stie cineva daca merge bine o relatie intre femeia gemeni si barbatul varsator? un varsator..........foarte incapatanat | ||
roxxanna0606 Postat pe 7 Octombrie 2009 10:05 |
||
---|---|---|
imi pare rau pentru vestile proaste, da' asa zic zodiile: Barbatul Varsator o va domina pe femeia Gemeni, cu care se potriveste foarte bine �n ceea ce priveste preferintele sexuale. �n dormitor, barbatul Varsator si femeia Gemeni o vor tine tot �ntr-o petrecere, din care va lipsi pasiunea, dar nu vor exista nici tensiuni. Femeia Gemeni, frivola si inconsecventa, gaseste �n barbatul Varsator un factor stabilizator. Daca activitatile din afara casei, care �l acapareaza pe barbatul Varsator, se vor dovedi interesante si pentru femeia Gemeni, atunci le va merge de minune �mpreuna. �ntre barbatul Varsator si femeia Gemeni va fi o relatie interesanta, iar un mariaj se va dovedi de-a dreptul fascinant. eAstrolog |
||
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 10:07 |
||
dar invers? ea varsator si el gemeni? |
||
|
||
geutza Postat pe 26 Octombrie 2009 23:00 |
||
Sensibil, barbatul Gemeni �ntelege si apreciaza fanteziile femeii Varsator. Cu timpul, pot deveni parteneri �ndrazneti si inventivi. Garantia armoniei �n cuplu o reprezinta comportamentul imprevizibil al ambilor �n aceasta relatie. Relatia erotica �ntre barbatul Gemeni si femeia Varsator nu merge mereu ca unsa, dar poate fi fermecatoare si plina de satisfactii. Dupa ce se despart, ram�n prieteni. O eventuala casnicie �ntre barbatul Gemeni si femeia Varsator va fi confortabila si placuta, marcata mai degraba de o puternica afectiune dec�t de pasiune mistuitoare. |
||
pik_nik Postat pe 26 Octombrie 2009 23:14 |
||
mai pik...tu incurajezi fetele astea sa-si aleaga berbatu' in functie de zodie ? bre, ma leshi ? ... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Octombrie 2009 23:34 |
||
Yres Postat pe 26 Octombrie 2009 23:36 |
||
aha, m-am prins...daca zodia zice ca nu-i bun, zici vira si next | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Octombrie 2009 23:38 |
||
De la: wife, la data 2009-10-26 23:34:28mai pik...tu incurajezi fetele astea sa-si aleaga berbatu' in functie de zodie ? wifw, poate am contract cu eastrolog |
||
pik_nik Postat pe 26 Octombrie 2009 23:38 |
||
aham...si mos craciun ezicsta | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Octombrie 2009 23:40 |
||
nu stiu daca-i si craciun, da' moshului inca i se aud troznetele imbinarilor pe aici | ||
pik_nik Postat pe 26 Octombrie 2009 23:43 |
||
bre pik...asta cu zodiacu' e ca scamatoria magicianului...poa' sa scoata un iepure alb din joben, sau poa' sa scoata un porumbel in final e the same shit |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Octombrie 2009 23:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
compatibilitate capricorn-varsator? | 6 | De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:07 |
femeia balanta...barbatul taur | 5 | De la: pik_nik 14 Noiembrie 2009 14:06 |
eu leu ea varsator | 15 | De la: Thor 27 Iulie 2009 23:21 |
|
||
Racii despre fecioare | 62 | De la: nazirra 16 August 2010 22:34 |
Varsator-Taur | 22 | De la: garbo_12723 27 Iulie 2013 10:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară