Iubito, pe prispa ti-am pus O floare din lumea de sus O floare din insula Marte O floare a cailor moarte Ea are petalele lungi Sufland ai sa poti sa le smulgi Iubito eu flori nu prea stiu Sunt un gradinar damblagiu Nu stiu trandafiri liliac Pe toate ca tine le fac Pe toate le aduc la un fel Lalea, trandafir, ghiocel O floare a vietii vecine Si care miroase a tine Iubito pe prispa tu ai O floare din insula rai. Iubita pe prispa ti-am pus O floare din lumea de sus O floare din insula Marte O floare a cailor moarte daca- mi doream o durere....asta cred ca ar fi fost ultima.... http://www.minte9.com/kb/cantec-de-gradinar-cu-versuri-muzica-folk-nicu-alifantis-i3465 |
||
fleurdelis Postat pe 24 Iulie 2010 16:10 |
||
---|---|---|
Fleur,......poate acum ma intelegi cand spuneam ca imi este dor de postatile lui Pik, acum ,.... | ||
ladyDY Postat pe 24 Iulie 2010 16:25 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-14 23:05:48n-am nimic de spus. ca toata lumea. Mai tarziu e acum....acum e aici... dincolo de lumea asta, suntem tot noi... |
||
|
||
reyya Postat pe 24 Iulie 2010 16:40 |
||
oooffff! se pare ca..... |
||
fleurdelis Postat pe 24 Iulie 2010 16:45 |
||
viata unui om ..fleur, poate fi uneori doar o frantura din energia universala... | ||
reyya Postat pe 24 Iulie 2010 16:49 |
||
ca sa nu mai punem la socoteala antimateria... | ||
zambil Postat pe 24 Iulie 2010 19:51 |
||
...si the butterfly effect.. n-aveti decat sa dati cu pietre-n mine,da' io n-am de gand sa jelesc... pikanu' nu era genu' de om care sa-si fi dorit asta... ma bucur ca l-am cunoscut,chiar si asa virtual... dar toti vom fi oale si ulcele intr-o zi...sau ma rog - cenusa... piku' macar a trait destul sa vada lutul din multe parti ale lumii... ceea ce,desigur,nu pot spune multi dintre noi... asa ca: pe cai,ca se filmeaza! |
||
preci Postat pe 24 Iulie 2010 20:04 |
||
dap.. oale, ulcele, cenusa... sau alte conturi... c-acilea-n virtual suntem doar personaje, bre preci... | ||
zambil Postat pe 24 Iulie 2010 20:13 |
||
nea zambile... circumspect si suspicios ca-ntotdeauna,ai? nici nu ma asteptam la altceva,s-o spun p'aia dreapta... |
||
preci Postat pe 24 Iulie 2010 20:16 |
||
subiectul lui ...un timp am fost noi.........gradina ,apusurile .....si tot ce incerca si uneori impartea frumusetea cu noi | ||
garbo074997 Postat pe 24 Iulie 2010 20:17 |
||
se cheama realist, bre veve... am vazut la viata mea virtuala destule telenovele...unele cu scenarii d-astea radiofonice mai mult decat proaste... mai ales cand nu sunt decat doi - trei actori de-si tot schimba vocile... | ||
zambil Postat pe 24 Iulie 2010 20:21 |
||
zambil actorii buni pot sa-si schimbe vocile /sant trista dar si realista si stiu ca nu ar vrea sa ne transformam in bocitoare dar nici sa ne comportam ca el nu a fost pe aici su nu nea blagoslovit asa cum stia el original. | ||
garbo074997 Postat pe 24 Iulie 2010 20:25 |
||
ca-mi vine sa rad,n-am ce-i face... iarta-ma,pikane,da' io de cand ma stiu am fost razareatza! nene... io nu te pot contrazice,ca sexperientza mea e rusinos de redusa pe langa a lu' 'mneatale.. |
||
preci Postat pe 24 Iulie 2010 20:26 |
||
precii asta o sa te mentina tanara si sufleteste si nu o sa faci riduri | ||
garbo074997 Postat pe 24 Iulie 2010 20:28 |
||
he,he,he... bre veve, asa boboaca ca matale, mai rar... | ||
zambil Postat pe 24 Iulie 2010 20:29 |
||
nene... retrage-ti cuvintele,ca te vede lumea ! ce dreaq te-nmoi asea? o fi de la chinezariile alea de le bei pe stomacu' gol? |
||
preci Postat pe 24 Iulie 2010 20:35 |
||
om batran, bre preci... am si eu slabiciunile mele... mai ales cand ma umfla rasu'... | ||
zambil Postat pe 24 Iulie 2010 20:40 |
||
badicule......eu tot mai sper ca nu-i adevarat!!!! Are cineva certitudinea 100% ca e adevarat???? |
||
walkiria Postat pe 24 Iulie 2010 21:27 |
||
walki... inviasi,mami?! nush',fata... io una n-am certitudini... |
||
preci Postat pe 24 Iulie 2010 21:33 |
||
ei...inviashi...ca ma sperie unii!!!Asta chiar e greu de crezut..... Chiar sunt trista....dar poate totusi....o fi un zvon.... |
||
walkiria Postat pe 24 Iulie 2010 21:38 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-14 23:05:48n-am nimic de spus. ca toata lumea. sa dormi...amore,somn usor.... sa-ti fie somnul lin si racoros iar ploaia mea de sarutari pe pleoape sa-ti vegheze sa-ti fie cintec si lumina cum tu mi-ai fost dintotdeauna. |
||
anika Postat pe 24 Iulie 2010 22:54 |
||
anika Postat pe 24 Iulie 2010 22:55 |
||
Salutare, forumisti voi vorbiti serios? Nu pot sa cred asa ceva... sper sa va inselati... daca e adevarat, ma alatur celor care varsa o lacrima pt.el ...ii voi smti lipsa pe forum.. | ||
daria_ Postat pe 24 Iulie 2010 23:08 |
||
se pare ca nu apare nimeni care sa dezminta stirea.... Nu-mi ramane decat sa ma rog pentru linistea sufletului sau.Sa-i fie tarana usoara....si el stie...ca isi va avea tot timpul locul lui in sufletul meu!! Adio , Badicule!!! |
||
walkiria Postat pe 24 Iulie 2010 23:20 |
||
... din codru rupi o ramurea. Ce-i pasa codrului de ea? Daca-i adevarat, dormi in pace, pik... | ||
daria_ Postat pe 24 Iulie 2010 23:26 |
||
Pentru cel ce-a fost o vreme adevaratul leader al forumului,pentru cel ce n-o sa mai fie decat in amintirile noastre,pentru cei ce l-au cunoscut si l-au indragit,pentru cei ce l-au cunoscut si nu l-au agreat, pentru bune si pentru rele...sa-l iertam si sa-i purtam o amintire mai tare ca moartea... Foaia ve�ted� Mihai Eminescu V�ntu-o foaie vestejit� Mi-au adus mi�c�nd fereasta - Este moartea ce-mi trimite F�r� plic scrisoarea-aceasta. Voi p�stra-o, voi �ntinde-o �ntre foile acele, Ce le am din alte timpuri De la m�na dragei mele. Cum copacu-�i uit� foaia Ce pe v�nt mi-a fost trimis�, Astfel ea uitat-au poate Aste foi de d�nsa scrise. Vorbele iubirii moarte Vinovate-mi stau de fa��, Dovedite de minciun� Cer s� sting a lor via��. Dulcea lor z�d�rnicie Nu m�-ndur s-o pun pe foc, De�i-mi stau at�t de triste C� nu pot muri pe loc. Voi p�stra �ntreg amarul �i norocul �stor foi, �n durerea vechii pierderi Recitindu-m�-napoi; Numai vestea bl�nd-a mor�ii, Foaia trist� le-am adaos: Moartea vindec-orice ran�, D�nd la patime repaos. |
||
mark_ Postat pe 25 Iulie 2010 00:14 |
||
Una din cugetarile badicului....Si stiu ca m-ar certa din doua motive:ca dau copy/paste....si ca ii spun badicul...:d Subiect mesaj: "...firicel de floare-albastra..." ...se infiripa rebel din nastere , binevoitor din principiu , jucaus in speranta unui maine real , si inocent , pentru ca e vis...Favorabil pentru ca-i al meu , posibil pentru ca e albastru , culoarea sperantei , nevinovat , pentru ca nu face rau nimanui... Oare asa este? se naste , fir-ar sa fie , fara avertizari , fara pericole aparente , fara initiale implicari...eh , o glumitza... Nu e imoral , nu e ilegal , nu ingrasa. E deceptionant...in devenire , in perspectiva. Ma bucur dimineata cand ma trezesc. Am avut un coshmar , nimic adevarat...si daca nu ma bucur , cum ziceam , nici nu-i acord importanta. Ma bucur ca am avut un vis frumos. O tampenie! A fost doar vis , nimic adevarat... Coshmarurile nu inseala , visele frumoase - da... Subiect mesaj: Re: oare un vis , un gand nascut din intamplare , iti poate determina , conditiona chiar , actiuni viitoare? Are un vis atata putere , incat sa te trezeasca din letargie? Poate ea , glumitza nevinovata , intamplarea marunta , sa-ti conditioneze viata? Subiect mesaj: Re: daca tot imi stau capsunii cuminti in tarla , ma pun pe amintiri... Imi povestea un barbat , pensionar , om linistit si cu preocupari decupate parca din decalogul pensionarilor traditionali... "Eram copil , prin clasa a VII-a. Am plecat intr-o tabara , undeva intr-o zona de munte. Acolo am cunoscut printre altele o fata. Blonda , un pic mai inalta decat mine , e tot ce-mi mai amintesc despre ea. A , si numele il mai stiu , Ionela A. Discutand profund , asa cum discuta cei de 12-13 ani , mi-a spus la un moment dat ca mama ei e bucatareasa la liceul *** (aici au fost cateva initiale , cum ar fi de exemplu LDC) "Ce inseamna LDC?" "Cum , atata lucru nu cunosti??? Uite ce inseamna..." Am aflat o lume noua , ce exista de multa vreme , da' la mine , in satul meu dintre dealuri , nu s-a auzit de asa ceva. In anul urmator , cand a venit vremea sa aleg un drum , mi-am amintit de vorbele fetei si de liceul ala ciudat. Am cerut sa fiu inscris acolo. Am suportat privirile ciudate ale celor din jurul meu , am neglijat si informatiile despre o concurentza acerba , si mi-am urmat dorinta , nascuta dintr-un capriciu. Am absolvit dupa 4 ani acel liceu , am continuat studiile in acelasi domeniu , am iesit la pensie dintr-un post cat se poate de onorabil si respectabil , si sunt multumit de viata mea. Dar pe fata aceea niciodata n-am vazut-o. Oare ii datorez ceva? " Subiect mesaj: Re: ..... am zambit sagalnic unui vis nastrusnic , si s-a intors impotriva mea , cu puterea realitatii... Datorez cuiva ceva?... Subiect mesaj: Re: :)))) raspund unui mesaj privat : da , am baut ce beau de obicei. Pepsi. Si nu , noaptea eu nu visez. Noaptea construiesc. Castele , pentru ca sunt in spania... Subiect mesaj: Re: ca veni vorba de spania... un cantecel...:) Por que no quieres creer que te amo En mi vida no hay otro amor Que solamente quiero el tuyo Que solo quiero tu pasion Si no me quieres, me lastimas Si tienes otro amor, tambien Yo seguire siendo "tu amigo" aunque me duela comprender Me muero por estar contigo Me muero por volverte a ver Me muero por besar tu boca, tu boca que tanto espere Me muero porque tu me creas lo mucho que siempre te ame Aun conservo en mis labios tus besos, y no se por que Subiect mesaj: Re: natura asta... in miezul iernii soarele devine darnic , nefiresc de altruist cu caldura lui...si cateva plante , rebegite de frigul indelung , se grabesc sa se desfete , sa se rasfete...Apar muguri , cresc , explodeaza , se mijesc si culorile , se amesteca aromele , si...natura isi cere TOATE drepturile.Inca e iarna , si gerul cade napraznic , ucigand tot ce era sa fie culoare , parfum , gust , miros , intr-un cuvant - viata... Toate lucrurile trebuie facute la timpul lor , nu? Subiect mesaj: Re: "the rest is silent"? nuuuuuuuuuuuuu! The rest is...vanity fair. Cu intrebarile lui Thackeray ? cati dintre noi au vise, si sunt cu adevarat fericiti atunci cand reusesc sa le indeplineasca? Ce este aspiratia? Care este adevaratul scop al vietii? Vorbe...palavras...paroles... Subiect mesaj: Re: asta nu-i un subiect , pentru ca...nu stiu , poate pentru ca nu are subiect... Ma astept totusi la o cavalcada a celor trei "cavaleri ai apocalipsei" , cu cohorta lor de conturi...;) Fie , acum e liniste , a fost si luna noua , si eu reactionez ca si o faimoasa personalitate de aici , un amic de altfel , cu trei zile intarziere...:) Subiect mesaj: Re: ......... suntem atat de ireali aici , incat nici pozele atarnate pe la profile nu ne-au mai suportat! :)) ...si sa stiti...ca e confirmat.M-a sunat un prieten comun...a primit mesaj din spania!!! |
||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2010 00:14 |
||
Cineva ...candva ..mi-a trimis aceasta piesa in speranta ca imi va place...in amintirea lui , dedic aceasta piesa, sunt sigura ca era preferata lui http://www.youtube.com/watch?v=w8LL1x6J2rU |
||
reyya Postat pe 25 Iulie 2010 00:40 |
||
cine a murit? | ||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 00:49 |
||
da' cui ii cantati bre vesnica pomenire, pe-acilea? |
||
sora_ilsi Postat pe 25 Iulie 2010 00:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CEL MAI TICALOS BARBAT PE CARE L-ATI INTALNIT PANA ACUM.?...SI EVIDENT SI "DE CE" S-A DOVEDIT A FI ASA! | 115 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 23:39 |
Cum ar vrea femeile sa fie barbatul "aproape" ideal ? | 328 | De la: liaiedera 13 Aprilie 2010 08:34 |
buna tuturor | 10 | De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 18:16 |
|
||
care este opinia voastra despre barbatii romani? | 75 | De la: charmelen 27 Martie 2017 18:57 |
oare cit de destepti sint barbatii? | 63 | De la: ratuscaceaurata 16 Noiembrie 2011 22:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară