bai fetele mie mi-e clar.....baiatu...pentru ca o are mica si nu o satisfacut-o pe alexandra....cu dragoste....aia l-o parasit si atunci omu se consuleaza cu ce poate...adica mere si o bucatica de silicon...colea....asea...mai de criza.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 22:42 |
||
---|---|---|
..cica erau trei fratani si la moartea parintalor mostenira o vaca...o taiara si incepura sa o imparta: fratele cel mare lua carcasa...fratele cel mijlociu lua organele si fratele cel mic ramasa cu pasarica vacii... ...asa ca, cu ce vroiati sa ramana ghetul om.... ..dupa buget....si-a luat o pasarica de toti banii pe care ii avea... ...asta e un apropont sa renuntam si noi la berbati si sa ne luam vibrator? |
||
daria_ Postat pe 12 Octombrie 2009 23:13 |
||
mai...faza nasoala e ca vibratorul nu oboseste si nu se culca pe partea ailalta...si hestia e si mai nasoala e ca nu are un portmoneu cu bani din care sa poti suti ceva.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 01:01 |
||
eu ma apuc de jucarii sexuale ca toata lumea azi sta la parfumuri si n/am cu cine vorbi ![]() |
||
elodia Postat pe 13 Martie 2010 14:10 |
||
De 3 ani folosesc niste masturbatoare de la Spankadoo. Sunt o inovatie in ceea ce priveste tehnica masturbarii si poti sa obtii aceeasi placere ca si cu o femeie normala. M-am bucurat extrem de mult pentru ca am gasit aceasta alternativa deoarece eu sunt un baiat timid si nu reusesc sa-mi fac asa usor o prietena. Dar acum sunt salvat. Daca mai sunt persoan epe forum interesate sa vada despre ce e vorba pot accesa spankadoo.ro Numai bine! |
||
garbo_14256 Postat pe 11 Iunie 2013 10:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Daca nu stiati ca barbatii nu isi cumpara haine de la second hand | 97 | De la: dor72_ 26 August 2011 23:47 |
nu inteleg motivul | 20 | De la: jeanette40 6 August 2010 10:25 |
jucarii sexuale | 36 | De la: garbo_409166 30 Iunie 2020 08:48 |
|
||
BARBATII...II IUBIM,II URAM SI NU NE SUNT INDIFERENTI | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52 |
cum se cuceresc barbatii? | 893 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9