A trecut un an...si m-am indragostit

Ai dreptate, cam asa ma simt...e greu sa spui "auguri", nu stiu daca as mai avea puterea sa mai trec prin astfel de momente...e al dracului de greu si de dureros
garbo044547
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:32
Buna
Poate ca asa merit si ai si tu dreptate. Insa cum spuneam in momentul in care el mi-a spus ca e indragostit eu eram implicata intr=o relatie de 2 ani, cu planuri de viitor. Pentru mine a fost un soc marturisirea lui. din cauza asta l=am evitat atuinci cand el a vrut. Ca pe parcurs intr-adevar am inceput sa tin la el, iar e adevarat...si la un moment dat si el m-a reprosat acelasi lucru ca si tine. Poate ca acum as vrea sa dau timpul inapoi si sa il aleg pe el, insa nu se mai poate..avand in vedere ca ai o varsta, bine nu esti cu foarte mult mai mare decat mine, si esti barbat, u cum ai proceda daca ai fii constient ca cineva este intr-adevar indragostita de tine si ca ar fii capabila sa faca totul pentru a fi cu tine? Sau consideri ca ar fii mai bine sa il las, sau sa las timpu sa le rezolve?
Crezi ca ar trebui sa nu il mai caut o perioada si sa vad rezultatul?
Merci
garbo044547
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:38
Ma amuza comentariile tale. Da, el era al treilea, el stia de relatia mea, ca doar nu traim pe sub pamant. Incepusem sa simt ceva mai mult decta colegialitate pentru el, inainte sa se termine relatia mea, insa nu puteam concepe ca as putea iubi pe altcineva in acele momente. Nu puteam sa aleg intre ei doi, poate ce gaseam la unul nu avea celalalt, poate ca ce nu am gasit la fostul meu iubit am gasit la el. Abia dupa ce am pus punct relatiei mele, si m-am intalnit cu el, am realizat ca de fapt incepusem sa ma indragostesc de el, cu toate ca imi era greu sa accept lucrul asta.
Mi-a reprosat multe, si nu stiu daca avea vreun drept pe atunci. Reprosuri insa exista acum din partea mea, pentru ca il vad ca este foarte capos si parca isi impune sa fie un alt om. Il cunosc destul de bine si stiu ca nu este asa, iar asta ma omoara. Stii cum se spune ca si-o mai face omul si cu mana lui. Nu vreau sa fiu nici prea insitenta, insa nici sa nu il caut nu pot. E greu...
garbo044547
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:48
De la: garbo044547, la data 2009-10-13 22:32:37Ai dreptate, cam asa ma simt...e greu sa spui "auguri", nu stiu daca as mai avea puterea sa mai trec prin astfel de momente...e al dracului de greu si de dureros
Sincer eu nu am inteles prea bine.Atunci cand ai avut o relatie cu alt baiat te-ai culcat cu el,apoi v-ati despartit? Poate baiatul nu vrea sa se implice pt ca ii frica ca o sa ii faci la fel atunci cand vei intalni alt baiat.Pt ca baietii despica firul in patru inainte de a se implica in ceva serios.Pt o aventura se implica imediat,dar pt ceva serios mai greu....pupici
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 21:51
pik_nik
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:00
HA!HA!HA!....
LILO
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:02
adica...] ?
pik_nik
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:04
De la: pik_nik, la data 2009-10-17 22:04:15adica...] ?

DA! CATEGORIC!
LILO
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:14
Buna
Nu ai inteles bine, eu eram intr-o relatie de mult timp, iar el sti foarte bine asta, tocmai din cauza asta am ramas socata cand mi-a spus ca s-a indragostit de mine. Deci cu atat mai mult nu n-am culcat cu el. Relatia propriu zisa cu el am incaput-o dupa ce eu n-am despartit de prietenul meu. Iar in momentul acela intr-adevar el mi-a spus ca si-a impus sa ma uite, sa uite tot ceea ce simtea pentru mine. Cu toate acestea relatia dintre noi a nceput, insa parca numai eu imi dau silinta sa mearga totul bine. Ne vedem numai cand vrea el...imi raspunde la tel cand vrea...si deja simt ca am inceput sa obosesc in lupta asta, si posibil ca la un moment dat sa ii pun stop, cu toate ca imi pare ff rau..Dar e greu sa lupti cat pentru doi
garbo044547
Postat pe 19 Octombrie 2009 09:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Recomandare 5 De la: garbo_461891 16 Februarie 2017 12:52
vand hainute si accesorii copii 3 De la: hainebebecopii 12 Decembrie 2010 21:14
Produsul meu preferat 17 De la: garbo_6738 11 Noiembrie 2013 18:59
SUPER GENTI!!! 11 De la: RoxyB 22 Octombrie 2014 19:49
Produse organice pentru corp si suflet 1 De la: garbo_4390 8 Iunie 2012 14:44
Setari Cookie-uri