cum sa imi seduc sotia dupa 18 ani de casnicie

pik-ule imi pare rau daca te-am suparat cu ceva ...dar daca asa va alegeti voi prietenii .......e ok.
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:25
perlutza, e inutil, te avertizez, n-ai cum s-o scoti dintr-ale ei

dar poate ii da ea vreun sfat celui care a deschis topicul, daca tot gandeste asa matur!
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:28
lasa zambiluto ca eu am azi si rabdare....s tutun
ca am baga deja vre0 7tigari si 3 cafele
deci sunt in vana
eladaela
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:39
poi asat astept eu de mult de la ea .doar ea este perfectiunea intruchipata.472 te provoc draga mea la duel in legatura cu initiatorul topicului ca doar asta te deranjeaza nu?
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:39
perlo,hai sa dam mana cu mana.....sau sa punem mana de la mana???
eladaela
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:43
pune mami ...lmina de la mina sa mi iau pampucasii rosiiiii...
nazirra
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:46
pune mami ...lmina de la mina sa mi iau pampucasii rosiiiii...
nazirra
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:47
nazi, nu ti-au dat aia creditul de nevoi personale??
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:48
celor care-l plang pe zatulica, luati de aici cateva exemple de limbaj forumistic
e doar un mic avans

Zet
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 00:14
Citeaza Raspunde

Pik-avortonul-nik
Esti mare! Esti un porc mai tare ca porcu'sef! Felicitari!ia si o bere
Zet
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 23:24
Citeaza Raspunde
Mai gunoiule, mars la reciclare!
Zet
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 23:32
Citeaza Raspunde
Tuta,
Ca esti agricultoare, te inteleg.
Eu vad ca esti totusi blanda, banuiesc ca ai peste 150 de kile.(netto!)
Si pentru asta fac apel la bunul tau simt de agricultoare voinica: baga-ti o teava in fund sa sufle si pik-nik la tine, nu numai tu la el!
Hai baga mare ca trece ziua!
Zet
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 23:42
Citeaza Raspunde
Tuta,
Poti spune ce vrea cabanosu' tau...
Vezi ca infeta esti tu, ai scris pe niste topicuri de ce suferi... baga injectii unde trebuie si scapi!
(dar nu uita ca tu te-ai luat de mine, fara ca eu sa ma fi adresat tie... deci cine e ca tine?!...in loc sa-ti ceri iertare si sa vii sa pupi mana si tu si praful ala industrial de pik-nik...)
Zet
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 23:48
Citeaza Raspunde

De la: garbo101009, la data 2009-10-04 23:41:04

Ma intreb daca eu sunt anormala si nu mai inteleg lumea.
Pe alt topic era una "secretoasa", care m-a enervat cu bisericismele ei de mi-a violat creierul. Pe topicul asta, "Zet" da reprezentatii de prost gust... Ce se intampla, totusi?
Gaura, gaura 9,
Eu am vazut ca esti violata, ca prea radeai mai sus ca o gasca.
Cand iti trece starea de viol, treci pe la ocolul silvic sa-ti puna viza de flotant (in apa).
Zet
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 23:53
Citeaza Raspunde
pik-nik, macar tu ai fost facut dintr-o ejaculare precoce, de erai numai lichid seminal pe pereti, si uite asa ai iesit tu pik-avortonul-nik. Te-a salvat si pe tine, un gainat ce erai pe o unghie incarnata, ca pe Moise, un magar care te-a mancat ca pe un cac t. Ala te-a mancat, ala te-a facut porc de caine de te iei de parintii altora.
Zet
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:57
Citeaza Raspunde

De la: garbo054314, la data 2009-10-04 10:33:41

am o relatie cu un barbat insurat.ma iubeste si il iubesc....dar....???cum sa facem sa continuie relatia....???
Da-i inainte cu iubirea ta, nu sta sa le asculti pe carghioasele astea care n-au vazut barbat de pe vremea lu' Decebal!
Zet
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:15

De la: Melanie, la data 2009-10-04 20:07:52

domnu`, daca-si pune intrebari d-astea, o iubeste ala..asaaa cu firimitura..adica e doar in mintea ei...
Mai Mel cracanato,
De unde stii tu ca o iubeste ala cu firimitura? Ai avut tu pus cantar la pasarica ei sa vezi cate firimituri primeste?!
Zet
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 22:59

Poponauti sunt mamica si taticul tau, mai gunoi cu ochi de broscoi puturos. Treci la munca, haimana hidrocefala! (papagal ti-am zis ca esti?)

Zet

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 23:07

De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 21:25:50

zatule.....nu cumva ai o problema ca nu te "place" femeile...si de asta "e" toate courve si proaste?
Tuta, n-am facut pe niciuna cum spui tu, nu m-am legat de tine... Fabuleaza mintea ta ce viseaza pe boul Apis in pozitia misionarului...
(Poti baga acum pupat un fund mare de pik-nik, creaza tu emoticonul respectiv, poate il mai folosesc si alte Tute).

pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:48
perluta, tu esti fetita, maica ???

compatimesti pe domnu' Patrick??
blanca
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:50
da draga ..... a fost actorul meu preferat.
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:58
si l-am pierdut....
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:59
se pare ca ii mergea rau de-o vreme . se chinuia omul.
blanca
Postat pe 7 Octombrie 2009 10:04
da blanca ...ai mergea rau .pacat.
perluta
Postat pe 7 Octombrie 2009 10:13
parerea mea...cred ca unele persoane nu prea stiu ce este un forum public si ca, inevitabil, mai sunt si mici sicane pe aici....vad ca aceste persoane folosesc un limbaj trivial si total neadaptat unui loc in care ne doream sa fim doar o gasca mare de prieteni - si chiar reusisem pana la venirea lor....acesti intrusi nu vor decat sa ne destabilizeze si sa ne rupa relatiile de prietenie dintre noi, pentru ca sunt invidiosi pe "micutza" noastra gasca.....

din graba - sau, poate , din nestiinta - vor sa se faca repede remarcati prin cuvinte dure si remarci pline de termenii colorati ai cartierelor marginase...se observa, in ultimul timp, a afluenta crescuta de postanti noi, care critica tot mai des pe cei vechi, care se contreaza pe toate topicele cu ei....pacat! pacat pentru ei....daca ei inteleg ca numai prin scandal vor intra in randul nostru si vor avea viata pe aici....e nasol pentru ei.....daca vor continua asa, vor sfarsi ignorati - ca multi altii cu care am incercat sa purtam dialoguri civilizate dar ei mereu au tinut-o pe a lor...privindu-ne de sus si dandu-se mai atotcunoscatori/atotcunoscatoare in acest forum...
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:16
De la: perluta, la data 2009-10-07 09:39:46poi asat astept eu de mult de la ea .doar ea este perfectiunea intruchipata.472 te provoc draga mea la duel in legatura cu initiatorul topicului ca doar asta te deranjeaza nu?

..nu stiu ce ai inteles tu ca ma deranjeaza pe mine...si in legatura cu initiatorul topicului...ce vrei sa spui??
...nu/i vorba de vreo perfectiune intruchipata..e vorba ca ar trebui sa dam niste sfaturi decente...sa inteleg ca ce am spus eu e extrem de decent...atat de decent incat..se confunda cu altceva..
garbo055472
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:22
.

Buna ziua! Domnul avy, vin astazi spasita, deoarece ma simt oarecum raspunzatoare pentru dezastrul de ieri, cand am cam facut franjuri topicul asta si voi incerca sa-mi spun si eu parerea in legatura cu problema dv.

Spui ca iti iubesti sotia. Cum ii arati asta? Intreb ca sa intelegem unde gresesti, daca gresesti...
O problema serioasa este faptul ca te straduiesti prea mult sa-i aratati (in pat) ca o iubesti si o doresti ca un sot, nu ca un barbat... Eu iti sugerez sa faci exact invers. Arata-i cat de mult o doresti ca barbat Punct
Si apoi, nu doar acolo trebuie sa te concentrezi... Acorda-i mai multa atentie, dar nu o sufoca, mai multa incredere, chiar daca te macina indoielile, las-o sa descopere in tine nu doar sotul cu care imparte necazurile, ci si iubitul, prietenul cu care se bucura de momente de bucurie si relaxare.
Imagineaza-ti ca ai in fata ta femeia cea mai frumoasa, pe care vreti s-o cuceresti, dar care face pe inaccesibila. Incearca sa o privesti de parca abia acum ai fi cunoscut-o si vrei sa o impresionezi cu orice pret. Ce ai face in cazul asta?

Pai, fa-o!
si apoi vino sa ne spui si noua cum va merge...
Ella_34
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:41
ella, subscriu!!

pup fata intzeleapta!
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:44
buna ziua ..va si va doresc o zi frumoasa
cely
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:46
eu si sotul meu suntem casatoriti de 18 ani si avem impreuna doi copii mari.
o prietena imi spunea acum cateva zile ca ne admira mult si nu intelege cum si acum dupa atatia ani sotul meu ma pupa cand ne intalnim sau cand ne despartim,chiar daca suntem pe strada.nu este poate un gest extraordinar,dar mie imi aduce liniste si bucurie.
este nemaipomenit sa ma trezesc dimineata si sa gasesc cafeaua pe masa(nu in fiecare dimineata,uneori asta o fac si eu),sa ma astepte cu un zambet si sa ma intrebe cum am dormit.
este nemaipomenit sa adorm in brate la el(a se intelege exact ce am scris)
este nemaipomenit sa primesc un sms cand sunt la servici sau sa gasesc un mail cand ma astept mai putin
si crede-ma ca am trecut prin multe greutati,am avut si noi probleme ca toata lumea(poate unele foarte grave) dar impreuna am trecut peste ele.
sper sa avem puterea sa trecem peste de fiecare data cand se vor ivi.

sunt unele gesturi marunte,dar care pot aduce multa bucurie sufletului,mai multa chiar decat orice cadou scump.
eladaela
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:55
greaco....tot asa sunt si eu cu sotul meu....cu mica diferenta ca noi avem doar 7 ani....impliniti luni, pe 5 oct....
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:58
ela... norocoaso!

zambilutule...

tuth... multi inainte, dragilor!!!
Ella_34
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:00
multumim...
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:02
multi si fericiti ani inainte

de multe ori am crezut si eu ca nu sunt suficient iubita,ca nu sunt suficient apreciata....ca as putea avea si mai mult.

dar el reuseste de fiecare data sa ma faca sa inteleg ca am...totul

si cand mai vad si ce scriu fetele astea pe aici ma conving si mai mult ca eu sunt printre norocoase.

si daca vreodata se va intampla ceva(eu nu spun niciodata niciodata si asta am invatat-o in timp)voi incerca sa pastrez doar aceste amintiri frumoase.

"Tot ce vreau este ca la "judecata de apoi" sa pot spune : "da. Dar am avut iubirea!". Asadar mai lasa-ti-ma sa traiesc!"
eladaela
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:05
ella,multumesc.
crede-ma ca nu toate sunt roz mereu....dar invatam sa mergem mai departe(cel putin ne dam silinta)
eladaela
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:06
si sa va mai spun ceva(daca tot sunt la momentul destainuirilor)

eu sunt scorpie si sotul meu varsator
nimeni(nici macar horoscoapele)nu ne dadea nici o sansa,suntem zodii total incompatibile
dar eu zic ca daca nu ne-am omorat pana acum,mai merg inca freo 20 de ani
eladaela
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:09
ella, pisicutzul ala frumos se uita dupa printesa mea???

elada, in viata nu sunt toate chiar roz, dar depinde si de noi cum privim lucrurile!
io incerc sa iau doar ce-mi place, si restul ma fac ca nu exista!
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:10
Zambilut, pisoiul meu e mic si timid, nu stie inca sa seducaprintese ca a ta...
Dar lasa, creste el...

ela, pe aia cu horoscoapele nici eu nu vreau s-o cred... si in general imi iese, dar mai fac uneori prostia sa plec ureche la una de-si zice Urania. Nu stiu cum face tanti asta, dar le nimereste de fiecare data... Si numai de rau le zice, auzi...
Sa n-o ascultati!
Ella_34
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:14
io zic sa nici nu incerce!!
au mai incercat si altii, dupa cum observi, si si-au furat-o
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:16
ellutza.....mie nu mi-a nimerit-o niciodata ingamfata aia...
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 13:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
1-sarbatori fericite,2-ce mai faceti?????? 2 De la: elisabeta_boia 27 Decembrie 2011 09:43
Domnia si prostia- cele doua defecte cel mai scump platite 8 De la: garbo265966 6 Iulie 2012 13:35
cum e mai bine? sa tradezi si sa obtii totul sau sa fii cinstit si sa pierzi totul ??? 98 De la: garbo050283 15 Septembrie 2009 16:29
IMPLANT SAU PROTEZA DENTARA? 59 De la: caleidoscop 20 August 2018 17:31
Barbatia -nu are legatura deloc cu muschii 53 De la: garbo265966 8 Iulie 2012 19:33
Setari Cookie-uri