Subiectul meu

De la: eu_geminy, la data 2010-07-25 19:37:19Eu va las acuma... ma duc la un concert, poate ma mai limpezesc...

Poate mai intru aici... nu stiu inca.

Va doresc toate cele bune.
Sper sa trecem cu bine peste aceste zile urate...

Inca o data,

MERGI CU BINE, PRIETEN DRAG!...
SA TE IERTE DZEU!...
NU TE VOI UITA NICIODATA.
ITI MULTUMESC PENTRU TINE...

:(

Dac vei intra tu....atat cat pot...iti tin isonul!!!
Dumnezeu sa-l ierte!!!
walkiria
Postat pe 25 Iulie 2010 19:48
De la: jinx, la data 2010-07-25 19:24:04
De la: fleurdelis, la data 2010-07-25 18:15:27scria undeva...ca e indragostit de O joi....

Badicul era un vesnic indragostit, iubea cu pasiune...totul:)

....
walkiria
Postat pe 25 Iulie 2010 19:51
De la: fleurdelis, la data 2010-07-25 19:46:16Uneori aud cum vorbim pentru c�
Tu
F�r� s� deschizi gura,
I�i deschizi sufletul!

Sufletul imi este gri
dau sa spun ceva
si nu pot,
buzele imi sunt impietrite.
Ma vad,
sunt viu?????
si totusi.....
nu stiu
ce se'ntampla
cu mine.
Caut si caut
sa'nteleg
de ce, de ce tocmai
"EU"

Fleur sper sa nu te superi !!!! am incercat stangaci sa merg mai departe cu ideia, asta daca a fost, daca nu imi cer scuze.
ladyDY
Postat pe 25 Iulie 2010 20:13
euuu?? eu sa ma supar??
poatee..pe dumnezeu....acum!
adevarule ca fost Om....si ne-a incantat pe toti!
m-am prins greu si tarziuuu...ca mereu avea dreptate....
adevarul e ca ne-a mai si dat o lectie!
cu tot!
si prin tot!
adevarul eeee.....ca ne va lipsi !
fleurdelis
Postat pe 25 Iulie 2010 20:20
mai....haideti sa ne gandim la el frumos....sa stergem lacrimile si sa incercam sa ne linistim....sunt sigura ca acolo unde e el siiiiigur simte durerea noastra si ne transmite un gand bun, sa continuam ce, poate, el nea indrumat sa facem...macar pe unii dintre noi...
tutankhamon
Postat pe 25 Iulie 2010 20:26
De la: anika, la data 2010-07-25 19:32:40M-am indragostit de o joi. Nu avea nimic special, nimic deosebit, era o joi ca multe altele. Asta pentru restul lumii.

Cand am cunoscut-o era tanara. Zambea cu soarele-i bland si cuprindea in albastrul cerului ei senin primele imagini ale ochilor somnorosi. Nu m-am grabit sa-i spun c-o iubesc, ca e sansa mea. I-am oferit o cafea in veranda din acoperisul careia stateau sa cada boabe grele, aurii, dulci-acrisoare, de struguri in pragul maturitatii. Am cochetat cu ea intre fumul tigarilor si zumzaitul gazelor ce se jucau pe fructele de zmeura de langa veranda. Simteam ca am captivat-o cu vorbe simple, complimente de rutina, si siguranta ca e a mea m-a orbit.

Un telefon oarecare, o fuga la paine, un �ia stai nene la rand� la loto, � nu incetam sa ma bucur de norocul ce-mi iesise in cale. Am o joi, cea mai frumoasa, mai buna, mai�a mea! As fi vrut sa-mi strig iubirea in gura mare, mandru ca eu am fost alesul�

Si am amanat in continuare sa-i spun EI c-o iubesc.

Joia mea m-a asteptat . M-a asteptat atata cat i-a fost si ei permis. Pana cand lumina privirilor ei senine a inceput sa paleasca. Odata cu umbrele serii a inteles ca sunt un nehotarat, un hoinar oarecare, un neserios ce nu stie sa se bucure de ceea ce are in preajma. Cu un ultim oftat a aprins stelele si si-a dat duhul. Pentru totdeauna!

Adevarata sansa iti iese in cale o singura data. Sigur, vor veni alte joi, si luni, si miercuri, si�

Niciuna insa n-o sa mai fie ACEA JOI, joia mea�

Romulus Albu

ptr tine fleur
anika
Postat pe 25 Iulie 2010 20:28
multumesc anik!

o sa am grija de ea daca mi-o dai mie....
pe joi
fleurdelis
Postat pe 25 Iulie 2010 20:30
incerc sa-mi sa-mi revin, si totusi,......va mai trece ceva timp.........................
ladyDY
Postat pe 25 Iulie 2010 20:32
Mi-e dor...
Ma abtin cu greu sa nu intru pe mess si sa-i lansez mesaje in eter. Doamne, cat o sa-mi lipseasca! Pentru cine reusea sa se apropie de el, devenea ca un drog . Daca reuseai sa-l cunosti, nu puteai sa nu-l iubesti.
Si a fost iubit. Si va fi iubit in continuare.
Vei ramane in sufletele noastre, dragule, pentru eternitate!
Odihneste-te in pace, suflet drag!
Tylly
Postat pe 25 Iulie 2010 20:33
eu i-am trimis citeva mesaje in eter...
ma ajuta sa si vorbesc cu oameni care l-au cunoscut si l-au iubit.
anika
Postat pe 25 Iulie 2010 20:40
Cell, ai dreptare...eu una nu am facut parte din lista lui de prieteni, nu i-am cerut prietenia niciodata.Poate imi dadea acceptul sau nu, dar din umbra cum se spune ii admiram felul de a fi cu toate rautatile iscate intre unii iusseri, dar nu am dat importanta,....Am incercat sa descopar omul din Pik, sensibilitatea fotografiilor pe care le posta cu drag si ne incanta ochiul si sufletul,....acesta este PIK,...."UNICUL" ...........Nu vreau sa scriu la trecut, deoarece el traieste undeva sus la ceruri !!!
ladyDY
Postat pe 25 Iulie 2010 20:44
Ieri am intrat pe forum de pe pe telefon cu intentia de a comenta pe "chestiunea zilei" Am intrat mai intai aici cu gandul la pik si la ceilalti prieteni virtuali carora le simt lipsa, dar nu am mai avut puterea sa intru si pe alte topice. Disparitia prematura a celui ce si-a spus pik_nik m-a intristat foarte tare. Condoleante familiei si celor care l-au cunoscut personal. Lacrimi reale si sincere impreuna cu o floare virtuala pe mormantul lui. Ramas bun, prieten drag. Sa-ti fie tarana usoara!
daria_
Postat pe 25 Iulie 2010 20:46
cuvintele sunt de prisos...

http://www.youtube.com/watch?v=tmzoN_afPGk
zambila
Postat pe 26 Iulie 2010 12:44
Am recitit din urma si sincer am ramas cu un nod in gat
Nu l-am cunoscut ca nu am avut ocazia dar imi dau seama ca era iubit, era foarte iubit.Acolo unde e el simte si il mangaie ca atata lume la iubit cu adevarat

ameno
Postat pe 26 Iulie 2010 13:09
nu pot sa cred.....NU VREAU SA CRED

eladaela
Postat pe 26 Iulie 2010 16:31
lamuriti/ma si pe mine ce s/a petrecut,am citit doar cateva postari anterioare si am amutit

n/am mai intrat de ceva timp....
elodia
Postat pe 26 Iulie 2010 16:39
Elodia , am sa incerc eu ...este vorba de pik_nik, pe care multi de aici l-au placut , simpatizat pt modul de a spune lucrurilor pe nume , pt calitatile lui , pt simtul umorului ...A decedat in urma cu cateva zile..A parasit atat scena acestui forum cat si ...scena vietii, din pacate...
reyya
Postat pe 26 Iulie 2010 16:45
as vrea sa spun atatea....si n-as mai vrea sa spun nimic
eladaela
Postat pe 26 Iulie 2010 16:55
ela, exact asa am simtit si eu si multi altii cred, cand am auzit
nelly05
Postat pe 26 Iulie 2010 16:59
reyya,multumesc...

am citit ,postare cu postare,pana m/am edificat...edificat e un fel de a spune,pt ca n/am inteles de ce...
nu l/am cunoscut pe pik,imi amintesc in schimb primirea pe care mi/a facut/o in garbo,labirintul in care m/a aruncat incurajandu/ma sa gasesc drumul...i/am facut o promisiune,foutui impreunat,si n/am respectat/o...
i/am promis ca voi crede in iubire si voi lupta pt ea...
elodia
Postat pe 26 Iulie 2010 17:01
am auzit de vreo doua zile dar tot am sperat ca nu e adevarat....
inca astept sa-mi spuna...."helado,ptr tine un cappuccino"...

offfffff
eladaela
Postat pe 26 Iulie 2010 17:01
Mda!... Deci e adevarat...
Ma hotarasem sa nu mai calc pe aici inca o buna bucata de vreme. De prin februarie chiar "uitasem" ca mai exista acest forum. Vineri sau sambata insa am auzit primele zvonuri despre piku...
Nu mai vorbisem demult cu el pe mess, dar asteptam sa anunte ca vine in Romania...

Uite ca vine. Nu am niciun motiv sa cred ca asta ar fi o "gluma". Nu asa sunau glumele lui pe care, sa fiu sincer, le gustam din plin... si orice s-ar putea spune despre mine, doar ca NU am simtul umorului NU ar putea spune nimeni niciodata...

Drum bun, prietene... si asteapta-ne si pe noi. Mai devreme sau mai tarziu, te vom urma. Si om face si acolo un forum unde sa radem in continuare de prostia crasa si fanfaronada etalata la tot pasul...

PS: Pikule, tine-mi si mie un loc la masa aia... stii tu care Masa cu gashca aia de betivani albi, cu aripioare... Ne-om intalni acolo sus, la o bere.

La revedere!...
Thor_again
Postat pe 26 Iulie 2010 18:05

Postat de pik-nik pe: 16 August 2009, ora 09:59

Nimic din ce exista nu se merita mai mult decat acel ceva care da starii tale de a fi zbor si apoi prabusire."

"Sunt momente in care iti dai seama cat de neimportant este spatiul si timpul. Si atunci poti vedea cu adevarat cat de neinsemnat este omul."

"Nu vei putea gasi in societate un om cu toate virtutiile decat pe strada. Cersind."

"Tragedia mortii: are viata vesnica..."

"Drumul bun nu poate fi decat cel ales de tine insuti. Adevarul destin al fiecaruia."

"O planeta pe care ar domina pacea ar fi una care si-ar fi implinit destinul. Si ce lucru cu destinul implinit isi mai merita viata..?!"

"De neinchipuit imi este un om ce n-ar irosi nici o secunda. Ce slaveste timpul pana la divinizare. Tare greu imi vine sa-i creez acestuia o imagine in minte, caci nu ar mai avea viata ci doar un ideal in perpetuua miscare. Si viata sa ar fi un martiriu continuu. Cata tragedie...!"

"Casa este sacralitatea profanitatii."

"Parca as trai numai prin revelatii...Tot ce nu mi ofera din prima se exclude simturilor mele pe vecie!"

"Iubirea: cel mai puternic drog al firii nostre."

"Intotdeauna un esec personal va fi diminuat de esecul celora in care te includeai ca individualitate, in a caror masa subexistai..."

"Sunt oameni pe care o mica realizare ii bucura. Daca reusesc a satisface pe cineva se multumesc cu asta. Aduc bucuria asta la bucuria suprema si nu se supara a o confunda cu bucuria de sine. Se multumesc ei a fi pentru ceilalti. Si apoi sunt nemultumitii vesnici, acei nemultumiti de sine. Pentru ca pe ei nu i-ar putea ferici si linisti decat totul. Nimic mai putin luat in raport cu orice si cu oricine. Ei sunt vesnici tristi ca nu pot intelege lumea, vesnici necunoscatori de nimic si nerecunoscatori micilor reusite pe ne de-a-ntregul..."

"Straniu este ca un ceva facut pentru prima oara desi mai greu in teorie decat ceva banal, ar putea fi terminat mai repede cu o mai mare usurinta decat acesta din urma. De ce...? Pentru ca ultimul ni-l calculam, il stim pe dinafara in timp ce noului ne abandonam pana acolo unde uitam de fortele proprii si nu ne mai cunoastem limitele..."

"Diferenta dintre a privi si a vedea...? Pot vedea in viitor, dar nu pot privi decat ceea ce mi se arata."

"Ma pot sinucide de mii de ori insa de murit nu o pot face decat o singura data..."

"Demonii nu-s fiinte lipsite de iubire. Doar ca ei iubesc raul si moartea. Doar atat..."

"In seara de revelion am facut un om de zapada. Iar apoi a doua zi am revenit la locul cu pricina sa-mi vad capodopera...Omul era insa disparut. Deabea daca se mai vedeau bucati aruncate pe ici pe colo din el. Si apoi mi-am zis mie insumi: ia uite ma, dupa un an de zile chiar te mai asteptai sa fie inca?!"

"Ingerii nu zboara. Doar plutesc pe cerurile inguste ale gandurilor noastre."

"Ar trebui sa spun lucruri inteligente mai rar...Sa nu ajung sa fac un prea mare idol pentru mine din mine insumi."

"La caldura si comfort gandurile mele sunt egale cu cel mai mare nimic dintre toate. Frigul mi le invie, dar ce pacat ca mainile imi sunt inghetate..."

"Unde sa ma pot duce cel mai bine la vanat de ganduri daca nu in natura? Acolo se intampla totul...!"

"Diavolul nu este altul decat ingerul realizat in materialitate !"

"Cred ca frumusetea, ca si iubirea, exista pana intr-acolo unde nu incepe a fi explicata."

"Decat distantarea mai dureroasa este apropierea. Mai ales cand isi atinge apogeul in secunda!"

"De ce oamenilor nu le plac zilele mohorate...? Pentru ca niciodata nu au incercat sa le inteleaga. Nu le-au dat nici macar o sansa !"

"Omul e rau. Iar daca nu ma credeti, atunci va intreb: fara om, ce rau ar mai fi in lume?!"

"Inainte speranta se mula perfect pe intamplare neintervenind in cursul sau firesc. Acum fara interactiune este ca si ireala !"

"A fi tu insuti: a sapa groapa binelui si a raului si a le varsa pamant pana la asfixiere."

"Toate ideile sunt fiicele mortii. Pentru ca inainte sa ajunga la tine dominau tinutul nefiintei !"

"Prin ochii unui budist, noaptea pentru zi este o amagitoare. Ii da viata de atatea si atatea ori intr-un ciclu de renasteri infinite lipsind-o totusi de lucrul ce-l vrea cel mai tare: de atingerea Nirvanei si evadarea in nefiinta."

"Problema unei tari de dimensiuni exagerate: nu isi are o identitate finita si nici omegena."

"Cum arata oare un filozof pierdut? Nu oare nemaiputand suporta gandul? Asta ii e ratacirea!"

"Ce este patriotismul daca nu cel mai neconditionat dintre toate fanatismele lumii?"

"Zapada ilustreaza pana la perfectiune puritatea. Exista pana acolo unde-si fac aparitia elemenele externe."

"Iubesc natura cat timp isi pastreaza bunul simt fata de mine: cat caldura nu-i devine arsita, cat zapada nu devine mocirla sau cat ploaia nu devine acida..."

"Culmea iubirii: sa mori pentru o dragoste ce nu era adevarata!"

"Ce e moartea in ultima instanta daca nu o imposibilitate de comunicare?"

"Realitatea este credinta mai multor oameni cauzalitate a simturilor. Ca atare realitatea este in ultima instanta oferita de oameni. Atunci credinta tuturor oamenilor abstactionand simturile nu poate fi decat o transformare din ireal in real. Paroxism al vointei...!"

"Minciuna perfecta este trei sferturi adevarata si totusi cea mai mare dintre toate..."

"Atunci cand gandurile devin prea grele de ridicat si prea usoare pentru a te ridica, in momentul acela totul devine iremediabil pierdut..."

"Si totusi...in clipele mele cele mai disperate mi-as da toata lumea pe un singur zambet revelatoriu..."

"Cel mai sincer zambet dintre toate pe care am avut onoarea sa le vad ii apartine lui Uschi Disl. Si cat dramatism exprima in urma unei infrangeri...As spune ca la o persoana mai potrivita nici ca putea sa salasuiasca!"

"Calatoria in timp n-ar putea decat fi un impediment in calea insufletirii. Pentru ca, cum am putea avea distorsionand timpul doua existente din doua timpuri diferite aduse in acelasi spatiu sub aceeasi vreme?! Ce ar insemna asta daca nu imposibilitatea integritatii sufletului? Trist paradox care ne pune sa alegem intre doua improbabilitati fertile: intre sufletul nostru si saltul printre secunde..."

"Putine lucruri sunt de nepus la indoiala. Iar dintre acestea si mai putine au fost aici de cand lumea."

"Atatea lucruri nici macar nu se merita aduse aminte. Iar noi suntem obligati sa le invatam pe dinafara ca pe poeme...Atat de trista a ajuns lumea civilizata."

"Uneori niciodata este infinit mai bun decat un mai tarziu derizoriu. Mai tarziu este o metafora de a o lasa pe niciodata."

"Iubirea pura: unicul lucru din lume care nu trebuie sa dea socoteala la nimic si la nimeni."

"Dintre toate dementele, aceea a euforiei este cea mai glorioasa."

"Cel mai mare mincinos dintre toti este acela ce este convins pana la moarte ca spune adevarul."

"Nu putem fi altceva, decat inselandu-ne si mintindu-ne in cel mai mizerabil mod pe noi insine."

"Pesimismul nu cred ca este decat limita cea mai inalta a realismului, iar cateodata pentru a putea visa in continuare trebuie sa fii realist atat de mult cat se poate."

"Cea mai mare greseala a omului este ca baga toate sentimentele in aceeasi oala. Astfel, cand le scoate, intotdeauna ratiunea la subjuga pe toate...ghinion curat!"

"Despre antisemitism: a ucide un evreu este o crima, a ucide o multime, genocid, dar a-i ucide pe toti nu este altceva decat o realizare."

"Diferenta dintre mine si majoritatea oamenilor este ca eu stiu cine sunt in timp ce ei nu stiu decat ceea ce vor sa fie."

"Timpul nu-si arata secundele decat acelora care cu adevarat iubesc devenirea."

"I am the devil. I keep on saying it and they keep on not believing me!"

"Odata pentru tine as fi fost in stare sa imi dau viata. Astazi tot ce as mai face ar fi s-o iau."

elodia
Postat pe 26 Iulie 2010 18:12
thor, bine ai revenit, pacat ca s-a intamplat intr-un moment asa trist pt multi dintre noi......dar eu ma bucur ca esti aici
nelly05
Postat pe 26 Iulie 2010 18:33
Cu toate ca nu am mai intrat pe Garbo in ultima vreme,la orice postari sa le citesc m-am asteptat,dar la una singura,nu,postarea cu moartea lui PIK,sincer am fost socata,nu imi vine sa ma impac cu gandul ca nu mai este,tocmai el care era un tip vivace cu o personalitate debordanta,pot sa spun ca fata de mine a fost si ramane un domn,odihneasca-se in pace.
Ironia sortii,este,ca,pe GARBO,exista inca e prezent prin cuvintele lui,din postari,la noi in listele cu prieteni,putem intra in profilul lui,dar nu mai are sarmul de odinioara,unde ne grabeam sa vedem pozele noi ,superbe,adaugate de el.
scrichy
Postat pe 26 Iulie 2010 20:20
De la: Thor_again, la data 2010-07-26 18:05:18Mda!... Deci e adevarat...
Ma hotarasem sa nu mai calc pe aici inca o buna bucata de vreme. De prin februarie chiar "uitasem" ca mai exista acest forum. Vineri sau sambata insa am auzit primele zvonuri despre piku...
Nu mai vorbisem demult cu el pe mess, dar asteptam sa anunte ca vine in Romania...

Uite ca vine. Nu am niciun motiv sa cred ca asta ar fi o "gluma". Nu asa sunau glumele lui pe care, sa fiu sincer, le gustam din plin... si orice s-ar putea spune despre mine, doar ca NU am simtul umorului NU ar putea spune nimeni niciodata...

Drum bun, prietene... si asteapta-ne si pe noi. Mai devreme sau mai tarziu, te vom urma. Si om face si acolo un forum unde sa radem in continuare de prostia crasa si fanfaronada etalata la tot pasul...

PS: Pikule, tine-mi si mie un loc la masa aia... stii tu care Masa cu gashca aia de betivani albi, cu aripioare... Ne-om intalni acolo sus, la o bere.

La revedere!...

Daca se fac deja rezervari la masa aia, ma inscriu si eu... Deci, ramane stabilit... ne intalnim mai tarziu, pe un alt "forum"!

Tylly
Postat pe 26 Iulie 2010 20:31
haidi mai, unde va grabiti cu totii?
primesc si pisici acolo ?
zambila
Postat pe 26 Iulie 2010 20:35
Nu ne grabim deloc... facem doar rezervarea sa fim siguri ca vom sta la masa potrivita.
Cred ca primesc si pisoi... te bagi?
Tylly
Postat pe 26 Iulie 2010 20:39
clar ca da!
zambila
Postat pe 26 Iulie 2010 20:42
rezervare?!

care tine condica?
sa ma treaca si pa mine cu doo loace...
preci
Postat pe 26 Iulie 2010 20:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inselam ....daca suntem femei intotdeauna suntem de vina? 3 De la: quasaria 16 Ianuarie 2010 10:48
Ce ati alege? 57 De la: fleur_du_mal 2 Noiembrie 2009 12:27
de ce prefera barbatii blondele? 129 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/new_topic/993.html# 13 De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:42
Preotilor le este frica ca isi vor pierde locurile de munca de asta nici nu se parasc intre ei 147 De la: xenaprintesarazboinica 23 Septembrie 2014 10:19
Setari Cookie-uri