Subiectul meu

eu cred ca i-am acordat deja prea multa atentie...

ignore e cea mai buna solutie pentru ea si pentru celelalte conturi ale ei.
oricum nu se va potoli, pentru ca-i boala grea...
.
garbo_C
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:06
domnule, stimabile PYK. DE AZI NU-TI MAI POSTEZ NIMIC, DAR TE ROG PUNE CE AM POSTAT, SA VAD CE AM GRESIT.
ESTI NECIVILIZAT ORICUM. AI CEVA CU PERSOANA MEA.
DAR NU IS JIGODIA NIMANUI OK?
SUNT ASA CUM ZICI, AZI , IAR DE NU ASA SA AJUNGI TU .
PT CA M-AM SATURAT SA MA JIGNESTI .
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:06
De la: altrate, la data 2010-01-27 10:05:36spray antiidioti nu exista,in schimb exista private unde de multe ori se incearca un tip de abordare....doar pe net isi permit sa-si manifeste compartamentul deviat,caci in lumea reala astfel de persoane sunt date la o parte.

Ranesti mult prea usor...oare nu-i mai usor sa ignori danad astfel dovada ca esti mai inteleapta?
Parc`asa se spune ca,"cel mai intelept,cedeaza"
rosioara61
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:08
MULTUMESC, DAR DACA NU AM BOALA EU, SA O AI TU?
DE CE NU E LASAT FIECARE SA SE EXPRIME ASA CUM POATE?
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:09
altrate, ai cuvantul meu ca vreme indelungata am rugat-o in privat sa ma lase in pace, fara sa spun un cuvant macar in forum. insa mizeriile astea continua de cand am intrat in site, adica din iunie, anul trecut. mi s-a acrit si mie, pentru ca nu pricepe nici un registru de limbaj
pik_nik
Iar se leaga draga de tine? pai nah.......fa si tu altceva ....nu mai sta pe forum sau iti place?
Margareta_Aurelia
dar administratorii site-ului chiar nu pot solutiona problema?sa poti bloca astfel de persoane,nu sa le refuzi ,caci sunt psiho si refuzul le declanseaza nebunia.
altrate
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:11
De la: Margareta_Aurelia, la data 2010-01-27 10:09:51 Iar se leaga draga de tine? pai nah.......fa si tu altceva ....nu mai sta pe forum sau iti place?

DRAGA MEA DACA NU II PLACE DE MINE SA NU INTRE EL CA E DOMN NU? ASA SE VEDE DIN CE SPUNE. SA MA IGNORE EL OK?
SI CINE VREA CA DOAR NU OI FI TURBATA CA A PUS EL SA NU FIU BAGATA IN SEAMA.
CU CE M-AR INCALZI?
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:13
Draga Pik te rog........nu te mai enerva. Chiar merita sa-ti distrugi un neuron ptr o asemenea persoana? Fi o persoana mai inteleapta decat ''ea''ca ea oricum nu intelege mare lucru.....
Margareta_Aurelia
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:14
i-au sters o multime de conturi, dar bann pe ip nu se poate pune, e ilegal.
pana la urma o sa fac cum i-am promis la anterioara ei criza, o sa-i sun sotul si baietii ei.
pik_nik
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:14
De la: pik_nik, la data 2010-01-27 10:14:37i-au sters o multime de conturi, dar bann pe ip nu se poate pune, e ilegal.
pana la urma o sa fac cum i-am promis la anterioara ei criza, o sa-i sun sotul si baietii ei.

DECI VEZI? AI CEVA PERSONAL CU MINE NU?
EU TE IGNOR TOTAL DE ACUM. SI TE ROG FA-O SUNAI OK. NU MA AFECTEAZA CU NIMIC. AM SA ROG PE ANDRA SA VERIFICE CONVORBIRILE MELE CU TINE . SI SA VAD CE AM GRESIT EU? POATE IS ASA DE JIGODIE CUM SPUI TU.
IAR DE NU AI NR DE TEL T-IL DAU EU.
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:17
Dragutza nu te supara, dar nu poti obliga pe nimeni sa nu intre pe forum, dar cel putin eu.....as fi avut bunul simt sa ies din forum si sa-l las pe el sa vb ca si asa vad ca nu-ti convine multe. Daca ai intrat joaca acum, ce e asa greu? limba romana?
Margareta_Aurelia
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:18
De la: pik_nik, la data 2010-01-27 10:14:37i-au sters o multime de conturi, dar bann pe ip nu se poate pune, e ilegal.

pik!
NU! te rog nu fa asta!....stiu ca ai destule metode pt a nu te mai necaji aceasta femeie...ma abtin sa spun mai mult dar stiu ca poti citi printre randuri..nu-i cea mai plauzibila metoda,crede-ma!...familia-i ceva sacru...o mica abatere chiar si pe un forum nu-i o calamitate..stii asta!...te rog eu!
rosioara61
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:19
SI POSTAREA CARE A DERANJAT A FOST ASA;
CA DINCOLO DE CE SPUNE EL ACOLO, SE VEDE UN ALT SUFLET,
CEVA GEN.. ADICA BUN AM VR ZICE..PACAT CA NU AM COMENTU PASTRAT
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:20
De la: Margareta_Aurelia, la data 2010-01-27 10:18:08 Dragutza nu te supara, dar nu poti obliga pe nimeni sa nu intre pe forum, dar cel putin eu.....as fi avut bunul simt sa ies din forum si sa-l las pe el sa vb ca si asa vad ca nu-ti convine multe. Daca ai intrat joaca acum, ce e asa greu? limba romana?

...cum vedem noi repede gunoiul din ochiul altora....BARNA din al nostru oare nu-i mai mare?...si inca ce atentie atrage!...scuza-mi ariceala dar aici n-ai dreptate!
rosioara61
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:21
Uffffffff si crezi ca o va potoli? hmm nu prea cred ca ....nu prea are dicernamant sau are prea multe probleme.......
Margareta_Aurelia
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:24
De la: rosioara61, la data 2010-01-27 10:21:20
De la: Margareta_Aurelia, la data 2010-01-27 10:18:08 Dragutza nu te supara, dar nu poti obliga pe nimeni sa nu intre pe forum, dar cel putin eu.....as fi avut bunul simt sa ies din forum si sa-l las pe el sa vb ca si asa vad ca nu-ti convine multe. Daca ai intrat joaca acum, ce e asa greu? limba romana?

...cum vedem noi repede gunoiul din ochiul altora....BARNA din al nostru oare nu-i mai mare?...si inca ce atentie atrage!...scuza-mi ariceala dar aici n-ai dreptate!

DACA E ASA CUM SPUI, DE CE MI SE SPUNE MIE SA IES?
CAT DESPRE, SA IL LAS OK ASTA FAC, VAD CA DE FAPT EL VREA SA CONTINUIE CA VREA EL.
IL IGNOR .ORICUM SE VEDE CAT DE DOMN E EL, SI DE JIGODIE EU. PT ASTA II MULTUMESC.
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:26
dar tu ce strada cauti? te-a bagat cineva-eu in seama?
Margareta_Aurelia
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:27
CE ACUZI DE USOR, FARA SA STII NIMIC
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:28
STII VAD CA ASA E AICI,
CAUT STRADA CELOR DESTEPTI , POATE INVAT CEVA SI EU NU?
DACA TOT NU AM NIMIC IN CAP..
O ZI BUNA TUTUROR, SI SCUZE. EU NU AM POSTAT DE MULT AICI NIMIC. AZI AM FOST FORTATA.
NU SE MAI INTAMPLA.
O SA LAS PE CEI CARE AU IN CAP CEVA.
AM GRESIT STRADA CRED.
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:31
Nu ai invatat pana la varsta asta? atunci e grav scz..........
Margareta_Aurelia
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:36
Poate stiu mai multe decat crezi iubitooooooooooo
Margareta_Aurelia
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:40
De la: Margareta_Aurelia, la data 2010-01-27 10:40:37 Poate stiu mai multe decat crezi iubitooooooooooo

ce i-mi pasa de ce stii tu, si nu spui.
deci cine esti tu sa ma judeci?
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:55
pikule.....nu mai accepta, mama, in lista, toate persoanele care nu posteaza....eu si acuma am in asteptare...cred ca vreo 50 se facura.....mi-au cerut prietenia, dar nu au nici o postare .....unii sunt de luni de zile in lista, in asteptare, dar nu au absolut nici o postare pe forum.....poate e si asta o metoda sa te pazesti de persoanele rau-voitoare sau invidioase....a.....si pozele....pune-le mami sub cheie...sa fie numai pentru prieteni.....nu pentru toata pleava fara minte....
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 13:02
De la: Margareta_Aurelia, la data 2010-01-27 10:40:37 Poate stiu mai multe decat crezi iubitooooooooooo

de e asa esti ce arati aici tu , si nu ai nici un drept pt ce fac si ce zic eu sa ma ataci ok?
eu nu am zis nimic tie din cate stiu.
si nu deranjez pe nimeni , asa ca fa te rog si tu asta.
ignora-ma, nu eu te-am abordat.iar de tu accepti ca un tip sau oricine de aici se da diplomat, si numa jigneste ok.
accepta tu sa te faca jigodie, si vb dupa.
o zi placuta.
vyva
Postat pe 27 Ianuarie 2010 13:13
cite
scsi
madoa
reca-p
u
lde cati i
di
oti
eg
zi
s
ta
pelu
meaas
tade-
sinar
tre-bi
sami
pe
seeeee...
eeeeeee
e
e
e
e

fleurdelis
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:44
ha ha ha!
pe mine m-a apucat acum...incercand sa citesc ce-ai scris...
good one!
Ines
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:54
fleurdelis
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:57
fleur...si zici ca ai scris o poezie in japoneza?
e
e
e
.
.
.
e
LILO
Postat pe 27 Ianuarie 2010 18:59
vyva, deci tu erai aia...
Anouk_Aimee
Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am si eu o intrebre 24 De la: pantera_neagra 10 Septembrie 2009 05:40
Barbati de pe Garbo.ro, 1090 De la: madita 10 Octombrie 2010 18:24
buna 26 De la: elisabeta_boia 10 Decembrie 2011 04:17
Mi-am luat umbrela noua, nu ma ninge, nu ma ploua... 437 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:48
E chiar asa de greu sa ma privesc in oglinda si sa imi zambesc? 3 De la: krinka2005 10 Septembrie 2009 15:05
Setari Cookie-uri