ochii, fruntea si obrajii, draga mea Iaso...suflet sensibil | ||
nuti_vio Postat pe 22 Iunie 2010 15:58 |
||
---|---|---|
nutisor.. asa pare? nici vorba, mamicule...nicio sensibilitate,bagam cand e cazu'... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2010 16:03 |
||
Iaso, sub ,, carapacea" ta...pe care tu ne-o arati si in care sufletul tau salasluieste...se afla o ,, perla slefuita", de experientele , trairile, sentimentele tale...din cand in cand, noi o putem vedea...dincolo de cuvinte... | ||
|
||
nuti_vio Postat pe 22 Iunie 2010 16:09 |
||
fleurdelis Postat pe 22 Iunie 2010 21:40 |
||
vrusei sa ma bag si eu acilea, la o literatura simtita... si cand colo, ce vaz?... cultu' personalitatii, mai rau ca pe vremea lu' ceasca... ce se iubesc fetele astea-ntre ele, nene... ceva de speriat... |
||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 09:24 |
||
nu fii suparat Zambilule......ca eu te iubesc si pe dumneata | ||
jeanette40 Postat pe 23 Iunie 2010 09:35 |
||
da' pe cine nu iubesti tu, jano?... ia zi-i tu acilea lu' tetea, sa ma fac ca n-aud... | ||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 09:41 |
||
nu se spune.......se deduce |
||
jeanette40 Postat pe 23 Iunie 2010 09:51 |
||
Oau declaratii de dragoste asta e de bine nu? | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 09:51 |
||
Nea Zambilu multumesc pentru ca mi-ai deschis ochisorii....eu care credeam ca nu am veleitati care politichie...degeaba au insistat , eu incapatanata, n-am vrut si pace...si uite asa a pierdut tara o ,, politiciana" | ||
nuti_vio Postat pe 23 Iunie 2010 10:54 |
||
Lena, scuze Real� sunt, real�-mi este firea, �i chiar dac� un val de promoroac� �n ritualuri fericirea-mi toac�, Cu-n z�mbet mi se termin� privirea� Reale-s toate, vicii, r�ni, z�brele, �i-n puncte cardinale descusute Or�nduiri �i sensuri vagi cad mute C�nd z�mbetu-mi r�sare printre ele� �i-n a�a-zisa brut� - comedie Identitatea-mi este �ns�i mam� F�r� dezm��, circ sau vreo alt� dram� Ce-au vrut sur�sul lacrim� s�-mi fie� Real� sunt, real�-mi este firea �n oceanul lumii mi se termin� privirea� Mariana Eftimie Kabbout |
||
nuti_vio Postat pe 23 Iunie 2010 11:13 |
||
" Ne-ascundem de cuvinte ca nu cumva pecetluindu-ne s� stingem eternul �n clipe de cenuș�... �ntreb�ri... Promisiuni... Cuvinte f�r� rost ne leag� dezleg�ndu-ne de p�catul morții... Știu și eu... Știi și tu... Nu mai e nimic ascuns dec�t p�cla ce-o țesem din teama de-a ne viețui... C�t timp ne vom feri s� naștem?... Te iubesc... S� nu m� c�utați!!! Azi am murit mai mult dec�t de obicei... M-am �necat cu vom� existențial� crez�nd c� e Kent 8, m-am �mb�tat și-am �ndr�znit s� cresc iluzii... Nu mai sunt eu... Nu voi mai fi vreodat� c�ci am fost stins chiar �nainte de-a m� naște... Am �ngropat un trandafir... �l crescusem cu vise nedeslușite și stihii iar culoarea o �mprumutase de la tine... La-nmorm�ntarea lui nu s-a citit nimic... Nu s-au f�cut molifte, rug�ciuni sau orice lucru de-acest fel... L-am astupat cu cenuș� de Phoenix și l-am �ntemnițat �n mine pe c�nd m� odihneam la pieptul t�u... De ce-am ucis Cuv�ntul?... " de Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 23 Iunie 2010 23:38 |
||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 23:52 |
||
Orbecaind mi-am pierdut umbra si amintirile in tacere... Mi-am ales gazda o soapta, iar jocul va semana curcubeie ca hrana ale degetelor tale oarbe... de Caly( MM) |
||
mihaiarilena Postat pe 26 Iulie 2010 11:03 |
||
mi-ai ales inima sa o sfasii zambind. mi-ai ales calea sa o murmuri plecand..... |
||
fleurdelis Postat pe 26 Iulie 2010 21:42 |
||
nuti_vio Postat pe 26 Iulie 2010 21:48 |
||
Pentru voi: | ||
mihaiarilena Postat pe 27 Iulie 2010 10:36 |
||
Buna sa iti fie ziua! Mi-am permis sa intru pe blogul lui Andrei......felicitari...e deosebit | ||
nuti_vio Postat pe 27 Iulie 2010 10:42 |
||
Buna sa fie ziua tuturor! Un link al blogului lui Andrei...se poate? | ||
mihaiarilena Postat pe 27 Iulie 2010 13:11 |
||
Arde Cu flacara Albastra Rasaritul. Seamana Tipatul Pescarusului Cu umbra De aripi, Arsura Vantului Atins, Valul ce Respira Rafale De cutremur. Plaja Rasuceste In somn Mirodenia Pamantului... de Caly( MM) |
||
mihaiarilena Postat pe 27 Iulie 2010 14:01 |
||
http://tanarulscriitor.com/2009/09/20/adrian-amariei-poeme/ http://www.mytalent.ro/profile/adrianamariei |
||
nuti_vio Postat pe 27 Iulie 2010 16:52 |
||
arde.... | ||
fleurdelis Postat pe 27 Iulie 2010 19:38 |
||
Nuti...merci. Am sa-i transmit felicitarile cand o sa vina din vacanta. :) | ||
mihaiarilena Postat pe 28 Iulie 2010 20:49 |
||
Fleur...:(... | ||
mihaiarilena Postat pe 28 Iulie 2010 20:50 |
||
Imi cer scuze...nu vreau sa fac o gafa...dar am crezut ca e fiul tau... Iarta-ma acum am vazut varsta la profilul tau.....mii de scuze... |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iulie 2010 20:53 |
||
Nuti...nu-ti cere scuze...nu ai de ce. Nu este fiul meu dar il cunosc de cand iubea mai mult haina calugareasca decat lumea asta a noastra. E un copil bun si... ca toti copiii inca-si cauta calea... cert este ca scrie bine,daca si voua va place se va bucura. | ||
mihaiarilena Postat pe 29 Iulie 2010 10:59 |
||
ador poeziile.... Sunt flori ce-n mine r�scolesc Abisuri de lumin� �i-a� vrea s� pot s�-�i d�ruiesc S� auzi �n surdin� Un singur glas, doar un cuv�nt Ce seam�n� iubire �i-n roua ce-n p�r �i s-a stins S-a�tern a mea privire S� m� cufund �n ochii-ad�nci Ce-abis trezesc �n mine S-adorm pe st�ncile de-argint S� fiu mereu cu tine S� nasc din moarte via�� vreau S-o-mpart prin v�i senine S�-mi fii tu �nger �i s� stau Pe aripi de iubire S�-mi fii tu ceas de c�p�t�i S� fii a mea speran�� Din �ntunericul dint�i S� pot primi credin�� Din tot ce-a fost �i va mai fi. Adrian Amariei |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2010 13:10 |
||
Eu eu eu. Si cealalta privire a mea Probabil ca tu! Alergam uneori Prin tacerile noastre Tinandu-ne de mana Tinanadu-ne de Sufletele arse Eu eu eu Cand ii fac privirii mele loc Alerg inspre tine Alerg� |
||
fleurdelis Postat pe 29 Iulie 2010 19:48 |
||
Ai inima la tine?? Te doare, url�a?? Din cauza mea?? P�i rupe-o �i tu si url-ooooo smulge-o si scoate iarna din ea! |
||
fleurdelis Postat pe 30 Iulie 2010 18:49 |
||
Nuti, Fleur... | ||
mihaiarilena Postat pe 2 August 2010 11:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce facem cu postamentul din fata sediilor Adevarul,Jurnalul National,Gandul,Realitatea,... | 17 | De la: pantera_neagra 22 Mai 2011 14:08 |
MA JOC IN GAND CU AMINTIREA! | 19 | De la: iasomia 7 Septembrie 2009 16:04 |
Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ? | 3081 | De la: alexandru_revnic_yahoo_com 14 Martie 2010 16:27 |
|
||
Se nasc noii lideri de partide politice | 16 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 23:32 |
Virginitatea dupa 30 de ani | 10 | De la: charmelen 24 Octombrie 2013 06:18 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn