Bravo! Asa e frumos! Sa ne iubim cu "respect" unii pe altii...apropos de iubire...intr-un singur cuvant! |
||
DORI_ Postat pe 30 Noiembrie 2009 15:49 |
||
---|---|---|
La multi ani,frati romani de pretutindeni! Aici noi cei de acasa carcotim,dar cu siguranta cei plecati duc dorul de casa,de noi,de Romania,chiar daca acolo unde sunt viata e poate mai "roz" si mai senina! |
||
DORI_ Postat pe 1 Decembrie 2009 14:05 |
||
La multi ani!!!..tuturor romanilor | ||
|
||
ultramoava Postat pe 1 Decembrie 2009 16:28 |
||
si tie ultramoavo! | ||
eladaela Postat pe 1 Decembrie 2009 16:30 |
||
...azi am zacut... mi e lene de mor...da e sarbatoare ... ...m am scos... | ||
ultramoava Postat pe 1 Decembrie 2009 16:32 |
||
Te-am intrecut, sic! Eu zac de trei zile prin grija guvernului | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 16:40 |
||
i mi pare rau ca ..m ai intrecut ... eu mai iau ceva banila leafa | ||
ultramoava Postat pe 1 Decembrie 2009 16:51 |
||
Astazi am fost avertizata ca in lista mea de prieteni...s-ar afla unii oameni a caror sinceritate lasa de dorit...si ca acest lucru ar afecta...negativ...imaginea mea! Dar,cu regret,va spun aici,"prietenii" din lista mea sunt oameni cu care am interactionat la un moment dat pe forumuri. Nu am apucat sa ii cunosc pentru ca nu dispun de foarte mult timp...chiar daca cu unii am mai schimbat mesaje politicoase private! Doar doi dintre ei,o distinsa doamna si un distins domn...pot sa poarte cu adevarat numele de prieten...cu toate ca eu as dorii sa pot sa am chiar si mai multi,dar din lipsa de timp...asa stau treburile. Si nu in ultimul rand...dar totusi pe aici..."sinceritatea"...nu cred ca este elementul pregnant al acestui forum! |
||
DORI_ Postat pe 1 Decembrie 2009 16:51 |
||
nu fi necajita...sinceritatea...e ...relativa...aici ... niciodata sa nu spui ...niciodata |
||
ultramoava Postat pe 1 Decembrie 2009 16:56 |
||
ei danielo, uneori oamenii sunt chiar mai sinceri decat isi doresc... | ||
bluelight Postat pe 1 Decembrie 2009 16:57 |
||
...iar prietenii!?!?...sunt atat de apropiati sa poti spune despre ei ca sunt sinceri?...si cum i ti poate afecta imaginea? Stai linistita...tot te iubesc ... |
||
ultramoava Postat pe 1 Decembrie 2009 17:00 |
||
am pastrat si eu niste mesaje in care alte persoane erau avertizate ultimativ sa nu discute cu mine daca n-as sti cine le trimite... danielo, nu ma supar daca ma stergi din lista ta. si faci un bine si mumiilor |
||
pik_nik Postat pe 1 Decembrie 2009 17:03 |
||
aici pot spune eu... CATE NU AU FOST OARE AVERTIZATE SA VB CU MINE? NU DISPER, RAUTATEA E MULT PREA MARE LA UNII OAMENI, NU CER NIMIC NIMANUI, DE DRAGUL DIALOGULUI DOAR VORBESC FIECARE AVEM GREUTATI, FIECARE NE STIM NECAZUL IN VIATA, NU TREBUIE ,SI AICI SA MAI TURNAM GAZ, AR FI MULT PREA RAU ,CHIAR SI PT NOI.. DAR ASTA E, NIMANUI NU I SE POATE IMPUNE NIMIC ASA CUM NIMENI NU STIE CA POATE AICI CAUTI UN REFUGIU, SI NICI DECUM CEVA ANUME. |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 17:12 |
||
eu nu sterg pe nimeni din lista mea,cel putin pana nu am un motiv cu adevarat serios ca sa reactionez asa... ba chiar sunt incantata ca atat de multi m-ati acceptat de "prieten"... dar am avut nefericirea sa constat ca la un moment dat unii au disparut... o fii fost o defectiune a site-ului,am gresit eu,pe aici,cu ceva,butonand aiurea,nu stiu... stiu doar ca unii au fost nevoiti din cauza asta,sa-mi ofere prietenia si a treia oara... si pentru asta le multumesc... |
||
DORI_ Postat pe 1 Decembrie 2009 17:12 |
||
DRAGA MEA, EU AM FOST CRITICATA, DE NUMAI, SI NU AM POSTAT MULTE, MI S-A SPUS IN FATA, CA SUNT O VACA, CA NIMENI NU VB CU MINE.. E CA SI CUM , TOTI DE AICI MA CUNOSC, SI EU NU CUNOSC PE NIMENI.. SA CRED CA ACESTIA SE CUNOSC? SI ACCEPTA DOAR CE VOR SI PE CINE VOR?, NU POSTEZ MULT, NU CAUT PE NIMENI SI NIMIC ANUME, DOAR DIALOG, DAR MA RETRAG, DECAT SA SUPAR PE CINEVA,, AM FOST FACUTA COCINAA DE PORCI, DE UNII CU INTELECTUAL... EU POATE NU IL AM, ACU INTELECTUALII , IS SUS, PROSTOMEA E JOS.. PREFER, PROSTIMEA, SINCER... |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 17:27 |
||
ei, nici chiar asa, desi, sincer as cam vrea eu sa fiu sus, mai ales la salar...ca ce ti-e si cu 'telectualii astia care isi vor salariile intregi dupa ce ca nu produc nimic | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 17:33 |
||
vyva, cine te-a suparat mama ? si cine te-a facut albie de porci ? |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 17:33 |
||
POI TOCMAI SPUNEAM; SA FII INTELECTUAL, INSEAMNA SA URCI SUS SA DORMI. SA AI VENIT MARE, SI SA UITI DE UNDE AI PLECAT, CE ESTI, SA-TI BATI JOC DE PROPRIII PRIETENI ,RUDE, MAI BINE RAMAAI SARAC , SI CURAT IN BANCA TA, DECAT SA-TI BATI JOC DE SEMENI,, MAI MULT CASTIGI.. |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 17:42 |
||
ilsi, ilsi...te tii de ironii fine... mama lor de 'ntelectuali |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 17:58 |
||
DRAGA MEA, DUPA CUM AI STATUS, SUNT MULTI NEBUNI'' NU TREBUIE SA MAI ZIC NIMIC SA NU -I URMEZ.. NU VREAU RAU NIMANUI, ATAT STIU EU.. |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 18:02 |
||
DRAGA MEA, DUPA CUM AI STATUS, SUNT MULTI NEBUNI'' NU TREBUIE SA MAI ZIC NIMIC SA NU -I URMEZ.. NU VREAU RAU NIMANUI, ATAT STIU EU.. |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 18:02 |
||
am inteles, mama...vaz ca esti suparata rau, da' las' ca trec toate, nu mai pune si tu la inima toate prostiile | ||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 18:04 |
||
de obicei nu le pun, chiar de ma dor mult am invatat asta, o cocina de porci am fost pt al meu sot o viata, ce mai conteaza, cand te face cineva, cu,care ai schimbat doar cateva vorbe, si apoi te face cum ii vine, fara sa te stie.. stiu sa ma retrag cand trebuie, i-mi place mai mult simplitatea ,decat aroganta,, |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 18:17 |
||
da' vezi sa nu le pui la spate, ca se depune rau... | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 18:20 |
||
Draga mea,prietena,Vyva,am gresit eu cu ceva fata de tine,ca nu mai inteleg nimic? Daca da,te rog,spune-mi si da-mi posibilitatea sa corectez ce ti-am gresit,fara voie! CLAR SI RASPICAT VA SPUN! Referirea la unii din prietenii mei cu sinceritate oarecum discutabila era GENERALA,fara nume si argumente. Repet!Cineva de pe forum mi-a zis ca unii din prietenii mei nu sunt tocmai sinceri...ATAT!... Si poate,eu am dat mai multa importanta decat trebuia,in sensul ca m-am ofticat. PENTRU CA NU PUTEAM SA ACCEPT CEVA CE NU ERA ADEVARAT! Cel putin in relatia "forumista" cu mine eu nu am descoperit asa ceva! DECI putea fii tot asa de bine mincinoaso-rautacioasa! Afirmatia! |
||
DORI_ Postat pe 1 Decembrie 2009 18:22 |
||
din pacate, nu le pun nici la spate, sa nu se depuna, si am reusit pana acum,,, sau depus pe el.. |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 18:33 |
||
nu draga daria, nu tu, si nici nu dau nume, poate nu a vrut, poate cineva a vrut sa fie asa, dar am vz ce ai spus si mi-am zis oful, eu cred ca aici i-ti poti spune durerea, sa te descarci doar, si poti sa o faci bine cat nu te cunosti cu nimeni, ca daca ai cunoaste, ai ocoli sa spui de fapt adevarul, cat de cat, aici consider ca ar trebui sa fie armonie, si fiecare sa fie inteles asa cum e, nu sa fii tratat cu aroganta si insulte, nu crezi ca asa e corect? poate gresesc eu.. |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 18:39 |
||
Vyva,te rog frumos,nu iti fa si tu rau asa cum ti-au facut,poate,ceilalti! Daca noi vorbim rau de noi insine,ce sa ne asteptam de la ceilalti! E atat de greu pentru unele dintre noi sa intelegem ca avem o singura viata si meritam sa fim pretuite,apreciate,iubite! E atat de greu pentru unele dintre noi sa rupem "lanturile" unei casnicii care nu ne-a oferit ceea ce doream,ceea ce poate meritam! Uneori,"lanturile" sunt atat de grele,dar asa "incorsetat",parca ii pasa cuiva de tine! Cu siguranta se creeaza un feeling intre intemnitat si temnicer! Uneori,e prea tarziu,poate,sa mai cauti,sa mai speri sa poti scapa de ele! In afara temnitei ("cocinei"),daca vrei,nu-i asa? Totul poate parea inselator si cui ii poate pasa cu adevarat de tine? Asa,gandesc,cu siguranta,multe dintre noi,CARE NU AU CURAJ SA LUPTE,simtindu-se slabe,pentru o viata mai buna! Dar cu certitudine suntem mult mai puternice decat aratam! Trebuie sa luptam pentru viata noastra! Trebuie sa luptam pt.a fii apreciate,iubite,pretuite! (Poate Pik va zice din nou.."cu pumnii si picioarele"!) |
||
DORI_ Postat pe 1 Decembrie 2009 18:41 |
||
bravo,fata!!!! | ||
garbo067685 Postat pe 1 Decembrie 2009 18:48 |
||
da, ai mare dreptate, trebuie sa luptam, atat timp cat putem, dar unii vor sa te distruga rau, fara sa stii de ce macar.. |
||
vyva Postat pe 1 Decembrie 2009 18:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
|
||
Acesta adorabile PISICI !!!!! | 140 | De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară