cum sa imi seduc sotia dupa 18 ani de casnicie

ioi zatule...dar repede ai completat maica...ai ceva de rezolvat cu mine maica??? rezolva aici, daca ai curaj...de ce in particular?? ai ceva de ascuns? sau nu vrei sa-ti vada lumea de aici mostrele tale de inteligenta in ale injuraturilor si aberatiilor fanteziste...????

da stiu, voi atrage un potop de cuvinte grele din partea ta...dar stii ceva??? nu ai decat sa spui ce vei vrea tu.....asa vor vedea toti ce fel de om esti cu adevarat...hai....injuraturi placute...

p.s poti face clabuci de nervi, ca nu ma vei putea face sa-ti raspund....pentru mine tu nu mai existi...si, daca ai ceva concret sa-mi spui in afara de injuraturi, spune-mi pe fata, aici, nu in privat...privatul este strict pentru prieteni...si tu nu faci parte dintre ei....
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:32
cred ca l-a obligat ma-sa la relatii incestuoase cand era mic, altfel nu se explica ura asta a lui impotriva femeilor
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:35
stai linistit pik-ule ca l-am bifat putin cand i-a dat cateva sugestii celui care a deschis acest topic .am ramas putin surprinsa de limbajul lui.
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:38
daca-i recitesti postarile din urma, de acum 2-3 seri, fugi rupand pamantul...
asta s-a nascut trist si bolnav, acum pare ca-si injecteaza numai venin in creierul semiatrofiat
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:40
De la: perluta, la data 2009-10-07 00:21:50 ca si asa sunt noua pe aici [quote]

Bine-ai-venit!
(scuze pentru atmosfera in care ai nimerit...)

Sa-ti fac o prezentare a forumului: Cam miroase a club de babe (ca psihic), presarat cu ceva mocofani ce se pupa reciproc si ilar cu respectivele babe.
Vezi ca trupa de babe si de mocofani ataca noii veniti, strica topicurile discutand porcarii, si sunt subtiri la ghiozdan...

Dar poti gasi si persoane interesante sau cu bun gust. Acestea posteaza putin si trebuie sa ai norocul sa le nimeresti...
Zet
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:43
zatulica, fetitzo, in forumul asta esti mort
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:44
multumesc zet-ule .pt mine toata lumea este interesanta ca doar fac parte din ea.iar celor care nu ma vor ai rog sa mi-o spuna in fata.
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:47
zatule....astept, in continuare, sa-mi spui aici, sau pe orice alt topic din acest forum, ce ai personal cu mine de discutat in particular....
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:48
a scuze ...zet-ule puisor sper ca nu te-am jignit cu ceva.si cred ca nu esti tu chiar asa precum vrei sa pari.
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:49
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 00:48:06zatule....astept, in continuare, sa-mi spui aici, sau pe orice alt topic din acest forum, ce ai personal cu mine de discutat in particular....

Iti repet a treia oara (si ultima) ca TU m-ai atacat prima data ieri, fara ca eu sa-ti fi adresat vreun cuvant, de niciun fel, incearca sa realizezi asta daca poti. Pentru asta ar trebui intr-un fel sa-ti ceri scuze (dar banuiesc ca nu poti face asta...).

Daca tot vrei sa-ti fac o remarca malitioasa... iti pot spune ca ai scris "mintal" intr-un context in care trebuia folosit "mEntal".
Mai sunt inca doua greseli, dar eu nu vanez chestiile astea... decat ca niste glume simple, daca e cazul...

Tuta, nu am nimic cu tine personal.
Zet
Postat pe 7 Octombrie 2009 00:59
zetule....sincer...nici eu nu am cu tine nimic personal...nu te cunosc, nu ma cunosti.....dar cred ca pe aici, prin acest forum pe care eu activez de un an nu s-au mai dat lupte atat de crancene....dueluri in rplici dure, taioase, injurii...ok....nu-ti place un postant....ok...nu e bai..stii ce e aia a ignora????
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:01
zatulica, si pe celelalte de ce le-ai injurat de parca ti-ar fi cunoscut deprinderile...sexuale, bre?
avatarul meu cu ce te-a deranjat de ai sarit pe el?
limbajul asta de demoazela uitata de turci prin santzuri, te caracterizeaza? asa arati
esti mort aici, bah zatulica, si curand si ingropat, ca putzi rau, bah
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:07
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 01:01:38zetule...stii ce e aia a ignora????

(n-ar fi rau sa stie asta si unul din prietenii tai...)
Zet
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:48
zatulica-bah, eu nu te pot ignora, fetitzo
o sa te astept zi si noapte si o sa-ti amintesc cat esti tu de educat, asa macar imi scot parleala pentru injuraturile tale, folosindu-te pe post de mascarici
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:50
QED
Zet
Postat pe 7 Octombrie 2009 02:00

asa-i zatulica, da' cum de ti-ai dat seama?!
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 02:06
uite, o sa strang perlele pe care le-ai adresat celor de prin forum pana acum, cu limbajul tau invatat prin gurile de canal, si o sa le insir dupa fiecare interventie de a ta prin forum, ca sa stie lumea cu cine are de-a face
ce zici, fetitzo?
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 02:09
Iar va certati? Nu va mai ajunge forumul dragilor? Unde-i linistea de asta vara?
Ciresica
Postat pe 7 Octombrie 2009 06:14
ciresico....imi cer scuze ca intervin dar,pik-ul se crede cel mai tare iar,zet nu se lasa deloc si ....vezi tu ......ies scintei. eu sunt curioasa ce va fi cu ei doi pana la urma .haideti baietilor dati-va mana ca doar este un forum ce naiba.si eu cred ca ar trebui sa dati putin exemplu femeilor.ca doar sunteti barbati.
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:39
da, sigur, vezi sa nu!!

mica, lasa-i mami, ca-si revin ei
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:45
s-a mai racorit si afara
eladaela
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:47
..acum vad si eu ca forumul asta are o gramada de..moderatori..in ghilimele zic moderatori...dar care nu au nimic in cap..si automat nimic de spus cu adevarat ..altceva..decat prostii..tampenii..sa speram ca nu se ia lumea dupa ei..nu de alta da o sa ajunga la canal..nu ma refer la exprimarea stangace sau improprie..ci la ideile continute..toata viata lor e un continuu ras iar ei sunt de ras.
garbo055472
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:51
De la: perluta, la data 2009-10-07 08:39:23ciresico....imi cer scuze ca intervin dar,pik-ul se crede cel mai tare iar,zet nu se lasa deloc si ....vezi tu ......ies scintei. eu sunt curioasa ce va fi cu ei doi pana la urma .haideti baietilor dati-va mana ca doar este un forum ce naiba.si eu cred ca ar trebui sa dati putin exemplu femeilor.ca doar sunteti barbati.

ai cam dat-o-n bara, perluta
eu imi vedeam linistit de ale mele cand viteazul tau poponaut mi-a sarit la gat sa-mi schimb avatarul pentru ca lui nu-i place
la refuzul meu, si-a dat drumul "educatiei" cu tot ce i-a venit la gura, si de aici a inceput distractia.
in ceva insa sunt tare. in lista mea de prieteni din care o sa zbori exact acum
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:53
lasa, 472,ca ne-ai luminat tu cu ideile tale destepte ieri

in rest, ne descurcam si noi cum putem!
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:58
poi fata a incercat sa va lumineze...da' voi nu si nu!
eladaela
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:01
Ciresica, Perluta si celelalte fete,
Va respect si va marturisesc ca eu nu m-am certat, eu m-am injurat cu un singur forumist (au fost si cateva victime colaterale, din cauza zelului lor..., pacat...).
Pe respectivul forumist l-am RUGAT,acum o luna, DACA VREA, sa faca o schimbare (schimbarea a facut-o intre timp...). Daca raspundea ca nu vrea, era ok- aia era... dar acela s-a inflamat si s-a apucat sa injure, eu i-am raspuns atunci de 3 ori in stilul lui si m-am oprit, apoi o luna intreaga acela a raspuns dupa fiecare postare a mea in mod caracteristic, cu toate ca eu nu m-am mai adresat lui.
Acum o zi i-am raspuns in stilul lui, asta ati vazut voi.
Am scris de aseara ca nu o sa-i mai raspund... dar probabil acela o sa intretina aceeasi atmosfera dupa mesajele mele...
Am spus asta ca sa intelegeti extraordinara intamplare!
Zet
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:02
in cazul asteia, zambilutzo, functioneaza proverbul cu prostia si fudulia
si-a terminat argumentele decente, logice, acum isi suge inspiratia exact din wc-ul la care se adapa si poponautul zatu
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:03

'neata ela!dap, ne-a luminat!!
ii zic doar ca azi nu sunt asa bine dispusa, si nici prea multa rabdare nu mai am

zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:07
asa zatulica, "baga mare", vorba cuiva, doar din minciuni si fatzarnicii ai invatat tu ca poti s-o duci bine
bah poponautule, zici ca m-ai rugat si eu am inceput sa te injur?!
ei hai, nici nu mai meriti sa-ti dau peste rat si cu celalalt bocanc, zau asa
da' ceva fac pentru tine. revin la fostul avatar, ca sa ma "iombesti" si mai crunt, ca acum numai de 5-6 ori pe zi imi vizitezi profilul
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:07
472 la cine te referi la cel care a deschis topicul?sau la baietii astia doi care sunt ca doi tauri?pe mine stii ce ma enerveaza ?cand cineva jigneste aiurea.tu ai vre-un nerv deranjat?sau dai doar cu presupusul?
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubesc un barbat insurat... 3 De la: cricat 6 Mai 2011 08:42
fidelitate 275 De la: piper 10 Februarie 2012 18:16
cE PARERE AVETI DESPRE ALINIAMENTUL ACESTOR PLANETE ? NE VOR INFLUENTA VIATA DIN PUNCT DE VEDERE MENTAL , SEXUAL-SENTIMENTAL SAU SOCIAL LA NIVEL PLANETAR ? 77 De la: Freya__ 21 Mai 2011 09:09
cauti bona ai gasit 7 De la: Jojolin 22 August 2010 16:34
Sotul meu are 150 kg si eu 60. 9 De la: dennissa 4 Martie 2012 09:22
Setari Cookie-uri