ochii, fruntea si obrajii, draga mea Iaso...suflet sensibil | ||
nuti_vio Postat pe 22 Iunie 2010 15:58 |
||
---|---|---|
nutisor.. asa pare? nici vorba, mamicule...nicio sensibilitate,bagam cand e cazu'... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2010 16:03 |
||
Iaso, sub ,, carapacea" ta...pe care tu ne-o arati si in care sufletul tau salasluieste...se afla o ,, perla slefuita", de experientele , trairile, sentimentele tale...din cand in cand, noi o putem vedea...dincolo de cuvinte... | ||
|
||
nuti_vio Postat pe 22 Iunie 2010 16:09 |
||
fleurdelis Postat pe 22 Iunie 2010 21:40 |
||
vrusei sa ma bag si eu acilea, la o literatura simtita... si cand colo, ce vaz?... cultu' personalitatii, mai rau ca pe vremea lu' ceasca... ce se iubesc fetele astea-ntre ele, nene... ceva de speriat... |
||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 09:24 |
||
nu fii suparat Zambilule......ca eu te iubesc si pe dumneata | ||
jeanette40 Postat pe 23 Iunie 2010 09:35 |
||
da' pe cine nu iubesti tu, jano?... ia zi-i tu acilea lu' tetea, sa ma fac ca n-aud... | ||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 09:41 |
||
nu se spune.......se deduce |
||
jeanette40 Postat pe 23 Iunie 2010 09:51 |
||
Oau declaratii de dragoste asta e de bine nu? | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 09:51 |
||
Nea Zambilu multumesc pentru ca mi-ai deschis ochisorii....eu care credeam ca nu am veleitati care politichie...degeaba au insistat , eu incapatanata, n-am vrut si pace...si uite asa a pierdut tara o ,, politiciana" | ||
nuti_vio Postat pe 23 Iunie 2010 10:54 |
||
Lena, scuze Real� sunt, real�-mi este firea, �i chiar dac� un val de promoroac� �n ritualuri fericirea-mi toac�, Cu-n z�mbet mi se termin� privirea� Reale-s toate, vicii, r�ni, z�brele, �i-n puncte cardinale descusute Or�nduiri �i sensuri vagi cad mute C�nd z�mbetu-mi r�sare printre ele� �i-n a�a-zisa brut� - comedie Identitatea-mi este �ns�i mam� F�r� dezm��, circ sau vreo alt� dram� Ce-au vrut sur�sul lacrim� s�-mi fie� Real� sunt, real�-mi este firea �n oceanul lumii mi se termin� privirea� Mariana Eftimie Kabbout |
||
nuti_vio Postat pe 23 Iunie 2010 11:13 |
||
" Ne-ascundem de cuvinte ca nu cumva pecetluindu-ne s� stingem eternul �n clipe de cenuș�... �ntreb�ri... Promisiuni... Cuvinte f�r� rost ne leag� dezleg�ndu-ne de p�catul morții... Știu și eu... Știi și tu... Nu mai e nimic ascuns dec�t p�cla ce-o țesem din teama de-a ne viețui... C�t timp ne vom feri s� naștem?... Te iubesc... S� nu m� c�utați!!! Azi am murit mai mult dec�t de obicei... M-am �necat cu vom� existențial� crez�nd c� e Kent 8, m-am �mb�tat și-am �ndr�znit s� cresc iluzii... Nu mai sunt eu... Nu voi mai fi vreodat� c�ci am fost stins chiar �nainte de-a m� naște... Am �ngropat un trandafir... �l crescusem cu vise nedeslușite și stihii iar culoarea o �mprumutase de la tine... La-nmorm�ntarea lui nu s-a citit nimic... Nu s-au f�cut molifte, rug�ciuni sau orice lucru de-acest fel... L-am astupat cu cenuș� de Phoenix și l-am �ntemnițat �n mine pe c�nd m� odihneam la pieptul t�u... De ce-am ucis Cuv�ntul?... " de Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 23 Iunie 2010 23:38 |
||
ladyDY Postat pe 23 Iunie 2010 23:52 |
||
Orbecaind mi-am pierdut umbra si amintirile in tacere... Mi-am ales gazda o soapta, iar jocul va semana curcubeie ca hrana ale degetelor tale oarbe... de Caly( MM) |
||
mihaiarilena Postat pe 26 Iulie 2010 11:03 |
||
mi-ai ales inima sa o sfasii zambind. mi-ai ales calea sa o murmuri plecand..... |
||
fleurdelis Postat pe 26 Iulie 2010 21:42 |
||
nuti_vio Postat pe 26 Iulie 2010 21:48 |
||
Pentru voi: | ||
mihaiarilena Postat pe 27 Iulie 2010 10:36 |
||
Buna sa iti fie ziua! Mi-am permis sa intru pe blogul lui Andrei......felicitari...e deosebit | ||
nuti_vio Postat pe 27 Iulie 2010 10:42 |
||
Buna sa fie ziua tuturor! Un link al blogului lui Andrei...se poate? | ||
mihaiarilena Postat pe 27 Iulie 2010 13:11 |
||
Arde Cu flacara Albastra Rasaritul. Seamana Tipatul Pescarusului Cu umbra De aripi, Arsura Vantului Atins, Valul ce Respira Rafale De cutremur. Plaja Rasuceste In somn Mirodenia Pamantului... de Caly( MM) |
||
mihaiarilena Postat pe 27 Iulie 2010 14:01 |
||
http://tanarulscriitor.com/2009/09/20/adrian-amariei-poeme/ http://www.mytalent.ro/profile/adrianamariei |
||
nuti_vio Postat pe 27 Iulie 2010 16:52 |
||
arde.... | ||
fleurdelis Postat pe 27 Iulie 2010 19:38 |
||
Nuti...merci. Am sa-i transmit felicitarile cand o sa vina din vacanta. :) | ||
mihaiarilena Postat pe 28 Iulie 2010 20:49 |
||
Fleur...:(... | ||
mihaiarilena Postat pe 28 Iulie 2010 20:50 |
||
Imi cer scuze...nu vreau sa fac o gafa...dar am crezut ca e fiul tau... Iarta-ma acum am vazut varsta la profilul tau.....mii de scuze... |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iulie 2010 20:53 |
||
Nuti...nu-ti cere scuze...nu ai de ce. Nu este fiul meu dar il cunosc de cand iubea mai mult haina calugareasca decat lumea asta a noastra. E un copil bun si... ca toti copiii inca-si cauta calea... cert este ca scrie bine,daca si voua va place se va bucura. | ||
mihaiarilena Postat pe 29 Iulie 2010 10:59 |
||
ador poeziile.... Sunt flori ce-n mine r�scolesc Abisuri de lumin� �i-a� vrea s� pot s�-�i d�ruiesc S� auzi �n surdin� Un singur glas, doar un cuv�nt Ce seam�n� iubire �i-n roua ce-n p�r �i s-a stins S-a�tern a mea privire S� m� cufund �n ochii-ad�nci Ce-abis trezesc �n mine S-adorm pe st�ncile de-argint S� fiu mereu cu tine S� nasc din moarte via�� vreau S-o-mpart prin v�i senine S�-mi fii tu �nger �i s� stau Pe aripi de iubire S�-mi fii tu ceas de c�p�t�i S� fii a mea speran�� Din �ntunericul dint�i S� pot primi credin�� Din tot ce-a fost �i va mai fi. Adrian Amariei |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2010 13:10 |
||
Eu eu eu. Si cealalta privire a mea Probabil ca tu! Alergam uneori Prin tacerile noastre Tinandu-ne de mana Tinanadu-ne de Sufletele arse Eu eu eu Cand ii fac privirii mele loc Alerg inspre tine Alerg� |
||
fleurdelis Postat pe 29 Iulie 2010 19:48 |
||
Ai inima la tine?? Te doare, url�a?? Din cauza mea?? P�i rupe-o �i tu si url-ooooo smulge-o si scoate iarna din ea! |
||
fleurdelis Postat pe 30 Iulie 2010 18:49 |
||
Nuti, Fleur... | ||
mihaiarilena Postat pe 2 August 2010 11:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
invidia si prostia este la moda in Romania? | 409 | De la: clarisse 31 Ianuarie 2010 17:37 |
dragostea de nepot | 11 | De la: eu_geminy 8 Noiembrie 2010 18:56 |
cresa si gradinita din iasi | 1 | De la: garbo087162 12 Ianuarie 2011 15:44 |
|
||
ROMANIA | 2 | De la: anaROBERT 9 Ianuarie 2011 10:33 |
Bine ai venit, Lelia Mossora! | 775 | De la: lady_corina 8 August 2009 14:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară