De la: si_totusi, la data 2010-08-02 16:46:27suntem aici vreo 4 oameni care ne cunosteam intre noi. nici unul nu si-a permis sa-i intineze memoria. de ce? pentru ca ne toleram. cu bune, cu rele trecusem peste multe si ne respectam intre noi (il includ si pe pik in grupul celor 4 si vorbesc la prezent despre el pentru ca va fi prezent in amintirile noastre). Si totusi-,nu judeca pe altii,daca tu ridici prima piatra. daca ai fii citit ce am scris pana acum,ai fi vazut,parerea unui om cinstit.nu ma dau "lovita",pt ca, pt Pik-Nik.nu am decat parerea de rau ca despre orice mort.pt mine a fost un simplu cont virtual.iar daca intre noi au fost divergente de opinii,asta nu inseamna ca daca intre timp omul din spatele nick-ului a decedat,sa nu respectam situatia .f urate cuvinte folosesti pe topicul unui mort.si nu esti singura.incetati sa transformati acest topic intr-o psihoza.fiecare isi rezolva acum diferendele pe spezele unui mort?.Dumnezeu sa il ierte!si cerem inchiderea acestui topic,deoarece asa se procedeaza in urma deceselor.Alexandru te rog sa decizi inchiderea acestui topic.iti voi comunica personal situatia creata. |
||
vuvuzela Postat pe 3 August 2010 06:48 |
||
---|---|---|
Nu cred ca topicul are vreo vina ci faptul ca femeile sunt mai temperamentale.Inchiderea unui topic nu rezolva absolut nimic.Eu cred ca ar trebui sa invatati sa va intelegeti si sa va acceptati fiecare cum sunteti, cu temperamentul lui.Astfel am ajunge sa inchidem descriminator tot felul de topicuri numai pentru ca una din colegele noastre are alte preferinte culinare decat noi sau se imbraca in roz, cand noi am fi dorit sa se imbrace in verde.Inchiderea topicurilor care seamana mai mult a capriciu,este similara cu deschiderea topicurilor care se face uneori tot fara rost.Hai sa iti dau un exemplu: Exista cel putin trei topicuri de poezie desi ar fi fost ideal sa fie doar unul singur.Dar fiecare dintre noi, avand propriile sale orgolii literare sau dorind sa monopolizeze atentia, deschide cate un subiect in numele lui.Nu mai vorbesc de Irinuca unde am vazut cateva topicuri-cred ca nu ma insel-deschise despre Dumnezeu, desi acestea puteau fi concentrate in unul singur. |
||
Ioana007 Postat pe 3 August 2010 07:16 |
||
vuvuzela, eu am spus ce am avut de spus. nu poti aparea "in casa"unui om care nu mai e, sa te asezi comod in scaunele lui , sa-i folosesti vesela , sa-ti torni in pahare si sa aberezi . e o dovada cel putin de eleganta sa nu intri , chiar daca gazda a uitat usa descuiata cand a plecat . mai ales ca, pe tine,nu te-a invitat niciodata in casa, tinandu-te mereu la poarta. renunta la stilul acesta "pedant"cand discuti cu mine. nu-mi face tu educatie si mai ales vezi-ti de lungul nasului. stim cu totii ce parere avea piku despre persoana ta si despre cele 1000 de nikuri pe care le tot schimbi . ca multi dintre userii de pe aici, nu suporta oamenii care au un coeficient de intelegenta limitat. asa ca, nu-mi spune ca ati avut divergente. a avea divergente cu cineva presupune ca acea fiinta sa fie cat de cat un partener de discutie. ceea ce nu e cazul tau. in concluzie, da dovada de bun simt , cunoaste-ti locul intre oameni si ocupa-te de ce stii mai bine sa faci: plantarea fara nici un discernamant de copy paste fara cap si fara coada sau deschiderea de topice care sfideaza minimul de logica posibila |
||
|
||
si_totusi Postat pe 3 August 2010 10:26 |
||
Am o oarecare varsta si, pana acum, am crezut ca am vazut de toate... Se pare ca nu! Atata lipsa de bun simt si, mai ales, de simt al ridicolului ca la aceasta "allexandrra" zisa si vuvuzela, chiar nu am mai vazut... |
||
victor68 Postat pe 3 August 2010 10:47 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-03 10:26:48vuvuzela, eu am spus ce am avut de spus. abtine-te,nu ma intereseaza parerea nimanui,despre oricine.cred ca nu realizezi ca avatarul este una si cel din spatele lui este alta.cum poti sa iti creezi o parere despre un user virtual?sti ce inseamna vocabula discernamant?vezi ca folosesti vocabule carora nu le cunosti semantica si mai ales ,le folosesti in necunostinta de cauza.vorbeste cu logica si argumentatii,daca vrei sa te mai citesc ,caci am alte lucruri importante de facut,decat sa iti explic ca faci o mare confuzie intre cele doua stari,virtual si real.sigur ca nu consonam la subiecte,intre noi userii,deoarece fiecare are aria lui culturala.eu am studiat una si azi practic,si fiecare la fel.e cutremurator ,cand te citesc si vad cum folosesti vocabule care nu au nici o legatura cu ce vrei sa exprimi.incetati cu atacuri,care nu isi au rostul pe acest topic.nu puteti sa scrieti pe alt topic?acesta este topicul unui user decedat,in viata lui reala.nu constietizezi ca faci foarte greu diferenta dintre starile descrise mai sus..trezeste-te si traieste-ti viata si incearca sa nu uiti de granita dintre ele.restul ce ai scris,pt mine sunt pixeli.pastrati decenta in topicul unui user decedat.Dumnezeu sa-l ierte!Amin! |
||
vuvuzela Postat pe 3 August 2010 11:12 |
||
Totushoaico, vezi, bre, ce vocabule folosesti! Lipsit-o de discernamant ce esti tu! Si mai pune naibii mana pe carte, ca habar n-ai de logica si argumentatii! Ca de semantica nu mai vorbesc Vuvuzeauo, Esti idioata rau, mamicule! Starea de oligofrenie este NET SUPERIOARA nivelului mintal la care te situezi matale |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 11:24 |
||
totusico, dragilor, nu mai raspundeti provocarilor acestei fiinte insipide! Nu are niciun rost. Nu pricepe nimic din ceea ce-i spunem, iar conceptul de "bun-simt" ii este absolut necunoscut. Incercati sa intelegeti ca nu-i vina ei. |
||
Tylly Postat pe 3 August 2010 11:24 |
||
ANDRA MICU: Eu NU te rog, eu ITI CER: inainte de a inchide acest topic, pune-i, dracului botnita acestei retardate care se autointituleaza vuvuzela. Apare cu alt nick? Care-i problema? Interdictiile sunt la tine, mami |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 11:27 |
||
hmmm, io as fi putin de alta parere...daca stau bine si ma gandesc, nu stiu ce aveti cu vuvuzela, pana la urma, ea nici nu exista! probabil sufera de dubla (multipla) personalitate, deci...n-are rost sa ne batem capul cu ea! si pana la urma, n-a zis nimic rau, de ce sariti pe ea? de ce nu va deranjeaza oamenii de la care ar fi trebuit sa avem pretentii si au dat cu bata in balta? si da, totusica are dreptate intr-un fel, e deja penibil circul asta, nu-i face cinste proprietarului de topic! |
||
zambila Postat pe 3 August 2010 11:28 |
||
zambilici, pe irinuca o suport pentru ca atat o duce capul... vorbesc de "irinuca", nu de persoana care se ascunde in spatele nick-ului si care, repet pentru a nu stiu cata oara, cu siguranta e cineva cunoscut care din contul principal se da mare moralist/a... asa si-a creat "imaginea" irinuca, cu ea defilam... ea macar face pe retardata si nu comenteaza cand i se spune ca e oligofrena. o tine una si buna cu zeii ei... vuvuzeaua asta insa incalca orice limita a penibilului si deja prezenta si postarile ei pe acelasi forum in care mai postez si eu constituie un atentat la inteligenta mea. A depasit de mult timp stadiul de insulta la inteligenta mea deci, ANDRA MICU, repet: inainte de a inchide topicul, bag-o pe vuvuzela acolo unde ii este locul! |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 11:40 |
||
si care ar fi dupa parerea ta -avizata- acele" vocabule" a caror semantica imi este necunoscuta? spui de discernamant? da. am folosit bine acest termen in ce te priveste. iti amintesti cand ai dat copy paste de pe un site tuflind si comentariile userilor de nu mai intelegea nimeni nimic din ce ai vrut sa spui? nu esti in stare nici de o selectie.habar nu ai ce este informatie si ce este datul cu parerea; ce este important si ce este umplutura. nu te duce mintea sa analizezi, sa faci o sinteza, sa te exprimi cat de cat coerent.faci colaje aiuristice de prin saiturile pe unde bantui si apari aici cu pretentii de erudita. haida, de! inteleg ca ai o parere buna despre tine. e dreptul tau insa, cand mi te adresezi, ai grija. fara nici un fel de modestie, pentru tine sunt "dumneavoastra" . e prea mare diferenta intre noi doua ca sa nu am pretentia asta si apoi, chiar nu vreau sa ma citesti. chiar de rog . in rest ramane cum am stabilit. esti intr-un loc unde nu ai fi intrat daca traia piku. ca-ti place sau nu asta e realitatea. |
||
si_totusi Postat pe 3 August 2010 11:40 |
||
thoru si zambilici. de asta am spus eu sa se inchida topicul. nu pentru oamenii care sunt oameni. pentru alde vuvuzela . | ||
si_totusi Postat pe 3 August 2010 11:41 |
||
Deci, lipsit-o de discernamant ce esti tu (pentru a doua oara pun cratima ampuolea, ca doar trebuie sa fiu pe mintea vuvuzelei et comp ), te sustin. ANDRA MICU, din nou, (au facut-o altii pana acum), iti cer sa inchizi topicul acesta. Nu inainte de a lua masurile cerute anterior. Daca ai respect pentru userii vechi de aici, care mai tin forumul la aparate sa respire... |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 12:02 |
||
De la: victor68, la data 2010-08-03 10:47:30Am o oarecare varsta si, pana acum, am crezut ca am vazut de toate... abtineti-va de la critici nefondate.!pe acest topic este ar trebui sa fie liniste,ca respect pt cel ce de curand a decedat.Dumnezeu sa-l ierte!Amin! |
||
vuvuzela Postat pe 3 August 2010 12:08 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-03 12:02:25Deci, lipsit-o de discernamant ce esti tu (pentru a doua oara pun cratima ampuolea, ca doar trebuie sa fiu pe mintea vuvuzelei et comp ), te sustin. Andra Micu ,trebuie mai intai sa vada cine a folosit cuvinte jignitoare.in al doilea rand,nu trebuie sa faca fronda necinstita cu userii vechi,pt ca ei nu suporta un user inteligent ,nou.nu am gresit cu niciun cuvant fata de nimeni.ci v-am atentionat ca e lipsit de decenta ce faceti din acest topic.Dumnezeu sa-l ierte pe decedat!Amin. |
||
vuvuzela Postat pe 3 August 2010 12:22 |
||
Vuvuzelo, userii de care spui tu suporta NUMAI useri inteligenti, oricat ar fi ei de noi tu nu ai ce cauta in aceasta categorie... hai, ca mi-am amintit de baba schizofrenica... iti spun ceva cuvintele astea doua? |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 12:31 |
||
Cu ce sunt mai presus userii vechi decat cei nou veniti? Ce drepturi au ei in plus? Eu asta nu inteleg, si nici cu ce drept se interzice cuiva sa intre pe-un anumit topic, doar in spatiul virtual, pe-un forum public, avem acces toti cei ce ne logam. |
||
m_ada Postat pe 3 August 2010 12:33 |
||
m_ada, nu interzice nimani nimanui sa intre sau sa posteze ce vor, unde vor nu suntem de acord insa cu lipsa de bun simt. pentru ca nu putem sa ii educam pe asa zisii inteligenti gen vuvuzela, incercam sa ne aparam cum putem de nesimtirea lor. iar singurele arme sunt ironia si banarea. tu nu ai de unde sa stii cat de dispretuita era aceasta individa, nu numai de pik... in alta ordine de idei, nu spune nimeni ca aia vechii ar avea ceva drepturi in plus fata de aia noi. PRETINDEM doar bun simt. Cred ca am dreptul sa cer asta, indiferent de vechimea pe care o am sau nu o am pe aici |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 12:37 |
||
mado, ori nu intelegi ori nu poti intelege. nu e vorba de useri vechi sau noi. e vorba de useri cu bun simt si cu ceva creier in capusorul lor eu zic ca fiecare ar trebui sa aiba simtul propriei valori.nu te bagi in discutii pe care nu le pricepi doar ca e un forum public si poti abera ca e democratie. cam cum te-ai bagat tu acum si inca ceva. ca vrem sau nu, viata face o selectie. nu pot fi "noi" cu tot poporul. cum a spus si thor. inteleg, tolerez, pot face abstractie ca un user e mai putin scolit insa, hai sa nu ne amestecam si sa pastram o distanta intre noi. |
||
si_totusi Postat pe 3 August 2010 12:40 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-03 11:40:26zambilici, abtine-te si pastreaza decenta pe site-ul unui decedat.pastreaza-ti inteligenta si bunul simt,caci ai jignit nefondat,destul.Andra trebuie sa vada ,realitatea.nu se face fronda cu vechii useri,indiferent de simpatiile ei.intotdeauna am considerat-o un om corect.dar mai exista inca un om corect ,Alexandru care deja a primit datele despre situatia creata pe acest topic si despre vesnica incercare a vechilor useri de a profita de bunatatea lui Andra,in defavoarea noilor useri.sper sa hotareasca citind tot ce a scris fiecare.eu am incredere in ea ca decizia ei va fii una corecta.inchiderea acestui topic este necesara.altfel se va crea un hoas dureros pt memoria decedatului.Dumnezeu sa-l ierte! |
||
vuvuzela Postat pe 3 August 2010 12:43 |
||
Decenta si bunul simt, daca nu le ai, nu le ai. Astea nu cred ca se pot improviza. | ||
m_ada Postat pe 3 August 2010 12:44 |
||
m_ada, in alta ordine de idei: sunt pe aici cativa useri VECHI care au militat si militeaza in continuare impotriva scaderii nivelului acestui forum. nu vor ca acest site sa ajunga cum a ajuns kudika, daca iti este cunoscut exemplul. repet: macar ASTA le da dreptul celor vechi sa pretinda bun simt |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 12:45 |
||
De ce-ti racesti gura, de ce le vorbesti in limbi (straine lor)? Care-s mai soldateii aia, ca nu-i vaz! |
||
AMELYY Postat pe 3 August 2010 12:53 |
||
Thor_again Postat pe 3 August 2010 12:59 |
||
haidi bre ca si eu m-am saturat voi nu vedeti ca nu are capacitatea de a intelege? in mintea ei este eroina si "cea mai cea" - nu va tacea niciodata! Alexandro (& comp), asa-i, e ca tine, numai lasa - neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! P.S. by the way, nu ti se apleaca sa tot lingi acolo unde ai scuipat de atatea ori? |
||
panty_C Postat pe 3 August 2010 13:00 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-03 12:59:25 Ma gandeam eu! |
||
AMELYY Postat pe 3 August 2010 13:01 |
||
Panteruto, matza blanda ai. N-a ochit-o inca Zambilutz? |
||
AMELYY Postat pe 3 August 2010 13:04 |
||
pe cine Amy? daca te referi la Leo - a plecat de mult de la mine si a stat ceva vreme in TM |
||
panty_C Postat pe 3 August 2010 13:06 |
||
pup pisica blanda | ||
zambila Postat pe 3 August 2010 13:08 |
||
Asa mai! Panteruto |
||
AMELYY Postat pe 3 August 2010 13:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vreau sa aud !!!!! | 27 | De la: dor72 8 Martie 2011 20:58 |
puterea gandului | 100 | De la: tymbark 2 Iulie 2010 14:46 |
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/new_topic/993.html# | 13 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:42 |
|
||
Barbatul scorpion | 57 | De la: stefanna 12 Octombrie 2015 12:57 |
Subiectul meu | 8154 | De la: ladyDY 24 Iulie 2017 22:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară