buna. Stiu ca nu am mai intrat demult, dar pana acuma totul a mers bine. Am uitat de fostul meu prieten, nu mai inseamna nimica pentru mine. Pana nu demult nu aveam nevoie de un baiat in viata mea...dar situatia s-a schimbat. Am cunoscut un tip...foarte dragut si foarte de treaba. Este o persoana cu care se poate discuta si chiar imi place felul lui de a fi. Din pacate, nu stiu cum sa fac sa ma apropiu de el. El a suferit o deceptie din cauza unei prietene de a mea. A tinut foarte mult la ea si dorea o relatie serioasa cu ea, dar aceasta avea prieten si i-a inselat pe amandoi. Cand a iesit la iveala toata farsa, ea ca sa se scoata si sa-si tina relatia cu actualul prieten a zis ca a fost doar un pariu ca sa-l cucereasca pe acest baiat. Si el are o parere foarte proasta acuma despre ea si celalalte doua prietene ale mele cu care cica a pus ea la cale pariul. Si cand am mai povestit cu el pe messenger se vedea ca ma cam considera la fel. ce sa fac?..imi place mult de el... |
||
blueeyes Postat pe 26 Septembrie 2009 22:37 |
||
---|---|---|
mda.. lasa-l sa te caute... |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2009 22:40 |
||
mai intai trebuie sa il faci sa te cunoasca ....apoi poate ii spui adevarul... ![]() |
||
|
||
enryka Postat pe 26 Septembrie 2009 22:40 |
||
Pai n-o cauta. Daca-l lasa, cam asta a fost relatia. ![]() |
||
Micass Postat pe 26 Septembrie 2009 22:41 |
||
eu as vrea sa incerc sa vorbesc cu el pentru ca pe mine nu o ajuns sa ma cunoasca...iesind cu mine numai cand erau si fetele si neputand sa vorbim atata de deschis. Vreau sa-i demonstrez ca nu seman cu prietena mea si ca poate vorbi cu mine. dar nu stiu cu ce sa-i captivez atentia si sa-l fac sa uite de suparare. |
||
blueeyes Postat pe 26 Septembrie 2009 22:47 |
||
blue, da' cu celalalt ce ai facut,mami? ca parca iti dadusem o gramada de sfaturi.. s-a ales-bules? |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2009 22:49 |
||
am fost o perioada iara impreuna...dar foarte scurta pentru ca mi-am dat seama cine ii el de fapt. I-am cunoscut latura pe care cred ca mai bine nu mi-o arata niciodata. Si am realizat ca n-are rost sa continui cu el...si i-am zis ca s-a terminat. Normal ca atunci nu i-a convenit si mi-a facut urat...in seara aceea s-a dus imediat la alta numai sa-mi demonstreze mie ca poate sa aiba pe altcineva. Si eu care vroiam sa pastrez o prietenie cu el...acesta mi-a zis ca cica i-am facut prea multe si nu ma poate ierta...cand de fapt nu a vrut sa-mi dea nici o explicatie in legatura cu ce am facut sau de ce e suparat. si de atunci n-am mai vorbit. |
||
blueeyes Postat pe 26 Septembrie 2009 22:54 |
||
Uite asa imi aduc aminte ce complicat e sa fii tanara si fara experienta. | ||
Micass Postat pe 26 Septembrie 2009 22:55 |
||
blue, nashpa ,mami.. repet,daca te place te cauta. nu este bine sa ai initiativa tot timpul. |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2009 23:03 |
||
mda...ii greu de aceea cer sfaturi. Tipul acela ii din trecut si mi-a fost greu si de aceea nici nu mi-am cautat prieten sau asa. Dar de cand l-am cunoscut pe acest baiat nu stiu imi place si as vrea sa leg macar o prietenie cu el avand un caracter asemanator cu al meu. | ||
blueeyes Postat pe 26 Septembrie 2009 23:04 |
||
ok...apoi o sa stau si o sa vad daca va iesi ceva... | ||
blueeyes Postat pe 26 Septembrie 2009 23:06 |
||
fa-te frumoasa,iesiti undeva...stai cumintica apoi,si lasa-l sa te caute... | ||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2009 23:10 |
||
imi place idea..multumesc | ||
blueeyes Postat pe 26 Septembrie 2009 23:14 |
||
n-ai pentru... vezi sa nu i-o dai pe aia mica din prima seara.. sa traiesti.. |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2009 23:16 |
||
lasa-l sa umble el cu limba scoasa dupa tine.....sa il faci sa te doreasca si sa-l tii in sah....asa daca te are de prima data se plictiseste de tine si nu-i mai trebuiesti... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 26 Septembrie 2009 23:18 |
||
si asta ii adevarat..o sa incerc sa fac ca totul sa iasa cum trebe... | ||
blueeyes Postat pe 26 Septembrie 2009 23:22 |
||
Eu am folosit metodele de aic ca sa il recuceresc http://cumfacsa.ro/relatii-sex/relatii-relatii-sex/cum-sa-cuceresti-un-baiat | ||
garbo_12007 Postat pe 12 Martie 2013 10:58 |
||
dupa patru ani.... nu cre' ca mai vrea sa il cucereasca. ![]() |
||
quasaria Postat pe 12 Martie 2013 11:52 |
||
Ori l-o fi cucerit demult.....trecut prin foc si sabii... ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 12 Martie 2013 18:28 |
||
eh, e doar o reclama la un site.cretin... cu care incearca sa.si faca intrarea! pe alt topic aceeasi imbecila vine si spune ca a reusit sa-si mareasca penisul(!!!) cu metodele din acelasi site... (sau blog sau ce o fi el acolo ...) la care face referire si aici! |
||
heartbit Postat pe 12 Martie 2013 23:11 |
||
![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 13 Martie 2013 08:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Aikido | 1 | De la: iulia__ 28 Mai 2009 09:57 |
s.o.s | 10 | De la: LADY_23_ 15 Martie 2011 15:43 |
Am nevoi de bunatate ca de aer in viata mea... dar si de justete | 20 | De la: garbo_463471 12 Martie 2017 10:13 |
|
||
Loc de dat cu capu'... aviz amatorilor! | 42 | De la: b727ana 7 Octombrie 2012 10:30 |
Amantele....in triunghiul conjugal! | 271 | De la: Mihrimah 18 Octombrie 2014 08:14 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9