Subiectul meu

De la: LILO, la data 2009-10-21 18:45:17472111CHIAR NU TE OBLIGA NIMENI SA IL CITESTI,CU ATAT MAI PUTIN SA SI CITEZI NU?

...dar cu ce te deranjeaza pe tine ca citesc si citez si postez...iti mananc tie din spatiu...sau ce?????
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:49
Unii cred ca sunt mai egali decat altii, suna nitel a infatuare.
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:51
De la: tutankhamon, la data 2009-10-21 13:04:35recunosc, pe moment am fost putin naucita....nu-mi venea sa cred ca sunt atat de proasta si de naiva....dar hei.....era a doua mea experienta pe un forum....iar prima fusese destul de scurta, prin desfiintarea forumului....

am continuat cuminte sa-mi vad de drum.....nici dupa 6 luni de forum inca nu aveam curaj sa ridic capul mai sus decat trebuia....aveam deja o lista stufoasa de prieteni, pe care ii castigasem cu stilul meu cuminte si discret....prieteni cu care am inceput sa vorbesc si in particular, cu care ma vazusem in poze sau pe web...

..tu despre ce vorbesti>..tuta...ca nu iti recunosc stilul...nu e stilul tau...haios de altadata...conform stilului de scriere parca nu ai fi tu insati...iti mai foloseste si altcineva...contul??
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:51
De la: wife, la data 2009-10-21 18:39:40mel, de acord ca nu exista gazde. dar nu inteleg de ce unii sunt mai egali decat altii, in sensul ca isca numai certuri si scandaluri

si de ce ar trebui sa ii suporte ceilalti ?

pana la urma, suntem o comunitate. si in orice comunitate exista reguli nescrise, unanim acceptate. cum ar fii alea de bun simt, nu ?
oare cei care isca certuri se cearta singuri ??? oare de ce sunt provocati??? ..eu daca nu-mi place cineva ..nu-l citesc si mg mai departe ..oare altii de ce nu fac asta si se implica in scandaluri???
cely
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:52
De la: Melanie, la data 2009-10-21 18:51:36Unii cred ca sunt mai egali decat altii, suna nitel a infatuare.

...egali suntem...dar nu identici...
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:53
buna seara tuturor ...va
cely
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:53
472, vorbim despre toata lumea, ca tu crezi asta, este cu totul altceva..
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:54

lilo, lilo....

habar n-ai tu ce atmosfera faina era acu' un an p-acilea...

ioi, ishtenem...am ajuns nostalgica

472...poate tu nu ne cunosti personal, dar noi ne cunoastem...

stim ce ne poate capu' la fiecare, am legat prietenii si in viata reala...

si da, se discuta despre agresivitatea verbala a unora si despre modul in care chiar si useri mai cu vechime, deranjeaza pe ceilalti

pe mine personal, ma deranjeaza irina, alexa si sofica

prima pentru ca a invadat forumu' cu ideiile ei fanatice, a doua pentru ca l-a invadat cu subiecte despre sex, si a treia pentru ca se poarta de parca a inventat cultura, apa calda si mersu' pe jos

si toate 3 jignesc atunci cand li se atrage atentia ca sar calu'

wife_de_zmeu
De la: titiana, la data 2009-10-21 18:52:24
De la: wife, la data 2009-10-21 18:39:40mel, de acord ca nu exista gazde. dar nu inteleg de ce unii sunt mai egali decat altii, in sensul ca isca numai certuri si scandaluri

si de ce ar trebui sa ii suporte ceilalti ?

pana la urma, suntem o comunitate. si in orice comunitate exista reguli nescrise, unanim acceptate. cum ar fii alea de bun simt, nu ?
oare cei care isca certuri se cearta singuri ??? oare de ce sunt provocati??? ..eu daca nu-mi place cineva ..nu-l citesc si mg mai departe ..oare altii de ce nu fac asta si se implica in scandaluri???

...pe forum nu exista scandal...e doar o contrazicere...manifestata prin expunerea parerii intr/o postare
garbo055472
De la: garbo055472, la data 2009-10-21 18:48:38..MAMA MIA VOI DESPRE CE VORBITI? DESPRE FORUM??...CA EU OBSERV DOAR NISTE EXAGERARI...CA ASHA CA PE DINCOLO...si acum sa va spun parerea mea...vorbiti despre poatanti noi incisivi..pe care voi nu vi i/ati imaginat...ce tupeu...vorbiti despre subiecte nu despre postantii lor...ca h/abar n/aveti cine sunt...cum nici io nu am habar cine sunteti voi...si nici nu conteaza...

ba..sa nu ne fie cu banat...conteaza ce inseamna POATANTI?
si
H/ABAR?

si acum suparati-va cele suparacioase,care nu stiti savura hilaritatea topicelor

daca DISTRACTIE nu E NIMIC nu E!!!!

alegerea voastra...
dar am si io o rugaminte, abtineti-va sa creati o atmosfera naspha...ca oricum NU TINE!!!!

HAPPY NEWS DAYS!!!!!!!!!!
LILO
De la: Melanie, la data 2009-10-21 18:51:36Unii cred ca sunt mai egali decat altii, suna nitel a infatuare.
nu ..unii cred ca daca au o facultate sunt mult mai superiori decat altii ...dar uita ca o facultate se face pt a te specializa intr-un domeniu ...
cely
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:55
472, nici nu trebuie sa fim identici. unitate prin diversitate. si mai este un cuvint..chiar doua..
toleranta si flexibilitate.
mie imi place cel de-al doilea..
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:56
De la: wife, la data 2009-10-21 18:54:19

lilo, lilo....

si da, se discuta despre agresivitatea verbala a unora si despre modul in care chiar si useri mai cu vechime, deranjeaza pe ceilalti

prima pentru ca a invadat forumu' cu ideiile ei fanatice, a doua pentru ca l-a invadat cu subiecte despre sex, si a treia pentru ca se poarta de parca a inventat cultura, apa calda si mersu' pe jos

...cum adica deranjeaza? hartuiesc? cum?? ce e o hartuire pe un forum???intra peste tine in casa cu forta???
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:57
stiu wife..eu am citit si m-am amuzat mai in vara.m-am incumetet sa intru in discutii,dar asa cum ati zis..cu bun simt.si m-am simtit suuperr!

si n-am indraznit sa jignesc pe nimeni ,desi am fost JIGNITA..dar nu mai conteaza...

sunt anumite zile,cand este o atmosfera supeer....dar....

LILO
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:58
repet intrebarea ca sa nu deschid topic separat...CE E HARTUIREA PE UN FORUM?????
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:58
De la: titiana, la data 2009-10-21 18:55:11
nu ..unii cred ca daca au o facultate sunt mult mai superiori decat altii ...dar uita ca o facultate se face pt a te specializa intr-un domeniu ...

si ce-ti pasa tie, atata timp cat tu stii cine esti?.simt insa o mica frustrare pe acolo..
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:59
ioaii,doamne mare ii gradina...
LILO
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:59
titiano, da' cine si-a pus, mama, diploma de licenta ca avatar, ca eu n-am vazut una...
garbo_C
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:00
De la: garbo055472, la data 2009-10-21 18:58:20repet intrebarea ca sa nu deschid topic separat...CE E HARTUIREA PE UN FORUM?????

CEEA CE FACI TU P-ACILEA
LILO
..N/AM GASIT NIMIC AMUZANT PE ACEST FORUM...IN AFARA DE CATEVA BANCURI...SPORADICE???
garbo055472
mel...statutul de vechi membru nu e o garantie ca poti sa te porti cum iti tuna prin cap...poate asta obliga la mai mult decat cei nou veniti. de-asta am spus ca nimeni nu ar trebui sa se creada mai egal decat altul.

si garbo, contrar parerii celor noi, nu este un club elitist, in care nou venitii nu pot intra. doar ca depinde cum o fac. daca o fac de pe pozitii de forta, se creaza un curent de respingere. daca o fac politicos, sunt bine primiti.

toti am fost noi p-aici si orice inceput e greu, nu ?

titiana, facultatile noastre nu au nicio legatura, sau nu ar trebui sa aiba. ca nu suntem aici sa ne dam cu diplomele in cap. e drept ca mai sunt unii care o fac, da' asta este...

wife_de_zmeu
De la: wife, la data 2009-10-21 18:54:19

lilo, lilo....

...NU..NU VA CUNOSC PERSONAL..ci pot doar sa citesc ce ati scris voi ca pareri personale in legatura cu anumite subiecte...
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:02
wife, total de acord cu tine.
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:02
De la: Melanie, la data 2009-10-21 18:59:14
si ce-ti pasa tie, atata timp cat tu stii cine esti?.simt insa o mica frustrare pe acolo..
nee..pt mine nu-i fustrare ...cu bani poti face 5 facultati ...nu una..dar cei ce arunca asta in fata ...nu se gansdesc ca poate unii nu-si permit desi vor sa faca o facultate..si atunci (parerea mea) oare nu se simt putin mai rau decat trebuie
cely
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:03
hartuirea pe un forum e ce face irinuca. topicu' ala cu dumnezeu era un topic inrteresant, in care puteai discuta destul de divers, si discutiile nu erau puerile.

ce face irina aia e o chestie care ne agreseaza...pentru ca repeta pana la satietate posturile, de cate 3, 4 ori...

si deranjeaza
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:04
De la: Celleste, la data 2009-10-21 19:00:12titiano, da' cine si-a pus, mama, diploma de licenta ca avatar, ca eu n-am vazut una...
draga mea ...nu am spus ca si-a pus cineva diploma la avatar ...eu am vb in general ..si asta nu-i singurul forum pe care bantui ..iar asta am observat la unele persoane "cu facultate " ca-ti arunca in nas ...~dar eu am facultate ...nu-ti permit sa"..." ~dar fara sa cunoasca persoana care sta in spatele unui pc
cely
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:07
titiana..atata pot..

sau..nu sunt ce vor sa fie, si epateaza..caze si caze..

ce-ti pasa ??
melanie
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:07
De la: wife, la data 2009-10-21 19:00:52mel...statutul de vechi membru nu e o garantie ca poti sa te porti cum iti tuna prin cap...poate asta obliga la mai mult decat cei nou veniti. de-asta am spus ca nimeni nu ar trebui sa se creada mai egal decat altul.

si garbo, contrar parerii celor noi, nu este un club elitist, in care nou venitii nu pot intra. doar ca depinde cum o fac. daca o fac de pe pozitii de forta, se creaza un curent de respingere. daca o fac politicos, sunt bine primiti.

toti am fost noi p-aici si orice inceput e greu, nu ?

titiana, facultatile noastre nu au nicio legatura, sau nu ar trebui sa aiba. ca nu suntem aici sa ne dam cu diplomele in cap. e drept ca mai sunt unii care o fac, da' asta este...

eu zic ca pardon...va place sa aiurati...aici conteaza doar ce se scrie...informatia continuta...calitatea parerii personale...si ce se poate deduce din parerea postata...poate i/ar folosi cuiva vreodata...trairea personala a fiecaruia din momentul postarii nu poate fi ghicita...poate stilul meu personal e unul anume...indiferent de starea mea de spirit...si poate ca asta nu se vede...
garbo055472
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:08
472, e normal sa avem pareri personale, ca doar nu suntem clonati...si noi, astia vechi, ne contrazicem in legatura cu anumite subiecte...

si mai toti ne-am contrazis in legatura cu diverse chestii...doar ca noi foloseam ironii si sarcasme fine

nu ne injuram doar pentru ca nu eram de acord unu' cu celalalt
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:09
dap...de multe ori ne place sa aiuram...noi folosim termenul "aberat"...

asta face atmosfera mai calda...sau o facea...

nu putem avea doar discutii seci, la obiect

intervine latura umana din fiecare si personalitatea fiecaruia

de exemplu, am citit postarea ta in care spuneai ca un copil nu e nicio scofala...

eu, care sunt genu' de mama leoaica, nu pot fii de acord cu tine. parerea mea e ca un copil te desavarseste ca om...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Octombrie 2009 19:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In ce consta frumusetea unei femei ? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49
mi-e dor de el........ 39 De la: garbo232526 3 Februarie 2020 15:49
Hit Golf with Good Clubs 1 De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:34
vreau sa ma impac cu fostul meu prieten .help me 8 De la: garbo26121996 23 Martie 2012 18:09
Berbec 1 De la: pustoaik89 8 Aprilie 2010 13:15
Setari Cookie-uri