of , multi ani trecusera de atunci , cati oare ........24 , 25 de ani ? multi , in orice caz , mult prea multi si , unde am fost in tot acest timp ? ce ganduri , ce treburi asa importante am avut de nu am mai trecut pe aici ...macar cu o floare ? cum am putut sa uit , chiar daca ...nu , nu mai conteaza si acum , ce fac acum , ce fac cu florile astea ? nu , nu se poate , trebuie sa-l gasesc pe aici pe undeva , trebuie sa fie cineva pe care sa intreb . .....sa intreb ce , sa intreb vantul care matura aleile , sa intreb teii ce se scutura de flori , sa intreb : unde , unde esti tata ? nimeni . nu-i nimeni . nici vantul , macar , nu raspunde .....of |
||
jeanette40 Postat pe 8 Noiembrie 2011 23:30 |
||
---|---|---|
Au trecut, multe zile, au fost si dimineti senine...a fost si ceata, acum e frig si bruma... Iarba verde de "acasa'', nu mai are culoarea si prospetimea verii.... O sa ninga, cat de curand, sper...albul imaculat o sa acopere, frunzele, aleile, gunoiul din spatele blocului... Totul o sa fie, curat si "nou"...iar oamenii vazand atata puritate, o sa inecerce sa para ceea ce sunt, OAMENI... |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 07:52 |
||
Axl .....iar acei care nu sunt ar trebui nici sa nu para .........dupa spusele "celui dintai , cel mai formidabil dintre formidabili , cel care ne-a spus atatea vrajite si atroce povesti , printre care cea a printului Hamlet , cea a regelui Lear , cea a sangeroasei si insangeratei Lady Machbet ......si ni le-a spus cu un teatralism pe care nu l-am fi iertat nimanui , dar din partea lui il acceptam fermecati , fiindca acest autor dramatic este cel mai mare dintre toti poetii tuturor timpurilor......indracitul englez , de nimeni egalatul William Shakespeare Ps ......astea-s vorbele altui mare scriitor , de data asta roman .....Geo Bogza |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:17 |
||
Jeanette, punem etichete pe borcane, ca sa nu incurcam, magiunul cu dulceata de cirese amare ! Dar cand se goleste borcanul, spalam bine, si eticheta se duce. Toamna iar punem o eticheta NOUA ! Cred ca si tu faci la fel? Sau ma insel io? |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:23 |
||
nu....... dar , gandindu-ma la citatul scris mi venit in minte descrierea lui Bogza |
||
jeanette40 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:27 |
||
OK, Jeanette, am inteles ! Proza ! | ||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:31 |
||
hmmmm.... Mach_bet??? parca era Macbeth... da' o sa-l intreb pe Gogu...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:48 |
||
Mai bine citim niste povesti, cu Ileana Cosanzeana, cu Zmeul care are 2, oups scz, 3...7 capete ! Ce-o fi in tartacutza lui ? Asa incepe fiecare, cu povesti, apoi ajungem la Shakes...mno ca nu poc sa scriu corect ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 10:08 |
||
nu despera... te invatza google. :P cu un copy-paste iti asiguri si doctoratu'... in filo... logie, si nu numai. :D daca il preiei exact de unde trebuie, si nu de pe la vreun blog de sfertodoct...;) :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 11:27 |
||
Haidi bre, io n-am luat nici bacu' ...ma leshi ! Te pomenesti, ca-ti sunt simpatica, ca-mi tot dai sfaturi... Nu-mi purta de grija, sunt destui, care o fac ! Si nu vreau, zau, sa-ti dau de lucru, hodineste-te o lecutza ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 11:58 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-10 11:58:29Haidi bre, io n-am luat nici bacu' ...ma leshi ! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2011 12:03 |
||
Imi place Szilagyi Domokos, e poet , dar cred ca o sa raman on topic: "Ne jucam, si intre timp, joaca devine mortal de serioasa" Traducerile, nu redau niciodata exact textul original. Asa-s si io, oricat as incerca, nu pot sa va spun cat de important e pt oameni, sa se joace, dar jocul sa ramana JOC ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 13:32 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-10 11:27:40 Exista si un doctorat in filonecroza? Dar in filofobie? (Just wondering...) Ca cica la filosofie s-au ocupat locurile. |
||
nathalie Postat pe 10 Noiembrie 2011 13:39 |
||
Am luat 3 la matematica, nu poc sa-mi numar fobiili ! | ||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 13:44 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-10 11:58:29Haidi bre, io n-am luat nici bacu' ...ma leshi ! da' chiar crezi ca-ti port de grija cumva?... in niciun caz, nu esti o tinta predilecta de-a mea.;) postez ce/cand vreau, doar, si nu ma poti opri, crede-ma... daca nu doresc si eu asta...:D iar cand am ceva de spus, o fac fara a insemna ca-ti port neaparat tie de grija. chiar n-am asemenea griji... sub nickul tau poti fi tu sau oricine altcineva, astfel incat nu e necesar sa iei ceea ce spun in nume personal. daca ma iau de postarea ta, nu inseamna ca ma iau si de tine. (fereasca Dzeu:D) ai pus postarea aici, inseamna ca o expui privirii altora, cu riscurile de rigoare. sper sa intelegi ca esti pe un forum public si nu pe vreo proprietate privata a ta, in care m-as fi uitat peste gard, pe gaura cheii ori pe geam.. compris?!...:P multumesc. :)) PS: valabil si pentru altii care au impresia eronata ca se afla in centul atentiei mele, atunci cand ma adresez postarilor domniilor lor. |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 15:30 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-10 13:39:40De la: eu_geminy, la data 2011-11-10 11:27:40 Hey Nat... (pe unde umbli:?!:P) da, dar anuntul recent spune ca mai sunt locuri pe forum, in picioare... in curs de epuizare si ele.;) si precizez: nu despre delicata glezna a Ta e vorba, Doamna....;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 15:47 |
||
Ciao, Ge! Azi e zi de relache. Poate fi placut si in picioare. Cu epuizare cu tot... (ah, si multumesc!) |
||
nathalie Postat pe 10 Noiembrie 2011 16:02 |
||
" sub nickul tau poti fi tu sau oricine altcineva, astfel incat nu e necesar sa iei ceea ce spun in nume personal." Iar un banc, sec de tot ! Da' acu rad. Doar e forum public ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:03 |
||
pai n-ai decat sa o iei in nume personal, atunci... cine te-ar putea impiedica, si cu ce m-ar putea afecta?:)) nu te mai mira de ce te ataci, atunci... si nici nu te mira ca nu ma supun vointei tale...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:14 |
||
Io radeam de "ascuns sub nicku' meu"...cui poate sa treaca asa ceva prin cap? Ataca, n-ai decat ! "nu te mai mira de ce te ataci" Io, pe mine? |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:19 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-10 18:19:00Io radeam de "ascuns sub nicku' meu"...cui poate sa treaca asa ceva prin cap? ti-am spus ca transformi totul in tragedie... furtuna in paharul tau cu apa, ce sa-ti zic:PP era vorba ca te ataci tu, era vorba de reactiile destul de nefiresti pe care le ai, la cate o banala si insipida postare de-a mea. ce naiba sa am eu cu tine personal?:)) habar n-am cine esti, si chiar nu ma intereseaza! la mine barfele ajung cu mult mai greu, si nu-s deloc interesante:PP:) cat despre cine se afla sub un anume nick, ma refer pur si simplu la faptul ca o persoana anume il foloseste - nu ca ti-ai lasa nick-ul altcuiva. (unora le trece prin cap si asta, in loc sa le treaca un glontz:D) poate nu m-am exprimat eu corect, fiindca la un par balai ca si al puiului din poza, ma asteptam sa intelegi cu mult mai mult:PP ca sa n-o mai lungim, daca am ceva de spus, nu voi ezita sa spun, fara a avea ceva cu persoana in cauza. in acest caz, sa precizez: cu Tine. ca sa nu mai ai vreun dubiu cumva.:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:41 |
||
"era vorba ca te ataci tu, era vorba de reactiile destul de nefiresti pe care le ai, la cate o banala si insipida postare de-a mea." Ai tu postari banale? Am trait sa vad si asta ! Bravo! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 19:10 |
||
ca la magari... nu ca n-as fi, dar e numai si numai "problema" mea... :P ce stiu io... m-oi fi vazut tu pe undeva, umbland cu frana-n deal:DDD multumesc...;) sa-ti dea Dzeu si tie: in primul rand, Sanatate si multi ani! :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2011 20:46 |
||
Gata , plec .. Am terminat de plantat florile , sper ca-ti plac .......si , promit , promit ca voi mai trece pe la tine. Aaaa ! Nu ti-am zis ...o parte din ele sunt de la Maria , de fapt ea a insistat mult sa vin . Pa , acum chiar plec. Ma urc in masina si plec spre oras . Incet ...nu cunosc bine satul , si parca, rascrucea asta nu era cand am venit...nu , nu era . De fapt , nu pe aici am venit . Incotro sa o iau ? Nu-i nimeni ...La dreapta ? Nu , se vede campul ...sa o iau inainte , poate ma intalnesc cu cineva si intreb . Nu-i nimeni , si e atata liniste in jur ! Bravo ...am ajuns tot in camp . Si acum , ce fac ? Nici masina nu am unde sa o intorc , trebuie sa merg inainte . Uite , se vede soseaua , daca nu raman in noroi ...trebuie sa ajung la sosea . Da , trebuie , numai ca drumul se strica din ce in ce . Mai ca nu se mai vede. Of , Doamne ... nu am vrut decat sa-i plantez tatei niste flori . Si el , el a vrut sa-mi arate satul si , poate , sa ma pedepseasca ... |
||
jeanette40 Postat pe 18 Noiembrie 2011 23:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Punct de vedere. | 27 | De la: ulygarbo 24 Martie 2017 07:13 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
dIscriminare ! | 5 | De la: quasaria 26 August 2011 19:43 |
|
||
relatie | 54 | De la: dor72 13 Mai 2011 22:26 |
O sa mearga vreodata??? | 1 | De la: garbo063661 3 Februarie 2010 19:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară