Subiectul meu

Nu scriu des in acest forum...imi place sa-l citesc insa...aproape zilnic...alaturi de cafea...ca un ritual...ma amuz...ma intristez...simpatizez...ma recunosc in unele replici...in altele nu...si replic...in gand. Citind ce s-a intamplat cu pik,apoi postarile ulterioare aflarii vestii triste...nu ma pot opri sa ma gandesc daca aveati dreptul ,cei ce l-ati cunoscut,sa treceti peste pastrarea intimitatii lui in acest site...desconspirarea identitatii reale a unui nick...Personal mi-as fi dorit sa nu aflu ca pik_nik nu mai exista ca om...si ca disparitia lui din site sa fie doar un capitol incheiat in viata asta virtuala ,unde suntem doar nick-uri...fara chip...numai ganduri...
rodyk
Postat pe 1 August 2010 10:42
Intrebare: de unde stiu filozofii astia ca moartea este o sanctiune pentru raul pe care il faci in viata?

bai nea asta de pe malu' canalului, s-a spart ecluza de la cernavoda si te-a luat viitura?
Thor_again
Postat pe 1 August 2010 10:50
De la: Thor_again, la data 2010-08-01 10:50:49Intrebare: de unde stiu filozofii astia ca moartea este o sanctiune pentru raul pe care il faci in viata?

bai nea asta de pe malu' canalului, s-a spart ecluza de la cernavoda si te-a luat viitura?
thorica tata, dupa fatpta si rasplata
piciul
Postat pe 1 August 2010 10:54
piciulica, reciteste intrebarea mea... se pare ca nu ai inteles-o, din moment ce continui sa induci ideea ca plecarea cuiva din lumea asta reprezinta o sanctiune pentru acel cineva
Thor_again
Postat pe 1 August 2010 10:58
De la: Thor_again, la data 2010-08-01 10:58:12piciulica, reciteste intrebarea mea... se pare ca nu ai inteles-o, din moment ce continui sa induci ideea ca plecarea cuiva din lumea asta reprezinta o sanctiune pentru acel cineva
caldura asta e de vina
piciul
Postat pe 1 August 2010 11:01
rodyk, multi dintre cei care au postat aici au cunoscut nu doar nickul pik_nik, ci si omul Romulus Albu.
Noi cei care l-am cunoscut pe el ca om (extraordinar om!), avem curajul sa infruntam durerea pricinuita de plecarea lui, si vrem sa-i mai spunem o data cat de mult l-am pretuit.
Cei ce nu l-au cunoscut, sau prefera sa se minta pentru a se proteja, pot ramane superficiali. E dreptul lor.

Piciule, Sictir!

Tylly
Postat pe 1 August 2010 11:18
Eu zic sa analizeze bine urmatoarele zile si va vedea ca i se va intoarce.
Doara
Postat pe 1 August 2010 11:32
Asa sa-i ajute Dumnezeu!
Tylly
Postat pe 1 August 2010 11:36
Celleste...eu ma refeream la dreptul lui la intimitate...la dreptul de a-si pastra numele real ascuns...nu ma indoiesc ca a fost un om extraordinar...Ma gandesc insa...daca el si-ar fi dorit asta...E doar parerea mea...n-am cautat sa judec sau sa deranjez...
rodyk
Postat pe 1 August 2010 11:55
pai... eu zic ca nu mai putem sa il intrebam daca el si-ar fi dorit ori nu asta. prin urmare, lasati-o asa cum e.
Thor_again
Postat pe 1 August 2010 11:58
R--> in situatia asta, chiar nu mai conteaza.

Nu a fost un simplu virtual, nu a fost doar un nick care injura de dupa "paravan", a fost un purtator viu de nume - cu inima, cu suflet, cu chip, ca oricare altul.

N-a fost in niciun caz mai rau decat cei care il blesteama si il injura acum. Avea un nume real, pe care i-l cunostea cel putin oricine il avea in lista de messenger, un nume pe care nu si l-a facut de ras.

Faptul ca a purtat un nume si ca lumea i-l cunoaste, nu-l mai afecteaza cu nimic acum. Iar cei ce inca incearca sa-l mai dezonoreze, ori sa-l mai lezeze in vreun fel, sunt angajati cu acte in regula la Cooperativa "Munca In Zadar". Sau mai degraba pacienti ai unei institutzii cu camashutze speciale, unde fac si ei ce stiu mai bine. Nu stiu de ce le-o fi dat acces la internet in saloane... sau ma rog... o fi vorba de terapie ocupatzionala...;)

:P
eu_geminy
Postat pe 1 August 2010 12:19
Eu de-abia acum v-am citit
Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara
persidadamian
Postat pe 1 August 2010 13:26
da...dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca pe...nik-pik..

dar moartea nu este data ca pedeapsa ci ca o imensa eliberare!!!
moartea ne elibereaza de mizeria terestra..
ca altii percep moartea ca o pedeapsa..asta este problema lor
LILO
Postat pe 1 August 2010 14:10
De la: piciul, la data 2010-08-01 08:30:30dumnezeu sa il ierte (pe pik) cu fasole fierte si bob inflorit bine a facut ca a murit

Mai jucarie de lut imprastiata, te crezi om, bucata de lut lipita ce esti. Taraste-te inapoi in groapa ta, si inghite-ti textul mizerabil.
Lasa durerea asa cum e ea , n-o pudra cu prostia ta. Daca ai in custodie frustrari, nu trebuie s-o si arati. Gestioneaza-le in alta parte.

As vrea sa te fac nebun, dar tind sa cred ca te-as alinta, e-un lux sa fii nebun intr-o lume asa "lucida".
AMELYY
Postat pe 1 August 2010 16:03
De la: piciul, la data 2010-08-01 08:30:30dumnezeu sa il ierte (pe pik) cu fasole fierte si bob inflorit bine a facut ca a murit

asta se intampla daca maica-ta nu te-a avortat la timp...uite ce a iesit..crezi ca saraca maica-ta a stiu ce dobitoc va naste??? nu a stiut...daca stia , garantat s-ar fi mai gandit in noaptea in care a facut amor cu tac-tu.
Execrabil....in a te bucura si comenta in asemenea fel despre moartea cuiva. Esti un nobody aici si pun pariu ca si in in viata reala,cum iti permiti tu sa judeci si sa arunci cu noroi in cel ce a fost un OM....nu ca tine.
reyya
Postat pe 1 August 2010 16:13
mi-e din ce in ce mai scarba de forumul asta
zambila
Postat pe 1 August 2010 22:21
ladyDY
Postat pe 1 August 2010 22:49
putina lamaie , sau poate apa plata cu lamaie?
m_ada
Postat pe 1 August 2010 23:11
pt cei...care ne-au "mangaiat" sufletele cu urari de "bine" pentruu...atat mai zic:

unii mai conteaza desi s-au dus....pe cand altii....
se straduiesc atat de rau sa fie si.....
nici nu-s!
.
fleurdelis
Postat pe 2 August 2010 00:22
De la: Dor_marunt, la data 2010-08-01 08:50:54E o clona a cuiva care a fost porcait de Pik. Nu m-as mira daca ar fi tot Aleha, casandra, vuvu, dana, etc.

nici moartea,nu va umanizeaza.. ati facut din topicul asta, un loc unde sa va razbunati unii pe altii. cine suntem fiecare in internet?un cont virtual si atat .ce avem cu aceste conturi?ce ne-au facut ele?aici vin unii si arunca cu "sageti" otravite,crezandu-se mai catolici decat Papa.de fapt prin vorbele lor urate se coboara mai jos ca si bun simt decat cel pe care incearca sa-l jigneasca.Dumnezeu sa te ierte Pik-Nik.Amin!

vuvuzela
Postat pe 2 August 2010 08:29
pana acum nu am intervenit. nu am crezut ca e adevarat. uite ca e.

dupa cat il cunosc eu pe pik - si il cunosc de vreo 6 ani- nu ar fi vrut asa discutii pe topicul lui sau la adresa lui.

cum a fost, cum nu a fost ar fi o dovada de bun simt sa se termine discutiile si acest topic sa fie inchis.
dupa parerea mea, e o dovada de lipsa de respect pentru acest om ca postarile sa degenereze in circ. nici eu nu am fost de acord sa i se dea pe forum numele real. sau sa fie divulgate anumite aspecte ale vietii lui particulare. nu intereseaza pe toti agaricii ce a facut sau a zis el.

omul are o familie. nu e normal sa citesca sotia ce scriu unii pe aici. daca l-ati fi cunoscut, cum sustineti, ati sti ca acest tip de discutii nu-i faceu placere. chiar de loc. era un om mandru si miorlaiturile acestea l-ar fi enervat la culme.

piku a fost un amestec ciudat de sensibilitate si cinism, de omenie si neomenie, de ura si iubire.poate a gresit, poate a facut multe lucruri ce nu se fac insa, a fost un om de exceptie.si-a ars destul inima in virtual ca sa-l lasati in pace macar acum

sa apari de pe diferite situri si sa-l lovesti, cand nu mai poate lovi, e o dovada de lasitate si prostie

nu e normal sa apara toti retardatii si sa-l jigneasca. lasati-l sa se odihneasca in pace si nu-i mai intinati memoria.

ANDRA, TE ROG, INCHIDE ACEST TOPIC !
si_totusi
Postat pe 2 August 2010 16:34
suntem aici vreo 4 oameni care ne cunosteam intre noi. nici unul nu si-a permis sa-i intineze memoria. de ce? pentru ca ne toleram. cu bune, cu rele trecusem peste multe si ne respectam intre noi (il includ si pe pik in grupul celor 4 si vorbesc la prezent despre el pentru ca va fi prezent in amintirile noastre).
a trebuit sa moara ca sa apara tot felul de smecheri si sa behaie sau de dudui care se dau lovite si prietene- gen vuvuzela.

si_totusi
Postat pe 2 August 2010 16:46
si cred ca i-ar fi placut ca sa glumim, sa vb despre cele bune , fara certuri pe avere, prietenii si alte nimicuri....
superbus
Postat pe 2 August 2010 16:54
nu i-ar fi placut, superbus. daca nu era si el, discutiile unde nu putea interveni il enervau. indiferent ce se scria

piku a iubit viata dar dupa regulile lui. una din reguli era sa detina controlul. era orgolios.

si_totusi
Postat pe 2 August 2010 17:01
ok atunci ..no jokes , no talks!
superbus
Postat pe 2 August 2010 17:06
La vremea respectiva mi-am spus odata parerea...o fac inca o data,raspicat,chiar daca se vor gasi destui care sa imi sara in cap...nu ma doare,stiu cine sunt si ce pot...si nu voi raspunde nimanui...
si-totusi...ai ramas aceeasi femeie de calibru greu pe care am cunoscut-o de cand am inceput sa citesc pe forum,o adevarata leadera...precum,pik-nik...nu m-ai dezamagit niciodata...stai linistita,nu-ti fac curte,doar vreau sa punctez cele spuse de tine...
Corect,asa cum l-ai cunoscut tu pe pik-nik in cei 6 ani , desi nu ati fost cei mai buni prieteni totdeauna,iti da dreptul sa formulezi o parere destul de pertinenta despre omul pik...
Am citit si alte pareri da la oameni care l-au cunoscut pe pik de multa vreme...cei care au fost pro,poate au fost cei care au facut parte din "haita lui..." si normal,il regreta...Ceilalti,poate judeca patimas , poate nu stiu tot...sau poate chiar au dreptate...desi ar fi trebuit sa-l iertam si sa dam cezarului,ce-i al cezarului...
Am citit ca cineva spunea ca ar fi facut rau nu numai in virtual ci si in viata reala...cine nu a facut...?cine e in stare sa ridice primul piatra?
si_totusi... l-ai caracterizat foarte bine...sensibilitate si cinism...omenie si neomenie...ura si iubire...doar cei care l-au cunoscut in real pot spune cat valora...
Si eu cred ca ar fi cazul ca Andra sa-i inchida topicul...sa-l lasam sa se odihneasca...si fiecare sa-i pastreze amintirea care considera ca i se potriveste...

ANDRA,TE ROG SA-I INCHIZI TOPICUL...
Eu am o singura parere de rau...ca nu l-am cunoscut,in real...i-am propus sa ne intalnim in privat si m-a refuzat...stia el ,de ce...si eu stiu...
Mark_on
mark_
Postat pe 2 August 2010 22:45
so...mark offf!
fleurdelis
Postat pe 2 August 2010 23:02
De la: si_totusi, la data 2010-08-02 16:34:05pana acum nu am intervenit. nu am crezut ca e adevarat. uite ca e.

dupa cat il cunosc eu pe pik - si il cunosc de vreo 6 ani- nu ar fi vrut asa discutii pe topicul lui sau la adresa lui.

cum a fost, cum nu a fost ar fi o dovada de bun simt sa se termine discutiile si acest topic sa fie inchis.
dupa parerea mea, e o dovada de lipsa de respect pentru acest om ca postarile sa degenereze in circ. nici eu nu am fost de acord sa i se dea pe forum numele real. sau sa fie divulgate anumite aspecte ale vietii lui particulare. nu intereseaza pe toti agaricii ce a facut sau a zis el.

omul are o familie. nu e normal sa citesca sotia ce scriu unii pe aici. daca l-ati fi cunoscut, cum sustineti, ati sti ca acest tip de discutii nu-i faceu placere. chiar de loc. era un om mandru si miorlaiturile acestea l-ar fi enervat la culme.

piku a fost un amestec ciudat de sensibilitate si cinism, de omenie si neomenie, de ura si iubire.poate a gresit, poate a facut multe lucruri ce nu se fac insa, a fost un om de exceptie.si-a ars destul inima in virtual ca sa-l lasati in pace macar acum

sa apari de pe diferite situri si sa-l lovesti, cand nu mai poate lovi, e o dovada de lasitate si prostie

nu e normal sa apara toti retardatii si sa-l jigneasca. lasati-l sa se odihneasca in pace si nu-i mai intinati memoria.

ANDRA, TE ROG, INCHIDE ACEST TOPIC !

subscriu la ce a spus si_totusi...
sa-l lasam sa se odihneasca.
jinx
Postat pe 3 August 2010 00:04
Sunt de parere ca e bine sa nu amintim lucruri neplacute despre o persoana ce-a plecat dintre noi, insa nu inteleg de ce ar trebui inchis topicul acesta. Credeti ca se odihneste mai putin daca se posteaza in continuare pe-un topic deschis de cineva plecat?
m_ada
Postat pe 3 August 2010 01:37
am fost neutra pana acum desi am simtit nevoia de multe ori necunoscandu-l pe pik_nik sa ii doresc Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie tarana usoara!

acest topic nu trebuie inchis,nu ar avea de ce insa subiectul cred ca da,cei care l-ati cunoscut dupa voba,dupa nick,dupa numele real pastrati-l acolo in mintea si sufletul vostru si aduceti-va aminte de el asa cum era el.

piciule cred ca sa spus ce era de spus,esti demn de mila si dispretul nostru,pacat ca nu se vede o mufarina de a ta sigur ai scapat de la azil.....
anaROBERT
Postat pe 3 August 2010 01:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
amanta sau sotia??? 30 De la: garbo106264 16 Aprilie 2010 00:01
wtf? nush ce sa fac... 34 De la: Tiffany 4 Octombrie 2009 20:59
inselam ....daca suntem femei intotdeauna suntem de vina? 3 De la: quasaria 16 Ianuarie 2010 10:48
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI 8 De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43
S-a indragostit de o prostituata 4 De la: ana02 4 Octombrie 2009 17:50
Setari Cookie-uri