mai fetele, 472 a atins o chestie pe bune...si eu am observat ca oamenii nu mai zambesc da' ce spun eu ca nu mai zambesc...nu te mai privesc in ochi...merg cu capetele plecate...infranti... acu' io nu zic ca tre' sa razi ca proasta-n targ, la toti necunoscutii...dar nici sa fii tot posomorat si ce ziceai tu de viata grea si fara auto ? stai sa-ti zic eu cosmaru zilelelor mele de job...ca mi s-a stricat rabla si nu am bani sa-mi cumpar alta...trezit la 3 jumate dimineata, mers cu autobuzu' o ora, in compania unor fomei care povestesc telenovele si tradati in dragoste cum iti suna ? ha? mie nu mi se pare ca ar fii mirobolant oops...crez ca si io intru la categoria userrilor care au trecut de adolescenta si sunt pusi pe glume...daca e asa, 472, nu te simti datoare sa-mi raspunzi, vorbesc serios |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 15:28 |
||
---|---|---|
poftiti poftiti! sunt acasa...rodi. cu ce sa te servim? | ||
alexal Postat pe 22 Octombrie 2009 15:29 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-22 15:26:44472, da, asta era concluzia, detin auto categoric! |
||
|
||
alexal Postat pe 22 Octombrie 2009 15:30 |
||
zambilici tu te faci inteleasa...doar ca unii nu inteleg....tu ai invatat sa scrii...ei sa invete sa citeasca...si printre randuri... | ||
rodi_rdln Postat pe 22 Octombrie 2009 15:30 |
||
alexa uite cu ce | ||
rodi_rdln Postat pe 22 Octombrie 2009 15:32 |
||
wife draga... pai cu cati nebuni sunt in ziua de azi mai ai curaj sa privesti pe cineva in fata sau sa-i zambesti? eu cred ca nu! si ti-o spun din proprie experienta... nu prea placuta. | ||
alexal Postat pe 22 Octombrie 2009 15:33 |
||
De la: rodi_rdln, la data 2009-10-22 15:32:34alexa uite cu ce cu bere? avem! rece! |
||
alexal Postat pe 22 Octombrie 2009 15:34 |
||
wife, join the club!!! mai bine iesim noi 2 la o cafea, uite, si dihoritza zicea, si-a disparut...fetele astea! NAZI, tu ma sabotezi?? |
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 15:35 |
||
De la: wife, la data 2009-10-22 15:28:23mai fetele, 472 a atins o chestie pe bune...si eu am observat ca oamenii nu mai zambesc ....nu cred ca ai fi din categoria userilor trecuti de adolescenta si pusi pe glume...multumesc pentru raspunsul obiectiv...e chiar asha..nimic nu e mirobolant...si daca asta e viata de fiecare zi..plus problemele personale..parca te/ai contamina uneori de starea posomorata a altora...asta pare mai usor decat contaminatul cu veselie... ...bine io acuma incerc sa ma explic..de ce nu scriu eu pe forum cu o atitudine cum ar zice unii pozitiva si optimista...dar pe care eu...functie de context...o simt uneori a fi putin ne/realista..nu stiu de ce tre sa ma scuz ca iau prea in serios lucrurile...asa imi par a fi.. |
||
garbo055472 Postat pe 22 Octombrie 2009 15:35 |
||
zambilici....never!!!!!nu te sabotez!!!!da i frumocs ppi mini sa nu ma cgemi la cafeaua??????? | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 15:37 |
||
nazi, io te chem, da' poate nu vii, ca te fac neserioasa...si 472 o sa fie de acord cu mine!!! apropo, fata, n-am nimic cu tine, poti sa fii tu serioasa acolo la tine, da lasa-ne pe noi in durerea noastra sa ne gestionam cum stim problemele! |
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 15:39 |
||
hai mai...nu dati in paranoia... mie imi place sa zambesc cuiva care are un gest de politete fata de mine...sau copiilor...ma rog, is mai mamoasa, asa...ma opresc pe strada sa admir copii frumosi... io ma refeream la altceva... cat ai fii de suparat si cu toata flota innecata, tot nu trebuie sa te deprimi...viata nu inseamna numai seriozitate si austeritate, mai inseamna si voiosie, si cantec, si zile proaste...si asa, fericirea vine in rate...de ce sa nu vrem sa ne bucuram ca e o zi frumoasa afara, sau ca am vazt un curcubeu ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 15:39 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-22 15:26:44472, da, asta era concluzia, detin auto ..asta te pune intr/o pozitie superioara mie..pe partea socio/economica a vietii...si nu numai...poate ca de aia si avem pareri atat de diferite asupra vietii...tu de exemplu circuli prin oras cu masina personala...eu cu R.A.T.B./ul//si nu/mi spune ca asta nu are nici o importanta...pentru ca are...nu trebuie sa/ti explic eu.. |
||
garbo055472 Postat pe 22 Octombrie 2009 15:39 |
||
wife , am trait si eu o perioada de genul asta. ca sa n-o iau razna, citeam pe naveta. exista solutii adica. in cazul asta zic ca e de termen scurt. sa stai mereu printre genul asta de oameni te afecteaza . eu asa simteam.. | ||
bluelight Postat pe 22 Octombrie 2009 15:43 |
||
wife ...ai deptate.....cu cit esti mai incruntat si mai suparat cu atit atraqgi mai mult necaz in juru tau!!!!!!tine ti minte un lucru...io nu cred in cuvintul..frumos .frumusetea vine din interior....indiferent de cit de urit arati....uitate la orice om care ride....staluceste!!!!!aia inseamna frumusete.....fata se lumineaza .....pometii se ridica....zimbetu intinereste omul....infrumuseteaza orice chip!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 15:43 |
||
Scuzoaiele mele...dar poti detine un auto personal si cu 1000-2000 lei... |
||
madsusu Postat pe 22 Octombrie 2009 15:45 |
||
mda, nu-i masina proprie si personala, da' circul cu ea...da' am circulat si cu firu'...si chiar de curand, si sti ceva?? chiar mi-a placut, nu mai mersesem de mult! si am vazut lume de toate felurile, unii mai tristi, altii mai veseli, unii cu castile in urechi, altii cu ziaru-n mana... zambesc si eu cui imi place...care-i problema? n-am voie?? singurul lucru care ma deranjeaza sunt soferii de autobuze, care te lasa cu gura cascata in statie, si pleaca din fata ta |
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 15:45 |
||
zambilici....da di ci maica va intilniti tot cind viu eu din buc????ha????nu i frumocs!!!!!vreau si io cu voi la cafeaa.....ca promit ca nu vars cana.....nu ma sucesc cu geanta....nu dau sucu pe mini...... | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 15:49 |
||
pot sa zic ceva cu paula ? pot ??? pot ??? ca nu mi-a postat mesajul ioi, ishtenem...si tocmai ii explicam io zambilei cum a anulat fie-mea nunta, si-a ramas cu rochia de mireasa in sifonier...si mai ziceam de ratele la banca, si de banii care nu ajung, si de concedu' lu' fie-mea in singapore, din cauza caruia am dat in depresie si paranoia, ca daca i se intampla ceva pe-acolo ? ca o mananca si p-aia sa plece singura in conced... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 15:50 |
||
nazi, da' vino fata si tu...ne tragem un tol festiv si merem la o cafenea de fitza... neah...va place rocku' ? zambi, merem la papi...club de roackeri...mai original, ashe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 15:53 |
||
wife, poti, acolo la teleski mai, s-a dovedit ca 90% din gandurile negre, sunt nefondate, asa ca...stai linstita! nazi, pai cine a zis ceva de bucuresti mami? |
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 15:54 |
||
wife,ma conformez, daca trebe! unde vrei tu! |
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 15:56 |
||
zambi...cine a demonstrat asta ? si daca e demonstrat, la mine de ce nu funtioneste ? ha ? ca io vaz numa' dezastre...teroristi care ataca avionu'...sau care iau ostatici...tzunami, de-ala... mey, cand e vorba de fie-mea, nu mai sunt deloc logica si rationala |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 15:57 |
||
pot sa vin si eu? pot pot? | ||
alexal Postat pe 22 Octombrie 2009 15:58 |
||
cercetatorii, wife, cum cine?? da' nu aia britanici au am plecat...v-am pupat |
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 16:00 |
||
si tu, mamicule...vino si tu...cu cat mai multe, cu atat mai fain... il las pe G cu coana mare...sa o mai tina si el de manuta, hehehe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 16:01 |
||
da voi ma chemati cind ajung io in sibiu de ;la buc!!!!acuma de 3 ore am ajuns am stat 2 zile in buc!!!!! wife ......ma supar rau pe tine....sa ti dau un exemplu te rog sa nu te superi.......o cunostinta buna el functie mare ea la fel ....aveau o fata.....mare 21 ani studenta la buc...da?????a plecat dinsu la ea sa vada fata....a vazut o in statie ca era putin palida....ia facut analize .....leucemie......fata a facut 2 ani tratament in austria.....amindoi parintii medici......dupa doi ani....i au iesit analizele bune pe vara....in decembrie....metastaza.....m am intilnit zilele trecute cu el....si mi a zis....nico...sintem atit de prosti...si nu stim ce trebuie cu adevarat pretuit!!!!! |
||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:01 |
||
cercetatorii aia ne vand efectu' placebo, maica dap, nazi...asa imi zice si G...ca sunt prea prapastioasa, ca vaz numai dezastre...da' el nu e mama, dohhh... io intru in vrie numai cand tuseste, deja vad pneumonie acuta la orizont...sau daca o doare capu' vaz imediat meningita ca apare io am mai zis ca nu-s cu toate tziglele pe casa bre nazi...noi ne intalnim la cimisoara.... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 16:04 |
||
nazi, asa-i, astea-s probleme, nu firu' si hainele pe care le purtam prin casa wife, pe tine trebe sa te gadil cu forta cand ne intalnim, sa nu ma deprimi |
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 16:07 |
||
in cimisoara....nbu i bai s acolo am delegatie .....cred ca luna ce vine 3 saptamini!!!!!!hi hi hi!!!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O iubesc pe mama logodnicei mele | 87 | De la: garbo_1341 6 Mai 2012 15:54 |
NICI AICI NU SCAPAM DE EI? | 6 | De la: valdo68 23 Aprilie 2010 10:30 |
Intrebare pt. barbatii din capricorn. urgent!!!! | 19 | De la: dalimi 5 Septembrie 2009 22:04 |
|
||
mi-e dor de el........ | 39 | De la: garbo232526 3 Februarie 2020 15:49 |
cadou/dedicatzie muzicala | 128 | De la: yanya_charberet 11 Februarie 2010 20:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară