fleur - > NU, nu stia. Habar nu avea ca are o inima atat de fragila. Din spusele sotiei, isi facea planuri. Raul a venit brusc, ca un trasnet. Nu e drept. Pe de alta parte - nu s-a chinuit. Ma feresc sa spun "Bine ca...". Fiindca era cu adevarat bine sa continue sa existe. |
||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 17:45 |
||
---|---|---|
da, asta a fost si la bine primul gand! la "orgoliul" lui....nu s-ar fi bucurat de postura suferind.... insa doar atat! asta-i...singurul "bine" |
||
fleurdelis Postat pe 25 Iulie 2010 17:49 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 17:26:01Si mai pot spune ca adesea facea ca si aici: isi crea un subiect propriu, nu cu un scop initial, pe care il dezvolta ulterior... cu mintea, cu inima, cu imaginatia, cu talentul lui. A fost genul de om..."multi vad,putini pricep".Cei care au reusit sa fie prieteni cu el....l-au vazut de fapt asa cum este.Poti spune ca s-ar potrivi citatul..."Unii oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme, punandu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor, nu vom mai fi niciodata aceiasi." El m-a invatat ce inseamna viata virtuala...el mi-a dat ideea acestui nick....el stie ca a avut un loc special in sufletul meu....."vorbe,palavras,paroles"....atat putem aici...doar sufletul stie mai mult!!! Sa-i fie tarana usoara...si somnul lin! |
||
|
||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2010 17:58 |
||
imdaaa....doar sufletul....o doamne! |
||
fleurdelis Postat pe 25 Iulie 2010 18:02 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 17:45:42fleur - > NU, nu stia. Habar nu avea ca are o inima atat de fragila. ti-am spus cat de mult ma bucur sa te vad aici????Imi aduci aminte de vremurile trecute....de prietenii mei virtuali...dar de fapt reali!!! |
||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2010 18:04 |
||
de acord, Walky... noi il cunosteam cu multi ani inainte de a ajunge aici... daca nu mi-ai fi spus aseara, habar nu as fi avut ca el continua sa scrie, dupa ce dincolo forumul s-a destramat. Imi pare rau ca nu mai vorbisem cu el de destul de mult timp...cam de prin toamna.:( |
||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 18:05 |
||
Obisnuia sa spuna "va veni si primavara, intr-o zi de joi"... In aceasta zi de joi insa, n-a venit primavara... Urasc ziua de joi! |
||
Tylly Postat pe 25 Iulie 2010 18:07 |
||
Walky, mie poti sa-mi spui real, ca ne-am privit ochi in ochi...:) ma dezobisnuisem sa scriu... nici nu stiu daca mai am putere sau rabdare ca sa o mai fac cu atata nerv (si la propriu, si la figurat:P) ca pe vremuri, timp de atatia ani. Iar daca sunt aici, sunt datorita tie, si datorita Badicului, de aseara...:) Multumesc!...:) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 18:09 |
||
in ultimele 2 saptamini se simtea slabit ,uneori imi spunea ca e atit de ....lesinat ...ca nu are chef sa manince.muncea foarte mult,ii era foarte cald .isi dorea o vacanta.pe 20 iulie am povestit de tatal meu care a murit in urma cu 10 ani pe 20 iulie la orele 14.45 de infarct.fara sa aiba o afectiune cardiologica.militar calit cum spunea romi.el mi-a povestit apoi de tatal sau care a murit la 54 de ani de infarct.am zimbit si am spus:uite vezi..de aia nu ma marit eu cu tine.barbatii in familia ta sint veriga slaba.nu as putea trece prin asa ceva. am vazut atunci pe chipul sau un zimbet trist.vorbeam pe web. pe 22 iulie dimineata am vorbit ca de obicei in fiecare dimineata ,de abia imi deschideam ochii si el imi dadea neata.eram pe fuga,ma imbracam,nu stiam cu ce,i-am cerut parerea apoi mi-a spus sa dau drumul la camera sa vada cum sint imbracata... mi-a spus ca iese si el din net cam in jumatate de ora si ne auzim dupa ora 2... nu-l voi mai auzi niciodata.am crezut ca nu a avut deloc net apoi seara i-am ami dat mesaj pe net dar vazind ca nu raspunde am crezut ca doarme ptr ca nu prea dormise in ultima vreme. a doua zi am sunat dar telefonul ii era inchis.vorbeam cu celleste pe mess si glumeam ii spuneam ca sultanul nostru..trage chiulul...i-am spus sa il sune si ea..si sa imi spuna daca reuseste sa il gaseasca. nu il voi mai auzi niciodata si incerc sa pasesc mai departe fara el...dar parca totul din mine este amortit si fara viata.nu pot zimbi,nu pot vorbi...ma misc de parca nu as fi eu. ma rog ptr linistea lui...ptr linistea mea.deschid messul in fiecare dimineata si parca il simt aproape. nu ne-am luat ramas bun...nu pot sa imi iau ramas bun... in fecare dimineata ii spun buna dimineata si in fiecare seara ii spun noapte buna. multumesc ca ai existat in viata mea.iti multumesc ca ti-am fost draga. |
||
anika Postat pe 25 Iulie 2010 18:09 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 18:05:56de acord, Walky... noi il cunosteam cu multi ani inainte de a ajunge aici... daca nu mi-ai fi spus aseara, habar nu as fi avut ca el continua sa scrie, dupa ce dincolo forumul s-a destramat. Geminy...badea era peste tot,Stia tot......ceea ce vroia sa stie!! |
||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2010 18:13 |
||
Celleste - > ba, sa nu urasti... si cu atat mai putin ziua. Nu ziua i-a decis destinul. Nici noi. Altundeva a fost scris... dar si grija lui fatza de el, cred ca a contat.:( | ||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 18:14 |
||
scria undeva...ca e indragostit de O joi.... |
||
fleurdelis Postat pe 25 Iulie 2010 18:15 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 18:09:53Walky, mie poti sa-mi spui real, ca ne-am privit ochi in ochi...:) Tocmai asta spuneam Geminy.....virtuali...dar de fapt reali!!!Numa'tu si badea v-ati incumetat sa dati ochi cu mine!!!Hm....ce mai povesti...ce mai vremuri!!! |
||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2010 18:17 |
||
Walky... n-am avut nici cea mai mica retinere. ;) Esti exact cea care scrie, de aceea mi-am dorit mult sa ne vedem...:) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 18:20 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 18:20:57Walky... n-am avut nici cea mai mica retinere. ;) adaug: si frumoasa, pe deasupra...:P |
||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 18:22 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 18:22:31De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 18:20:57Walky... n-am avut nici cea mai mica retinere. ;) pai ce faci geminy dear....te opresti la jumatate??? ....si destepata si devreme acasa!!! si fi atent...aici poti intra sa-ti modifici postarea...nu trebuie sa scrii instelat.... |
||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2010 18:35 |
||
am vazut, Walky...;) desteapta n-am zis, ca se vede si de aici... cat despre "devreme acasa"... o fi o calitate, dar e neinteresanta pentru mine...:))) :P Cred ca si Badia ti-ar fi zis la fel. |
||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 18:42 |
||
S-a stins lumina serilor albastre Ca visele trecute sau florile uitate-n glastre S-a stins lumina in ochii ce incet se inchid Ca sufletul s-alunece spre usa grea de malachit. E trista lumea dura fara tine Si au ramas acum doar lacrimi si suspine M-alatur celor ce pe ochi iti pun o sarutare Si recunosc ca-mi-este dor de tine .....tare. Prieten drag, tu du-te spre lumina Sa ai tu drumul drept si plin de tihna Iertare iti aduc cu un buchet de trandafiri Ca visele sa-ti fie dincolo...doar impliniri. ODIHNESTE-TE IN PACE PIKANE! NU UITA SA-I VEGHEZI DE ACOLO, DE SUS, PE CEI PE CARE I-AI IUBIT! RAMAS BUN PRIETEN DRAG! |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2010 18:46 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 18:42:07am vazut, Walky...;) eee.....badea stia multe...prea multe!!!:))) oricat incercam sa-l pacalesc...niciodata nu-mi iesea.... |
||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2010 18:47 |
||
Walky... incercai sa vinzi castraveti gradinarului, inteleg... dar poate ca el nu voia castraveti, ci altceva...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 18:53 |
||
atata mi se pare nedrept! ca s-a sfarsit! insa in comparatie cu faptul ca a foooost....probabil ca asta-i nimic!! |
||
fleurdelis Postat pe 25 Iulie 2010 19:16 |
||
De la: anika, la data 2010-07-25 18:09:56in ultimele 2 saptamini se simtea slabit ,uneori imi spunea ca e atit de ....lesinat ...ca nu are chef sa manince.muncea foarte mult,ii era foarte cald .isi dorea o vacanta.pe 20 iulie am povestit de tatal meu care a murit in urma cu 10 ani pe 20 iulie la orele 14.45 de infarct.fara sa aiba o afectiune cardiologica.militar calit cum spunea romi.el mi-a povestit apoi de tatal sau care a murit la 54 de ani de infarct.am zimbit si am spus:uite vezi..de aia nu ma marit eu cu tine.barbatii in familia ta sint veriga slaba.nu as putea trece prin asa ceva. imi place cum ai spus..."multumesc ca ai existat in viata mea. iti multumesc ca ti-am fost draga"... :) adevarul e ca doar ce a fost frumos ramane in amintire.... |
||
jinx Postat pe 25 Iulie 2010 19:22 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-07-25 18:15:27scria undeva...ca e indragostit de O joi.... Badicul era un vesnic indragostit, iubea cu pasiune...totul:) |
||
jinx Postat pe 25 Iulie 2010 19:24 |
||
avea el o scriitura postata pe blog, intitulata asa! sa recunosc cinstit noi 2 intr-o joi am vb prima oara. mi-a ramas in minte si pt ca ani intregi am fost obsedata de un vers: ne vedem joi.... cred ca o am salvata pe undeva! de nu...o sa apelez la cell.... |
||
fleurdelis Postat pe 25 Iulie 2010 19:26 |
||
i-am spus-o de altfel... dupa ce vorbeam..ore in sir de ne prindea dimineata ii spuneam in incheiere : multumesc. de ce? ce-am facut? ptr ca existi... si isi ducea degetele catre camera ca si cum mi-ar fi mangaiat chipul. a iubit foarte mult viata.a iubit..frumosul intradevar.a fost un om care a trait. |
||
anika Postat pe 25 Iulie 2010 19:27 |
||
M-am indragostit de o joi. Nu avea nimic special, nimic deosebit, era o joi ca multe altele. Asta pentru restul lumii. Cand am cunoscut-o era tanara. Zambea cu soarele-i bland si cuprindea in albastrul cerului ei senin primele imagini ale ochilor somnorosi. Nu m-am grabit sa-i spun c-o iubesc, ca e sansa mea. I-am oferit o cafea in veranda din acoperisul careia stateau sa cada boabe grele, aurii, dulci-acrisoare, de struguri in pragul maturitatii. Am cochetat cu ea intre fumul tigarilor si zumzaitul gazelor ce se jucau pe fructele de zmeura de langa veranda. Simteam ca am captivat-o cu vorbe simple, complimente de rutina, si siguranta ca e a mea m-a orbit. Un telefon oarecare, o fuga la paine, un �ia stai nene la rand� la loto, � nu incetam sa ma bucur de norocul ce-mi iesise in cale. Am o joi, cea mai frumoasa, mai buna, mai�a mea! As fi vrut sa-mi strig iubirea in gura mare, mandru ca eu am fost alesul� Si am amanat in continuare sa-i spun EI c-o iubesc. Joia mea m-a asteptat . M-a asteptat atata cat i-a fost si ei permis. Pana cand lumina privirilor ei senine a inceput sa paleasca. Odata cu umbrele serii a inteles ca sunt un nehotarat, un hoinar oarecare, un neserios ce nu stie sa se bucure de ceea ce are in preajma. Cu un ultim oftat a aprins stelele si si-a dat duhul. Pentru totdeauna! Adevarata sansa iti iese in cale o singura data. Sigur, vor veni alte joi, si luni, si miercuri, si� Niciuna insa n-o sa mai fie ACEA JOI, joia mea� Romulus Albu |
||
anika Postat pe 25 Iulie 2010 19:32 |
||
imda...duminica asta va avea loc inmormantarea! am sunat eu, si apoi am fost sunata....evident de.... nu era bolnav! a fost doar asaaa...o neintamplata .... |
||
fleurdelis Postat pe 25 Iulie 2010 19:34 |
||
Eu va las acuma... ma duc la un concert, poate ma mai limpezesc... Poate mai intru aici... nu stiu inca. Va doresc toate cele bune. Sper sa trecem cu bine peste aceste zile urate... Inca o data, MERGI CU BINE, PRIETEN DRAG!... SA TE IERTE DZEU!... NU TE VOI UITA NICIODATA. ITI MULTUMESC PENTRU TINE... :( |
||
eu_geminy Postat pe 25 Iulie 2010 19:37 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=phdR0Y9t1FE&feature=related |
||
ladyDY Postat pe 25 Iulie 2010 19:44 |
||
Uneori aud cum vorbim pentru c� Tu F�r� s� deschizi gura, I�i deschizi sufletul! |
||
fleurdelis Postat pe 25 Iulie 2010 19:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cat de mult conteaza diferenta de varsta intre 2 parteneri? | 59 | De la: Anouk 27 Noiembrie 2009 18:38 |
Credeti ca diferenta de 10 ani intr-o relatie poate reprezenta o problema? | 30 | De la: garbo_6115 27 Septembrie 2012 10:44 |
ce sa cred...... | 10 | De la: gmpa 19 Aprilie 2010 03:02 |
|
||
ce urasc barbatii la noi femeile | 116 | De la: MONIKA112511 16 Martie 2015 12:25 |
cat de repede ne pierdem interesul? | 50 | De la: eu_geminy 26 Octombrie 2010 03:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară