Subiectul meu

http://www.youtube.com/watch?v=VM0Z75KEd_o
zambila
Postat pe 30 Iulie 2010 11:03
Numai cine nu pierde nu cunoaste durerea... Dedic aceste versuri celor care au ramas cu lacrimi pe obraz si in suflet... Pentru Romulus Albu...

INGER DISPARUT

De multe ori te-am visat
Ridicand bratele in chip de inger
Si zburai catre cer.
De multe ori am implorat pamantul
Sa mi te dea inapoi.
Am cautat padurea
Si lumea asta toata,
Pentru o regasire.
Am ramas cu dorinta
Sa te ating,
Sa tin in brate o lumina.
Nu am avut curajul sa recunosc
Cat de mult te-as fi iubit.
Si ai plecat.
Iar bratele mele au ramas
La fel de goale
Ca totdeauna.
Au urmat ore,zile ,luni si ani.
Acum incerc sa ma strecor
Prin farame de viata,
Fara rasarit sau apus.
Nu mai sunt singura.
Dar nu te-am uitat.
Si nici lacrimile nu s-au uscat.
In locul tau nu a ramas nimic.
E gol si rece la sanul meu.
Fiecare obraz s-a intalnit
Cu ridurile durerii.
Tu ai tacut atat de mult,
Atat de simlu.
Clepsidre s-au tot scurs
In suier de timp indaratnic.
Tu nu ai venit, nici acum,
Nici atunci,
Nici nicaieri pe Pamant.
Zambet,cant si dragoste,
Pierdute in desert.
Copile, in locul tau coboara seara
Pe tarana acestei ierni.
Tu te-ai jucat cu viata
Si ai plecat la timp din ea.
Din care timp?
Al meu,al tau,al nostru...
As vrea sa mai pot scrie
Sa mai vorbesc,
Dar nu mai am cu cine,
Nu mai am cu cine,
Sa vorbesc...

SA-TI FIE ZBORUL LIN PRINTRE INGERII DOMNULUI !!!
mihaiarilena
Postat pe 30 Iulie 2010 12:05
"Cu ad�nc� durere �n suflete, anun��m desp�r�irea fulger�toare de
cel care ne-a fost so�, rudenie apropiat�, vecin �i coleg,

MAIOR (R) ALBU ROMULUS VASILE

V� invit�m pe to�i cei care doresc s�-�i ia un ultim r�mas bun de la
el, dumnic� 1.08.2010 ora 13:00, la Biserica Militar� din Oradea,
str. Armatei Rom�ne nr 1/B unde va avea loc slujba Panihidei.
Dumnezeu s�-l ierte �i s�-l odihneasc� !
Familia �ndurerat�"

din "Jurnalul Bihoreaan" - 30.07.2010

panty_C
Postat pe 30 Iulie 2010 13:10
vazui ca va-ntretinurati cu gorneta... deh, asa-i la priveghi, mai schimba lumea o impresie, mai ia o scoveraga sau o visinata, trece timpu'...

da' am si eu niste nelamuriri: fatuca aia de-si zice vitrega, e a lu' prima nevasta, sau a lu-a doua?... si pana la urma, urna aia cu cenusa, e la fata vitrega, la oradea, sau la familie la deva?...sau e transmisibila?...

oricum, aveti dreptate sa bociti mai rau decat familia lui, ca el mai mult p-acilea si-a facut veacu', pe forumuri... e-adevarat ca nu pe toate era bine primit, vezi alergaturi ce si-a tras in ultima vreme pe 9 am, pe softpedia si chiar si-acilea, de devenise el asa tacut in ultima vreme... de a2 nu mai vorbesc...

deh, nu toti apreciau firea lui romantica si poeziile bine scrise...ca sa nu mai zic de postarile cu cai mascati de le baga el de pe youtube... crez ca-si simtea sfarsitu'...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 13:11
zambilu, da' vad ca tare-i porti de grija....te-a marcat, este?
zambila
Postat pe 30 Iulie 2010 13:25
zambilo, eu mai mult grija voastra o avui... sa va mai scot din depresie... unde mai pui ca unii sarira calu' la visinata aia...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 13:29
De la: vuvuzela, la data 2010-07-30 01:50:55Flori de mucegai

"Le-am scris cu unghia pe tencuiala
Pe un parete de firida goala,
Pe intuneric, in singuratate,
Cu puterile neajutate
Nici de taurul, nici de leul, nici de vulturul
Care au lucrat imprejurul
Lui Luca, lui Marcu si lui Ioan.
Sunt stihuri fara an,
Stihuri de groapa ,
De sete de apa
Si de foame de scrum,
Stihurile de acum.
Cand mi s-a tocit unghia ingereasca
Am lasat-o sa creasca
Si nu mi-a crescut -
Sau nu o mai am cunoscut.

Era intuneric. Ploaia batea departe, afaraa.
Si ma durea mana ca o ghiara.
Neputincioasa sa se stranga
Si m-am silit sa scriu cu unghiile de la mana stanga ."

Autor: Tudor Arghezi

Mey Vuvuzeaua, tu nu ai avut nimik cu cel care a fost pik -nik decat aciditati..el era acid cu cei care cadeau in penibil ( astia asa ca tine...pt o mai buna exemplificare)
in ceea ce priveste versurile de mai sus ar trebui sa stii ca in plan conotativ ceea ce a creat Arghezi pe calea transfigurarii artistice sta sub semnul � esteticii uratului �( ca la Baudelaire in � Florile raului �)
Flori de mucigai este un oximoron, �n care florile sugereaz� frumuse�ea, puritatea, lumina, iar mucegaiul semnific� ur�tul, r�ul, descompunerea �i �ntunericul. Oximoronul creeaz� o imagine contradictorie a lumii, �n care valorile umane sunt degradate, alterate, lumea �nchisorilor, �n care via�a oamenilor este supus� reprim�rilor, restric�iilor rigide. Asocierea celor dou� categorii estetice contradictorii, frumosul reprezentat de floare �i ur�tul sugerat de mucigai - ofer� titlului o expresivitate �ocant� �i fascinanta totodat� prin efectele estetice. Ur�tul are rolul de a eviden�ia imperfec�iunile vie�ii, senza�iile de aversiune �i oroare care cap�t� valori noi, ele f�c�nd parte din existen�a uman�.Cunoasti toate acestea??? Crezi ca aceasta poezie i s-ar potrivi lui pik_nik?? de ce ai ales tocmai asta e problema ta, dar te asigur ca alegerea nu e buna ... Daca nu cunosti sensuri si conotatii , nu mai dedica unui om pe care multi l-au placut aici..aceste versuri, in mod cert nu sunt pentru el. Faci greseli , erori sau o faci intentiona( daca o faci intentionat e si mai grav )

reyya
Postat pe 30 Iulie 2010 13:29
Bre zambile, si io care credeam ca ai atins deja culmea penibilului... Nu. Abia acum ai ajuns in varf.
Du-te nene si ne lasa! Atata cinism, ranchiuna si prostie la un loc, nici c-am mai vazut.
E bine de stiut ca ai avut si tu o ocupatie serioasa in ultimul timp, ai urmarit activitatea lui pik si mi-ai luat mie pulsul la fiecare postare, nu cumva oi fi el...
Bre, esti de tot rasul!
Cat despre contabilizarea timpului petrecut de el in net, cred ca l-ai putea concura cu succes, asta daca punem la socoteala si activitatea matale pe videochat, este? Hai, ca iaso ar putea sa confirme.
Pana una-alta, vezi-ti de viata matale, aia, asa cum e ea... si lasa sufletul omului sa se odihneasca in pace.
Dar pot sa pun pariu ca n-ai s-o faci. Nu esti suficient de om.
Tylly
Postat pe 30 Iulie 2010 13:32
da mai zambile, mare om, mare caracter!
cum ne porti tu noua de grija...
zambila
Postat pe 30 Iulie 2010 13:33
se pune de un razbel p'aci.....stati sa imi iau floricelele si berica!!!!!
superbus
Postat pe 30 Iulie 2010 13:35
superbe, vezi ca ti-ai uitat berea pe topicul cu fotbalul!
poate o gasesti pe acolo...
zambila
Postat pe 30 Iulie 2010 13:36
celestule, pe videochat n-avui loc de el... tinea linia ocupata, deh...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 13:36
Zambile, pamfletu-i pamflet..dar uneori mai conteaza si limitele daca ma intelegi :-)
reyya
Postat pe 30 Iulie 2010 13:41
nu mai poate omu' muri, ca imediat toti isi dau cu parerea...
cum o fi alergat sau cum o fi fost, a inteles mai mult decat orice barbat sufletul unei femei..

altrate
Postat pe 30 Iulie 2010 13:42
reyya, e plina lumea de frustrati, obsedati, oameni cu grave tulburari de personalitate. Azi cred ca s-au aliniat ceva planete, ca uite cum incep sa iasa ciudatii la inaintare...

Tylly
Postat pe 30 Iulie 2010 13:42
reyo, ca tot imi rascolisi amintirile vesele despre raposatu'... da' p-aia unde-si punea el peruca si se dadea gagica pe a2, experta-n probleme de suflet, o stiti?... avea haz, omu', radeam de ne prapadeam...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 13:44
Haide bre, zambile, nu fi modest! Io am auzit ca esti vedeta, nene...
Sa dam deci Cezarului ce-i al Cezarului. Putem vedea si noi o reprezentatie, ceva?
Tylly
Postat pe 30 Iulie 2010 13:45
celestule, ma gandii ca-i pauza de conversatie si zisei sa mai inviorez atmosfera, taica... c-acu vine vuvu si nu mai am loc de bagat si eu o replica...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 13:48
Lasa bre, pauza, ramai aci ca abia m-am incalzit si eu... si mai am cate ceva de zis.
Auzi, vrei sa-ti povestesc pe ce fus orar e pik acum, sau dai matale o fuga pana la el sa te informezi personal?
Tylly
Postat pe 30 Iulie 2010 13:51
celestule, baga nene cu fusu'ala orar, ca vaz ca-ti sta pe limba...

acuma, nu stiu ce le-a lasat pikanu' altora mostenire, da' tie sigur ti-a lasat durerile lui mai vechi... zici ca-i reincarnare d-aia... he,he,he...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 14:04
pana la urma pik a murit??? Dumnezeu sa-l ierte!!
superbus
Postat pe 30 Iulie 2010 14:09
altre, acilea-ti dau mare dreptate... nimeni nu cunostea mai bine ca pikanu', sufletu' femeii... poate si unde-ncerca la greu ambele ipostaze... pe forum, vreau sa zic... in viata lui privata nu ma bag, ca nu stiu mai nimic...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 14:12
Bre zambile, daca tii mortis, impartim durerile... ca-s multe, e drept, si unele privesc spre matale

ehe, he, he...
Tylly
Postat pe 30 Iulie 2010 14:14
zambile, nici macar nu incerc sa te inteleg...
pana la urma, ce urmaresti?
vrei sa te asiguri ca-i mort? ei, spre bucuria ta, uite ca este...
asa, nici acum nu-i bine?? inca te roade ceva?
zambila
Postat pe 30 Iulie 2010 14:19
celestica, da nene la taica din durerile alea, daca te-ndoaie-n halu' asta... nu de alta, da' nu vezi viata asta?... odata te lasa fara preaviz, si parca vaz ca dau buzna si la tine bocitoarele cu epitafe d-alea bine simtzite... vrei sa te am pe constiinta?...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 14:22
zambilo, nu ma bucur mami de moartea nimanui... e drept ca nici nu ma-ntristez prea tare, prin asta trecem toti, pana la urma...

da' nici sa va las asa-n depresie nu puteam, am vrut sa va aduc o vorba buna, de-alinare...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 14:27
zambilu, fara nici o ofensa
si eu as vrea sa stiu ce draq se petrece in mintea barbatilor..
daca-mi permiti, ma voi transforma in mascul.
altrate
Postat pe 30 Iulie 2010 14:27
ce-aveti,bre?

dete stechea-n voi?
preci
Postat pe 30 Iulie 2010 14:30
altre, baga mare, nene... da' sa stii, daca vrei sa vezi ce se petrece-n mintea unui barbat, nu trebe sa te transformi intr-unu-ntreg... te costa si mai putin...
zambil
Postat pe 30 Iulie 2010 14:32
zambilu, aia e poanta...mintea.
altrate
Postat pe 30 Iulie 2010 14:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CEL MAI TICALOS BARBAT PE CARE L-ATI INTALNIT PANA ACUM.?...SI EVIDENT SI "DE CE" S-A DOVEDIT A FI ASA! 115 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 23:39
buna 2 De la: eu_geminy 6 Decembrie 2011 00:51
Oare ma place?! 69 De la: garbo_467177 7 Octombrie 2017 19:30
Interpretul,formatia,muzica,care v-alina sufletul....? 125 De la: rosioara61 24 Mai 2011 11:36
viol 43 De la: reyya 7 Decembrie 2011 22:10
Setari Cookie-uri