cum o satisfaci daca ai penisul mic?

stai mai nelly, ca sun vrea doua cafele!
pik_nik
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:52

ati ajuns la 28 ??? si nici n-a durut prea tare...
garbo_C
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:54
stau
nelly05
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:56
multumesc de comentarii cu drag...alexa.....stii...am o intrebare......brusc am observat ca, vorbind cu pik, nu mai faceai greseloi de ortografie si de exprimare...io cred ca asta e tratamentul pentru tine....gaseste-ti mama un barbat si lasa-ne pe noi in pace.....nu ne mai chinui cu subiecte tampite...

a...nu te mai chinui sa ma categorisesti cu cine stie ce epitete...nu vezi ca nimeni nu-ti tine partea?????...dar de fraiera ce esti, nu te gandesti decat la tampenii....pe cand un topic inteligent, cu discutii desre arta, de exemplu, sau despre reginele egiptului....sau despre caini.....sau asta la tine nu e cultura generala???
tutankhamon
De la: pik_nik, la data 2009-10-13 10:52:51stai mai nelly, ca sun vrea doua cafele!

Mai rautate am zis ca ma uit la poze .Dar daca tot ma provoci desi am zis ca sunt cuminte vino mama cu cafelele alea o data .
sunset474
voi ce credeti, bunii mei prieteni??? sa mai comentez pe aici sau nu??? adica vi se par comenturile mele aiurea?? e cazul ca eu sa dispar de aici????nu de alta...dar sa stiu si eu ce parere aveti despre mine.....si fara barfe prin spate, va rog, da??? prefer sa mi se spuna adevarul in fata....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:58
tuth, eu ma distrez, si niciodata nu pun nimic la suflet din lumea asta. cand nu-mi mai place, dau un clic si lumea asta dispare.
in concluzie...cum crezi tu de cuviintza
pik_nik
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:02
De la: tutankhamon, la data 2009-10-13 10:58:09voi ce credeti, bunii mei prieteni??? sa mai comentez pe aici sau nu??? adica vi se par comenturile mele aiurea?? e cazul ca eu sa dispar de aici????nu de alta...dar sa stiu si eu ce parere aveti despre mine.....si fara barfe prin spate, va rog, da??? prefer sa mi se spuna adevarul in fata....

eu sun de acoord cu pik!
alexal
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:05
De la: tutankhamon, la data 2009-10-13 10:58:09voi ce credeti, bunii mei prieteni??? sa mai comentez pe aici sau nu??? adica vi se par comenturile mele aiurea?? e cazul ca eu sa dispar de aici????nu de alta...dar sa stiu si eu ce parere aveti despre mine.....si fara barfe prin spate, va rog, da??? prefer sa mi se spuna adevarul in fata....
nu tutannnnnnn...stai aici de ce sa pleci sa ii faci pe plac ...inteligentei in subcultura na ca am spus-o stai aici tutan draga ca toti am facut comentarii pe topicul asta, dar in final eu cred ca demult te are ea la ....inima...si acu crede ca ...a castigat lupta...dar nu si razboiul
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:05
Unde sa pleci draga,ce nu e loc pentru toti aici?
A vrut pareri acumsa le suporte.
sunset474
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:08
pierd doar cei care asteapta sa castige ceva de aici
pierd vremea de pomana. restul, cei care intra pentru discutii, distractie, comunicare pur si simplu, sunt singurii castigatori
pik_nik
dc sa dispari dintr-o lume unde te simti bine cateva ore pe zi?
doar pt ca unii nu accepta unele comentarii? atunci sa nu le citeasca
si hai in puii mei sa iesim odata de pe topicul asta ca de azidimineata tot va zic
nelly05
pai atunci in pana mea.....haideti toti sa-i spunem cat e de inculta si cat de mult ii "ducem dorul cand o pleca"...ca vad ca ma razboiesc singura pentru voi toti si tot eu sunt pusa la zid...si voi nu ziceti absolut nimica....e corect oare????...si va mai dati mari prieteni ai mei...ce dreaq....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:09
eu nu pot sa tac cand vad asemenea specimene care se dau mari....si, cu atat mai mult, nu ma dau eu mare in fata altora....dar deja aceasta persoana este o probolema pe aceste topicuri aiurea deschise.....si vad ca toti va complaceti sa nu ii spuneti nimica in fata, dar intre voi chicotiti si o inghiontiti....mai frate....am inteles ...va lipsea curajul...ok...am pus eu piciorul in prag.....

dar frumos ar fi ca sa veniti langa mine sa ma ajutati....dar vad ca nici unul nu a comentat postarile ei in care se leaga de mine.....deci...cu alte cuvinte....daca m-am infipt in ea, sa ma descurc dreaq singura nu???...copii...noutate...ma descurc singura si o fac de isi ploua in pumni singura si-si bleastama zilele singura....dar va garantez ca nici unul dintre voi nu va mai fi nici urma de prietenul meu....suportati asta???

tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:14
nelly, de azi dimineata ne tot cheama in puii ei!
pik_nik
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:16
tutan nu fi rea cu noi, las-o dreaq de naraoada ..cu drag allexa....nu merita sa te enervezi, ca daca stau bine sa ma gandesc , ea poate tocmai asta cauta sa ne enerveze, calme-toi,e un merde, nimic mai mult, ai tot sprijinul meu
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:18
grija mare pik ca eu cred ca azi o iei.Ea e nervoasa si tu ....iti arde de glume
sunset474
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:18
pentru ca mi-am dorit foarte mult sa am prieteni adevarati pe langa mine, care sa fie alaturi de mine, exact cum si eu mai sar in apararea unuia sau altuia....si sunt multi pe aici care pot confirma asta.....dar nu m-am asteptat ca nici unul.....dar NICIUNUL.....sa nu comenteze absolut NIMIC din aberatiile postate de asa zisa doamna psiholog pe acest topic...

da..am aflat...e psiholog de meserie....si ceea ce face face pentru a ne vedea reactiile....e un joc...suntem un obiect de studiu....dar nu mi se pare corect sa fiu obiect de studiu si eu sa fiu jignita pe nedrept.....pentru ca eu nu am deranjat pe nimeni pe aici cu comentarii fara motiv....nu sunt atat de nebuna si de naiva....dar se pare ca doamna psiholog are o problema de comunicare....

si are o problema serioasa de comunicare atata timp cat ea se considera cea mai desteapta dintre noi toti si toti suntem sub nivelul ei de cultura...asta e clar problema de psihiatrie....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:19
sun, as vrea io!
pik_nik
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:20
De la: tutankhamon, la data 2009-10-13 11:19:22pentru ca mi-am dorit foarte mult sa am prieteni adevarati pe langa mine, care sa fie alaturi de mine, exact cum si eu mai sar in apararea unuia sau altuia....si sunt multi pe aici care pot confirma asta.....dar nu m-am asteptat ca nici unul.....dar NICIUNUL.....sa nu comenteze absolut NIMIC din aberatiile postate de asa zisa doamna psiholog pe acest topic...

da..am aflat...e psiholog de meserie....si ceea ce face face pentru a ne vedea reactiile....e un joc...suntem un obiect de studiu....dar nu mi se pare corect sa fiu obiect de studiu si eu sa fiu jignita pe nedrept.....pentru ca eu nu am deranjat pe nimeni pe aici cu comentarii fara motiv....nu sunt atat de nebuna si de naiva....dar se pare ca doamna psiholog are o problema de comunicare....

si are o problema serioasa de comunicare atata timp cat ea se considera cea mai desteapta dintre noi toti si toti suntem sub nivelul ei de cultura...asta e clar problema de psihiatrie....

probanil ca nu are experienta si incearca sa mai invete cate ceva pe aici,daca tot ai aflat cu ce se ocupa de ce te mai consumi ,noi trebuie sa o enervam pe ea nu?
sunset474
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:23
yanya...nu ma intereseaza aceasta tipa care se da mare si care zice ca e mai desteapta decat noi....eu stiu ce stiu despre mine, stiu cat am citit si cat am studiat ca sa fiu ccea ce sunt si sa inteleg omul...si nu numai... si stiu cum ma vad cei cu care interactionez zi de zi la munca si in societate....nu ma iau dupa parerea unei persoane cu personalitati multiple de pe net....

ma iau dupa voi....care radeti la comenturile mele, chiar ma luati uneori peste picior, cum face domnul pik iarasi.....dar cand e sa luptati cu mine, va dati trei pasi inapoi.....de ce, yanya??? de ce???
tutankhamon
[

partenerul trebuie sa stea cu capul si umerii sprijiniti

pe perna confortabil si cu fundul in sus,iar spatele trebuie

sa fie arcuit,toate acestea in timp ce tu o penetrezi.

-pozitia sarpeui.pt aceasta pozitie ,partenera trebuie sa

stea pe burta ,cu picioarele apropiate.pt mai mult confort,

pune-i o perna sub coapse.sprijina-te in maini si in genunchi

deasupra ei,avand grija sa nu-ti lasi intreaga greutate

pe ea,dupa care trecla treaba.

-urechile iepurelui-aseaza-ti partenera pe spate si indoaie-i

picioarele pana ii ajung la urechi.cand ovei penetra ,ii vei

simti intreg vaginul.

-in forma de V-in timp ce partenera sta pe spate,misca-te

intre picioarele ei in genunchi,dupa care ridica-i-le

pe umerii tai.unul de-o parte sicelalat de cealata parte.

ve ve-ti simti si voi si ea fenomenal.puteti sa-istimulati

in timpul acesta si clitorixul.,pana la orgasm.
a vrut raspunsuri si poziti , la ce dreaq mai cauta ...raspunsuri la noi,fatoooooooooo cumparati un vibrator ca ala nu-ti cere pozitii ...si cred ca ...esti dusa cu pluta ..ce sa mai... cu drag allexa
yanyacharberet
yanya, si de ce ai invatat pe dinafara asta?
pik_nik
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:25
mai tuta draga, nu v-am explicat eu aseara ca l-ati lungit destul??

sa-ti zic ceva?? uite, nici mie nu-mi place un anumit topic de pe forum (nu asta), si am hotarat sa nu mai postez acolo, si am sa ma tin de cuvant, n-o sa-mi simta nimeni lipsa, nici nu ma intereseaza asta!
nu inteleg de ce trebuie sa te certi cu ea??
e ori bolnava, ori face misto de noi! si noi facem la fel!

haideti pe alt topic si terminam povestea!
29 ajunge
zambila
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:25
ma tem ca doamna psiholog nu si-a gasit vocatia.
metodele folosite nu sunt dintre cele mai bune.
in psihologie comunicarea face totul...sau altfel spus tonul face muzica.
daca a vrut studii de caz,nu a gasit cea mai buna metoda.
(apropo,sunt licentiata in psihologie,cu drag alexa)
eladaela
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:26
De la: tutankhamon, la data 2009-10-13 11:23:29yanya...nu ma intereseaza aceasta tipa care se da mare si care zice ca e mai desteapta decat noi....eu stiu ce stiu despre mine, stiu cat am citit si cat am studiat ca sa fiu ccea ce sunt si sa inteleg omul...si nu numai... si stiu cum ma vad cei cu care interactionez zi de zi la munca si in societate....nu ma iau dupa parerea unei persoane cu personalitati multiple de pe net....

ma iau dupa voi....care radeti la comenturile mele, chiar ma luati uneori peste picior, cum face domnul pik iarasi.....dar cand e sa luptati cu mine, va dati trei pasi inapoi.....de ce, yanya??? de ce???
tutanic eu nu m-am dat inapoi ca doar ai vazut ca si eu iam raspuns, de ce te iei numai de mine sau mai bine hai sa nu-i facem jocul tutan nu mai fi nervoasa,
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:26
tuth, incercam sa te destind, te-ai incrancenat exact pe ce nu trebuie, de parca-i faci jocul lui alexandra...
pik_nik
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:27
De la: pik_nik, la data 2009-10-13 11:25:31yanya, si de ce ai invatat pe dinafara asta?
nu am invatato pik am citat-o, si asa ca sa nu te mai framanti sa stii ca nici nu am de gand sa pun in aplicare pozitile unei minti bolnave si obsedate de sex
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:27
sun..ok..sunt de acord cu tine...vrea sa invete....dar esti de acord cu mine ca nu se poate invata asa????...si ma rog ce sa invete dintr-un subiect ca cel deschis acum??? cum se poate face sex cand ai penisul mic????la ce ii foloseste in meseria ei????la ce ii foloseste sa stie ca femeia trebuie sa stea cu picioarele in v si barbatul in y????....asta tine de o imaginatie bolnava si de o minte la fel de bolnava...la fel ca si diversele scenarii impuse pe acest forum pe te miri unde....ba ca are rpobleme cu baiatul care e alcoolist, ba ca nu vrea sa o mai bata maica-sa la cap la 18 ani...etc...nu era frumos sa deschida un topic cu...sa zicem....mai dragilor, am o situatie ipotetica...bla, bla, bla...voi ce oparere aveti???...si sa poarte un dialog sin cer si deschis cu noi....si iti spun sigur, cu mana pe inima ca o ajutam cu drag.....dar cand vezi ca pune un topic si dispare in ceata pentru a reaparea si a-si arunca invectivele neputintei pe altii...scuza-ma....dar e prea greu poentru mine de inghitit...
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:28
nu copiez si nu ma incrancenez.....si nu sunt nervoasa...nu am pe cine....nu merita aceasta alexandra care ma urmareste din umbra pentru studiul ei de caz....mi se rupe sincer.....

de voi ma intreb ....de UNII DINTRE VOI.....ma intreb daca imi sunteti cu adevarat prieteni...si aici am vazut multe....pe acest topic....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
uscaciune :( 5 De la: sara_blueish 4 Aprilie 2012 15:29
Problema Penetrare 9 De la: Andrei82 14 Iunie 2016 22:37
Femeia insarcinata si ginecologia 24 De la: anakin 23 Noiembrie 2010 00:14
Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........??? 1104 De la: eu_geminy 15 Noiembrie 2011 23:57
ce pot face cu un sot "bolnav" de inernet? 62 De la: miky65 27 August 2020 14:31
Setari Cookie-uri