iti multumesc pt grija! | ||
zambila Postat pe 29 Iulie 2010 14:13 |
||
---|---|---|
daca tot trecusi p-acilea si te bagasi in seama, ma gandii sa-ti fac un pustiu de bine... deh... | ||
zambil Postat pe 29 Iulie 2010 14:18 |
||
am observat! dragutz ca intotdeauna! | ||
|
||
zambila Postat pe 29 Iulie 2010 14:20 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=DC-qVU58Nk4&feature=related | ||
ladyDY Postat pe 29 Iulie 2010 14:35 |
||
lady,super melodiile cantate la nai,imi plac :) | ||
dancris Postat pe 29 Iulie 2010 14:42 |
||
merci !!!! sarut bebe !!!!! | ||
ladyDY Postat pe 29 Iulie 2010 14:45 |
||
De la: zambil, la data 2010-07-29 13:41:43bre, hai c-o aflai si p-asta... deci garbo vinde topice pe post de loc de veci, sa-si faca lumea cavouri pe ele... si vaz ca-i s-un comitet de executori testamentari, chit ca zice lumea ca pikanu' a plecat in graba, fara sa mai lase instructiuni... Acum 4 ani...cand ma invata badia pe mine despre ce se intampla in aceasta lume a virtualului,ma gandeam ca totusi...poate exagereaza in anumite privinte.Ca poate e prea adancit in aceasta lume...si cateodata il credeam chiar paranoic.ACUM....din pacate dupa ce el nu mai este.....incep sa-mi dau seama cata dreptate avea.Cat de bine putea sa intuiasca oamenii de la mii de km,cat de bine stia sa cunoasca oamenii...doar dupa modul de exprimare. PAI NU SE POATE OAMENI BUNI,sa batjocorim un suflet care s-a dus.Nu se poate sa punem la indoiala suferinte!!!Pentru ce???Pentru ca Badicul, tot timpul a stiut ce le poate capul???Pentru ca Badicul a stiut sa intepe si sa improaste...pe buna dreptate????Poate era intepator la vorba...poate ca de multe ori trecea anumite limite....dar cu cine????Cu cei care isi ascund caracterul in spatele unui calculator.Cu cei care nu suporta adevarul...nu-si suporta caracterul lor...si nu si-l accepta!!!Cu acei tristi pentru care viata reala....este prea grea.Pentru cei care in viata reala,trebuie sa traiasca dupa anumite modele,pentru acei tristi care nu pot sa fie ei inshishi.Asta nu este problema nimanui....nimeni nu trebuie sa suporte frustrari....nemultumiri....neimpliniri. Tineti minte....Badicul poate era dur la vorba atunci cand era cazul...si cu cine era cazul,adesea trecea limitele bunului simt....pentru a sustine ceea ce era corect....era...si bun si rau....dar nu pot intelege cum unii oameni...pot crede ca cineva si-ar inscena moartea!!Concluzionez...ca numai unii care ar fi in stare de asa ceva pot sa gandeasca astfel despre altcineva.Daca acest gand macabru nu ar exista in mintea lor....nu le-ar veni ideea sa atribuie acest lucru altcuiva. Cu riscul sa atrag multi dusmani...ma doare-n spitz!!!!!Badicul...nu odata a sarit pentru mine....acum era cazul sa o fac eu pentru el!!! Dezamagita....dar nu de cei carora le adresez cuvintele.....ci pentru ca Badicul nu mai este!!! Si pentru curiozitatea voastra...mama lui i-a tinut si prtiveghi in satul de unde era el.Am vorbit cu oameni de acolo si poate ma ajuta Bunul Dumnezeu...sa pot merge la inmormantare!! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!!....pentru ca merita P.S Rusine!!!! |
||
walkiria Postat pe 29 Iulie 2010 15:06 |
||
mda...macar atata decenta! nu mai e, stai linistit, oricat ne-ar placea noua sa credem ca-i doar o gluma proasta! | ||
zambila Postat pe 29 Iulie 2010 15:18 |
||
Mda... cinismul lui zambil intrece orice imaginatie! Omule, lasa obsesiile! Incearca sa intelegi si sa accepti ca un om drag noua a trecut in lumea celor drepti. Daca nu poti intelege, ai macar decenta de a-ti vedea de treaba si de a nu-i mai batjocori memoria. Fii OM macar o data. |
||
Tylly Postat pe 29 Iulie 2010 15:19 |
||
W-tu te auzi ce spui?te crezi? | ||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 15:24 |
||
walky - > desi sunt niste marlanii cum rar poti vedea, eu pot sa inteleg si astfel de reactii. Probabil ca odata, nu demult, castanele sanatoase incasate de la Badia, au provocat bube ireversibile la nivel de cortex, celor care le-au meritat. Ce-ai fi vrut? Sa-l ierte atata timp cat ei inca traiesc?:) Pai n-au cum sa-l uite!... A avut grija Badia sa nu fie uitat, in orice sens posibil. Si e foarte adevarat ca Badia radea de se tavalea citind ineptii si idiotenii pe banda rulanta. Iti aduci aminte cum specula agramatismele si prostiile?... Deci nu vad unde e contradictia.;) Pe Badia, atat l-a dus inima. Pe altii, atat ii duce mintea. Dumnezeu sa-i ierte... pe el intai, dar si pe ceilalti. :P |
||
eu_geminy Postat pe 29 Iulie 2010 15:25 |
||
vuvuzelo, te rog frumos, nu murdari acest topic! Te rog frumos, nu mai face nicio referire la Romi! Arata ca esti doamna care te consideri. |
||
Tylly Postat pe 29 Iulie 2010 15:29 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-29 15:25:48walky - > desi sunt niste marlanii cum rar poti vedea, eu pot sa inteleg si astfel de reactii. pastrati-i memoria nestirbita !lasati-l sa nu se intoarca in cosciug,ca lumea il iubea. |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 15:32 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-07-29 15:29:13vuvuzelo, te rog frumos, nu murdari acest topic! Te rog frumos, nu mai face nicio referire la Romi! Arata ca esti doamna care te consideri. fie-i tarana usoara! |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 15:34 |
||
v-> unde, si in ce mod i-am stirbit walky, eu, sau altii, memoria?!... te citesti? sau scrii nu conteaza ce, doar ca sa fii remarcata?! eu nu am cum stirbi memoria unui om pe care l-am cunoscut bine si pe care l-am pretuit enorm... sau probabil ca nu ai inteles nimic din ce am scris, nici walkyria, nici eu, nici altii... dar nu are nicio importanta. daca pretinzi ca esti de buna credinta, sau ma rog... Doamna, cred ca ar fi bine sa reprosezi asta celor care merita. (Si nimeni nu te impiedica sa te muti acolo unde iti convin toate postarile.) Daca,... am spus. :P |
||
eu_geminy Postat pe 29 Iulie 2010 15:43 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-29 15:43:05v-> unde, si in ce mod i-am stirbit walky, eu, sau altii, memoria?!... te citesti? sau scrii nu conteaza ce, doar ca sa fii remarcata?! dar nu am facut referire la tine.nici nu te cunosc ,asa din relationare.insa vreau sa-ti spun un lucru.in general lumea nu ma suporta pt ca spun lucrurilor pe nume.asa in felul meu mai acid,dar le spun insa civilizat.dar ma doare sufletul,deoarece eu si Pik ne-am" despartit",nu tocmai in termeni placuti.desigur ca amandoi am gresit.amandoi eram orgoliosi si doua pietre tari.crezi ca se mai poate repara ceva? |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 15:57 |
||
zambila Postat pe 29 Iulie 2010 16:03 |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 16:07 |
||
v -> eu te cred si te inteleg. nu esti nici pe departe singura care nu s-a despartit in termeni amicali de badia. inteleg ca v-ati cam "razboit"... si ati continuat asa, nestiind ca ziua de maine ar putea aduce si o asemenea despartire absolut nedorita. eu refuz sa cred ca moartea cuiva poate constitui un subiect de gluma, fie el si "dusman" real, sau virtual. nu la tine ma refer, ci la marlania crasa a altora. "a spune lucrurilor pe nume", e o notiune relativa. fiecare dintre noi crede ca are dreptatea lui, si s-ar putea ca acele "spuse pe nume" sa nu fie deloc sau mereu cele potrivite, sau adevarate. depinde de capacitatea de perceptie, de judecata, de felul si de unghiul din care priveste, al fiecaruia. evident ca totul se poate repara, spre deosebire de moarte, care e ireversibila. cred ca e foarte important sa te impaci cu Tine insati, mai intai. ca sa te poti impaca si cu restul lumii. sigur, daca ai nevoie de asta. Fiindca aproape cert, Badia s-a impacat cu Tine, chiar daca nu o stii, iar el nu o mai poate spune acum. Era acid, dar nu rau la suflet. Si poti sa ma crezi. |
||
eu_geminy Postat pe 29 Iulie 2010 16:07 |
||
De la: zambila, la data 2010-07-29 16:03:20 |
||
walkiria Postat pe 29 Iulie 2010 16:09 |
||
bravos natiune,halal sa-ti fie.... .e mare gradina aia... |
||
eladaela Postat pe 29 Iulie 2010 16:15 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-10 01:19:22visarea-mi preumbla cu pas sovaielnic, http://www.youtube.com/watch?v=VHq1oqJj3e8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ST2tpXjuXw0&feature=related |
||
panty_C Postat pe 29 Iulie 2010 16:22 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-29 16:07:40v -> eu te cred si te inteleg. nu esti nici pe departe singura care nu s-a despartit in termeni amicali de badia. inteleg ca v-ati cam "razboit"... si ati continuat asa, nestiind ca ziua de maine ar putea aduce si o asemenea despartire absolut nedorita. vreau sa iti spun ca singurul adevar in care cred ,este ca toate adevarurile sunt relative asa ca fiecare crede ca adevarul lui este absolut.cred ca isi cunostea organismul,asa cum stia ce urma sa spuna fiecaruia.ar fii trebuit sa se protejeze mai mult.ma refer la sanatate.nu stiu de ce simt ca trebuie sa iti vorbesc.desi nu stia ,noi ne asemanam destul de mult.nici eu nu sunt rea la suflet.dar amandoi formam veninul viperin,adrenalina,inteligenta.nu ne lasam fara raspuns caustic.dar odata era singur impotriva altora.si i-am luat apararea.era atat de mandru,incat cand i-a fost bine "m-a muscat".ma intreb cu uimire de ce iti spun tie toate acestea?ai citit cartea 'spovedanie"?eu nu cred in popi.dar simt ca tie ma pot spovedi.nu continui pana nu imi dai un raspuns. |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 16:28 |
||
Corinut, | ||
eladaela Postat pe 29 Iulie 2010 16:30 |
||
nu vezi cat esti de enervanta??????????.................te caracterizeaza apelativul pe care ti l-ai ales ..........lasa-ne , Vuvuzelooooooooooooooooo | ||
jeanette40 Postat pe 29 Iulie 2010 16:31 |
||
"..noi ne asemanam destul de mult"...vuvuzelo,eu nu te cred,si asta e adevarul meu absolut.... | ||
eladaela Postat pe 29 Iulie 2010 16:33 |
||
"noi ne asemanam destul de mult"????? Nici ca puteai sa-l jignesti mai tare... Inceteaza! |
||
Tylly Postat pe 29 Iulie 2010 16:36 |
||
cell....helado te roaga sa nu te enervezi prietenii stiu de ce |
||
eladaela Postat pe 29 Iulie 2010 16:41 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-07-29 16:31:06 nu vezi cat esti de enervanta??????????.................te caracterizeaza apelativul pe care ti l-ai ales ..........lasa-ne , Vuvuzelooooooooooooooooo daca aveti putin respect pt cel ce a deschis acest topic,in care fiecare sa isi scrie parerea,ati face si voi ca mine.nu simtiti ca toti,am gresit si trebuie sa-i spunem,sa-i cerem intelegere sau sa intelegem de ce,de ce??cine va da dreptul sa opriti pe cei dornici ,sa treaca din cand in cand pe aici,sa-i spuna o vorba buna,lui Pik e ca si cum as trece pe la cimitir,si as vorbi cu el.eu asa simt ca aici este crucea lui virtuala,unde el dainuieste.fiecare ar trebui sa ii spuneti ca va pare rau ca ati gresit fata de el si ca datorita felului atat de subit in care a plecat dintre noi,consideram ca acesta este unul din locurile unde putem sa-i spunem ce ne doare,sau cat ne doare plecarea lui. |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 16:47 |
||
florina nu se merita pik va avea grija de ei vei vedea ca am dreptate | ||
braiana40 Postat pe 29 Iulie 2010 16:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am un gust amar in gura...la propriu.. | 16 | De la: tutankhamon 27 Octombrie 2009 01:09 |
intrebare | 9 | De la: garbo_11804 4 Aprilie 2013 11:51 |
La cutite cu mama lui | 28 | De la: garbo_1650 3 Februarie 2014 08:50 |
|
||
o intrebare adresata mai mult barbatilor...Ce cred ei ca este dragostea? | 525 | De la: fleurdelis 12 Aprilie 2010 20:16 |
"burlacul"2 | 266 | De la: preci 28 Iulie 2010 00:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară