Hai sa iti explic eu cu toate ca nu sunt indreptatita sa o fac,....... fetele adica prietenele lui pik nu te mai vor pe topikul lui, in semn de respect pentru el, deoarece din ce am citit eu pe aici voi doi ati fost la cutite si ca sa nu ii intinezi memoria vor sa dispari !!!!!! | ||
ladyDY Postat pe 29 Iulie 2010 22:58 |
||
---|---|---|
lady, ei doi nu "au fost la cutite". pentru ca doua persoane sa fie "la cutite", ar trebui ca ambele sa fie cel putin de acelasi calibru. si aici ma refer in primul rand la inteligenta... or aici ce avem? un maidanez care doar latra, nefiind in stare sa emita o judecata de la sine. |
||
Thor_again Postat pe 29 Iulie 2010 23:02 |
||
De la: nuti_vio, la data 2010-07-29 22:54:20http://www.youtube.com/watch?v=gw7vQZki-Nc Nuti sunt f frumoase melodiile.multumesc si eu,inteleg gestul tau.tu totdeauna ai ai fost porumbelul pacii.te admir ca poti sa fii un suflet iubitor de liniste,de frumos,de eleganta. |
||
|
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 23:03 |
||
Confucius spune" Nebunia este o forma superioara a inteligentei, pe cand prostul e doar un prost!" ... he he he! ca mi-era dor de cand postam din contul "Poison" |
||
Thor_again Postat pe 29 Iulie 2010 23:03 |
||
Thor, ai dreptate m-am exprimat eu gresit, ................ | ||
ladyDY Postat pe 29 Iulie 2010 23:04 |
||
Vuvu, daca intr-adevar ai inteles gestul meu si din respect pt pik....retrage-te... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2010 23:10 |
||
gata,acesta este raspunsul la intrebare?nu mai are nimeni nimic de spus?pot sa va raspund? |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 23:14 |
||
Buna seara tuturor, Sun Ioana, fiica vitrega a lui Romulus, Badicul cred ca era nick-ul lui, doar vroiam sa anunt ca sambata la bserica militara din Oradea, mama mea, sotia lui Romi ( asa ii se adresau cunoscutii) va face o slujba. Daca cineva e interesat sa participe si poate, eu pot sa va dau instructiuni unde exact si la ce ora. Am apucat sa citesc cateva dintre mesajele pe care le-ati postat aici si vroiam sa va spun ca Badi , va fi bine ingrijita si iubita, si Romi stia ca o lasa cu noi si ca va fi bine ( chir in seara dinnaintea mortii ne-a lasat-o sa avem grija de ea). As mai vrea sa cer o favoare aici, cred ca avea un blog si mai posta si pe alte pagini, mi-ar place sa anunt insa nu stiu unde. Va multumesc anticipat. |
||
garbo164239 Postat pe 29 Iulie 2010 23:17 |
||
condoleante, Ioana! | ||
moniq_ Postat pe 29 Iulie 2010 23:24 |
||
Ioana - > in sfarsit, e mai bine ca ai postat tu, fiindca s-au gasit destui (nu multi, dar destui) care sa speculeze faptul ca vestea decesul lui Romi ar fi o farsa, realizata cu concursul unora dintre noi. Eu am vorbit cu mama Ta duminica pe la pranz, si imi spusese exact ce s-a intamplat, dar pentru unii mai vechi ("amici" de-ai lui, desigur), se pare ca nu am fost prea credibil. In fine, e problema lor. El a mai scris timp de ani de zile, alaturi de mine si multi altii, pe forumul aman2, unde mai poate fi gasit, in arhiva. Nu stiu nimic despre vreun blog. Avea poze multe postate si pe flickr, daca retin bine. Sincere condoleante! Va doresc sa treceti cat mai usor peste aceasta grea incercare. Inca o data, Dumnezeu sa-l ierte!... |
||
eu_geminy Postat pe 29 Iulie 2010 23:25 |
||
multumim Ioana.condoleante.prietenele lui mai apropiate,poate vor reveni sa citeasca si ele.din cate stiu eu l-am intalnit pe site 9AM.dar sincer am uitat numele de user.poate are telefoanele de la prieteni.imcearca si asa.Dumnezeu sa-l odihneasca,Amin. | ||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 23:29 |
||
da, condoleante! si eu cred ca e bine venit anuntul acesta cel ,mai mult aici! vuvuu te mananca?? te mananca tare, mai??? |
||
fleurdelis Postat pe 29 Iulie 2010 23:29 |
||
De la: zambil, la data 2010-07-29 13:41:43bre, hai c-o aflai si p-asta... deci garbo vinde topice pe post de loc de veci, sa-si faca lumea cavouri pe ele... si vaz ca-i s-un comitet de executori testamentari, chit ca zice lumea ca pikanu' a plecat in graba, fara sa mai lase instructiuni... zambilule, je t'aime din ala de admiratie ca si io m-am ras la poantele tale mereu |
||
jinx Postat pe 29 Iulie 2010 23:30 |
||
jinx -> scuze, dar asta nu e poanta, si nici de ras nu e... cu asa ceva nu cred ca un om - macar un pic intreg la mansarda - poate glumi. | ||
eu_geminy Postat pe 29 Iulie 2010 23:34 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-07-29 23:29:18da, condoleante! si eu cred ca e bine venit anuntul acesta cel ,mai mult aici! ori esti indoliata sufleteste,ori nu te poti abtine de la lucruri care nu isi au locul in momentele acestea.arata ca esti tu o doamna asa cum te considera toti. |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iulie 2010 23:41 |
||
am gasit blogul http://unsingurminut.blogspot.com/ si doar vroiam sa spun celor care nu cred ca am urna cu cenusa lui in salon ... |
||
garbo164239 Postat pe 29 Iulie 2010 23:45 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-07-29 23:34:53jinx -> scuze, dar asta nu e poanta, si nici de ras nu e... cu asa ceva nu cred ca un om - macar un pic intreg la mansarda - poate glumi. dear, am zis doar ca si eu am ras la poantele lui zambilu' ... care e problema? au fost vremuri frumoase... |
||
jinx Postat pe 29 Iulie 2010 23:48 |
||
jinx -> nu am zis ca ar fi vreo problema. fiecare cu preferintele lui... ma refeream strict la o bazaconie sinistra, care nu-si avea locul aici. dar nu e prima, oricum, deci chiar ca nu e nicio problema... :P |
||
eu_geminy Postat pe 30 Iulie 2010 00:00 |
||
Ioana, sincere condoleante! | ||
daria_ Postat pe 30 Iulie 2010 00:25 |
||
De la: garbo164239, la data 2010-07-29 23:45:56am gasit blogul Acest blog este al meu si al lui Romi... el m-a ajutat sa-l fac, si am ramas coproprietari ai lui. Esti binevenita sa postezi anuntul si orice altceva doresti, aici. Blogul personal al lui Romi, pe care intentiona sa-l aranjeze, dar n-a mai apucat, este urmarorul: http://badicul.wordpress.com/ Condoleante, Ioana! Romi a insemnat foarte mult pentru mine, si sunt convinsa, pentru toti cei care i-au atins sufletul... |
||
Tylly Postat pe 30 Iulie 2010 01:32 |
||
Flori de mucegai "Le-am scris cu unghia pe tencuiala Pe un parete de firida goala, Pe intuneric, in singuratate, Cu puterile neajutate Nici de taurul, nici de leul, nici de vulturul Care au lucrat imprejurul Lui Luca, lui Marcu si lui Ioan. Sunt stihuri fara an, Stihuri de groapa , De sete de apa Si de foame de scrum, Stihurile de acum. Cand mi s-a tocit unghia ingereasca Am lasat-o sa creasca Si nu mi-a crescut - Sau nu o mai am cunoscut. Era intuneric. Ploaia batea departe, afaraa. Si ma durea mana ca o ghiara. Neputincioasa sa se stranga Si m-am silit sa scriu cu unghiile de la mana stanga ." Autor: Tudor Arghezi |
||
vuvuzela Postat pe 30 Iulie 2010 01:50 |
||
Condoleante, familiei , prietenilor reali si virtuali !! sincer imi doresc si chiar as vrea sa nu fie adevarata aceasta disparitie |
||
celi Postat pe 30 Iulie 2010 02:01 |
||
Vuvu, deja cazi in penibil. Si nu inteleg, ori faci inadins sa enervezi, in care caz esti diabolica ori ai chiar o problema cu capul si atunci mi-e mila de tine. | ||
Doara Postat pe 30 Iulie 2010 06:18 |
||
Off, Dor! Nu merita... Nu ai cu cine... |
||
Tylly Postat pe 30 Iulie 2010 06:23 |
||
Orice lucru ar trebui sa aiba o logica ca sa fie facut. De data asta sunt depasita. Chiar nu inteleg de ce face asta. E rautate sau doar prostie? Poate daca mi-as explica ar fi altfel. Macar as sti cum sa o iau. | ||
Doara Postat pe 30 Iulie 2010 06:27 |
||
Nu are nicio importanta... E marunta, prea marunta ca sa ne stricam o alta dimineata din pricina ei. E insignifianta, Dor. Uite, tocmai mi-am amintit de diminetile in care piku nostru ne astepta la cafea, aici pe topicul lui... |
||
Tylly Postat pe 30 Iulie 2010 06:35 |
||
Nu va mai bateti capul. E doar prostie crasa. Dorinta "ascunsa" de a fi bagata in seama, de a fi integrata si ea intr-un "grup". "Scopul" exista, calea de urmat o vedem cu totii... finalitatea insa va lasa de dorit. Este exact ca un copil de cinci - sase ani care se simte exclus din toate jocurile celorlalti, din cauza mofturilor sale si care, vazand ca este marginalizat, ar face orice pentru a fi acceptat... Acum incearca partea cu "sa uitam ce-a fost, eu sunt curat si uscat"... Q sau reyya ar putea probabil sa explice mai bine... |
||
Thor_again Postat pe 30 Iulie 2010 07:34 |
||
vorbit-am noptii... Romulus Albu iau un cuvant din noianul nerostitelor vorbe de dor, si-l soptesc, sa-mi inlature somnul la ceasul cand vorbele mor. pastrez o sclipire-n privirea ce ascunde sfios resemnarea, cunoscut-am devreme iubirea, mi-a ramas sa invat doar uitarea... am fost soim in albastrul sperantzei, am fost zeul cu patimi aprinse, am fost sclavul supus al dorintei, eu, copilul cu tamplele ninse... mi-am trait maiestuos devenirea, imbatat de un vis nebunatic, exista doar o lege - iubirea, si eu, dumnezeul puternic... a ramas un apus peste toate, dorite, gandite, traite... sperante pierdute in noapte, si doruri nicicand implinite... sa zbori fericita, iubito, dorita de soare, de vant, minunea pe care-am visat-o eu, pushtiul cu parul carunt... Sambata, 21 Noiembrie 2009, 09:47 |
||
Tylly Postat pe 30 Iulie 2010 08:20 |
||
Buna dimineatza tuturor!!! Ioana...sincere condoleante!!! |
||
walkiria Postat pe 30 Iulie 2010 10:14 |
||
Buna dimineatza tuturor!!! Ioana...sincere condoleante!!! |
||
walkiria Postat pe 30 Iulie 2010 10:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
E chiar asa de greu sa ma privesc in oglinda si sa imi zambesc? | 3 | De la: krinka2005 10 Septembrie 2009 15:05 |
sunt indragostita de el dar el nu ma vrea | 8 | De la: quasaria 18 Septembrie 2009 01:07 |
intrebare | 9 | De la: garbo_11804 4 Aprilie 2013 11:51 |
|
||
de ce prefera barbatii blondele? | 129 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49 |
7 trasaturi pt a deveni un barbat irezistibil! | 35 | De la: sora_ilsi 6 Septembrie 2009 19:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară