ai dat-o (in bara), acu' hai, ia-ti banutii de pe jos si bashti cu cercu' |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 21:18 |
||
---|---|---|
si nu puteai sa-i dai lectii daca nu-i cereai mana? hopa si eu. prietenia | ||
si_totusi Postat pe 24 Octombrie 2009 21:19 |
||
bai pikule...ia iesi din contul meu...nu ti-e rusine???? ce te tot bagi la mine in cont si postezi ca din partea mea???? | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 21:20 |
||
putzica creatza si timida.....ori suferi de imbecilism cronic dobandit pe parcursul vietii pe motiv de refuzuri repetate din partea femeilor detepte, ori creierul tau este mic cat o aluna din pantecele mamitzicii tale, care biata de ea nu a avut nici o vina ca te-a conceput si nascut la lumina lumanarii....esti extraordinar de inteligent....mancati-as....pfoooaiiii...cata perpi-cac-itate...esti inteligent, mai baiatule.....vezi sa nu te coopteze astia de la fbi sau de la cia....ca e pacat sa piarda un dezlegator de mistere atat de important....mai ceva ca bond...james bond.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 21:20 |
||
ca sa-l derutam pe ainshtainu' asta mic | ||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 21:21 |
||
barem inelul ...e fainutz? eu, ca fetele | ||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 21:21 |
||
tuth,mai spune-i o data ca nu cred ca a inteles | ||
eladaela Postat pe 24 Octombrie 2009 21:22 |
||
avem niscaiva logicieni printre noi? de ce nu mi-ati spus sa nu raman blonda? |
||
LILO Postat pe 24 Octombrie 2009 21:22 |
||
Mai pikulet vezi ca eu am avut bun sint si nu te-am facut Javra . Esti de tot rasul.Sti ceva ai afirmat ca t e urmaresx de 4 zile..Nu draguta atat ai trebuie unui om normal sa se convinga cine esti! Esti un fraierut si atata doar!Continua cu injuraturile draguta!Doar nu vede nimeni ce scri pe privat! | ||
Timidul Postat pe 24 Octombrie 2009 21:22 |
||
blu, inelul nu se da, pana nu-i logodna pusa pe chirostii | ||
si_totusi Postat pe 24 Octombrie 2009 21:23 |
||
bre, nu te-am facut io javra eventual poti sa-ti certi parintii pentru asta a, ia tu un sugus, asa, amical |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 21:24 |
||
ai dreptate, da' se-arata la gashca. asaaaa, de lauda | ||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 21:25 |
||
polemica asta incepe sa devina penibila, parol... Nu pricepe nimeni de ce e nevoie sa se arunce cu insulte in stanga si in dreapta... Bre nea timidu', sery si pik, treceti fratilor pe celalalt trotuar cand va intalniti, ca strada-i mare, slava Domnului, si mai scutiti-ne pe noi de balacareala asta. |
||
garbo_C Postat pe 24 Octombrie 2009 21:26 |
||
fataaaaaa...da' ce curioasa mai esti | ||
eladaela Postat pe 24 Octombrie 2009 21:26 |
||
eladoo...am corectat maica....imi mere netu ca paula in seara asta.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 21:28 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-24 21:20:18putzica creatza si timida.....ori suferi de imbecilism cronic dobandit pe parcursul vietii pe motiv de refuzuri repetate din partea femeilor detepte, ori creierul tau este mic cat o aluna din pantecele mamitzicii tale, care biata de ea nu a avut nici o vina ca te-a conceput si nascut la lumina lumanarii....esti extraordinar de inteligent....mancati-as....pfoooaiiii...cata perpi-cac-itate...esti inteligent, mai baiatule.....vezi sa nu te coopteze astia de la fbi sau de la cia....ca e pacat sa piarda un dezlegator de mistere atat de important....mai ceva ca bond...james bond.... De la: Timidul, la data 2009-10-24 21:22:48Mai pikulet vezi ca eu am avut bun sint si nu te-am facut Javra . Esti de tot rasul.Sti ceva ai afirmat ca t e urmaresx de 4 zile..Nu draguta atat ai trebuie unui om normal sa se convinga cine esti! Esti un fraierut si atata doar!Continua cu injuraturile draguta!Doar nu vede nimeni ce scri pe privat! timidutzule.....daca tu crezi ca te urmar-sex de 4 zile...mai cauta-ma baiatule....ca nu am fost in contul tau niciodata....pfoaaaiiiii...ce pierde fbi-ul....cata inteligenta nativa....si ce coerenta... |
||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 21:30 |
||
cine elado?? moa?? bey, sa vedeti ce am patit azi:ma plimbam prin oras, cu gandul aiurea ...fara sa vad ca eram pe zona in care sunt fantanile pe strada si....tasneste apa deodata. in cateva secunde am fost murata in conditiile in care afara mai si ploua. |
||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 21:30 |
||
Asa voi face! Nu se poate sa-mi fac nervi cu un imbecil! | ||
Timidul Postat pe 24 Octombrie 2009 21:30 |
||
blue...nu era corect....erai uscata pana la jumate, pe motiv de umbrela....trebuia sa fii toata uda..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 21:32 |
||
blu, a mai contat? daca tot ploua... da tot ai fost in avantaj . ti s-a lipit parpalacul de piele si aratai sexi. nu? |
||
si_totusi Postat pe 24 Octombrie 2009 21:34 |
||
si umezita exact ...unde? | ||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 21:34 |
||
eram pe naiba. ca umbrela era in geanta amuzant e ca primul meu gand a fost sa verific daca-mi merge tel. asta pt ca saptamana trecuta am turnat apa pe el |
||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 21:35 |
||
nu cetishi, bre???? uda toata..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 21:35 |
||
ah, si credea ca s-a razbunat telefonul, dandu-i apa inapoi, inteleg | ||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 21:36 |
||
totusico, nu's cat de sexi eram, da' erau neshte copii in apropiere. le-am inseninat ziua. ce ploaie, frate?? | ||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 21:37 |
||
blue, n-ai poze? | ||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 21:43 |
||
asta ar mai lipsi. ....ce nu v-am spus e ca aveam o haina matlasata - Doamne!!! ce bine mai absoarbe apa!!! |
||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 21:47 |
||
si ce grea devine cu apa aia in ea..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 21:51 |
||
tuta! te bat. v-am zis ca sa va amuzati. mie mi-au trecut nervii in 5 minute.drept e ca am interpretat "semnul" in avantajul meu |
||
bluelight Postat pe 24 Octombrie 2009 21:56 |
||
blue mami..io incerca sa mi te imaginez si sa imi dau seama ce greu ti-a fost si tu ma iei peste picior.....off..lasa ca intru in contul pik si o sa ma iubesti.....de maine incolo....parol!!! | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 22:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IDEMNIZATIE DE CRESTERE A COPILULUI | 9 | De la: Adriana_Nutu_1 13 Martie 2013 17:14 |
Sotul berbec...barbat de casa sau Cassanova sub acoperire? | 5 | De la: meme 19 Iunie 2009 20:01 |
Compatibilitate | 2 | De la: As_ninge 16 Mai 2011 14:21 |
|
||
Casatoria dintre un barbat musulman si o femeie crestina | 28 | De la: chanty 18 Septembrie 2010 09:52 |
De ce inseala un barbat care isi iubeste partenera? | 6 | De la: luptatoareacurajoasa 15 Mai 2010 20:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară