De la: elodia, la data 2011-04-01 23:34:50daca ma gandesc bine,inmormantari n/au fost pe garbo...se pricepe cineva la facut coliva ? elodia iti ofer eu toate serviciile de la popa la bocitoare si de la gropari la coliva |
||
tusi_Oli Postat pe 1 Aprilie 2011 23:40 |
||
---|---|---|
asa deci .........cine-a pus carciuma-n drum., spune Tatoo , cum era ?????? | ||
jeanette40 Postat pe 1 Aprilie 2011 23:42 |
||
De la: jeanette40, la data 2011-04-01 23:42:17asa deci .........cine-a pus carciuma-n drum., spune Tatoo , cum era ?????? stiu io stiu io " ala n-a fost om nebun" ...... mai departe va las pe voi helooo |
||
|
||
tusi_Oli Postat pe 1 Aprilie 2011 23:44 |
||
nu,Jane, aia e alta. asta zice: De ziua nevesti-mii si de ziua soacra-mii orice-ar fi eu le cinstesc cu un vinisor domnesc ..................................... cand iubesc beau un pahar vizavi la un crasmar care-mi da pe datorie cat de sete mi-o fi mie... of,of...cu cine sa beau si eu acu un pahar??? |
||
tatoo Postat pe 1 Aprilie 2011 23:47 |
||
oli,stiam eu ca nu ma lasi la greu tatoo,nu/s chiar singurica,is femeie de casa,am om,da' m/a suparat notarul si gata,l/am ingropat adanc,adanc daca nu ma consolati,acu deschid un topic "cum sa il retez la glezne pe idiotul pe care il iubesc? " |
||
elodia Postat pe 1 Aprilie 2011 23:47 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=k9ADsz1KkSg............. las' sa-nfloreasca si macul sa se iubeasca tot satul ...... |
||
jeanette40 Postat pe 1 Aprilie 2011 23:50 |
||
Cum sa-l retezi? N-ai o coasa?? pai, hai sa ne consolidam...ambii amandoi!!! |
||
tatoo Postat pe 1 Aprilie 2011 23:50 |
||
n/am coasa, da' are vecinul flex ! nu stiu cum ne consolidam,da' maine sa fiti cu mine la pomana,ca nu vreau sa/l jelesc singura si oli,baga si niste lautari pe langa bocitoare |
||
elodia Postat pe 1 Aprilie 2011 23:57 |
||
lautari si casa funerara ii asigur tot confortul fetele as mai sta cu voi dar sunt rupta de somn ma duc la maine o iau de la capat cu munca va si va doresc o seara cat mai linistita elodia vezi cum ii retezi picioarele..... nu dintr-o data ci numa' cate un pic asa ca sa doaraaa |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Aprilie 2011 00:01 |
||
pai cum, elo? te-a suparat notaru`, l-ai ingropat, adanc chiar, si acum iti veni sa-l bocesti? sa nu zici ca acum te mustra constiinta! | ||
esme Postat pe 2 Aprilie 2011 00:04 |
||
esme,era sufletul meu pereche | ||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 00:08 |
||
si, cum spune un clasic in viata : " inca o data ar trebui sa ne fie cat se poate de limpede ce imperfecti suntem...si cu toate astea, atat de desavarsiti in gesturile, faptele, minciunile, amagirile, adevarurile si vorbele care ne justifica imperfectiunea! toate - lucruri pe care le ducem, de cele mai multe ori, la bun sfarsit, intr-un demers cu ambitie de ritual." | ||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 00:13 |
||
pai cum, elo? notaru`?!? si omu` de langa tine stie? uite ce a putut sa ma zapaceasca fata asta, de nu mai stiu face adunari si scaderi! hahaha! acum l-am `vazut` pe ...clasic! |
||
esme Postat pe 2 Aprilie 2011 00:15 |
||
aveti asa niste discutii profunde, da' mie tot imi vine sa plang dupa notar | ||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 00:34 |
||
pai cum nu, elo, ca abia l-ai ingropat! fie-i tarana usoara! | ||
esme Postat pe 2 Aprilie 2011 00:37 |
||
eu cred ca sunt atinsa rau, citeam la "club literar de toamna " si, pe bune, ma gandeam : doamne, macar de n/ar ninge curand, chiar am crezut ca e toamna... | ||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 00:38 |
||
elo.. nu mai plange... iti aduc si fanfara militara pentru notar .... |
||
cricat Postat pe 2 Aprilie 2011 00:40 |
||
deh, elo! ora tarzie, pierderea notarului, ospatul, nu tocmai lesne de pregatit maine, sunt motive intemeiate sa pierzi simtul realitatii! | ||
esme Postat pe 2 Aprilie 2011 00:43 |
||
cri, sa/ti dea dumnezeu sanatate ! asta imi lipsea, fanfara militara ! daca trage salvele de rigoare, am constiinta impacata |
||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 00:44 |
||
pup ! ne vedem maine la pomana |
||
cricat Postat pe 2 Aprilie 2011 00:46 |
||
cri, daca nu ziceai " pup ", credeam ca glumesti ! |
||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 00:50 |
||
o traista de porumbei n-ar fi un gest frumos, de apreciere pt cel dus? si niste baloane cu heliu, sa tragem toti si p'orma sa cantam "Pe lg plopii fara sot"?? ce maret ar fi!! |
||
tatoo Postat pe 2 Aprilie 2011 00:53 |
||
nu am zis ca vin? .. vin! ... si cu fanfara militara | ||
cricat Postat pe 2 Aprilie 2011 00:53 |
||
tatoo, sunt suflet si eu ma rog, suflet pereche,ceva acolo,da' mai raman eu intreaga dupa asa ceremonial? ma fac cioburi,cioburi de durere,nu mai gaseste sotul nimic din mine |
||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 00:56 |
||
copii,adunarea ! nu se aude clopotul a jelanie? v/am zis ca punem azi de o pomana online ! e mancare de dulce, de post, bauturica, tot ce ii placea raposatului oli, esti o dulce asa popa tot sa ai la pomeni (unde l/ai gasit ? abia isi taraste zilele !) cricat, unde/i fanfara militara ? |
||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 11:31 |
||
elo nu-i nevoie sa-l retezi pe duomnu notar, indiferenta e intotdeauna cea mai dureroasa razbunare da' sa te pup! |
||
zambila Postat pe 2 Aprilie 2011 11:32 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=vJszMOzXuJU | ||
zambila Postat pe 2 Aprilie 2011 11:34 |
||
zambilici dumnezeu sa/l ierte ! ce indiferenta ? flexul ! |
||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 11:36 |
||
io zic s-o suni pe nazirra ea e experta la sfaturi |
||
zambila Postat pe 2 Aprilie 2011 11:38 |
||
daca o sun pe nazi, o sa vina sa danseze pe mormant in pantofi rosii cat despre melodie, ia vezi,nu-i mai buna asta ? http://www.youtube.com/watch?v=wWzuNmaK4HI |
||
elodia Postat pe 2 Aprilie 2011 11:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
Acesta adorabile PISICI !!!!! | 140 | De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59 |
|
||
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural