atunci cand toate mergeau prost in viata mea,simteam ca nu ma mai pot apropia de nimeni din pct de vedere sentimental, iar la munca mergea tot mai prost, mi-am dat demisia si m-am mutat in alt oras, la scurt timp am cunoscut prin prisma noului job un baiat care m-a uimit cat de mult imi seamana, (si nu ..nu poarta fusta), este sensibil , romantic, atent, iar din punct de vedere profesional imi este ca un"idol", a ajuns exact acolo unde vreau eu sa ajung, si a plecat din acelasi punct, CE POT SA-MI DORESC MAI MULT? o sa raspund tot eu la intrebare, sa fim in aceeasi localitate, insa ne despart cam 500de km, el bucuresti , eu c-ta! in mod normal ar trebui sa astept, sa las lucrurile sa decurga de la sine, insa simt ca dupa numai 2 luni eu am ajuns sa-l iubesc, iar el..cred ca-mi impartaseste sentimentele, cel putin asta imi arata, dar imi spune ca-i este f greu sa tot vina la mine. eu am o oferta de lucru in buc, s-o accept ptr a fi langa el, desi urasc bucurestiul si mi-ar fi f. greu? totodata este si mult prea devreme sa fac un astfel de sacrificiu , insa este prima data cand nu vreau sa pierd pe cineva. sa tin cont de ceea ce-mi dicteaza inima sau de ratiune.intrebarea care-mi vine cel mai des in minte...oare a fost destin, el imi este predestinat sau pur si simplu s-a intamplat ca eu sa-mi schimb locul de munca , iar el sa accept ptr prima data un caz in c-ta , dupa multe insistente? ma ajutati sa elucidez misterul,voi ce ati face? | ||
mitalina Postat pe 23 Septembrie 2009 19:15 |
||
---|---|---|
500 km bucuresti constanta?...dus intors, poate...in orice caz, distanta nu constituie un impediment cand iubesti...go 4 it! | ||
Ines Postat pe 23 Septembrie 2009 19:28 |
||
cred ca baiatul locuieste in bucuresti la 300 km de centru, prin cartierul fagaras, altfel nu-mi ies socotelile. | ||
|
||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 19:44 |
||
tocmai asta vroiam sa spun si eu, dar stii asta e ca in bancul cu copilul: 9luni=(3luni de cand te cunosc eu + 3 luni da cand ma cunosti tu + 3 luni de cand suntem impreuna).... | ||
garbo015564 Postat pe 23 Septembrie 2009 19:51 |
||
daca vrei iti pot spune exact, bucuresti-cernavoda=225 km, cred deci dus-intors ...pe acolo pe undeva, zic eu! | ||
mitalina Postat pe 23 Septembrie 2009 20:01 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-23 19:44:29cred ca baiatul locuieste in bucuresti la 300 km de centru, prin cartierul fagaras, altfel nu-mi ies socotelile. totusi ai preferat sa fii doar ironic, dar nu sa-mi dai si un sfat? asa esti rautacios cu toata lumea? sau doar cu mine ca sunt noua? |
||
mitalina Postat pe 23 Septembrie 2009 20:04 |
||
bun, hai s-o lamurim "ne despart cam 500de km" ai scris tu. acum spui ca e dus si intors. mie imi da ca locuieste fix langa tine |
||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 20:06 |
||
mitalina, poti sa te consideri norocoasa inca n-a aparut artileria grea... |
||
zambila Postat pe 23 Septembrie 2009 20:06 |
||
bai!!! bucuresti- cernavoda =180 km vreti sa ajungem acu de la viteza cu care "sta" trenu in gara la calculul acceleratiei??? | ||
garbo015564 Postat pe 23 Septembrie 2009 20:09 |
||
io-s anestezistul | ||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 20:09 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-23 20:09:58io-s anestezistulLE ADORMI? SAU E ADORMITA ? CUM ? RAU, DACA ANESTEZIEZI RIME,, |
||
ykyana Postat pe 23 Septembrie 2009 20:12 |
||
da...trebuie sa recunosc ca ai dreptate, am recitit , iar din exprimarea mea cam asa reiese. | ||
mitalina Postat pe 23 Septembrie 2009 20:12 |
||
De la: yka, la data 2009-09-23 20:12:39De la: pik_nik, la data 2009-09-23 20:09:58io-s anestezistulLE ADORMI? SAU E ADORMITA ? CUM ? RAU, DACA ANESTEZIEZI RIME,, |
||
ykyana Postat pe 23 Septembrie 2009 20:13 |
||
mitalina, nu te grabi asta inseamna sa-ti asculti ratiunea. observa cum o sa evolueze relatia, ca sa-ti asculti si inima. cand n-o sa mai ai indoieli, chiar n-o sa mai ceri nici sfaturi. asta pentru ca sti vorba aia, nu? "nu-mi mai dati sfaturi, stiu sa gresesc si singura" |
||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 20:14 |
||
Daca numai dupa 2 luni a obosit sa vina sa te vada, ce sa mai zic? | ||
Micass Postat pe 23 Septembrie 2009 20:15 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-23 20:09:58io-s anestezistulNU MA ADORMI SI PE MINE? DEFINITIV? CA ESTI IN STARE ,VAD, |
||
ykyana Postat pe 23 Septembrie 2009 20:17 |
||
nu este vb de oboseala, cat este vb de timp, si nu poate veni atat de des cat vreau eu, si cand vreau eu!!! sunt leoaica, am pretentia sa se faca lucrurile dupa cum le dictez, cel putin asa am fost invatata pana acum.... | ||
mitalina Postat pe 23 Septembrie 2009 20:36 |
||
Mai mergi si tu la el. Asa vei vedea si tu cam cum te-ai simti in Bucuresti si cum e el in mediul lui si nu in al tau. | ||
Micass Postat pe 23 Septembrie 2009 20:38 |
||
mitalina, iar te contrazici ori esti leoaica si faci cum vrei tu, ori ceri sfaturi, sa faci cum zic altii da' daca nu te lauzi, si esti cu adevarat leoaica si nu o pisica vopsita, cere-i lui sa vina la tine. definitiv. ca tot nu-ti place bucurestiul |
||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 20:41 |
||
de ce nu spui ca esti leoaica?.... d-aia distanta este dubla, ceri sfaturi si ... faci ce vrei tu!!! |
||
garbo015564 Postat pe 23 Septembrie 2009 20:44 |
||
imi place sa se faca asa cum vreau eu, insa nu duc chestia asta la absurd, nu-i pot cere lui sa renunte la tot ce are acolo, din pct de vedere profesional, sunt constienta ca ptr amandoi este mai bine acolo, si avem mai multe sanse de reusita. tin cont de parerile celor din jur, consider ca din exterior privesti lucrurile detasat. voi chiar nu aveti nici un motiv sa fiti falsi, sau interesati, in schimb "prietenii" si apropiatii da, de aceea nu ma consult cu ei!deci nu sunt "vopsita" | ||
mitalina Postat pe 23 Septembrie 2009 20:56 |
||
daca si tu ai mai multe sanse de reusita acolo, mergi, da' parerea mea e sa nu pecetluiesti imediat si relatia. rabdarica, fata, mai asteapta cateva fantezii pe plaja | ||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 20:59 |
||
Sau cum se zice: "cu rabdarea, treci marea". | ||
Micass Postat pe 23 Septembrie 2009 21:01 |
||
El zice ca-i e greu sa tot vina la tine?? Te-ai aprins mai tare decat omul.Deci, du-te .Daca e important pt el va veni. Daca nu, nu erati atat de potriviti cum crezi. |
||
blanca Postat pe 23 Septembrie 2009 21:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oare vrea ceva serios? | 15 | De la: dor72_ 17 Decembrie 2011 20:10 |
buna fetelor | 1 | De la: garbo115311 26 Octombrie 2010 19:36 |
Ea Balanta,El Sagetator... | 2 | De la: esme 19 Februarie 2012 23:00 |
|
||
O zi obisnuita din viata voastra | 37 | De la: Yellowrose 11 Octombrie 2010 19:35 |
oare o sa il pierd | 37 | De la: Jojolin 23 Ianuarie 2012 09:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară