Subiectul meu

recunosc, pe moment am fost putin naucita....nu-mi venea sa cred ca sunt atat de proasta si de naiva....dar hei.....era a doua mea experienta pe un forum....iar prima fusese destul de scurta, prin desfiintarea forumului....

am continuat cuminte sa-mi vad de drum.....nici dupa 6 luni de forum inca nu aveam curaj sa ridic capul mai sus decat trebuia....aveam deja o lista stufoasa de prieteni, pe care ii castigasem cu stilul meu cuminte si discret....prieteni cu care am inceput sa vorbesc si in particular, cu care ma vazusem in poze sau pe web...

tutankhamon
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:04
tuta, io nici nu mai stiu cand am intrat pe forum prima data....acum vreo 2 ani si ceva....
cand am postat, nici asta nu mai stiu, nici unde!
si continui sa cred ca fiecare avem dreptul sa spunem ce vrem, unde vrem, atata timp cat ne incadram in limitele bunului simt!

te pup! ca stiu ca nu esti doar virtuala, ca te-am vazut!
zambila
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:10
dar nu mi-am imaginat niciodata ca vor apare postanti noi care vor pune la indoiala credibilitatea altora, care vor fi incisivi si violenti verbal de la inceput....care vor acapara forumul si vor incepe sa conteste niste reguli de bun simt pe care noi, cei vechi, le respectam tacit, din dorinta de a tramsforma acest loc unul in care sa ne intalnim cu placere...

pentru ca m-am simtit putin atinsa de ceea ce a zis pikul - stai calm ca nu m-am suparat - trebuie sa recunosc ca imi pare rau ca mi-am pierdut cumpatul uneori....ca am vorbit urat, ca am postat cuvinte grele la adresa celor noi, care parca nu ne respectau pe noi, cei care facusem aici o mica familie....daca v-a deranjat, imi cer scuze....dar, poate, veti intelege dupa ce veti citi ceea ce am postat mai sus....

poate e de vina dorinta mea de a pastra ceea ce avem, un loc linistit, curat, in care sa ne simtim bine si in care, cine doreste si intra cu intentii frumoase, este binevenit si primit de prieteni dragi .....poate e de vina dorinta mea de a face diferenta intre real si virtual.....pentru ca, in real e atata ura si invidie, si raca, si vorbe urate.....

speram ca, macar in virtual, acest lucru sa nu transpara...speram ca macar in virtual sa avem un loc unde e intelegere si liniste...dar se pare ca cei care apar noi - unii dintre ei - nu vor acest lucru....

repet, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu limbajul meu....sper ca nu am cauzat prea mari probleme....dar cine ma cunoaste cu adevarat....ma stie....nu pot fi falsa si nu pot tace daca vad mitocanie si lipsa bunului simt.....nu pot...parca ma inec....
tutankhamon
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:16
te pup si eu zambilutz.....imi pare rau ca te-ai luat cu expozitia si nu ai putut sa vii mai devreme.....scrich, gabitzza si micass sunt niste haioase.....iar tu esti o dulce...si ma enervezi ca ai asa niste pisici frumosi....
tutankhamon
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:18
eheee, nu-i dau
poate cand o sa am pui, da' mai e mult pana departe

mie imi pare rau ca n-am prins-o pe micass, eu am ajuns prea tarziu, sau e a plecat prea devreme
oricum, eu macar am vrut, si n-a depins doar de mine ora si locul, asa ca...intentia conteaza

cat despre clone, si nou veniti: numa' bine!
numa' sa nu ma calce pe coada, ca si-o iau...
zambila
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:26
pai da...si io la fel zic, dar uite ca se interpreteaza gresit si tot noi suntem vinovati ca avem unoeri limbajul prea violent....
tutankhamon
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:48
stiu fetelor... si mie mi-e dor de atmosfera de altadata, de caldura si simpatia pe care o gaseai aici, de ironia fina si de glumele lipsite de vulgaritate, de respectul cu care erai tratat...

Personal, nu am nimic impotriva noilor veniti. La urma urmelor, nu-i forumul meu, doar ca... eu am fost invatata ca atunci cand intri prima data in casa cuiva, o faci cu delicatete... te asezi cu grija sa nu deranjezi, servesti cuminte cafeluta si incerci sa fii dragut (atat cat poti). Nu incepi sa-i numeri panzele de paianjeni si nu-i dai peste ochi cu carpa de praf.
Abia dupa ce te-ai familiarizat cu mediul si incepi sa cunosti mai bine gazda iti poti permite sa te intinzi pe divan...

Dar eu sunt de moda veche, de...

ioi... abia acum imi dau seama ca incep sa imbatranesc!
garbo_C
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:55
mersi cell...incepeam sa cred ca sunt singura mutanta care respecta gazda.....dar se pare ca e omeneste si de bun simt sa respecti casa in care intri....
tutankhamon
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:57
pe de alta parte, daca gazda iti toarna pelin in cafea...

tuth, stii bine ca exista si useri vechi care, din motive doar de ei stiute, intampina cu ostilitate pe noii veniti... La faza asta si eu imi pun cenusa in cap. Dar ma tratez...
garbo_C
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:59
cell, ce n-as da si eu

pup fetele,
fug la masa, nu de alta, da' sa nu slabesc
zambila
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:59
cell.....depinde de musafir... daca e unul care te critica de pozitia mobilei si de curatenia covoarelor....ii dai cucuta.... dap...stiu .....si chiar am avut o neplacuta surpriza zilele trecute...si numai...stiu cativa utilizatori care chiar au plecat din cauza unor utilizatori vechi care i-au facut cu ou si cu otet din cauza unor motive puerile...

noa...hai ca plec si eu la munca....dar revin.... deseara.....nu scapati de mine....sunt ca raia....
tutankhamon
Postat pe 21 Octombrie 2009 14:02
Pofta mare, zambilutz!

Eu sar peste masa azi, ca zic unii c-as fi grasa...
garbo_C
Postat pe 21 Octombrie 2009 14:02
io de abia am mancat si pana deseara nu mai apuc mancare....
tutankhamon
Postat pe 21 Octombrie 2009 14:03
De ce tuth? Scapa Cyndi la cratita?
garbo_C
Postat pe 21 Octombrie 2009 14:05
unde-i irinuca?
IRINUCOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...!!!
pik_nik
Postat pe 21 Octombrie 2009 16:26
pikule,te-ai trezit invers mami?
avusesi un cosmar?
eladaela
Postat pe 21 Octombrie 2009 16:28
las' ca vedeti voi!
IRINUCOOOOOOOOOOOOO...!!!
pik_nik
Postat pe 21 Octombrie 2009 17:22
am vinit!!!!!

nu v-o fost dor...da asta e

si am vinit cu bunatatzi(de la oras )

dulciuri...cremes(e),savarine,bucuresti(uri),dulcinei,si ce v-o mai place(?)
si cand intru pe primul topik..gasesc..vraiste,al doilea la fel..stai sa ma fac comoda sa vad ce mai gasesc...
ca nu mai dau nimik...nici un dulce...

ia sa vedem noi....cum stam
LILO
Postat pe 21 Octombrie 2009 17:42
Domnu`, domnu`, de ce faci incantatii ?
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 17:59
io crez ca-i maso...de-ala...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:01
De la: tutankhamon, la data 2009-10-21 12:47:12am incercat sa-mi fac loc printre cei care postau la momentul respectiv si, prin posturi de bun simt si fara sa jignesc pe nimeni, am incercat sa observ "regulile" acestui loc......intre noi fie vorba, pe oriunde ai merge, si in orice casa ai intra, vrei-nu vrei, cam trebuie sa respecti "regulile" casei.....si cele tacite, de bun simt....cum ar fi sa te descalti la intrare sau sa nu cotrobai prin dulapuri...

am avut posturi cuminti, fara sa incerc sa ma impun si fara sa ma gandesc macar sa ma iau de postantii vechi sau sa le judec postarile lor...am avut si meciurile mele din particular cu anumite persoane care credeau ca am venit pe acest forum cu alte scopuri....iar cand le-am spus ca se inseala, au devenit de o ferocitate iesita din comun....a fost momentul in care am inteles diferenta dintre realitate si virtual....adica in prostia si inocenta mea in ale netului, am crezut ca toti care sunt pe un forum, sunt de aceeasi credinta si au aceleasi intentii ca si mine.....fals!!!

..sa inteleg ca iti revendici o pozitie in acest forum sau cum??e doar un forum ...un spatiu pe care noi suntem obisnuiti a/l numi virtual..in care fiecare poate sa scrie ce vrea...bine ar fi sa fie de bun simt...exprimarea...dar daca nu e...asta e...ce poti sa faci?...nu e un chat...e un forum...e ca in viata si ca pe strada...nu cunosti cu adevarat pe nimeni...dar fara sa vrei...sau sa si vrei...poti sa aflii parerile unor persoane...asupra unor teme de discutie...pareri valabile la momentul respectiv...ca daca i/ai gasi pe aceeasi peste un timp...si i/ai intreba acelasi lucru s/ar putea sa aibe alte pareri...care coincid sau nu cu ale tale..regulile acestui loc nu le fac forumistii...sunt in termenii si conditiile..de la inregistrarea contului...nu stiu inocenta ta in ale netului dar si parerile tale asupra a ceea ce au scris niste forumisti..la un moment dat au fost...cum le descrii tu ca ar apartine altora...si probabil ca nu ai nevoie de parerea mea...dar nu ti/am trimis mesaj pe private...si m/am exprimat asa fel incat sa poata vedea si altii...
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:10
Nu exista gazde, exista doar useri, cu drepturi egale. Cat despre restul..respectul se castiga, nu se pretinde. Politetea este insa obligatorie. Poate fi, este, barometrul echilibrului personal.
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:35
bluelight
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:37
mel, de acord ca nu exista gazde. dar nu inteleg de ce unii sunt mai egali decat altii, in sensul ca isca numai certuri si scandaluri

si de ce ar trebui sa ii suporte ceilalti ?

pana la urma, suntem o comunitate. si in orice comunitate exista reguli nescrise, unanim acceptate. cum ar fii alea de bun simt, nu ?
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:39
sa-mi fie iertata interventia...

gazdele sunt initiatoarele topicelor(parerea mea)..
LILO
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:41
De la: tutankhamon, la data 2009-10-21 13:16:43dar nu mi-am imaginat niciodata ca vor apare postanti noi care vor pune la indoiala credibilitatea altora, care vor fi incisivi si violenti verbal de la inceput....care vor acapara forumul si vor incepe sa conteste niste reguli de bun simt pe care noi, cei vechi, le respectam tacit, din dorinta de a tramsforma acest loc unul in care sa ne intalnim cu placere...

pentru ca m-am simtit putin atinsa de ceea ce a zis pikul - stai calm ca nu m-am suparat - trebuie sa recunosc ca imi pare rau ca mi-am pierdut cumpatul uneori....ca am vorbit urat, ca am postat cuvinte grele la adresa celor noi, care parca nu ne respectau pe noi, cei care facusem aici o mica familie....daca v-a deranjat, imi cer scuze....dar, poate, veti intelege dupa ce veti citi ceea ce am postat mai sus....

poate e de vina dorinta mea de a pastra ceea ce avem, un loc linistit, curat, in care sa ne simtim bine si in care, cine doreste si intra cu intentii frumoase, este binevenit si primit de prieteni dragi .....poate e de vina dorinta mea de a face diferenta intre real si virtual.....pentru ca, in real e atata ura si invidie, si raca, si vorbe urate.....

speram ca, macar in virtual, acest lucru sa nu transpara...speram ca macar in virtual sa avem un loc unde e intelegere si liniste...dar se pare ca cei care apar noi - unii dintre ei - nu vor acest lucru....

repet, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu limbajul meu....sper ca nu am cauzat prea mari probleme....dar cine ma cunoaste cu adevarat....ma stie....nu pot fi falsa si nu pot tace daca vad mitocanie si lipsa bunului simt.....nu pot...parca ma inec....

CATA MITOCANIE POATE SA CONTINA UN FRAGMENT DE TEXT?PE CARE NU TE OBLIGA NIMENI SA IL CITESTI/
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:43
lilo, pe undeva ai dreptate...in sensul ca poate impune atmosfera si poate permite sau nu un anumit ton al conversatiei

esti iertata
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:44
472111CHIAR NU TE OBLIGA NIMENI SA IL CITESTI,CU ATAT MAI PUTIN SA SI CITEZI NU?
LILO
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:45
pupa,mamy wife..ia o prajiturica si o
LILO
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:46
..MAMA MIA VOI DESPRE CE VORBITI? DESPRE FORUM??...CA EU OBSERV DOAR NISTE EXAGERARI...CA ASHA CA PE DINCOLO...si acum sa va spun parerea mea...vorbiti despre poatanti noi incisivi..pe care voi nu vi i/ati imaginat...ce tupeu...vorbiti despre subiecte nu despre postantii lor...ca h/abar n/aveti cine sunt...cum nici io nu am habar cine sunteti voi...si nici nu conteaza...
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
el mai tanar cu aproape9ani 24 De la: garbo089273 18 Mai 2010 09:48
Remedii pentru raul de masina la bebe 12 De la: office_salinasusesi_ro 16 Septembrie 2010 00:24
de cate ori,,,, 66 De la: dor72 6 Aprilie 2011 21:06
mi-e dor de el........ 39 De la: garbo232526 3 Februarie 2020 15:49
Sunt in incurcatura. 37 De la: garbo_4874 25 Noiembrie 2012 23:40
Setari Cookie-uri