bai fetele mie mi-e clar.....baiatu...pentru ca o are mica si nu o satisfacut-o pe alexandra....cu dragoste....aia l-o parasit si atunci omu se consuleaza cu ce poate...adica mere si o bucatica de silicon...colea....asea...mai de criza.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 22:42 |
||
---|---|---|
..cica erau trei fratani si la moartea parintalor mostenira o vaca...o taiara si incepura sa o imparta: fratele cel mare lua carcasa...fratele cel mijlociu lua organele si fratele cel mic ramasa cu pasarica vacii... ...asa ca, cu ce vroiati sa ramana ghetul om.... ..dupa buget....si-a luat o pasarica de toti banii pe care ii avea... ...asta e un apropont sa renuntam si noi la berbati si sa ne luam vibrator? |
||
daria_ Postat pe 12 Octombrie 2009 23:13 |
||
mai...faza nasoala e ca vibratorul nu oboseste si nu se culca pe partea ailalta...si hestia e si mai nasoala e ca nu are un portmoneu cu bani din care sa poti suti ceva.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 01:01 |
||
eu ma apuc de jucarii sexuale ca toata lumea azi sta la parfumuri si n/am cu cine vorbi | ||
elodia Postat pe 13 Martie 2010 14:10 |
||
De 3 ani folosesc niste masturbatoare de la Spankadoo. Sunt o inovatie in ceea ce priveste tehnica masturbarii si poti sa obtii aceeasi placere ca si cu o femeie normala. M-am bucurat extrem de mult pentru ca am gasit aceasta alternativa deoarece eu sunt un baiat timid si nu reusesc sa-mi fac asa usor o prietena. Dar acum sunt salvat. Daca mai sunt persoan epe forum interesate sa vada despre ce e vorba pot accesa spankadoo.ro Numai bine! |
||
garbo_14256 Postat pe 11 Iunie 2013 10:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna | 2 | De la: Sal_a_toi 27 Noiembrie 2011 18:37 |
ce isi doresc femeile de la un barbat? | 55 | De la: garbo_2177 21 Mai 2014 15:10 |
Idee criminala | 164 | De la: garbo061190 4 Noiembrie 2009 16:28 |
|
||
viol | 43 | De la: reyya 7 Decembrie 2011 22:10 |
sa iubesti e poate tot cei mai frumos pe acest pamint..dar poti si suferi mult...doare doare si iarasi doare................ranile nu se pot vindeca usor.... | 39 | De la: garbro3 7 Mai 2012 21:05 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice