Vrei sa te indragostesti? Vrei sa ai fluturasi in burta? Sa razi la orice prostioara si sa te bucuri de fiecare zi? Sa vezi mereu partea plina a paharului? Sa ai pe cine sa admiri, respecti si iubesti? Sa ai cu cine sa iti faci planuri pentru weekend... vacanta de vara... viata? Ai zis da? Pai si atunci ce mai astepti? Ahh.. il astepti pe EL? Dar de ce sa astepti ? Toata viata asteptam : asteptam autobuzul, asteptam sa ne sune prietenii sa ne invite la film, asteptam promovarea, asteptam multumiri sau pareri de rau, iar cel mai trist e cand stam la coada pentru o declaratie de dragoste. Ce-ar fi sa nu mai asteptam? Viata e prea scurta ca sa ne-o irosim asteptand. Ce-ar fi sa faci tu ceva de data acesta? Cum ce? A, stai linistita, iti ofer eu un tips: SPEED DATING. Gandeste-te: iti faci noi prieteni, castigi incredere in tine, intalnesti mai multi potentiali parteneri intr-o singura seara, multa distractie si comunicare. Ce zici? Vrei sa ne indragostim? Te astept duminica, 4 octombrie ora 18:30, la Restaurant Ginger Pentru mai multe informatii, suna la 0747.627.970 sau scrie la [email protected] |
speed_date Postat pe 3 Octombrie 2009 19:57 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum se cuceresc barbatii? | 893 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52 |
sa iubesti e poate tot cei mai frumos pe acest pamint..dar poti si suferi mult...doare doare si iarasi doare................ranile nu se pot vindeca usor.... | 39 | De la: garbro3 7 Mai 2012 21:05 |
ma indragostesc de seful meu | 37 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49 |
|
||
E chiar asa de greu sa ma privesc in oglinda si sa imi zambesc? | 3 | De la: krinka2005 10 Septembrie 2009 15:05 |
Interpretul,formatia,muzica,care v-alina sufletul....? | 125 | De la: rosioara61 24 Mai 2011 11:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară