ready, macar ploua cu ceai d'ala verde, ca cica-i plin de antioxidanti... | ||
garbo_C Postat pe 21 Octombrie 2009 19:56 |
||
---|---|---|
brother, ma ia cu fiori cand ma gandesc ca pleaca fie-mea peste 2 saptamani | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Octombrie 2009 19:57 |
||
LILO, ce te bucuri asa mami? am scapat un vant cumva? ca la varsta mea se mai intampla... ori am spus un cuvant rusinos? |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 21 Octombrie 2009 19:59 |
||
merg, merg si inca cum!, d'aia sunt sa le incarcam | ||
Roxi234 Postat pe 21 Octombrie 2009 20:00 |
||
Celleste, peste vreo 6 ore deschide tzava de net sa iti trimit si tie d-ala antioxidantu' wifo, da tot din tine, cu ce companie, de pe ce aeroport, unde anume si ce masura poarta la palarie vezi sa nu isi ia haine groase in afara de alea cu care pleaca imbracata, ca ori va muri de clad, ori va trebui sa scoata din bagaje la aeroport |
||
ready_vivus Postat pe 21 Octombrie 2009 20:02 |
||
oh da...fie-mea e campioana la carat borfe in valize...iti dai seama cum se va echipa pentru singapore? incarca cala avionului | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Octombrie 2009 20:05 |
||
lumea dezbate, nu se cearta mai copii, io mi-am spus niste pareri, unele malitzioase, altele idealizate, da' asta nu inseamna ca sunt sfant ba. cum ma lauda o distinsa doamna, cand ma calca cineva pe coada mor cu el de gat ma gandeam ca putem reflecta din cand in cand la pozitia noastra, la vorbele, la tolerantza...chiar daca nu scriem asta... toti avem cate ceva de invatat de la ceilalti, si in dialogul comun, fara etichete, fara constrangeri externe in afara de propria noastra constiintza si educatie, invatam ce nu se poate invata pe strada. sa impunem respectul prin modul nostru de a fi, de a discuta, de a argumenta decent propriile afirmatii si de a le respecta pe ale celorlalti, chiar daca nu suntem de acord cu ele... |
||
pik_nik Postat pe 21 Octombrie 2009 20:05 |
||
pikane...da' unde dreaq ti coada aia,ca n-o gasesc?! ca te-as calca ,sa stiu ca mori cu mine de gat! |
||
preciouss Postat pe 21 Octombrie 2009 20:08 |
||
bre sorella, o incarca ea, da' doar valizele, nu si cala avionului, ca are voie doar cu vreo 20 de kile de bagaj de cala si 8 kile bagaj de mana. d-aia te intrebam cu ce companie pleaca, dar in general pe acolo bat toate. | ||
ready_vivus Postat pe 21 Octombrie 2009 20:08 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-10-21 19:52:10titiano, am o rugaminte mami/ tati: nu mai da copy/paste dupa postarile anterioare, poti eventual sa scrii la inceput cui te adresezi, ok? nu de alta dar iti garantez ca, desi nu par, nu sunt oligofren in stadiu avansat si, in plus, incarcam serverele aiurea cu copy/paste-uri.poate ca par imposibila ...dar asta-mi este obisnuinta ...cand dialoghez cu cineva ,,,dau citeaza iar chestia cu incarcatul servarelor ...nu o fac citatele ...ci modificarea de template-uri crearea unor widget personalizate...sau adaugarea unor pagini HTML |
||
cely Postat pe 21 Octombrie 2009 20:09 |
||
virusele,da' au aia horinca buna in singaporele lor? |
||
preciouss Postat pe 21 Octombrie 2009 20:09 |
||
iote la pretioasa ce rea se facu... bre, daca te iei de pikanu si nu-i place, s-ar putea sa ma bag si io (ca poate mie o sa imi placa ) 'ti-ar horinca a dreaq, ca iar mi-ai amintit de ce vreau sa ma intorc mai repede acasa! |
||
ready_vivus Postat pe 21 Octombrie 2009 20:10 |
||
sa dau si un raspuns ce inseamna hartuirea in net? inseamna sa te tii de careva peste tot pe unde posteaza ca sa-l provoci, sa-l jignesti, pentru ca te-a respins, sau nu vrea sa discute cu tine, cum imi face YUFORMY(!!!) de cateva luni sau sa-i trimiti mesaje injurioase, sa-i faci comentarii vulgare la poze pentru ca ti-a dat papucii. sau cum face o remarcabila "gurista cu norma" care nu poate pune nici un comentariu fara niste aluzii jegoase la adresa cuiva care n-o ia in seama. una care imi aminteste de exfotbalistul barcelonei, frumosul etoo asta pe scurt, da' o sa dezvolt eu, stati fara griji, ca am si niste "feluri tari" |
||
pik_nik Postat pe 21 Octombrie 2009 20:11 |
||
asa, domnu`, asa..ca bine le zici aoleu, ce s-a mai intimplat noaptea ? mai se spune ca, de obicei, e un sfetnic bun |
||
melanie Postat pe 21 Octombrie 2009 20:11 |
||
baga domnu' geo | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Octombrie 2009 20:14 |
||
cu mine vorbeai Melanio, nu? Ca piku am impresia ca se gandeste la horinca pretioasei Iote ce bazdaganii scoate, se ia de bunatate de forumist | ||
ready_vivus Postat pe 21 Octombrie 2009 20:15 |
||
pikane... da' e numai pt unii felurile alea tari,bre?! ca noo numa' feluri moi ne-ai dat... ori io am inca toti dintii-n gura,pot musca si din tare... |
||
preciouss Postat pe 21 Octombrie 2009 20:16 |
||
bre, pik...da' care-i faza cu tanti asta ? ca ma scoase azi din escarpeni...tot cu provocari umbla, parca-i de la 2 1/4 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Octombrie 2009 20:17 |
||
ready, (ioi, ce nume ai ) era buna horinca aia.. ca la noi p-acilea e cam rece ceaiu`.. mi-a inghetat nasu` |
||
melanie Postat pe 21 Octombrie 2009 20:19 |
||
mel, vino la mine...te pun paznic la centrala | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Octombrie 2009 20:20 |
||
reconversie d-aia | ||
melanie Postat pe 21 Octombrie 2009 20:23 |
||
da, da... Melanio, fochista te face sorella | ||
ready_vivus Postat pe 21 Octombrie 2009 20:24 |
||
ba hai cu mine,cu mine,c-o sa te bip mai bine! ...pe vremi cand "vacanta mare" mai avea replici bune... |
||
preciouss Postat pe 21 Octombrie 2009 20:24 |
||
oaliu! nu de ..reconversie d-aia | ||
melanie Postat pe 21 Octombrie 2009 20:26 |
||
ei ash! Melanio, mai ai si pretentii , mami? Sorella iti pune o paine in manutza, te mai baga si la caldurica, si matale strambi din nas? | ||
ready_vivus Postat pe 21 Octombrie 2009 20:30 |
||
era pt mine,virusele... cre' ca nu-ti prieste clima aia singaporeana bre! |
||
preciouss Postat pe 21 Octombrie 2009 20:34 |
||
De la: Celleste, la data 2009-10-21 19:46:10De la: garbo055472, la data 2009-10-21 19:41:01EU INTELEG PRINTR/O COMUNICARE...TRANSFERUL UNEI INFORMATII...ADICA SA SPUN CEVA CE ALTII SIGUR NU STIU..SAU NU STIU DE LA MINE... ...n/am de unde sti ce stii tu pana nu imi spui..scrii pe forum..sau imi spun cunoscuti de ai tai fata de care te/ai exprimat..desi s/ar putea sa nu ii cred.. |
||
garbo055472 Postat pe 21 Octombrie 2009 20:35 |
||
De la: wife, la data 2009-10-21 19:09:36472, e normal sa avem pareri personale, ca doar nu suntem clonati...si noi, astia vechi, ne contrazicem in legatura cu anumite subiecte... ...conteaza pe un forum de pe internet cine e vechi sau nu??? |
||
garbo055472 Postat pe 21 Octombrie 2009 20:40 |
||
472, e grele mami...sti cum se zice: cand omu n-are probleme, isi face! asa si tu |
||
zambila Postat pe 21 Octombrie 2009 20:42 |
||
pretioaso, ian uita-te matale mai bine, bre bag seama ca ai bagat ceva antigel proaspat in guritza, d-ala de fo 60 de focuri, intors de doo ori asta toamna, ha? ori ai dat drumul la incalzirea centrala, cu perfuzia direct in vena? |
||
ready_vivus Postat pe 21 Octombrie 2009 20:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oare ma place?! | 69 | De la: garbo_467177 7 Octombrie 2017 19:30 |
dragostea barbatilor la 35-40 ani | 12 | De la: tutankhamon 6 Iulie 2009 22:15 |
coopiii | 19 | De la: snowflake 17 August 2009 13:21 |
|
||
ORE TOTI BARBATI SUNT LA FEL??CE ISI DORESC EI IN PRIMUL RIND DE LA O FATA?? | 148 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:50 |
credetzi ca o relatzie de distatza are viitor? | 233 | De la: anca_anka 26 Aprilie 2010 12:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară