zambilooo...mi-e rau...alta care ma cauta la prohab.....main frate...mi-o fi crescut si eu nu stiu??? zambi...zi-mi ca tu m-ai vazut......am asa ceva???? am soseata rulata si eu nu stiu??? | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 18:03 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2009-10-24 18:03:57zambilooo...mi-e rau...alta care ma cauta la prohab.....main frate...mi-o fi crescut si eu nu stiu??? zambi...zi-mi ca tu m-ai vazut......am asa ceva???? am soseata rulata si eu nu stiu??? Tuti crede-ma nu am ca fetis mumiile pictate pe fata. |
||
Postat pe 24 Octombrie 2009 18:07 |
||
hei, nu-i frumos ce faceti!!! tuth e femeie toata ziua, blonda cu ochii albastrii daca ati putea vorbi si fara sa va jigniti, ce bine ar fi... |
||
|
||
zambila Postat pe 24 Octombrie 2009 18:09 |
||
tuth, e vina ta fetita si a nickname-ului masculin. Oamenii au cultura generala si stiu ca tutankhamon asta, a fost un faraon, de aici confuzia... ioi, ce m-ai facut sa rad... |
||
garbo_C Postat pe 24 Octombrie 2009 18:10 |
||
Pt Tuthankamon..Nu am nimic cu baietelul asta dar se crede prea istet iar dv tineti trena cui nu trebuie. Nu am de comentat nimic despre prestatia lui S.pentru ca a fost agresat cu rautate de catre Pik. Chiar am intrat pe profilul domnului Pik si i-am cerut ,,prietenia;;. Nu de altceva dar as dori sa am cu dansul o discutie. Din pacate se ascunde si asta spune mult.. Cred ca a inceput sa-mi fie mila de dansul!! Sarmanul...? | ||
Timidul Postat pe 24 Octombrie 2009 18:12 |
||
timidule, suflet caritabil, eu zic sa-ti indrepti mila in alte directii, catre nenea Sery, de exemplu si poate ii recomanzi si un psiholog bun... | ||
garbo_C Postat pe 24 Octombrie 2009 18:15 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-24 18:09:47hei, nu-i frumos ce faceti!!! Ea a inceput ."Penibila" ti se pare un cuvant cu care sa incepi o conversatie cu cineva? Mie nu. |
||
Postat pe 24 Octombrie 2009 18:15 |
||
offf, care n-am avut noroc deci, domnul sery a intrat cu simpla intentie sa jigneasca, atata stie, atata poate...nu putem sa ne suparam pe el,natura e de vina si apoi, nici nu e ceea ce pare a fi, pacat bre frumosule, ai dezamagit neste fete pe acilea, alea pe care inca nu reusisesi hai, o seara faina! |
||
zambila Postat pe 24 Octombrie 2009 18:21 |
||
he,he..! zambilutzo, ai jignit omu'... l-ai facut frumos. nu-i frumos, e "superb"... |
||
garbo_C Postat pe 24 Octombrie 2009 18:25 |
||
zambila Postat pe 24 Octombrie 2009 18:27 |
||
Ce sa fac? | ||
cely Postat pe 24 Octombrie 2009 18:27 |
||
Pt Celleste. Buna!! Nu am afirmat ca S are dreptate,insa dupa cum am spus fara sa vreau urmaresc de ceva vreme postarile acestui individ care i-mi provoaca sila(Pik) Dezaprob modul grosolan de riposta a domnului S.dar consider ca prea a fost prins in corzi. Culmea este ca aceleasi persoane dragi pik-nikului dau riposte si bag seama ca dupa cum am mai afirmat aici este tarlaoa dumnealui. Vreau sa stiu si ma voi retrage cu scuzele de rigoare.Daca nu-i convine postarea cuiva nu are decat sa-l ignore dar el face pe grozavul si din pacate nu prea are cu ce.O seara placuta! | ||
Timidul Postat pe 24 Octombrie 2009 18:28 |
||
de ce-i urmaresti bre postarile ...esti detectiv???? | ||
cely Postat pe 24 Octombrie 2009 18:30 |
||
Pt. timidu' "Daca nu-i convine postarea cuiva nu are decat sa-l ignore" asta spuneai, nu? ia incearca si dumneata! O seara placuta! |
||
garbo_C Postat pe 24 Octombrie 2009 18:31 |
||
e o fantoma jalnica, lasati-l dreaq, pute rau | ||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 18:32 |
||
timidutzule....de ce am impresia ca esti gelos pe felul de a fi al lui piku???...ia incearca sa privesti altfel lucrurile....piku nu a jignit pe nimeni de nebun....a platiti doar cu aceeasi moneda...si ca sa spui pe acest topic ca piku a fost cel mai infierbantat dintre cei de aici, asta nu accept....esti doar foarte gelos ca piku e foarte popular, ca se intelege cu toata lumea normala....si te roade ca pe tine nu te-a acceptat in lista....in cazul asta am o miiica banuiala ca esti femeie.... p.s. avea cineva dreptate...daca nu-ti plac niste postari....ignora-le.....chiar...de ce te agiti si faci atatea valuri??? |
||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 18:55 |
||
Pt doamna Tuthancamon. Eu chiar sint barbat draguta . Ce pot spune? ,,Tot ce se aseamana se aduna'' si cred ca voi tine cont de sfaturile dumneavoastra! De aceea voi ..barbatii'' de pe forum va intelegeti asa bine? Intrebare fara raspuns draguta doamna!!PS..Poate nu stiti dar stimabilul Pik a trecut la amenintari prin mesaje lipsite de ori ce logica. Vai de mama lui. Din acest moment cred ca este momentul sa-mi retag prestatia...O seara buna doamnelor! | ||
Timidul Postat pe 24 Octombrie 2009 19:18 |
||
da de ce te umpli de spume????? la revedere..tabara draga.....nu-mi lua iubirea daca pleci.....mami..mi se rupe de ce face piku in privat...de fapt e treaba lui.....si...daca ma gandesc mai bine...foarte bine ca pune la punct shoshonei ca tine...hai...ia vezi cum arata usa pe dinafara, ca nu prea ai cuvant.....ai zis de trei ori ca pleci si te-ai intors din drum....nu prea iti respecti cuvantul dat si asta spune multe despre moralitatea ta.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 19:28 |
||
ce ne facem de geamgii??? | ||
LILO Postat pe 24 Octombrie 2009 19:30 |
||
lilo....acuma "e" geamurili incasabile.....am vazut io la discoveri-veri.....o dadeat cu bata da baseball din aluminiu in jam si stecla n-o avut niika....numa bata s-o-ndoiat.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 19:33 |
||
da..numa pe cand geamuri incasabile si pa la noi? ca unii le fac zob | ||
LILO Postat pe 24 Octombrie 2009 19:35 |
||
na ca am uitat...celleste...mama...adevar grait-ai...idul e barbatesc...dar la profil scrie clar sexul.....dar le e lene sa citeasca.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 19:42 |
||
mai fetelor, cretinashul asta a intrat de 4 zile, da' ma urmareste de mult! s-a chinuit sa-mi gaseasca o iesire nervoasa, probabil, neprovocata, si cum n-a gasit, si-a cusut si el cum a putut "legenda" iata "amenintzarile lipsite de logica" pe care i le-am trimis in privat, ca sa priceapa de ce nu-l accept ca prieten "Mesaj: esti chiar prea straveziu:)) iti scot eu curand masca:P:P pana una alta, te-ai facut de kko, si cred ca stiu in care site sa te caut:)) raspunde |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 19:45 |
||
Pt TUTAnkamona. Nu va mai ascundeti dupa un id barbatesc.Nu stiti sa purtati o discutie elevata din pacate. Cred ca asa se intimpla si cu ,,tipitelul'' dumneavoastra (Pik) Da cred ca ' si domnul raspunde tot la un nume de fetita. O seara buna Doamnelor ! | ||
Timidul Postat pe 24 Octombrie 2009 19:49 |
||
pik-ule acum fie vorba intre noi ..cam nashpa sa te urmareasca barbatushii, cand si tu esti unul ... | ||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 19:50 |
||
daca javra asta spumanta e barbatush, si io-s senator american da-i cu o faramitura intre ochi si o sa-l auzi cum schelalaie turbat |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 19:52 |
||
De la: Timidul, la data 2009-10-24 19:49:52Pt TUTAnkamona. Nu va mai ascundeti dupa un id barbatesc.Nu stiti sa purtati o discutie elevata din pacate. Cred ca asa se intimpla si cu ,,tipitelul'' dumneavoastra (Pik) Da cred ca ' si domnul raspunde tot la un nume de fetita. O seara buna Doamnelor ! ia . da-ne mata un ezemplu de lelevatie Domnu' . By the way, orice se scrie intr-un singur cuvant. se scrie ori ce cand cand "ori" are sensul de "sau" ...daca ma -ntelegi |
||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 19:53 |
||
nu zici tu rau...prea e rosu. doar n-o fii taur?? |
||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 19:56 |
||
fetelor, va multumesc pentru sprijin, insa va rog eu, nu va mai apropiati de leshul astuia. eu sunt marea lui "iubire", asta e clar, si n-are sens sa va stropeasca si pe voi cu idiotzeniile pe care le-a suptz de la tzatza eminentei sale familii, incluzandu-i tatzii | ||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 19:58 |
||
PT PIK. Am impresia ca u si TUTAnkhaMONA santeti una si aceeasi persoana! Cand u i-ti reversi dejectiile, TUTAnkhaMONA nu este on line si invers. Mai pezevenchiuta mica! Incearca sa faci raport draga si asa vei reusi sa ai dor monologuri pe acest site. Cred ca asta este adevarul.Despre prietenia ta stai linistita draga mea ca nu am nevoie.Vroiam sa-ti dau doar o lectie direct barbateste si atat! | ||
Timidul Postat pe 24 Octombrie 2009 21:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
viata este un calvar...:( | 1 | De la: garbo067987 1 Martie 2011 12:22 |
Intr-o relatie serioasa dar indragostita de un barbat turc! Pe care dintre cei doi sa il aleg? | 32 | De la: liaiedera 17 Octombrie 2010 18:19 |
Traiesc cu un barbat pe care nu l iubesc | 62 | De la: estela 15 Iunie 2011 01:06 |
|
||
Am nevoie de un sfat....plissssss | 3 | De la: Doara 9 Noiembrie 2010 05:49 |
sentimente ascunse | 2 | De la: Alexxandra 9 Martie 2010 18:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară