poti s o strigi cit vrei!!!!!iasa pe strada ...fuge...tu o strigi...intoarce capu....si fuge mai departe!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 28 Septembrie 2009 14:09 |
||
---|---|---|
bueeeey!!!!intrebarea e alta!!!!!sti care e problema??????bueeey!!!!vreau un raspuns.....adica ominiiiii..aia care erau pe bulivardu cu pricina....si ierea ziua si era ziua de lucru....vreau ca sa zic ....si iera....nici dimi nici amiaza....bueeei.....oameni aia n are servici!!??????de unde are mami atitia bani....adica sa stea si numa la cafele??????adica...o fi de pe alta planete....adica ma gindesc!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 28 Septembrie 2009 14:17 |
||
nazi,asa m-am intrebat si io...de cate ori ajung prin mall, e plin prin cafenele, la restaurante, alea alea... li s-a urat cu binele, iti spun eu! si io vreau praji...la mine nu se gandeste nimeni?? sau mai bine sa mai visez putin la contul ala ...asta e ca la lotto, astept sa castig, dar nici n-am bagat bilet |
||
|
||
zambila Postat pe 28 Septembrie 2009 14:24 |
||
or fi recuperatori! ca astia sigur n/o striga pe alinuta.... | ||
elodia Postat pe 28 Septembrie 2009 14:25 |
||
pai nu da ea ii miroase....de departe!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 28 Septembrie 2009 14:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
|
||
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice