caly te-ascult... inca descult imi astept ploaia in piele sa ma arda de blestem si nici in goluri nici in golul inimii tale sa nu m-aud sa nu te-aud sa nu mai dori... |
||
fleurdelis Postat pe 17 August 2010 20:32 |
||
---|---|---|
Fleur... | ||
mihaiarilena Postat pe 18 August 2010 10:36 |
||
concert? acest concert usor incert imi spala ochii indecent e-atat de cald,zbor sre inalt soarele tipa,musca si striga: -iubita meaa!unica stea.. vreau sa te ard, sa-ti fie cald.. sa te iubesc pan'te-negresc! rupe din mine mii de suspine... |
||
|
||
iasomia Postat pe 18 August 2010 11:00 |
||
Iaso... Iata si replica: mii de suspine rupte din ea marea iubire, unica stea, arsa de zbor, neagra de-nalt, colt indecent de soare turbat... ;) |
||
mihaiarilena Postat pe 18 August 2010 15:21 |
||
eu cred... ca serpii s-au nascut din indiferenta! din indiferenta de-a nu mai iubi din indiferenta de moarte din imensul somn calator umplut cu vise in loc de real. eu cred ca serpii sunt norii aceia ascunsi in tacere pura cu sincope de iubire si... si.... lovitura de zbor! si mai cred ca serpii cel mai curand mai mor! din lipsa de iubire din lipsa de aer si mai ales din lipsa de sens! |
||
fleurdelis Postat pe 18 August 2010 20:14 |
||
floare, fara sens,dap... lena, tu ce spui la o adica ca-s un pic cam ciudatica? |
||
iasomia Postat pe 19 August 2010 11:12 |
||
Iaso draga...tu esti binevenita nu" ciudatica"... Numa' soarele ala de...musca este cam turbat... Ma bucura semnele trecerii tale pe aici ;). |
||
mihaiarilena Postat pe 19 August 2010 11:19 |
||
Felur...tie inca nu-ti gasesc replica....dar...revin;) | ||
mihaiarilena Postat pe 19 August 2010 11:21 |
||
las' sa muste ca mi-s floare si-l iubesc la disperare cand vad ce frumos rasare... |
||
iasomia Postat pe 19 August 2010 11:25 |
||
Te stingi ca un vis �n pleoapele mele și lacrimile soarelui se odihnesc pe c�r�ri de cenuș� b�t�torite de pașii r�t�ciți �nainte de clip� Mi-ai spus odat�, mi-ai șoptit jenat� c� m� iubești... dar nu m-ai auzit c�nt�ndu-te lunii și povestindu-te fulgilor de nea... Acum te stingi sting�nd eternul ce mi-ai d�ruit pe c�nd m-ai z�mislit... �mi ești altar și eu sunt jertfa stins� peste pietrele tale cu s�ngele �mpreunat �n praful drumului... Clipele mele ard una c�te una c�ut�nd lumina dar neg�sind dec�t abisul care le-a n�scut... N�scut?... Oare asta s� fie? N-o fi vreun vis �n care mi-ai aruncat privirea și-acum nu poți s-o mai g�sești? ...Somn ușor, iubire... �ți spun: �Adio...� Adrian Amariei |
||
mihaiarilena Postat pe 19 August 2010 11:26 |
||
Iaso draga... | ||
mihaiarilena Postat pe 19 August 2010 11:27 |
||
Va inselati voi Cei care credeti ca Tineretea E suficienta Pentru a umple golurile lumii - Uneori tineretea poate fi Atat de scurta! Gresiti si cei convinsi Ca sufletul Ar putea face asta - Sufletul poate fi uneori Atat de ingust! Materia - iata ce e necesar. Scoarta,gheata - materia. Minciuna totul, Dar o minciuna Atat de eficienta! |
||
preci Postat pe 19 August 2010 20:01 |
||
Fericirea, Bucuria, Multumirea N-au fost doar cuvinte mari. S-au aflat intotdeauna Langa mine, In dreapta mea, In stanga mea, Ca o mare fara sfarsit. Totul era Sa inchid ochii, Sa plonjez in ele, Si sa ma imbat De tot farmecul lor. Ceea ce a devenit greu, Imposibil chiar, E sa inchid ochii. Pentru ca ochii mei nu stiu Sa se inchida Peste maine, Peste ieri, Peste mine... |
||
preci Postat pe 19 August 2010 20:19 |
||
Balaurii exista. Si Babele Cloante si Zmeii, Toti exista, Dar,ca mereu, Nu se arata decat Visatorilor, Decat celor ce ar putea muri Sau trai Din dragoste. Ce s-a schimbat e Ca remediile Ranesc. Nu Balaurii,Babele Cloante sau Zmeii Ci chiar visele Si viata sau moartea Din dragoste. |
||
preci Postat pe 19 August 2010 20:31 |
||
pretioaso!! | ||
LILO Postat pe 19 August 2010 20:33 |
||
da, ce faci veve? te iei de lumea buna a basmelor? pai se poate? | ||
si_totusi Postat pe 19 August 2010 20:35 |
||
las=oo mai! ca mie tare imi placeee |
||
fleurdelis Postat pe 19 August 2010 21:15 |
||
si mie dar tot sunt nemultumita. nu a zis nik de scorpii. macar asa, in treacat | ||
si_totusi Postat pe 19 August 2010 21:17 |
||
daa?/ vaz eu ca tu te tot legi.... ce ai de nu iti placee? |
||
fleurdelis Postat pe 19 August 2010 21:21 |
||
totushico... poi cum sa zic io de harpii,mami?...aaaa,adica de scorpii?! ele e zanele bune,ilenele cosanzene,albele ca zapada... |
||
preci Postat pe 19 August 2010 21:23 |
||
nu-mi place ca mai trebuia un vers. uite asa: Balaurii exista. Si Babele Cloante si Zmeii, Si scorpiile dragutele Toti exista, Dar,ca mereu, Nu se arata decat Visatorilor, |
||
si_totusi Postat pe 19 August 2010 21:24 |
||
si zborurilor si inaltului si oamenilor cu suflete de ploi... |
||
fleurdelis Postat pe 19 August 2010 21:31 |
||
asa , da. iote o floricica pentru fete | ||
si_totusi Postat pe 19 August 2010 21:35 |
||
Femeia de servici Ma tot visez maturand strazi, Spaland si calcand imbracamintea altora, Asezand carti in ordine sistematic-alfabetica, Indreptand tablouri, Ordonand lucruri care nu sunt ale mele, Stergand praful. Si nu stiu ce inseamna! Ma trezesc foarte obosita. In astfel de zile nu fac nimic. Ciudat! Nu ma visez niciodata facand mancare. Ci doar curatenie! La inceput a fost Adam. I-am indepartat delicat frunza Si l-am imbracat in haine parfumate. Eva zambea... Am luat sarpele si l-am spalat, Si am maturat tot Edenul. Ce noapte! Nu-mi amintesc deloc ce am facut cu marul. A trecut multa vreme de atunci. -Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? -Femeie de servici. Cineva m-a auzit si mi-a indeplinit dorinta. |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 19 August 2010 21:44 |
||
Idei incrucisate Sarpele mi-a batut in poarta, am iesit si mi-a spus: dezbraca-te si urmeaza-ma! Ma va duce la el, am gandit, eu il voi duce la mar si va urma apoi toata istoria omenirii... Numai gandul,si m-a obosit! Eu i-am batut la usa, a iesit si i-am spus: afara e o primavara superba, imbraca-te si hai sa ne plimbam si sa vedem merii infloriti! Numai gandul la discutiile despre casatorie si despre copii, l-a obosit! El, cu un cos plin de mere, i-a batut in geam, noaptea, a iesit si i-a spus: vreau sa ma iubesc cu tine chiar acum! Numai gandul ca ar putea ramane insarcinata, si a obosit-o! Sarpele, marul, eu, el, ea, am batut la poarta raiului, ni s-a deschis si am spus: renuntam pentru totdeauna la fericire! Numai gandul, si m-am trezit razand! Rasul mi-a batut obrazul inlacrimat si mi-a spus...dar cui pasa ce? |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 19 August 2010 21:49 |
||
fleurdelis Postat pe 19 August 2010 21:49 |
||
Va rog sa nu aruncati cu rosii! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 19 August 2010 21:50 |
||
frumos |
||
bluelight Postat pe 19 August 2010 21:51 |
||
luna cine le-a scris?? | ||
fleurdelis Postat pe 19 August 2010 21:52 |
||
Eu le-am scris, fetele, cu mana mea personala si harnica... V-au placut? |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 19 August 2010 22:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Rugaciune la Sf. Marta (novena) | 11 | De la: garbo159660 18 Ianuarie 2016 00:39 |
La multi ani tuturor celor care poarte nume de**Constantin si Elena*!! | 9 | De la: Jojolin 21 Mai 2012 15:03 |
buna | 15 | De la: Ioana007 31 Mai 2009 16:28 |
|
||
Menage a trois | 14 | De la: jeanette40 28 Decembrie 2010 17:14 |
MULTUMESC | 8 | De la: si_totusi 21 Noiembrie 2009 22:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară