am si eu nevoie de niste contacte. ma poate ajuta cineva? gen..nume+prenume+ numar de mobil. pentru niste asigurari. |
||
forgotten_black_widow Postat pe 1 Octombrie 2009 00:40 |
||
---|---|---|
vaduvioarooo....aici nu e site de publiitate mami si nici cartea de telefon....cauta tu pui in alta parte... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 00:42 |
||
Asigurari de ce viata ,sanatate sau vrei sa faci o agentie matrimoniala? | ||
|
||
sunset474 Postat pe 1 Octombrie 2009 13:49 |
||
nu sunset....un centru de pompe funebre... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 13:52 |
||
sunset474 Postat pe 1 Octombrie 2009 13:52 |
||
ce taree e fatucaa.... |
||
fleur_de_lis Postat pe 1 Octombrie 2009 13:54 |
||
si tupeista.....care nu am avut noroc...nu credeam ca se ajunge la asa ceva in stare de criza nationala... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 13:56 |
||
Pentru Tutankhamon..cu siguranta.. | ||
forgotten_black_widow Postat pe 2 Octombrie 2009 20:37 |
||
Ce sunteti asa iritati? . Imediati sariti cu gura. Se vece ca nu stiti ce e ala ajutor. O sa ajungeti probabil niste poame acre la batranete cu un astfel de comportament. Cine n-are ce face poate sa comenteze ce vrea si cat vrea. Serios ma amuza | ||
forgotten_black_widow Postat pe 2 Octombrie 2009 20:39 |
||
Asta e ajutor dupa tine? Ia baga tu numarul de telefon sa vedem cu ti-o fi dupa aia. Sa ma gandesc eu acum ce dusmani am, cine ma enerveaza si daca le stiu numarul de telefon ca sa ti-l dau. |
||
Tiffany Postat pe 2 Octombrie 2009 20:50 |
||
bai femeia lui peste prajit....tre sa muncesti din greu pentru contactele alea cu nume si numar de telefon, nu sa le ai de-a gata...tre sa umbli de capiata ca sa meriti comisionul din munca....pai tu crezi ca poti castiga bani pe spatele nostru???..dar se vede ca nu stii ce e munca si mai ales banul muncit si strans ban cu ban...esti invatata sa ai totul moca...get a life! go to work! grow up! | ||
tutankhamon Postat pe 2 Octombrie 2009 23:49 |
||
aici sunt totaaaaaaaaaaaaaaaal de acord cu tuth!!! nu se face asa! mai era una vere in lista mea de prieteni care ma punea in fiecare zi s=o votez nu stiu pe unde! o data, de 2 ori....pana m=-a zapacit! si cand i-am zis stop, sa vezi ce limbarnitza aveaa! | ||
fleur_de_lis Postat pe 2 Octombrie 2009 23:58 |
||
pai asa sunt atea fleur.....intai arunca soparla...si...daca o scuturi un pic incepe sa debiteze aberatii...si injurii ....si cuvinte grele...ca ea e nevinovata si noi suntem aia mici, negri si rai....si respiram greu...ah...la naiba!!...iara am uitat ca nu trebuie sa spun cine sunt...ca sunt icogonito d'aia p-acilea... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 00:09 |
||
mai...e o generatie cu incredibil de mult tupeu! asta e! si minteeeeeee... | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 00:12 |
||
zero.....nu au habar sa-si stoarca creierii pentru o idee...asteapta para malaiata... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 00:19 |
||
mai..eu uneori tind sa cred k noi am fost mai fraiere....dar deh... | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 00:28 |
||
si ne-o mancat in cour??? d-apai soro numa al de sus stie mai bine.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 00:34 |
||
io stiu...cine mai stie?? asa au fost setarile...parca ce poti sa-i mai faci//! | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 00:36 |
||
il rebootam si lucram pe boot curat....si ii punem si un antivirus beton... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 00:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O intrebare stupida dar e pe bune ! | 12 | De la: pik_nik 9 Iulie 2009 19:52 |
valorile reale | 301 | De la: fleurdelis 25 Aprilie 2010 17:12 |
Acneea | 6 | De la: barboneli 14 Mai 2015 13:25 |
|
||
astigmatism | 1 | De la: lilianastoica22 14 Februarie 2009 08:05 |
interesant | 26 | De la: garbo074997 16 Februarie 2010 00:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice