe 8 Iunie 2010 20:08

"Te-aștept pe-o banc� roșie �n Gara de Nord știind c� n-ai s� vii: tu ești acas� - r�sfoiești o alt� pagin� din mine și eu �ți �mbr�țișez amintirea la lumina palid� a clipei ce ne viețuiește... Ascult, te-ascult, m-ascult: ne ascult... E-același cuv�nt �n care ne-ascundem ca nu cumva s� fim cuprinși de-abisul cel dint�i... Și totuși tu nu ești... Visez o amintire nen�scut� pe care o urc �n primul tren ce-mi iese-n cale... Eu stau pe banca roșie ca s�ngele ce-ți hr�nește buzele... Te-aștept...
Te z�resc printre cețurile clipelor fumate cu nesaț �n lacrimile eternului de c�tre demonii ce-mi conduc pașii... Lanțuri de haos �mi at�rn� de m�ini, de picioare, de g�t, de pl�m�ni și de suflet țintuindu-mi ființa pe c�r�rile abisului de care nu voiam s�-mi mai aduc aminte... Te pierd cu fiecare clip� nen�scut�, netr�it� �n irișii t�i și m� sting amar �n literele ce-mi c�nt� Timpul... Nu sunt st�p�n peste el... Nici el peste mine... Doar z�mbim am�ndoi la un pahar de cuvinte g�ndindu-ne la tine...
Nu exist� dragoste etern�... O știu de c�nd m� sting �n tine, de c�nd mi-am ucis clipele cu ea și-am r�t�cit c�r�rile cu cealalt�... Cu fiecare am crezut c� am s� nasc, m� voi fi m�ntuit și voi fi viețuit... Nici nu v� mai cunosc... Numele voastre nu sunt amintiri ci neguri de vreme: tu, fiind ultima, ai s� fii �x�, ea - �y� - și prima va fi �z�... Trei slove neșoptite f�c�ndu-și cuibul �n palmele mele... V� viețuiesc pe toate dar nu-mi sunteți ființ�... Nu este dragoste etern�... Și totuși, dac� aș �ncerca?... "
Adrian Amariei
mihaiarilena
Postat pe 10 Iunie 2010 14:29
leno,

sa te bata norocu' citisem iasomia,da' se potriveste,sa stii...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 14:33
Iaso draga teribil ma bucur de va place ceea ce postez. Cu drag!
mihaiarilena
Postat pe 10 Iunie 2010 17:55
fleurdelis
Postat pe 11 Iunie 2010 19:13
" R�t�cesc printre c�r�rile iadului c�ut�ndu-ți pașii acolo unde nu ar trebui s� fie... Dar dac� e ca lacrima-ți s� se-odihneasc� �n suspine voi sta și eu cu ea și-om �mp�rți aceleași aripi fr�nte mistuite doar pe jum�tate și zi de zi voi alunga Timpul ca s� �l uiți și s� nu știi c�t a fost și c�t va fi... De-o fi s� viețuim așa voi reuși s�-ți fiu ființ�, rai?...
Tr�iesc... M-ascund, m� reg�sesc și iar m� r�t�cesc hr�nindu-mi pașii cu privirea ta... Te mint... M� mint și mint c�r�rile �n nopți pierdute c�ci știu c� șoapta nu e dec�t vis... Te c�nt, te-ng�n smulg�ndu-mi clipele și azv�rlindule-n abisul ce se casc� �nainte-mi de c�nd sunt rostit... Tu... unde ești?... "

Adrian Amariei
mihaiarilena
Postat pe 16 Iunie 2010 12:22

in fine ...si eu ratacesc...tot cam pe-acolo
fleurdelis
Postat pe 16 Iunie 2010 17:59
Fleur... :(
mihaiarilena
Postat pe 17 Iunie 2010 16:56
sa inteleg ca bagam proza?

ia sa ma apuc eu de neshte romane....ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 17 Iunie 2010 16:59
eu??
plutesc dinaintea raiului, luandu-mi la revedere dela strabuni!
da. s-au perindat candva pe'acolo si mi-era dor. tare dor imi era.
ii visam in fiecare seara si zilele...zilele plangeam.
deci, cam pe-acolo eram. constatasem ca numai actiunile care imi aduceau aminte de ei erau bune si doar directiile care ...mergeau dupa dorul lor erau cele reale. ciudat nu??
dar, nu m'am oprit. oricum nu m;am oprit acolo pentru ca inca ma cautam si pe mine,,,,ma uitasem pe drum,. eram stearsa si uscata de vise neirosite sau planse. eram si putin scrum.
nu te mai vedeam bine si ma indoiam ca mai existi. dar...am hotarat sa merg totusi. pe cele 2picioare care ma purtau dupa rezonanta sufletului, ramasa dela strabuni.
eram intr-o fiire...si...ma taraiam prin lumi...dar tu??
tu..unde erai?? acolo erai??? de ce nu mi-ai spus?
fleurdelis
Postat pe 17 Iunie 2010 22:03
Iaso draga proza sau versuri...ce mai conteaza? Conteaza ca cineva are curajul sa scrie ce simte... Mai rau ar fi daca ar"suna" degeaba "din coada ",;). Dar te astept cu sau fara romane
mihaiarilena
Postat pe 18 Iunie 2010 10:44
Fleur... Frumos si trist, frumusetea venind de la adancimea imaginilor, tristeatea de la adancimea cuvintelor... In rest...fara comentarii

mihaiarilena
Postat pe 18 Iunie 2010 10:47
" Mi-ai l�sat inima s� se odihneasc� la pieptul t�u și mi-ai d�ruit un strop din visul senin ascuns �n colțul buzelor tale... Mi-ai �nvelit ființa cu p�rul t�u și cu r�suflarea ta mi-ai d�ruit viețuirea... Degetele tale mi-au m�ng�iat r�nile și cu z�mbetul t�u ai risipit furtuna �n care �mi �nchisesem g�ndurile... De ce m� binecuv�ntezi primindu-m� �n g�ndul t�u? De ce-mi oferi clipa liniștit� a eternului ad�postit �n irișii t�i?... Chiar vrei s� m� șoptești?...
Parc� a fost ieri... Priveam �nm�rmurit �nt�ia oar� cum n�șteai visul și liniștea se așternea pe fruntea ta... Nici �ngerii nu sunt at�t de puri și nici lumina lor at�t de nou� precum �ți e ființa... De-atunci știut-am c-o s�-mi fie sete de-ocrotirea ta... "

Adrian Amariei
mihaiarilena
Postat pe 18 Iunie 2010 10:50
Plang cuvintele
Printr-un inger de zbor
Intr-un suflet prea mare...

de Marilena Mihai
mihaiarilena
Postat pe 18 Iunie 2010 13:43
fleurdelis
Postat pe 18 Iunie 2010 20:03
m'ai provocat
fleurdelis
Postat pe 18 Iunie 2010 20:05
hmmm... Pana cand...oare?
mihaiarilena
Postat pe 19 Iunie 2010 17:07
" �nvaț�-m�, te rog, u s� rostesc cuvinte și nici s� �ți ar�t g�nduri n�scute din privirea ta ci cum s�-ți z�mislesc ființa și s�-ți tr�iesc visele cu care m� �mbraci clip� de clip� ocrotindu-mi pașii de abisurile nebuniei... Știi deja tot... De asta m-ai s�dit �n liniștea șoaptelor tale?... "
de Adrian Amariei
mihaiarilena
Postat pe 20 Iunie 2010 19:22
nuti_vio
Postat pe 20 Iunie 2010 19:29
nuti_vio
Postat pe 20 Iunie 2010 19:29
fleurdelis
Postat pe 20 Iunie 2010 21:43
Nuti, Fleur... ma bucur sa va simt pasii pe aici.Sunteti binevenite si...va multumesc ;)
mihaiarilena
Postat pe 21 Iunie 2010 19:36
ia sa bag neshte randuri..

cerul iarasi se sfasie
in roseturi crenelate
tuna,fulgera si tipa
norii toti cu glasuri sparte
ploaia nu vrea sa se verse
numai norii plang stupid
intind mainile spre tine
si te strig...

iote bre..numa' licente poetice acilea....oaliuuu...

bre,

saraca lumea cuvintelor,ce ciuntita e ea....nici nu se mai vad numele userilor..noroc ca stam bine cu nervii,suntem caliti...
iasomia
Postat pe 22 Iunie 2010 15:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de unde pot cumpara un catel sanatos rasa Shih Tzu? 13 De la: garbo_2632 3 Mai 2012 12:22
Sfaturi si indemnuri ale parintelui Arsenie Boca 5 De la: nazirra 12 August 2010 16:31
Va scapa nepedepsit Cristian Cioaca si de data asta, sau .....?! 2 De la: LLisa 10 Ianuarie 2013 22:25
9 Decembrie 2012 ,poporul roman voteaza noii parlamentari,care vor trudi si transpira pentru bunastarea natiununii 11 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:23
Ce e cu mine? 10 De la: garbo_3867 15 Iunie 2012 23:55
Setari Cookie-uri