cum o satisfaci daca ai penisul mic?

mamiii tu ce o iei atata in serios?? imm?? lumea era la somn la ora aia...si nici n=-a cetit !ce-i tot dam importanta atata! eu nu;nteleg!
hai k ma duc dupa imodium, te [pupiic
fleur_de_lis
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:01
De la: pik_nik, la data 2009-10-13 11:52:16eu ma pun sa dorm
sa ai cel mai urat cosmar pik......cosmarul as fie ca.....allexa trage te poutza ta si sa lungit prin toata europa mda uite ca am spus-o si pe asta
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:12
De la: sunset474, la data 2009-10-13 11:59:13
De la: tutankhamon, la data 2009-10-13 11:57:37pacat zambilutzzo.....pentru ca eu mi-am facut un obicei sa citesc absolut tot ce s-a postat de la ultima mea intrare si iesire si, unde vad ca cineva s-a luat de vreun prieten de-al meu.....o incurca...

dar unde sunt acum prietenii tai ?

bravo....sun......exact...unde sunt cei pe care i-am considerat prietenii mei???bine, cu mici exceptii....pentru ca acuma nu e nici ora inaintata ca sa zici ca sunt la somn..... iar daca te dai prieten cu cineva, io stiu ca esti de partea lui, indiferent ce s-ar intampla.....oricum, sunt cateva persoane care vor avea un maaaaare ignore din partea mea.....vor primi exact ce isi doresc, pentru ca se pare ca ii deranjeaza faptul ca ii consider prietenii mei.....banuiam niste lucruri dar am vrut sa fiu sigura, mai ales din partea unor persoane care o cunosc foarte bine pe alexa, cu care chiar s-au intretinut in particular....he he...cine stie cat m-or fi barfit pe la spate.....vai si amar....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:13
De la: allexanndrra, la data 2009-10-11 11:07:20consideri ca ai penisul mic si te temi ca vei da gres in pat?

poti avea partide de sex,de neuitat,chiar daca ai penisul

mic.trebuie sa infierbanti femeia atat de tare,incat sa

cerseasca de la tine sex.

-stimuleaza-i clitorixul.este esential sa-ioferio stimulare

ca la carte.fie ca-i faci sex oral.fie ca-i stimulezi

clitorixul cu degetele,fa-o sa ajunga aproape la orgasm.

-doggie.daca e realizata din unghi corect,pozitia doggie

poate face chiar si cele ma mici penisuri sa se simta mari.

partenerul trebuie sa stea cu capul si umerii sprijiniti

pe perna confortabil si cu fundul in sus,iar spatele trebuie

sa fie arcuit,toate acestea in timp ce tu o penetrezi.

-pozitia sarpeui.pt aceasta pozitie ,partenera trebuie sa

stea pe burta ,cu picioarele apropiate.pt mai mult confort,

pune-i o perna sub coapse.sprijina-te in maini si in genunchi

deasupra ei,avand grija sa nu-ti lasi intreaga greutate

pe ea,dupa care trecla treaba.

-urechile iepurelui-aseaza-ti partenera pe spate si indoaie-i

picioarele pana ii ajung la urechi.cand ovei penetra ,ii vei

simti intreg vaginul.

-in forma de V-in timp ce partenera sta pe spate,misca-te

intre picioarele ei in genunchi,dupa care ridica-i-le

pe umerii tai.unul de-o parte sicelalat de cealata parte.

ve ve-ti simti si voi si ea fenomenal.puteti sa-istimulati

in timpul acesta si clitorixul.,pana la orgasm.

(GINGER DEVIL)

allexanndrra
cred ca atunci , sigur o satisfaci cu penisul altuia, nu : sau o avea limba mai lunga decit penisu
YUFORMY
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:14
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-13 12:12:14
sa ai cel mai urat cosmar pik......cosmarul as fie ca.....allexa trage te poutza ta si sa lungit prin toata europa mda uite ca am spus-o si pe asta

sunset474
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:14
stiu fleur...nu am luat-o pe ea in serios......am vrut sa vad cine imi este prieten cu adevarat.....si m-am convins...pup fata si sa te faci bine...
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:15
yanya...io nu doresc raul nici dusmanului meu......atata doar ca Dumnezeu e sus si El le vede si le judeca pe toate....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:16
De la: tutankhamon, la data 2009-10-13 12:16:36yanya...io nu doresc raul nici dusmanului meu......atata doar ca Dumnezeu e sus si El le vede si le judeca pe toate....
crezi ca eu vreau raul cuiva tutan.....eu iam spus ce cosmar sa aiba....
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:17
hai sa-l lasam sa doarma ca nu-i tihneste somnul fetelor.
sunset474
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:18
De la: sunset474, la data 2009-10-13 12:14:07
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-13 12:12:14

cel mai rau cosmar al lui e ala , de-a nu o mai avea de loc de rusine s-a retras in piele ei. soricu-i gros,
YUFORMY
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:21
tut draga.....imi cer scuze ca nu am intervenit cu comentarii sa te sustin la ce a spus "chestia "aia care a deschis acest topic dar ,eu zic sa o tratezi exact ca pe o "chestie "de care nu mai ai nevoie. stii,EU CRED CA EA ARE PARTE DE UN PENIS MIC ACASA. DAR MAI BINE AR LUA EA ACEL PENIS MICUT IN GURITZA SI SA TRAGA DE EL PANA CAND SE LUNGESTE CAT VREA EA .IAR VOI, DACA VRETI SA-L MAI LUNGITI DIN COMENTARII FOARTE BINE DAR, NU PUNETI SUFLET LA JIGNIRILE EI.
perluta
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:23
De la: perluta, la data 2009-10-13 12:23:04tut draga.....imi cer scuze ca nu am intervenit cu comentarii sa te sustin la ce a spus "chestia "aia care a deschis acest topic dar ,eu zic sa o tratezi exact ca pe o "chestie "de care nu mai ai nevoie. stii,EU CRED CA EA ARE PARTE DE UN PENIS MIC ACASA. DAR MAI BINE AR LUA EA ACEL PENIS MICUT IN GURITZA SI SA TRAGA DE EL PANA CAND SE LUNGESTE CAT VREA EA .IAR VOI, DACA VRETI SA-L MAI LUNGITI DIN COMENTARII FOARTE BINE DAR, NU PUNETI SUFLET LA JIGNIRILE EI.
ioi ce cre-me-na-la esti tu draga fata auzi la ea sa ieie allexa poutza aia mica la guritza ioi doamne tu fatuca
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:27
De la: perluta, la data 2009-10-13 12:23:04tut draga.....imi cer scuze ca nu am intervenit cu comentarii sa te sustin la ce a spus "chestia "aia care a deschis acest topic dar ,eu zic sa o tratezi exact ca pe o "chestie "de care nu mai ai nevoie. stii,EU CRED CA EA ARE PARTE DE UN PENIS MIC ACASA. DAR MAI BINE AR LUA EA ACEL PENIS MICUT IN GURITZA SI SA TRAGA DE EL PANA CAND SE LUNGESTE CAT VREA EA .IAR VOI, DACA VRETI SA-L MAI LUNGITI DIN COMENTARII FOARTE BINE DAR, NU PUNETI SUFLET LA JIGNIRILE EI.
ce perla, perluta chiar o perluta i-a iesit din gurita probabil asa le lungesti tu , cu gurita nu? eu il prefer lung de-a gata iubi, asa ca i-al de trage tu pe ala micu
YUFORMY
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:29
sunteti criminale si bestiale fetele....

si da...ar fi o imagine de vis cu doamna psiholog...cu ochelarii pe nas si flencanind la o poutza din aia mica....iooooi....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:30
YU...spre ca nu te-ai referit la perlutza cand ai spus s-o lungeasca cu guritza....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:32
ete ca sa vezi, psihologul...pouli
nelly05
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:32
De la: YUFORMY, la data 2009-10-13 12:29:44
ce perla, perluta chiar o perluta i-a iesit din gurita probabil asa le lungesti tu , cu gurita nu? eu il prefer lung de-a gata iubi, asa ca i-al de trage tu pe ala micu
bey ....poula mea de vitica ce esti...asta e allexandra.....si nu sa mai putut sa se abtina....cand ia spus ..perluta...sa o ia la gurita....iao fa cadano...dreaq de fomista dupa poula...ai multe clone...
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:33
nelly..... fata....m-am inecat cu mancarea...da ai fost...bes-ti-a-la....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:34
yanyo.......sa nu cumva sa fie altcineva...ia-o si tu mai usurel pana nu esti sigura.....ca uite...ne repezim in poula asta lunga si gresim...
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:35
De la: tutankhamon, la data 2009-10-13 12:35:24yanyo.......sa nu cumva sa fie altcineva...ia-o si tu mai usurel pana nu esti sigura.....ca uite...ne repezim in poula asta lunga si gresim...
dupa cum sa exprimat si ce ia spus la ...perluta...fi sigura ca e toanta aia
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:36
eu am citit doar ultima fraza,dar e super,psiholog cu p mica?
elodia
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:37
pai ce tuty nu-i asa?
nelly05
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:38
iooiiii yuf...ce-mi place ciocutzul ala al tau de bufnitza sau de alexxa ce-i fi tu draga...yuf-yuf-yuf
perluta
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:39
nemiloase mai sunteti,frate! mie imi lasa gura apa si sunt ingropata in niste teancuri de dosare...
elodia
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:40
tine allexa...vine vine ..masina cu poulime.....
yanyacharberet
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:41
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-13 12:33:21
De la: YUFORMY, la data 2009-10-13 12:29:44
bey ....poula mea de vitica ce esti...asta e allexandra.....si nu sa mai putut sa se abtina....cand ia spus ..perluta...sa o ia la gurita....iao fa cadano...dreaq de fomista dupa poula...ai multe clone...
nu du c lipsa, da frumos vocabular de la facultate?cred, pacat ca nu am facut si eu na
YUFORMY
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:41
Bravo fetelor acum mai merge.
sunset474
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:42
De la: kinga444, la data 2009-10-13 12:40:13nemiloase mai sunteti,frate! mie imi lasa gura apa si sunt ingropata in niste teancuri de dosare...
dosarele lui...allexa
yanyacharberet
daca e tot alexa...din alt cont......cucoanaaaa....arata-te in fata cu identitatea ta daca te tine...n-o mai da pe dupa leustean....

daca nu e alexa....yuf.....ai grija mami la exprimare ca jignesti fara sa vrei...
tutankhamon
De la: perluta, la data 2009-10-13 12:39:27iooiiii yuf...ce-mi place ciocutzul ala al tau de bufnitza sau de alexxa ce-i fi tu draga...yuf-yuf-yuf
,, pacat, nu sunt alexxa, si de-ti place ciocul ok, ti-l dau si pe asta..
YUFORMY
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viata sexuala..!! 11 De la: florin_c76 30 August 2009 10:42
eu ce sa inteleg ? 17 De la: fleurdelis 7 Mai 2010 18:52
Sexul cu un prost... 94 De la: PerfectStranger 8 Decembrie 2013 02:10
:| 11 De la: cricat 24 Februarie 2011 09:47
sex fara prejudecati 243 De la: CristianBaciu 26 Iunie 2018 12:07
Setari Cookie-uri