aloooo!!! toarsha zambila!!! pai cum, ne tragem de sireturile de la corset? cum adica "nelule"? da pe "toarshu" unde l-ai lasat??? |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 29 Septembrie 2009 10:01 |
||
---|---|---|
wife pai nu vezi? nici nu mai e nevoie sa-ti razi contul, mai nou ti se interzice sa postezi pe topice si nu ma cert cu nimeni, ma distrez, mi-am baut cafeaua, sunt treaza de la ora 6, ma intelegi! hai, la cafenea! |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 10:04 |
||
zambilo...nush ce sa zic...da' parca si garbolina asta are dreptate pe undeva...prea se cearta toata lumea pe-acilea acu' un an, era o atmosfera de club pe-aici, acu' au inceput sa derapeze lucrurile rau, parca suntem o familie disfunctionala |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Septembrie 2009 10:08 |
||
ei, o avea, n-o avea...eu una m-am saturat sa tot tin minte numere, sa vad nik-uri schimbate, useri care posteaza de 3 ori o idee, sau chiar aceeasi...bine, recunosc, uneroi, irunuca era chiar simpatica, si rodicutza, ne distram, ha?? acum, s-a ales praful! si ce sa fac? sa-mi iau jucariile si sa plec? |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 10:11 |
||
mda... parca are dreptate si ea. dar inainte de a da cu parul, eu cred ca ar fi trebuit ma intai sa se documenteze un pic. asta apropos de reprosul pe care i l-a facut in mod direct lui pik_nik. sorella, vezi ce mai face privatul ala, ca m-am saturat sa tot astept. |
||
ready_vivus Postat pe 29 Septembrie 2009 10:12 |
||
De la: blanca, la data 2009-09-28 20:06:45hai mai , yanya ca m-am prostit !dar, sincer ,cand scriam la tine ma gandeam c-o sa ma tragi de urechimda te gandeai la mine, de ce tocmai la mine te gandeai? |
||
yanyacharberet Postat pe 29 Septembrie 2009 10:18 |
||
floricico...io ziceam ca are dreptate in sensul ca e prea multa cearta ici sha oricum, parerea mea e ca nivelul intelectual al discutiilor a scazut mult...se vorbeste about nothing la modul voios, se sare la beregata fest, plus ca a devenit un obicei sa se dea cu dexu' in cap, de catre persoanele culte si dashtepte... in concluzie, o agresivitate care inainte nu a fost, parerea mea brother, nu poci sa-mi deschid mesageria, ai uitat ca-s pe dial up ? si ca sa fiu on topic, eu in casa ma baladez in pantaloni si tricou lalau |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Septembrie 2009 10:27 |
||
ei, stiu eu, ca si eu mi-am luat-o si e greu al naibi dar nu ma supar, cine intelege bine, cine nu... asa e, labareala mare pe aici pai cum sa nu fie? daca ati plecat toti?? kyraaaa, hai inapoi! fetele, unde sunteti? |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 10:31 |
||
ca sa fiu on topic.....pantaloni trei-sferturi de bunbac si tricouri colorate cu maneca scurta,.... ca sa fiu off topic......de aceea nici eu nu mai intru atat de des si daca intru, stau putin....ca dau de toate tampitele si tpti retardatii....si ma scarbeste...decat sa vorbesc in contradictoriu in termeni vulgari, mai bine imi mai corectez subtitrarile la filme, sau fac subtitrari la cele care nu au... |
||
tutankhamon Postat pe 29 Septembrie 2009 10:32 |
||
tuta, acum mi-am amintit, iar am ratat aseara grey's nu ma mai joc asa, o sa-mi pun alarma!! on topic, eu am raspuns! in tricouri largi, cat e cald, apoi in pijamale(nu gatesc, stati linistiti) |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 10:37 |
||
tuto...crez ca o vreme nu mai intru nici eu, macar pana se mai calmeaza spiritele pe-acilea ca daca vreau nervi, gasesc destui in viata reala, nu trebuie sa intru in virtual ca sa-mi creasca tensiunea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Septembrie 2009 10:39 |
||
zambilutzooo.....ia-l mama de pe isohunt.....si subtitrarile de pe tvblog.ro...noi l-am vazut pe tot asta vara si la sfarsit, la ultimul episod am plans de am tocat o cutie de servetele.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Septembrie 2009 10:47 |
||
tuta, mersi da' eu vreau sa-l vad asa, lent, sa-l savurez, nu sa ma uit in 2 zile la tot |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 11:04 |
||
zambilico, noi nu mai aveam rabdare sa vedem ce se intampla...stateam ca chiorii pana la 2-3 dimineata sa vedem ce mai fac eroii..si nu e nevoie sa il vezi pe tot odata....iti pui cate un episod in fiecare zi....iti ajunge mama o luna jumate ca sunt multe episoade....dar macar nu te mai uiti in creierii noptii, cum il dau astia de pe tvr1 parca... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Septembrie 2009 11:07 |
||
parca e lunea la ora 22 dar mereu imi amintesc marti offf, cred ca mi-l dau jos de pe net |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 11:10 |
||
De la: garbo055472, la data 2009-09-29 09:39:42De exemplu pik nik..!! te bagi in toate topicurile si nu spui nimic de calitate.Cand mai vezi subiect deschis de garbo055472-adica eu..nu mai intra si nu mai raspunde..nu am nevoie de umplutura!! tanti nervoasa rau, daca n-am posta noi, umpluturile, la ideile tale, nici dreaq nu te-ar baga in seama recunoaste mai bine ca suferi de sindromul ala, am uitat initialele, si cauti si tu un instalator de serviciu sa-ti repare sindromul a, inca ceva. ai intrat intr-un forum public, si de aici incolo...habar n-ai cu ce se mananca. da' daca insisti, ia-ti topicul acasa si gata! |
||
pik_nik Postat pe 29 Septembrie 2009 11:27 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-29 11:27:17bueyyyyyyyyyyyy care e umplutura aia care sa luat de tuthan si de pik_nik, beyyyyyyyyyyyy vrajeala de doi lei garbo055472, macar stii cum te cheama cu bouletinul in mana, vezi ca nu e forumul lui mumata acilea , e un forum poublic , daca stii macar ce inseamna , cand am intrat eu pe forum era multa veselie iar acu vine o umplutura ca garbo055472 si se impute acilea de inteligenta ce sa da, hmmmmmmmmmmmDe la: garbo055472, la data 2009-09-29 09:39:42De exemplu pik nik..!! te bagi in toate topicurile si nu spui nimic de calitate.Cand mai vezi subiect deschis de garbo055472-adica eu..nu mai intra si nu mai raspunde..nu am nevoie de umplutura!! |
||
yanyacharberet Postat pe 29 Septembrie 2009 15:06 |
||
Eu una, ma imbrac in casa in treining, caci chiar imi place sa ma simt bine...si uneori, cand am interes peste pantalonii de treining imi pun un tricou mai mulat si decoltat ; si mai am un halat, pana la genunchi, din satin http://verze.ro Verze.ro Site-ul verzelor, fff. simpatic! |
||
pretty_varza Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:07 |
||
egari!!!! | ||
nazirra Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:13 |
||
si tocuri | ||
eladaela Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:14 |
||
nu...tricou si tocuri.... ups ... aia e pe strada.... |
||
l_flory Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:16 |
||
floooori....pi strada iei trelingu....si pantofi cu toooc!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:19 |
||
ioi nazi....io stiam de la adormita din padurea frumoasa ca ierea tricoi si toace... |
||
l_flory Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:22 |
||
ba nu....o geaca misto de nailon ..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:30 |
||
tut....imaginatziunea mea a luat-o razna astazi..... |
||
l_flory Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:46 |
||
laasa tu ca tatzi ne imbracam prin casa in tricoaie si putzovere.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:50 |
||
l_flory Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:56 |
||
nu radea!!!! |
||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 01:00 |
||
tut...esti o scumpa .... | ||
l_flory Postat pe 17 Noiembrie 2009 01:02 |
||
si tu iubito... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 01:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Rochie de iarna in stil retro-chic, pentru momente de neuitat | 2 | De la: SimonaGri 10 Decembrie 2014 07:51 |
Extensiile cu microring | 1 | De la: extensiiparoradea 27 Mai 2012 11:10 |
Cum sa-ti refaci structura parului deteriorat, rebel, greu de coafat sau sa-l indrepti incat sa uiti de perie si de placa � garantat! | 2 | De la: cri_cat 3 Ianuarie 2012 23:45 |
|
||
as vrea un sfat | 47 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 13:08 |
vedete in galben pe covorul rosu | 2 | De la: fleurdelis 1 Iulie 2010 04:14 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri