am lucrat 8 luni in italia si asa am cunoscut un italian de varsta mea ....la inceput nu ai dadeam fff multa atentie pt ca nu ma interesea dar tipul a devenit insistent petrecandu-si majotitatea timpului liber la locul meu de munca ....intr-un final am acceptat si am inceput o relatie toate bune si frumoase zilele lui libere si le petrecea mereu cu mine ....tot asa 2 luni de zile cand am fost nevoita sa ma intorc in tara nestiind sigur daca ma voi mai intoarce .(asta fiind acum 3 saptamani)ma suna mereu a incercat chiar si sa ma ajute sa ma intorc dar brusc a devenit rece zicandu-mi k sufera din cauza distantei si vrea o pauza si ca atunci cand ma voi intoarce sigur vom relua relatia .oare exista acea sansa dea fi impreuna cu el ?oare a existat sentimente pt el ?specific ca de o saptaman am ajuns chiar sa nu mai vb deloc | ||
andrutza448 Postat pe 23 Septembrie 2009 23:15 |
||
---|---|---|
draga mea, o pauza si raceala demonstreaza clar ca te-a inlocuit...ia-ti gandul!...in orice caz nu-l cauta tu, lasa-l sa simta si din partea ta raceala...doar asa il mai poti intoarce...daca simte ceva pentru tine. rabdare!...asta e solutia, rabdare si distanta...nu trebuie sa fii tot timpul disponibila...cauta-ti alte ocupatii... succes! |
||
Ines Postat pe 24 Septembrie 2009 19:18 |
||
asa e mai draga: succese eterne in activitatea dumitale de zi cu zi si din campul muncii. si poate vei gasi si un baiat roman de-al nostru, ca italianul sigur a gasit alta muncitoare din spatiul carpato-danubiano-pontic, mai draga! | ||
|
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 24 Septembrie 2009 19:37 |
||
daca ai apucat sa fii intima cu el.....da...te-a inlocuit......daca nu ai apucat sa fii intima cu el.....lasa-l naibii e prost... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Septembrie 2009 01:16 |
||
Lasa timpul sa rezolve aceasta dilema.Nu il cauta tu, pentru ca daca te iubeste o va face el. | ||
Ioana007 Postat pe 25 Septembrie 2009 17:40 |
||
ms mult ines de sfat la asta mam gandit si eu sa nu il caut eu ci el s ama caute | ||
andrutza448 Postat pe 27 Septembrie 2009 03:13 |
||
va multumesc tuturor de sfat mia fost de ajutor asta e in viata trebuie sa acceptam adevarul asa cum e el mai dureros | ||
andrutza448 Postat pe 27 Septembrie 2009 03:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
daca pleaca... | 19 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 16:43 |
dilema | 16 | De la: fleurdelis 6 Iunie 2010 10:55 |
CINE ESTE VINOVAT...? EU SAU EL????? | 69 | De la: Thor_again 14 Martie 2011 16:07 |
|
||
Vaccinul impotriva cancerului de col uterin | 2 | De la: evasweet 25 Aprilie 2010 12:51 |
singuratate in doi | 35 | De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice