Subiectul meu

Lady, ce fel de ,, bataie" doresti?

Moniq, am pretentii de la tine.... gandeste-te la bebelus...el simte cand mami e nervoasa....
nuti_vio
Postat pe 18 Iunie 2010 17:54
nu ca as simti nevoia,...da am o stareeee !!!!!
ladyDY
Postat pe 18 Iunie 2010 17:55
@Casandra

Suflet caritabil...
vezi ca discutia cu ce spui ca imi spui pentru ultima data, nu a existat niciodata, deci imi spui pentru prima data! Dar mi-e rusine de fete, asa ca te iert!

moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 17:55
Lady, schimba starea! Nici o stare nu te cotropeste pe tine afara doar de cazul in care ii permiti!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 17:56
Lady...

http://www.youtube.com/watch?v=PzPsH5MNCX4
nuti_vio
Postat pe 18 Iunie 2010 17:56
Nuti, cum faci tu de esti asa senina?
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:00
sigur,....pana adorm imi trece,...da tot am nervi....cred ca de la caldura de afara,....mai as sta pe malul marii,voi nu????
ladyDY
Postat pe 18 Iunie 2010 18:02
De la: moniq_, la data 2010-06-18 17:55:39@Casandra

Suflet caritabil...
vezi ca discutia cu ce spui ca imi spui pentru ultima data, nu a existat niciodata, deci imi spui pentru prima data! Dar mi-e rusine de fete, asa ca te iert!

daca esti insarcinata,trebuia sa spui.sau daca ai un bebe mic.nu te mai baga in discutii care pot degenera.tu incerci sa te iei de om..ai grija de sanatatea ta.nu te mai implica in lucruri neinteresante pt tine.te-am intrebat eu vre-odata cine esti?de unde vii si unde te duci?ba din contra am vb amandoua de cateva ori destul de interesant despre un subiect.si in general nu am intrebat pe nimeni cine este.ai grija de tine.
caasandra
Postat pe 18 Iunie 2010 18:03
Nu-s senina...is melancolica...is supi, pentru ca nu stiu inca daca maine voi pleca la Buc, si sunt ateptata acolo..am f mult de munca si acum daca as putea m-as teleporta pe malul marii...departe de toti si de toate...
nuti_vio
Postat pe 18 Iunie 2010 18:04
Totul va fi bine, iti vestesc eu!
Si daca vrei la mare, mergi pana acolo, respira si fuguta acasa, inapoi!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:05
Multumesc, draga mea...dar eu locuiesc in moldova. Daca voi ajunge maine in Buc, cu siguranta, voi pleca si la mare....macar o plimbare...
nuti_vio
Postat pe 18 Iunie 2010 18:08
@Casandra
Daca ceea ce incerci acum sunt scuze, le primesc ca nu-s ranchiunoasa.
Insa nu imi mai rastalmaci cuvintele! Tu esti cea care ne-ai anuntat ca tu macar inveti, dar noi nu avem ce face! Nu eu m-am legat de "viata ta". Si nu te mai preface atat! de atatea ori mi-ai urat pana acum cate ceva pentru bebe seara! Daca nu te prefaci, ci chiar uiti, e dovada atentiei pe care o acorda sufletul tau sensibil relatiei cu oamenii!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:11
Aleha, totusi ti-a nascut sotia?
reyya
Postat pe 18 Iunie 2010 18:13
Nuti, iti doresc sa ajungi!
De aici veneau asadar dulceturile! Pun pariu ca esti as si in prepararea muraturilor! Cele mai bune pe care le-am mancat vreodata au fost moldovenesti!
Ai suflet bun, moldoveanca noastra! De la pamantul romanesc ti se trage! Ca ceva mai incolo is oamenii mai rai!

Si latura mea cea aspra tot de la rusi vine, ca "ploaia" :). Bunicul meu din partea mamei e ucrainean. Stiu ce spun!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:13
nici eu nu-s ranchiunoasa..vroiam doar sa stiu daca nasterea a decurs ok
reyya
Postat pe 18 Iunie 2010 18:14
Reyya, las-o sa-si linga ranile!

se regrupeaza ea acu'!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:16
dupa grupir , ne-a luat draku..atunci sa vezi moralism combinat cu pseudostiinta
reyya
Postat pe 18 Iunie 2010 18:19
,,muraturi moldovenesti" ?? care e diferenta intre cele moldovenesti si restul?? :-)
reyya
Postat pe 18 Iunie 2010 18:20
De la: moniq_, la data 2010-06-18 18:11:17@Casandra
Daca ceea ce incerci acum sunt scuze, le primesc ca nu-s ranchiunoasa.
Insa nu imi mai rastalmaci cuvintele! Tu esti cea care ne-ai anuntat ca tu macar inveti, dar noi nu avem ce face! Nu eu m-am legat de "viata ta". Si nu te mai preface atat! de atatea ori mi-ai urat pana acum cate ceva pentru bebe seara! Daca nu te prefaci, ci chiar uiti, e dovada atentiei pe care o acorda sufletul tau sensibil relatiei cu oamenii!

daca e vb de bebelus,ei nu au nici o vina,indiferent de situatie.sa iti traiasca.sa te bucuri de el. in rest,las-o pe Casandra,cu viata si invatatura ei.tu sa fii sanatoasa.copii sunt ingerasi,nu trebuie" atinsi"!

ps vezi cum atragi negativismul spre tine?nu profita de bebe.ce inseamna se regrupeaza?asculta Monik am facut-o pt bebe dar nu ma considera naiva.nu sunt Irinuca.
caasandra
Postat pe 18 Iunie 2010 18:21
E o maaare diferenta, Reyya! Au retete perfecte! Unele cu gelatina...sunt un deliciu culinar fara seaman! pe cuvant de onoare!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:23
@Casandra;
deci nici prin cap nu iti trece ca ai fi datoare cu un minim de scuze macar... cum vrei tu!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:24
mey Aleho..tu ai o problema cu cultura si invatatura asta, te urmareste ceva de speriat..cand esti studenta, cand esti cadru didactic, cand cercetator ...hai mey ca esti de coma
reyya
Postat pe 18 Iunie 2010 18:27
Nu: are o problema majora cu un tupeu prost inteles! si cu incercari de a manipula, numai ca nu ii iese si asta o scoate din minti!
Singura care profita de ceva esti tu! Inceteaza sa mai inventezi lucruri care nu s-au spus si nu mai interpreta discutiile. Eu nu mi-am pomenit copilul nici o secunda!

Si ai dreptate: nu esti Irina, esti mult mai rau! Aia are scuze, tu nu! Vad ca nu esti in stare sa stai in banca ta! Chiar m-ai enervat de data asta! Tie daca iti da omul degetul, tu ii iei mana!
Si vezi ca ti se termina programul artistic!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:31
De la: moniq_, la data 2010-06-18 18:24:00@Casandra;
deci nici prin cap nu iti trece ca ai fi datoare cu un minim de scuze macar... cum vrei tu!

ATUNCI DE CE TOT ITI SPUN SA AI GRIJA DE TINE,MAMICO?VEZI CUM RASPUNZI LA SCANDALURI?DE CE II DAI APA LA MOARA ,LUI REYYA?E TREABA EI CE DURERE ARE.NU TE MAI BAGA ASEMENEA DISCUTII.SA ITI TRAIASCA BAIETELUL!
caasandra
Postat pe 18 Iunie 2010 18:33
Bine, bine!
Chiar nu are rost.
Serios ca mi-ai stricat seara!
Merg la ale mele!
Multumesc!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:34
mdaa....nu-mi da nimeni apa la moara doar ca nu ai inteles un singur lucuru: schimbarea repetata a conturilor nu-ti schimba si personalitatea si caracterul .PUNCT.
reyya
Postat pe 18 Iunie 2010 18:36
De la: moniq_, la data 2010-06-18 18:31:58Nu: are o problema majora cu un tupeu prost inteles! si cu incercari de a manipula, numai ca nu ii iese si asta o scoate din minti!
Singura care profita de ceva esti tu! Inceteaza sa mai inventezi lucruri care nu s-au spus si nu mai interpreta discutiile. Eu nu mi-am pomenit copilul nici o secunda!

Si ai dreptate: nu esti Irina, esti mult mai rau! Aia are scuze, tu nu! Vad ca nu esti in stare sa stai in banca ta! Chiar m-ai enervat de data asta! Tie daca iti da omul degetul, tu ii iei mana!
Si vezi ca ti se termina programul artistic!

LASA ,AI GRIJA DE BAIETEL.
caasandra
Postat pe 18 Iunie 2010 18:36
De la: moniq_, la data 2010-06-18 18:34:26Bine, bine!
Chiar nu are rost.
Serios ca mi-ai stricat seara!
Merg la ale mele!
Multumesc!
caasandra
Postat pe 18 Iunie 2010 18:38
Spune tu acum, Nuti, nu te scoate din minti?! Uite-o cum apeleaza la "coarda sensibila"...

Da, ascult-o pe Reyya; si nici faptul ca scrii cu majuscule sau in daca echivalent acestui fapt, strigi mai tare, in realitate, nu ajuta. Oamenii isi vor pastra oricum opiniile!
Iar "imi pare rau, am si eu partea mea de vina" se scrie in forma si cu literele aici trecute de mine, nu se subanteleg!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:39
La fel si tie!

incep sa te cred ca ai avea numai 19 ani...
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 18:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O IUBIRE IMPOSIBILA 96 De la: preciouss 30 August 2009 22:17
invitatie SPEED DATING 1 De la: speed_date 3 Octombrie 2009 19:57
Cum arat? 5 De la: Michaels_David_1 8 Martie 2016 19:45
BUNA 43 De la: clau2005 24 Martie 2010 20:21
Help, ceva idei 33 De la: AdrianaR 18 Februarie 2010 10:49
Setari Cookie-uri