of , multi ani trecusera de atunci , cati oare ........24 , 25 de ani ? multi , in orice caz , mult prea multi si , unde am fost in tot acest timp ? ce ganduri , ce treburi asa importante am avut de nu am mai trecut pe aici ...macar cu o floare ? cum am putut sa uit , chiar daca ...nu , nu mai conteaza si acum , ce fac acum , ce fac cu florile astea ? nu , nu se poate , trebuie sa-l gasesc pe aici pe undeva , trebuie sa fie cineva pe care sa intreb . .....sa intreb ce , sa intreb vantul care matura aleile , sa intreb teii ce se scutura de flori , sa intreb : unde , unde esti tata ? nimeni . nu-i nimeni . nici vantul , macar , nu raspunde .....of |
||
jeanette40 Postat pe 8 Noiembrie 2011 23:30 |
||
---|---|---|
Au trecut, multe zile, au fost si dimineti senine...a fost si ceata, acum e frig si bruma... Iarba verde de "acasa'', nu mai are culoarea si prospetimea verii.... O sa ninga, cat de curand, sper...albul imaculat o sa acopere, frunzele, aleile, gunoiul din spatele blocului... Totul o sa fie, curat si "nou"...iar oamenii vazand atata puritate, o sa inecerce sa para ceea ce sunt, OAMENI... |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 07:52 |
||
Axl .....iar acei care nu sunt ar trebui nici sa nu para .........dupa spusele "celui dintai , cel mai formidabil dintre formidabili , cel care ne-a spus atatea vrajite si atroce povesti , printre care cea a printului Hamlet , cea a regelui Lear , cea a sangeroasei si insangeratei Lady Machbet ......si ni le-a spus cu un teatralism pe care nu l-am fi iertat nimanui , dar din partea lui il acceptam fermecati , fiindca acest autor dramatic este cel mai mare dintre toti poetii tuturor timpurilor......indracitul englez , de nimeni egalatul William Shakespeare Ps ......astea-s vorbele altui mare scriitor , de data asta roman .....Geo Bogza |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:17 |
||
Jeanette, punem etichete pe borcane, ca sa nu incurcam, magiunul cu dulceata de cirese amare ! Dar cand se goleste borcanul, spalam bine, si eticheta se duce. Toamna iar punem o eticheta NOUA ! Cred ca si tu faci la fel? Sau ma insel io? |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:23 |
||
nu....... dar , gandindu-ma la citatul scris mi venit in minte descrierea lui Bogza |
||
jeanette40 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:27 |
||
OK, Jeanette, am inteles ! Proza ! | ||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:31 |
||
hmmmm.... Mach_bet??? parca era Macbeth... da' o sa-l intreb pe Gogu...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:48 |
||
Mai bine citim niste povesti, cu Ileana Cosanzeana, cu Zmeul care are 2, oups scz, 3...7 capete ! Ce-o fi in tartacutza lui ? Asa incepe fiecare, cu povesti, apoi ajungem la Shakes...mno ca nu poc sa scriu corect ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 10:08 |
||
nu despera... te invatza google. :P cu un copy-paste iti asiguri si doctoratu'... in filo... logie, si nu numai. :D daca il preiei exact de unde trebuie, si nu de pe la vreun blog de sfertodoct...;) :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 11:27 |
||
Haidi bre, io n-am luat nici bacu' ...ma leshi ! Te pomenesti, ca-ti sunt simpatica, ca-mi tot dai sfaturi... Nu-mi purta de grija, sunt destui, care o fac ! Si nu vreau, zau, sa-ti dau de lucru, hodineste-te o lecutza ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 11:58 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-10 11:58:29Haidi bre, io n-am luat nici bacu' ...ma leshi ! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2011 12:03 |
||
Imi place Szilagyi Domokos, e poet , dar cred ca o sa raman on topic: "Ne jucam, si intre timp, joaca devine mortal de serioasa" Traducerile, nu redau niciodata exact textul original. Asa-s si io, oricat as incerca, nu pot sa va spun cat de important e pt oameni, sa se joace, dar jocul sa ramana JOC ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 13:32 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-10 11:27:40 Exista si un doctorat in filonecroza? Dar in filofobie? (Just wondering...) Ca cica la filosofie s-au ocupat locurile. |
||
nathalie Postat pe 10 Noiembrie 2011 13:39 |
||
Am luat 3 la matematica, nu poc sa-mi numar fobiili ! | ||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 13:44 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-10 11:58:29Haidi bre, io n-am luat nici bacu' ...ma leshi ! da' chiar crezi ca-ti port de grija cumva?... in niciun caz, nu esti o tinta predilecta de-a mea.;) postez ce/cand vreau, doar, si nu ma poti opri, crede-ma... daca nu doresc si eu asta...:D iar cand am ceva de spus, o fac fara a insemna ca-ti port neaparat tie de grija. chiar n-am asemenea griji... sub nickul tau poti fi tu sau oricine altcineva, astfel incat nu e necesar sa iei ceea ce spun in nume personal. daca ma iau de postarea ta, nu inseamna ca ma iau si de tine. (fereasca Dzeu:D) ai pus postarea aici, inseamna ca o expui privirii altora, cu riscurile de rigoare. sper sa intelegi ca esti pe un forum public si nu pe vreo proprietate privata a ta, in care m-as fi uitat peste gard, pe gaura cheii ori pe geam.. compris?!...:P multumesc. :)) PS: valabil si pentru altii care au impresia eronata ca se afla in centul atentiei mele, atunci cand ma adresez postarilor domniilor lor. |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 15:30 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-10 13:39:40De la: eu_geminy, la data 2011-11-10 11:27:40 Hey Nat... (pe unde umbli:?!:P) da, dar anuntul recent spune ca mai sunt locuri pe forum, in picioare... in curs de epuizare si ele.;) si precizez: nu despre delicata glezna a Ta e vorba, Doamna....;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 15:47 |
||
Ciao, Ge! Azi e zi de relache. Poate fi placut si in picioare. Cu epuizare cu tot... (ah, si multumesc!) |
||
nathalie Postat pe 10 Noiembrie 2011 16:02 |
||
" sub nickul tau poti fi tu sau oricine altcineva, astfel incat nu e necesar sa iei ceea ce spun in nume personal." Iar un banc, sec de tot ! Da' acu rad. Doar e forum public ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:03 |
||
pai n-ai decat sa o iei in nume personal, atunci... cine te-ar putea impiedica, si cu ce m-ar putea afecta?:)) nu te mai mira de ce te ataci, atunci... si nici nu te mira ca nu ma supun vointei tale...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:14 |
||
Io radeam de "ascuns sub nicku' meu"...cui poate sa treaca asa ceva prin cap? Ataca, n-ai decat ! "nu te mai mira de ce te ataci" Io, pe mine? |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:19 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-10 18:19:00Io radeam de "ascuns sub nicku' meu"...cui poate sa treaca asa ceva prin cap? ti-am spus ca transformi totul in tragedie... furtuna in paharul tau cu apa, ce sa-ti zic:PP era vorba ca te ataci tu, era vorba de reactiile destul de nefiresti pe care le ai, la cate o banala si insipida postare de-a mea. ce naiba sa am eu cu tine personal?:)) habar n-am cine esti, si chiar nu ma intereseaza! la mine barfele ajung cu mult mai greu, si nu-s deloc interesante:PP:) cat despre cine se afla sub un anume nick, ma refer pur si simplu la faptul ca o persoana anume il foloseste - nu ca ti-ai lasa nick-ul altcuiva. (unora le trece prin cap si asta, in loc sa le treaca un glontz:D) poate nu m-am exprimat eu corect, fiindca la un par balai ca si al puiului din poza, ma asteptam sa intelegi cu mult mai mult:PP ca sa n-o mai lungim, daca am ceva de spus, nu voi ezita sa spun, fara a avea ceva cu persoana in cauza. in acest caz, sa precizez: cu Tine. ca sa nu mai ai vreun dubiu cumva.:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:41 |
||
"era vorba ca te ataci tu, era vorba de reactiile destul de nefiresti pe care le ai, la cate o banala si insipida postare de-a mea." Ai tu postari banale? Am trait sa vad si asta ! Bravo! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 19:10 |
||
ca la magari... nu ca n-as fi, dar e numai si numai "problema" mea... :P ce stiu io... m-oi fi vazut tu pe undeva, umbland cu frana-n deal:DDD multumesc...;) sa-ti dea Dzeu si tie: in primul rand, Sanatate si multi ani! :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 20:46 |
||
Gata , plec .. Am terminat de plantat florile , sper ca-ti plac .......si , promit , promit ca voi mai trece pe la tine. Aaaa ! Nu ti-am zis ...o parte din ele sunt de la Maria , de fapt ea a insistat mult sa vin . Pa , acum chiar plec. Ma urc in masina si plec spre oras . Incet ...nu cunosc bine satul , si parca, rascrucea asta nu era cand am venit...nu , nu era . De fapt , nu pe aici am venit . Incotro sa o iau ? Nu-i nimeni ...La dreapta ? Nu , se vede campul ...sa o iau inainte , poate ma intalnesc cu cineva si intreb . Nu-i nimeni , si e atata liniste in jur ! Bravo ...am ajuns tot in camp . Si acum , ce fac ? Nici masina nu am unde sa o intorc , trebuie sa merg inainte . Uite , se vede soseaua , daca nu raman in noroi ...trebuie sa ajung la sosea . Da , trebuie , numai ca drumul se strica din ce in ce . Mai ca nu se mai vede. Of , Doamne ... nu am vrut decat sa-i plantez tatei niste flori . Si el , el a vrut sa-mi arate satul si , poate , sa ma pedepseasca ... |
||
jeanette40 Postat pe 18 Noiembrie 2011 23:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Arta de a te trage din maimuta......... | 72 | De la: allexanndrra 10 August 2009 05:23 |
Rautatea: 'Eroare' a naturii noastre divine sau doar 'pecete' a destinului nostru darwin?... | 288 | De la: garbo101426 2 Februarie 2017 23:38 |
Va scapa nepedepsit Cristian Cioaca si de data asta, sau .....?! | 2 | De la: LLisa 10 Ianuarie 2013 22:25 |
|
||
topic pt lipsa de inspiratie! ce cladire din romania credeti ca ar merita ajutor ?? | 48 | De la: picaturaderoua 28 August 2009 17:02 |
un sfat:) | 3 | De la: anaROBERT 3 August 2010 12:52 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn